סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 6:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2011 6:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה לא הת'רד היחיד בסלניוז, והסיכוי של מכבי ביורוליג ובכלל דמות ההמשך של העונה שלה מנותח בלי הפסק. לגיטימי לחלוטין, וכך גם לגבי בלקנתיניה.
אם יש כל כך הרבה משחקים, ועוד פלייאוף תחתון, אז באמת טעיתי לגבי המשחק הזה - הוא אפילו עוד פחות חשוב ממה שחשבתי.

את החלק השני שלך אני אשאיר לך, אתה מכניס אותו לפי ואז מתווכח עם עצמך. בתור אחד שיוצא פה נגד דמגוגיה וכו' אתה עושה את זה מצוין.

לגבי החלק על הדיון על פארגו, איפה הוזכרת בו? לגבי הדיון הכללי על פארגו, חבל שהפורום הישן נמחק והדיון מזמן אמת כבר לא קיים, כל מה שאמרתי היה שם. אבל אפשר גם לראות את זנב הטיעונים של אז בדיון על פסק הבוררות. והעקיצה שלך על עדי רלוונטית בדיוק כמו שהיא - עקיצה, וככזו קיבלת אותה בחזרה. שיעשע אותי מאד שכמה שניות אחרי משפט כזה שאתה מוציא אפשר להחזיר לך אותו בפנים, אבל כנראה העקיצה כאבה לך פתאום כשמדובר בקבוצה שלך.

תמצא אתה איפה אמרתי שהצעד של רנדל הוא בסדר? גם אני חושב שצריך להיכנס ברנדל, כמו שחשבתי שצריך להיכנס בפארגו, אין בעיני הבדל בין המקרים. אבל אין לי ספק שבמקרה רנדל לא נראה דיון מאד נרחב ב"כמה זה השתלם לו" ו"כמה הוא חכם" ו"שחררו אותו ותנו לו להתקדם".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2011 6:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
"להחזיר לי את המשפט בפנים"? איך בדיוק? עדי כתב שאלקטרה צריכה את פארגו כאילו זו אפשרות ריאלית, אני כתבתי בתגובה שפארגו לא יבוא כי פארגו מעדיף לשלם כסף ולא לשחק באלקטרה. היית "מחזיר לי את המשפט בפנים" אילו הייתי טוען מתישהו שג'רום רנדל מרגיש טוב בנתניה, או שאני חושב שהוא המנהיג של הקבוצה להמשך טוב ומוצלח. אממה, אני חשבתי מלכתחילה וגם כתבתי פה בפורום לא מעט שרנדל הוא שחקן שכונתי ומגעיל, כך שאין שום דבר "כואב" בעקיצה שלך.

זה כמובן לא סותר את העובדה שהמשחק שלנו היום בהרצליה חשוב לנו, למרות שאנחנו לא אלקטרה וגם היריבה שלנו אינה אלקטרה, ושרבים יסברו שרצוי לקבוצה להגיע למשחק עם ההרכב איתו התאמנה למשחק ובכלל, אם אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2011 6:26 pm 
Hall of Famer

עדי דווקא כתב שזו לא ממש אפשרות ריאלית, וממילא מרגע שהתחילה הפרשה גם מכבי העדיפה לקבל כסף ולא לראות את פארגו בחזרה. אז אמרת, ועכשיו קבל בחזרה. אם זה לא כואב אז הכל סבבה, אני לא בעניין של כאבים, אפרופו מה שדובר בת'רד השני. אבל התגובה על בריחתו של שחקן שכונתי ומגעיל בשלב לא מאד חשוב של העונה והנסיון להאדיר את המשחק היום ואת חשיבותו של השחקן השכונתי והמגעיל לגביו - כמו גם ההכנסה בכוח של נוכחותה או אי נוכחותה של מכבי לויכוח לגביו - עדיין משעשעים, ואיך לומר, קצת סותרים את את תחילת המשפט.

ובלי קשר - צריך להיכנס בו. ה-BAT פתוח והיד רושמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2011 11:16 pm 
Sophomore

מה לעזאזל גוני יזרעאלי חושב לעצמו שהוא לוקח 5 שלשות במשחק??? 0/5.. שתי התקפות רצוף הוא פשוט לקח זריקות כאילו הוא מינימום קווין דוראנט.
עריכה: גוני יזרעאלי ו-חושב זה לא שני דברים שאפשר להכניס באותו המשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2011 11:46 pm 
Junior

לא הצלחתי לראות אף משחק מלא, אבל עושה רושם שנתניה התחילה לשחק קצת כדורסל (לפחות על חצי מגרש) ואשקלון דווקא מאוד מצאה חן בעיניי בחלק מהדקות בגן נר. הם פחות טובים מגליל בהרכב החסר הזה אבל הם עדיין קבוצה טובה.

