לאומית כתב:
ראובן, כל הכבוד.
וכאן ראיון חביב עם אבנר קופל. למרות שהמראיין אוהד מגדל ירושלים מנסה לדחוף לו שאלות מגמתיות קופל לא מתבלבל ואומר: "עשינו היום בדיקה במנהלת, ואני גם הבנתי מעדויות שמיעה, שהקהל של ירושלים החל להתגרות בקהל של חולון, ומפה לשם הדרך להתלקחות קצרה. הבנתי גם שאחרי זמן קצר באופן יחסי פיני גרשון, מוטי דניאל ואורי קוקיה הרגיעו את הקהל והעניין הסתיים. היו הרבה סדרנים, זה לא הגיע לעימות פיזי וטוב שכך...
לזכותו של הקהל של חולון יש לציין שמאז האירוע הקשה בירושלים הוא מתנהג בצורה הגונה ואף זכה בשנה שעברה בתואר הקהל ההוגן והטוב...נכון שמדובר באולם שהוא קצת יותר לוחם וענייני, אבל הקהל של חולון מתנהג בהגינות ספורטיבית. עם כל הכבוד, אני נתקלתי בתופעות של כעסים כאלה ואחרים גם בנוקיה וגם בליגה השניה עם הקהל של הפועל ת"א. מדובר במקומות שאנשים מגיעים אליהם קצת יותר לחוצים והם לכאורה יוצרים אי נוחות. בספורט כל אחד בביתו- ביתי זה מבצרי".
http://www.one.co.il/Article/191979.htmlנ.ב.
א. כנראה שלא כל העולם זה פורום צ'לניוז.
ב. אני לא אבנר קופל.
אם אבנר קופל אמר את הדברים האלה, הוא יצא אידיוט ברמות שקשה לתאר.
א. בדיקה עם מי? עדויות שמיעה ממי?
ב. נניח שהקהל של ירושלים התגרה בקהל של חולון (מה זה התגרה?), האם זה מצדיק אלימות כלפיו? כי מרוח הדברים "מפה לשם הדרך להתלקחות קצרה" ניתן להבין סלחנות לאלימות שבאה בעקבות "התגרות".
ג. אין ספק שזהו תפקידם של פיני גרשון, מוטי דניאל ואורי קוקיה לעצור התפרעויות.
ד. כאמור לפי עדויות לא מעטות כאן (ובפורום סלניוז כותבים עכברי כדורסל, יש הרבה אנשים שמגיעים למגרשים, לא כותבם כאן וחוו את אותם הדברים), הקהל של חולון רחוק מאד מ"להתנהג בצורה הגונה", והעובדה היא שהמנהלת של אותו קופל כבר קנסה את חולון השנה על התנהגות אוהדים.
ה. מה זה "אולם קצת יותר לוחם וענייני"?
ו. מה הרלוונטיות לכך שגם באולמות אחרים הוא "נתקל בכעסים כאלה ואחרים"? את מי מעניינים כעסים? מעניינת אותנו אלימות.
ז. "מדובר במקומות שאנשים מגיעים אליהם קצת יותר לחוצים והם לכאורה יוצרים אי נוחות. בספורט כל אחד בביתו- ביתי זה מבצרי". לי הציטוט הזה נשמע כמו אחלה הזמנה לפורענות של קהל ביתי.