המשחק בחולון היה קצת קשה לצפייה. רמה די נמוכה של שתי הקבוצות בהבדל אחד עיקרי - קבוצה אחת משחקת עם רכז (ביום התקפי לא טוב, אבל עדיין רכז) ואחת בלי. סטרוברי עכשיו עם איזה 3 שלשות רצופות אבל ירושלים חיה מהרבה מזל וריבאונד התקפה והיא לא תנצח את המשחק ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2011 11:55 pm 
Hall of Famer

למה גראנפלד לא שיחק היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 12:25 am 
Hall of Famer

גרונפלד עם פציעה ברגל. בדיקה חשובה להמשך העונה של הפועל הערב או מחר ב-MRI של הברך של נעימי. כל הכבוד לחולון שניצלו את הפור שקיבלו כדי לנצח, הפועל ביום נוראי מבחוץ ומהעונשין, וערב מזעזע במיוחד של אלישי כדיר, שלא נראה כמו שחקן בתקופה האחרונה.

בחולון אין חדש, והואהדים שלה משליכים כיסאות ומה שבא ביד לעבר היציע של אוהדי הפועל. ככה זה כשמגיבים בחיוך ותומכים במעשה אלימות של שחקן שלה, זה מחלחל בקלות לקהל אלים ממילא. 

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 1:18 am 
Hall of Famer

אולי משחק הכדורסל ברמה הכי נמוכה שאני זוכר. יכול להיות שהזיכרון שלי לא משהו, אבל עדיין זה אומר משהו על המשחק של י-ם-חולון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 9:31 am 
Freshman

ממה שראיתי אתמול בחטף הבקעה שחקה נגד אשדוד ששתיהן בתלבושות כחולות, אחת קצת יותר בהירה לא זוכר של מי.
אין חוקים נגד הנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 10:02 am 
Sophomore

אשדוד שיחקה בסיניִי והבקעה בגולובוי, אלה שני צבעים שונים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 10:35 am 
Junior

אוירה חגיגית בחולון וניצחון גדול על קבוצה עם פי 4 תקציב מאיתנו למרות שנתנו פור למגדל עם רוט שהיה חולה ולא התאמן כל השבוע, ועל המגרש עם רוט ולואיס שחברו לערב זוועתי של 4-26 מהשדה. אמנם שיחקנו חלש אבל איך אמר דנשה, גם משחקים כאלה צריך לקחת.
תצוגת מדהימה של הקהל שלנו כולל תאטרון בובות בטוב טעם בהפסקה בין הרבעים.
לגבי אוהדי מגדל, בשנה שעברה הם עזבו במחצית אחרי שהפרו את הסדר ביציע והלכו מכות עם המאבטחים. השנה הם שידרגו את עצמם, זרקו בסוף המשחק מוט ברזל לכיוון שער 3 וכאן כמובן החלה המהומה. חבל שהמעט אוהדים שמגיעים לא יודעים להפסיד בכבוד...

כתבה יפה על המשחק

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1588936

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 10:36 am 
Hall of Famer

אז באופן לא מפתיע, נתניה בלי רנדל נראתה לא רע בכלל, ומה אתם יודעים? אדון בריאן אסברי סוף סוף גילה את התחושה המופלאה אחרי שמוסרים לו כדור באופן רציף ולא פעם ב5 התקפות במקרה הטוב. זה נגמר עם 31 נקודות של מר אסברי, להן הוסיף 7 ריבאונדים, 4 אסיסטים ו-2 חטיפות בדרך ל45 נקודות מדד. אדריאן בנקס הוסיף 29 משלו, יהוא אורלנד מצא את היד וקלע 21, אפילו גואטה היה טוב מאד וליפשיץ סביר (אם כי מישהו חייב להסביר לג'ינג'י שקלע הוא לא, ואני גם חושב שהוא אחד השומרים הרעים בליגת העל).

הכוכבית בכל הסיפור היפה הזה, וזו חתיכת כוכבית, היא ששיחקנו נגד בני השרון. קבוצה נטולת אופי באופן גרוטסקי ממש, שכונתית להחריד, לא שומרת, שאפילו קבוצת ריבאונד נוראית כמו נתניה-בלי ליאור חכמון שנפצע בתחילת המשחק וכשכריסטיאן בארנס במשחק רע מאד ולוקח רק 2 ריבאונדים-מנצחת אותה בריבאונד. לא שהוא האשם היחידי, אבל מה כבר אפשר להגיד על ארז כץ? האיש כבר לא פארודיה על שחקן כדורסל, זה משהו מעבר. אין לו שום אימפקט חיובי, וגמר עוד משחק עם שורה סטטיסטית מרשימה של 0/1 לשלוש (1/15 העונה), 5 עבירות, 2 חטיפות ואסיסט על איבוד, בדרך למינוס 4 מדד ב18 דקות. גם השמועות על כך שהאיש שומר טוב אינן רלוונטיות בעליל.

בחזרה לעניינינו, משיחות עם כמה שחקנים הסתבר (שוב, לא מפתיע) שהם לא סבלו את רנדל ומאד מרוצים מהעזיבה שלו, ועכשיו נותר לראות אם יבוא עוד פוינט גארד. ליפשיץ זה אולי מתאים מול בני השרון, אבל לא מול שום קבוצה אחרת. אגב, פרנקו הפתיע ונתן 6 דקות ברבע השני לילד החביב שגב זיקרי בן ה18, והוא החזיר בניהול משחק לא רע, 3 ריבאונדים ממרומי ה1.80 וצ'ופצ'יק שלו ו-2 אסיסטים.

אז מול הגלבוע ישחק כבר הזר החדש שלנו היקס, שאמור לשדרג את עמדות הפנים שלנו וזה חשוב מול הקו הקדמי החזק יחסית של היריבה. לא מאמין שננצח, אבל זה נראה טוב יותר כרגע מאשר ברגעים קודמים של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 10:49 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
ערב מזעזע במיוחד של אלישי כדיר, שלא נראה כמו שחקן בתקופה האחרונה.

בתור אוהד חיפה, שפיתח ציפיות בעונה שעברה כשהחתימו אותו, שנקבל שחקן שנבחר ל MVP וכו' וכו'. התבדיתי באופן אכזרי.

אלישי נופל בין עמדות 3-4 , אין לו את הכלים להיות 3 והוא בטח לא 4.
וכשלא הולך אז הוא מנסה בכוח דברים שהוא לא צריך ואמור לעשות.

יש לו כישרון אבל איכשהו זה מתבזבז לגמרי על המגרש. נדירים היו המקרים שבם הייתה לו תרומה חיובית ומשחק טוב (אפילו אם אני מנסה לזכות אותו בהיותו חלק ממכבי חיפה של העונה שעברה).

הוא בחור מאד חיובי ואני מאחל לו הצלחה בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 11:07 am 
Hall of Famer

והפעם צביקה שרף נתפס בחוסר ידע בחוקה, למרות שלזכותו ייאמר שבדרך כלל הוא המאמן שמפגין הכי הרבה ידע בחוקה ובדקויות שלה.
שחקן של ירושלים קפץ עם הכדור החוצה וזרק אותו על שון דניאל שעמד מחוץ לקווים (דניאל, לשם ההבהרה, היה בחמישיה של חולון באותו זמן). השופט שרק חוץ לחולון, וצביקה שרף אמר "זה בגלל שדניאל היה מחוץ למגרש, אז הנגיעה שלו לא נחשבת".
זה כמובן קשקוש. הכדור עבר לחולון כי השחקן של ירושלים דרך על הקו עם הכדור לפני שקפץ, לא בגלל שדניאל היה בחוץ. למעשה להיפך - זה שדניאל היה בחוץ אומר שאם השחקן של ירושלים לא היה דורך על הקו לפני זה, הנגיעה של דניאל הייתה גורמת לכדור חוץ לירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 11:35 am 
Junior

לאומית כתב:
שנתנו פור למגדל עם רוט שהיה חולה ולא התאמן כל השבוע, ועל המגרש עם רוט ולואיס שחברו לערב זוועתי של 4-26 מהשדה.

חשבתי שדווקא ירושלים חסרה את 2 הישראלים המובילים שלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 11:39 am 
Junior

idansha כתב:
לאומית כתב:
שנתנו פור למגדל עם רוט שהיה חולה ולא התאמן כל השבוע, ועל המגרש עם רוט ולואיס שחברו לערב זוועתי של 4-26 מהשדה.

חשבתי שדווקא ירושלים חסרה את 2 הישראלים המובילים שלה..

אחד מהם היה לא רע בדקות ששיחק (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 11:47 am 
Hall of Famer

שמתם לב שטקטיקת הסרטון לאיגוד השופטים עבדה? הנה עבר לו מחזור, ושון ויליאמס לא קיבל אף עבירה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 1:47 pm 
Sophomore

מבוגר אחראי בחולון??! הצחקת אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:48 pm 
Sophomore

מכבי ראשל"צ- מכבי אלקטרה (19:30, 5+ לייב):
-מכבי חורקת בליגה וזה לא חדש (גם כשפארמר נכח).
-פאפאלוקאס ימשיך לחמם את הספסל והפסד נוסף הערב (שלישי ברצף), אמור להאיץ הכרעה לכאן או לכאן.
-בוואלה הביאו ציטוטים (לכאורה) של שחקנים ממכבי שדי פותחים פה על דיוויד בלאט: http://sports.walla.co.il/?w=/151/1884567

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 4:17 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אני כמובן לא התלוננתי על קללות (נפשי העדינה עומדת בכך), אלא שבבון חולוני מצוי ניסה להתחיל איתי מכות ואף ירק עליי.

אבל התגובות של לאומית תמיד עושות את שלהן, עוד מאז הימים היפים של השנאה התהומית לדורסמן, דרך משחקי העלייה בעפולה וכשהוא חזר לא מזמן אחרי ההיעלמות המפורסמת מאז החזיז.

והנה, הצטרף אלינו גם אוהד ר"ג (ביל טיפש) שמעיד על אלימות חולונית, ולאומית בשלו.

בבון הוא בבון מעצם מהותו.

אני קורא את תגובותיך ופשוט נגעל מההתנשאות המגעילה שלך.
"בבונים" , את זה מותר לך להגיד על אוהדי חולון , אבל אם הם נוהמים , אוי ואבוי (ואני לא אומר שזה טוב). די לנסות להיראות כיפה נפש מורם. נראה לי כי לדיון פה אם יכלה להיות איזושהי מטרה של כיצד למנוע והמנע מאלימות להבא , הרי אתה לא רק שלא תורם לכך אלא גורם ראשי כאן לעלייתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 4:22 pm 
Sophomore

מה לעשות.הוא מציין עובדה. הם אכן בבונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 4:23 pm 
מנהל פורום

דיונים בענייני האירוע בחולון בפרט ואלימות בכלל העברתי לת'רד אחר. נא להעביר את הדיון לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 4:29 pm 
Hall of Famer

מכבי בינתיים מוותרת שוב על פפאלוקאס, וגם על שחורציאניטיס. לא יודע מה מצב העייפות והפציעונת של שחורציאניטיס, אבל לא כדאי לתת לו לשחק מול איש חזק כמו יוטר, ולתת להנדריקס המסכן קצת מנוחה לקראת המשחק בחמישי? הנדריקס אמנם נראה האיש הכי conditioned במכבי, אבל אפשר כבר לזהות עליו סימני תשישות. בעונה המטורפת הזו הוא לא מקבל מנוחה באף משחק ועובד קשה יותר מכולם.

לעצם המשחק, לצערי אני לא אופתע אם מכבי תפסיד לאור מה שראינו. כושר אישי ירוד עד עפר כמעט של כולם ומשחק קבוצתי מפורק, ובכלל השחקנים נראים כאילו איבדו את הרצון לחיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 6:14 pm 
Hall of Famer

נעימי ייעדר כחודש ימים ולמשחק הסופר חשוב של י-ם מחר מול האוקראינים ביולב היא תשחק עם 2 גארדים בכירים בלבד.גרונפלד אמור להיות כשיר למשחק.

בראיינט דאנסטון הפך להיות מפלצת ,הוא שיפר לא מעט אספקטים של המשחק שלו במהלך העונה שעברה(בין היתר קליעה לא רעה מחצי מרחק) הוא שחקן טוב ויעיל ב2 צידי המגרש ונכס לכל קבוצה.אם לחולון היה עוד שחקן פנים ישראלי ברמה סבירה היא באמת היתה קבוצה ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 6:46 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
מכבי בינתיים מוותרת שוב על פפאלוקאס, וגם על שחורציאניטיס. לא יודע מה מצב העייפות והפציעונת של שחורציאניטיס, אבל לא כדאי לתת לו לשחק מול איש חזק כמו יוטר, ולתת להנדריקס המסכן קצת מנוחה לקראת המשחק בחמישי? הנדריקס אמנם נראה האיש הכי conditioned במכבי, אבל אפשר כבר לזהות עליו סימני תשישות. בעונה המטורפת הזו הוא לא מקבל מנוחה באף משחק ועובד קשה יותר מכולם.

לעצם המשחק, לצערי אני לא אופתע אם מכבי תפסיד לאור מה שראינו. כושר אישי ירוד עד עפר כמעט של כולם ומשחק קבוצתי מפורק, ובכלל השחקנים נראים כאילו איבדו את הרצון לחיות.

2 החלטות מפתח העונה שגרמו נזק אדיר :

1 - ללכת לאדריאטית במתכונת הנוכחית של ליגה בנוסף לליגה הישראלית.
2 - להחתים לרכז ראשון שחקן תחת חוזה ב- NBA. אין עמדה במגרש שקשה יותר להחליף באמצע עונה.

כל שאר הבעיות בקבוצה הן תופעות ותוצאות נלוות ל-2 הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: