סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 8:01 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שמדהים הוא ששני הטורים שהובאו כאן - גם הנוכחי של סגל וגם זה שלאומית הביא מהארץ, לא התעלמו מהאלימות. להיפך, הם ציינו אותה בטור, ועדיין הם חשבו שהקהל של חולון חיובי ומשובח.

הייתי אומר שלקח החזיז נשכח, אבל מכיוון שאחרי פרשת החזיז התקשורת עסקה בעיקר בכמה הפועל ירושלים אשמה וכמה מלחה מקום נוראי, מן הסתם אין אפילו מה לדבר על לקח כזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 8:26 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
ארז כתב:
בעונת השיא של חיפה בליגה, עם פרקינס ושות', היה אוהד שהדליק אבוקה או משהו בסגנון.

לא זוכר בדיוק אם הקבוצה ספגה קנס או אזהרה או משהו בסגנון,

מה שכן זכור, זה שהקבוצה איימה חד משמעית שהיא תתבע את אותו אוהד תביעה אישית על הנזק שנגרם לה.

כך שייתכן וזו צריכה להיות השיטה.
המנהלת מענישה את הקבוצות, והן מצידן יחליטו מה ברצונן לעשות - לפעול כדי למגר את שצריך למגר, לתבוע חזרה נזקים ולהמשיך כאילו הכל טוב או פשוט לספוג קנסות ועונשים בשם האוהדים שלהן.

זה היה אחרי המשחק בנוקיה נגד מכבי ת"א בו אוהדינו 5 דקות לסיום בערך פתחו רימון עשן שחור שכיסה את נוקיה. אנו לא איימנו אלא הגשנו בפועל תביעה ע"ס 100,000 ש"ח נגד אוהד שנעצר בחשד שהיה זה שהפעיל את הרימון. כמובן שהמטרה היתה להראות לאוהדינו עד כמה אנו נחרצים בפעולות נגד התופעה. בהמשך האוהד וארגון האוהדים הגיעו אלינו והגיעו עמנו להסדר בנדון שביטל את התביעה ומאז, טפו טפו, בענין זה לפחות של חזיזים ורימונים שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 8:48 am 
מנהל פורום

יש אגב אימייל למינהלת הליגה? יש דברים שדורשים תגובה מן הסתם. ככה נראה עמוד ה"צור קשר" שלהם:

http://www.basket.co.il/data.asp?id=144

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 8:59 am 
Hall of Famer

טל כתב:
http://www.basket.co.il/News.asp?id=4095
חגי סגל על אוהדי חולון אתמול...כבר לא נראה לי שבכוונת המינהלת להטיל קנס על ארועי סוף המשחק בין הקהלים.

בין היתר, מתרשם סמנכ"ל התקשורת הגאון שלנו מכך ש"כולם זורקים את הניירות בזמן לפרקט", ומחלטר כפרשן כדורסל עם פסקאות מרשימות בידע ובניתו מעמיק כמו: "אבל חולון לא שיחקה לא טוב לא כי היא לא טובה, היא פשוט נגררה לקצב של ירושלים, שאחרי שאיבדה את נעימי והתקצרה בגלל הפציעה של גרונפלד, שיחקה בקצב איטי, כשסטרוברי ובעיקר גוני יזרעאלי, מנפחים את הכדור עד בלי סוף ולא ממש יוצרים מצבי קליעה טובים בשלב מוקדם של השעון. לפעמים זה יכול להשתלם, כמו נגד מכבי ת"א בנוקיה, אבל מול האתלטים של חולון המתכון הזה נכשל.".

גם הסגנון והתחביר שלו עלובים למדי, ובאופן כללי לא ממש מבין מה התועלת של טור שבא להלל קבוצה אחת שניצחה משחק קבוצה אחרת, כששתיהן "לקוחות" של סגל ושל המנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 9:04 am 
מנהל פורום

אם אתה רוצה קונספירציות, אז תזכור שעורך אתר האינטרנט הוא אוהד חולון מובהק, אבל לא צריך להגיע למקומות האלה. אני לא רואה בעיה בכל אופן במה שציינת. אני כן רואה בעיה בהתייחסות מזלזלת לאלימות ובהתייחסות לקהל אוהדים אלים כאל "צבא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 9:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אצלי ה"צור קשר" דווקא עובד, כמובן זה עוד לא מבטיח שעונים לך... ויש שם גם טלפון. 03-6244224

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 9:13 am 
Hall of Famer

זריקת ניירות לפרקט זה אולי לא אקט אלים, אבל זה אחד הדברים המעצבנים והלא ספורטיביים שקורים במשחקים ועד כמה שאני זוכר מדובר בעבירה על חוקי תקנונים כלשהם הקשורים למשחק (ע"ע הכרוז המתוסכל שמבקש "נא לא להשליך חפצים וניירות למגרש"). הזוי משהו לקרוא נושא תפקיד רשמי במנהלת משבח זריקת ניירות לפרקט.

לגבי ה"פרשנות" שלו, בעיה של ממש אין כאן, רק טעם רע מאד והבנה מפוקפקת בכדורסל. אם במקום ירושלים היה כתוב כאן "נתניה", וגם אם במקום חולון היה מדובר בכל קבוצה אחרת, הייתי מתעצבן לקרוא את סמנכ"ל התקשורת של הליגה כותב פרשנויות שמהללות קבוצה אחת על חשבון אחרת. הוא לא אמור בכלל להכנס למקומות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 9:28 am 
מנהל פורום

אז זה מסתבר הלינק הנכון ליצירת קשר (למה אין אימייל?):

http://www.basket.co.il/ContactUs.asp

שלחתי את התגובה הבאה:

ציטוט:
שלום רב,

הזדעזעתי לקרוא באתרכם את הטור הבא, שנכתב על ידי נושא תפקיד רשמי במינהלת:

התייחסות מזלזלת כזו (אך מודעת לחלוטין) לאלימות שהופגנה במשחק מצד אוהדי חולון, בייחוד כאשר אלה מוצגים כ"צבא", מנוגדת לכל מה שהייתי מצפה מהמינהלת לשדר כלפי אלימות, ודאי וודאי כאשר בצורה רשמית נאמר שהמינהלת "בודקת" את האירועים ותבחן דרכי פעולה.

אין דרך אחרת לפרש את הדברים אלא כשבח לאלימות, מסקנה עגומה במיוחד אחרי שזוכרים את התוצאות הנוראות שאלימות כזו כבר הביאה למגרשי הכדורסל. אני מקווה שתמצאו דרך הולמת לתקן את הרושם שהטור הזה עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 9:39 am 
Hall of Famer

כל הכבוד ראובן, אבל אני מניח שתקבל תגובה דומה לזו שאני קיבלתי למייל ששלחתי בנוגע לקטינות שמפרסמות הימורים בחסות המנהלת. כלומר, לא תקבל. הלוואי ואתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 10:02 am 
Junior

ראובן, כל הכבוד. :)-(:

וכאן ראיון חביב עם אבנר קופל. למרות שהמראיין אוהד מגדל ירושלים מנסה לדחוף לו שאלות מגמתיות קופל לא מתבלבל ואומר: "עשינו היום בדיקה במנהלת, ואני גם הבנתי מעדויות שמיעה, שהקהל של ירושלים החל להתגרות בקהל של חולון, ומפה לשם הדרך להתלקחות קצרה. הבנתי גם שאחרי זמן קצר באופן יחסי פיני גרשון, מוטי דניאל ואורי קוקיה הרגיעו את הקהל והעניין הסתיים. היו הרבה סדרנים, זה לא הגיע לעימות פיזי וטוב שכך...
לזכותו של הקהל של חולון יש לציין שמאז האירוע הקשה בירושלים הוא מתנהג בצורה הגונה ואף זכה בשנה שעברה בתואר הקהל ההוגן והטוב...נכון שמדובר באולם שהוא קצת יותר לוחם וענייני, אבל הקהל של חולון מתנהג בהגינות ספורטיבית. עם כל הכבוד, אני נתקלתי בתופעות של כעסים כאלה ואחרים גם בנוקיה וגם בליגה השניה עם הקהל של הפועל ת"א. מדובר במקומות שאנשים מגיעים אליהם קצת יותר לחוצים והם לכאורה יוצרים אי נוחות. בספורט כל אחד בביתו- ביתי זה מבצרי".

http://www.one.co.il/Article/191979.html

נ.ב.
א. כנראה שלא כל העולם זה פורום צ'לניוז.
ב. אני לא אבנר קופל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 10:22 am 
Junior

אתמול בתכנית הספורט ברשת ב' ראיינו את קופל והדברים שהוא אמר רחוקים מאוד ממה שמצוטט בשמו ב ONE. דיברו איתו על האלימות של הקהל של חולון והוא אמר שהמנהלת תקנוס אותם. מעבר לכך הוא לא התייחס באופן ספציפי לאירועים בחולון. בכל מקרה צריך לחכות ולראות מה אם בכלל תעשה המנהלת בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 10:37 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:

וכאן ראיון חביב עם אבנר קופל. למרות שהמראיין אוהד מגדל ירושלים מנסה לדחוף לו שאלות מגמתיות קופל לא מתבלבל ואומר: "עשינו היום בדיקה במנהלת, ואני גם הבנתי מעדויות שמיעה, שהקהל של ירושלים החל להתגרות בקהל של חולון, ומפה לשם הדרך להתלקחות קצרה. הבנתי גם שאחרי זמן קצר באופן יחסי פיני גרשון, מוטי דניאל ואורי קוקיה הרגיעו את הקהל והעניין הסתיים. היו הרבה סדרנים, זה לא הגיע לעימות פיזי וטוב שכך...
לזכותו של הקהל של חולון יש לציין שמאז האירוע הקשה בירושלים הוא מתנהג בצורה הגונה ואף זכה בשנה שעברה בתואר הקהל ההוגן והטוב...נכון שמדובר באולם שהוא קצת יותר לוחם וענייני, אבל הקהל של חולון מתנהג בהגינות ספורטיבית. עם כל הכבוד, אני נתקלתי בתופעות של כעסים כאלה ואחרים גם בנוקיה וגם בליגה השניה עם הקהל של הפועל ת"א. מדובר במקומות שאנשים מגיעים אליהם קצת יותר לחוצים והם לכאורה יוצרים אי נוחות. בספורט כל אחד בביתו- ביתי זה מבצרי".

נ.ב.
ב. אני לא אבנר קופל.

אם אבנר קופל אמר את הדברים האלה, הוא יצא אידיוט ברמות שקשה לתאר.

א. בדיקה עם מי? עדויות שמיעה ממי?

ב. נניח שהקהל של ירושלים התגרה בקהל של חולון (מה זה התגרה?), האם זה מצדיק אלימות כלפיו? כי מרוח הדברים "מפה לשם הדרך להתלקחות קצרה" ניתן להבין סלחנות לאלימות שבאה בעקבות "התגרות".

ג. אין ספק שזהו תפקידם של פיני גרשון, מוטי דניאל ואורי קוקיה לעצור התפרעויות.

ד. כאמור לפי עדויות לא מעטות כאן (ובפורום סלניוז כותבים עכברי כדורסל, יש הרבה אנשים שמגיעים למגרשים, לא כותבם כאן וחוו את אותם הדברים), הקהל של חולון רחוק מאד מ"להתנהג בצורה הגונה", והעובדה היא שהמנהלת של אותו קופל כבר קנסה את חולון השנה על התנהגות אוהדים.

ה. מה זה "אולם קצת יותר לוחם וענייני"?

ו. מה הרלוונטיות לכך שגם באולמות אחרים הוא "נתקל בכעסים כאלה ואחרים"? את מי מעניינים כעסים? מעניינת אותנו אלימות.

ז. "מדובר במקומות שאנשים מגיעים אליהם קצת יותר לחוצים והם לכאורה יוצרים אי נוחות. בספורט כל אחד בביתו- ביתי זה מבצרי". לי הציטוט הזה נשמע כמו אחלה הזמנה לפורענות של קהל ביתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 10:45 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
לאומית כתב:

נ.ב.
ב. אני לא אבנר קופל.

אם אבנר קופל אמר את הדברים האלה, הוא יצא אידיוט ברמות שקשה לתאר.

א. בדיקה עם מי? עדויות שמיעה ממי?

ב. נניח שהקהל של ירושלים התגרה בקהל של חולון (מה זה התגרה?), האם זה מצדיק אלימות כלפיו? כי מרוח הדברים "מפה לשם הדרך להתלקחות קצרה" ניתן להבין סלחנות לאלימות שבאה בעקבות "התגרות".

ג. אין ספק שזהו תפקידם של פיני גרשון, מוטי דניאל ואורי קוקיה לעצור התפרעויות.

ד. כאמור לפי עדויות לא מעטות כאן (ובפורום סלניוז כותבים עכברי כדורסל, יש הרבה אנשים שמגיעים למגרשים, לא כותבם כאן וחוו את אותם הדברים), הקהל של חולון רחוק מאד מ"להתנהג בצורה הגונה", והעובדה היא שהמנהלת של אותו קופל כבר קנסה את חולון השנה על התנהגות אוהדים.

ה. מה זה "אולם קצת יותר לוחם וענייני"?

ו. מה הרלוונטיות לכך שגם באולמות אחרים הוא "נתקל בכעסים כאלה ואחרים"? את מי מעניינים כעסים? מעניינת אותנו אלימות.

ז. "מדובר במקומות שאנשים מגיעים אליהם קצת יותר לחוצים והם לכאורה יוצרים אי נוחות. בספורט כל אחד בביתו- ביתי זה מבצרי". לי הציטוט הזה נשמע כמו אחלה הזמנה לפורענות של קהל ביתי.

אצלך כולם אידיוטים, מה חדש. חגי סגל, אחד הכתבים המוערכים שיש בעיתונות הספורט הישראלית ואדם הגון הוא אידיוט, קופל הוא אידיוט. אם עוד לא הבנת עד עכשיו, עדויות זה לא עדויות של כל "עכברי כדורסל" (לפחות לגבי אוהדי מגדל שהיו בחולון, הביטוי עכברים זה תרתי משמע) מפורום צ'לניוז אלא מאנשים שהיו במגרש וראו מקרוב את מה שקרה, כולל גורמי אבטחה.
מכל מקום, הדברים של קופל מדברים בעד עצמם. וגם הטור היפה של חגי ושל אייל גיל בהארץ.
היתה הפקה מדהימה של אוהדי הפועל חולון כולל התפאורה ותאטרון הבובות, מדובר בתצוגה שאי אפשר שלא להתפעל ממנה, ובסופו של דבר מביאה אפילו אוהדים מקבוצות אחרות לבוא, לראות מקרוב ואפילו להצטרף לעידוד. ביל טיפש כדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 11:00 am 
Hall of Famer

אני שופט את מה שאני קורא, חגי סגל כתב טור אידיוטי, ואם אבנר קופל אמר את מה שמובא בציטוטים מהראיון-הוא אמר דברים אידיוטיים.

ולא כולם אצלי אידיוטים, אבל בוא נאמר שבמקרה שלך ושל הטקסטים והמעשים שאתה משתבח בהם, לא לחינם הלך הבבון אצל השימפנז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 11:08 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
ולא כולם אצלי אידיוטים, אבל בוא נאמר שבמקרה שלך ושל הטקסטים והמעשים שאתה משתבח בהם, לא לחינם הלך הבבון אצל השימפנז.

ראובן, תשלח את זה ל"צור קשר". הוא קורא לאבנר שימפנז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 11:13 am 
Hall of Famer

אני מניח שבתגובה הוא יוכל לגייס כמה אוהדי חולון, ולבוא להרביץ לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 11:23 am 
Freshman

כל העניין הזה של ההתגרות מחזיר אותי שנה אחורה, ולאשמתי התורמת לאלימות של אוהדי הפועל ת"א כלפיי, בכך ש"באתי כדי לעצבן" בכך שבאתי לעודד.
בכלל, יהיה לי נעים לחזור הערב לקרית אתא, כאשר באחד מביקורי הקודמים שם הוכתי ע"י נער עם מקל של דגל. (אולי ראוי לציין שאז זה היה בנשר, והפעם בקרית אתא, לא יודע אם מדובר באותה אוכלוסיה)
זאת לאחר שבמשך כל המשחק התרעתי לשוטרים ששהו באולם על איומים שאותו נער ונערים נוספים הפנו כלפינו במהלך המשחק, בגלל שעודדנו.

לאומית, עידוד זה טוב ויפה, אבל צריך להפסיק את האלימות הזאת.
ויודע מה, אולי פספסתי את אותה זריקת מוט, אני לא מתיימר לראות את כל הנעשה במגרש, זה לא תפקידי.
אני רק מבהיר כי מהחוויה האישית שלי, היה נראה כי הקהל של חולון יוזם את האלימות הרבה יותר מן הקהל של ירושלים.
שלא לדבר על השלכת הכיסאות וכו'.
וכאמור, אני יודע שיש דעות שונות בין אוהדי חולון לגבי העניין - אני כאמור אישית שמעתי את גדי רבינוביץ' צועק על הנושא.

מה שהכי עצוב לי באופן אישי, שלאט לאט אני מתחיל להבין שאני פשוט פועל בדרך לא נכונה.
כבחור גדול, כנראה שאני פשוט צריך להכות את אותם נערים (או גם מבוגרים, האמת) אשר לא מגיעים לי אל הסנטר ומאיימים עליי.
בקשה לעזרה מהגורמים אשר אמורים לטפל בכך, תסתיים לרוב בספיגת אלימות בדרך זו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 11:26 am 
Junior

לפי ההגיון של לאומית (המיוחס גם לקופל) מופע תיאטרון הבובות שהועלה בחולון הוא התגרות ולכן מגיע לקהל של חולון שיזרקו עליהם מכל הבא ליד. התגרויות והקנטות הן חלק בלתי נפרד מיריבות בריאה בין מועדונים כל עוד הן לא עוברות את גבול הטעם הטוב. לשיר לאוהדי הפועל "אף פעם לא תניפו צלחת" זה לגיטימי לגמרי כמו לשיר שירי עידוד לפרטיזן בלגרד אחרי שהניתחה את מכבי. ועדיין לטעון שהתגרויות כאלה מצדיקות אלימות פיזית זה מעוות לחלוטין.
כל עוד לא יענישו בחומרה יוצאת דופן את חולון ואת האוהדים שלה שלא יתפלאו אחר כך שאולם הפחים הופך להיות מקום מסוכן שמפחיד להגיע אליו ושאף אחד לא יגלגל את עיניו לשמים בפעם הבאה שיהיה עוד אירוע אלים כזה, או חמור יותר בפחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 11:41 am 
Junior

מנחם כתב:
לפי ההגיון של לאומית (המיוחס גם לקופל) מופע תיאטרון הבובות שהועלה בחולון הוא התגרות ולכן מגיע לקהל של חולון שיזרקו עליהם מכל הבא ליד. התגרויות והקנטות הן חלק בלתי נפרד מיריבות בריאה בין מועדונים כל עוד הן לא עוברות את גבול הטעם הטוב. לשיר לאוהדי הפועל "אף פעם לא תניפו צלחת" זה לגיטימי לגמרי כמו לשיר שירי עידוד לפרטיזן בלגרד אחרי שהניתחה את מכבי. ועדיין לטעון שהתגרויות כאלה מצדיקות אלימות פיזית זה מעוות לחלוטין.
כל עוד לא יענישו בחומרה יוצאת דופן את חולון ואת האוהדים שלה שלא יתפלאו אחר כך שאולם הפחים הופך להיות מקום מסוכן שמפחיד להגיע אליו ושאף אחד לא יגלגל את עיניו לשמים בפעם הבאה שיהיה עוד אירוע אלים כזה, או חמור יותר בפחים.

בוא נתחיל בכך שאני לא מייחס דבר לקופל. הבאתי את הדברים כפי שצוטטו בשם אומרם.
ולפי ההיגיון שלך, מה אתה בא בטענות ? זרקתם עלינו ? זרקו עליכם בחזרה. הרי בסוף אוהדי מגדל הם אלה שמתבכיינים. מבחינת אוהדי חולון, אין שום בעיה.
אגב, זריקת המוט של הדגל היא מעשה האלימות הקשה ביותר שהיה שם. כל מה שבא אחרי זה לא משתווה לזה.
אבל כרגיל אצל אוהדי מגדל, עושים פרובוקציה ואחרי שנושאים בתוצאות לאותה פרובוקציה הם באים בטענות ובוכים כמו ילדים קטנים. הרי כך בדיוק היה גם בשנה שעברה שהם התפרעו ביציע והיכו מאבטחים שעלו אליהם ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 11:58 am 
Sophomore

ראובן כתב:
אז זה מסתבר הלינק הנכון ליצירת קשר (למה אין אימייל?):

http://www.basket.co.il/ContactUs.asp

שלחתי את התגובה הבאה:

ציטוט:
שלום רב,

הזדעזעתי לקרוא באתרכם את הטור הבא, שנכתב על ידי נושא תפקיד רשמי במינהלת:

התייחסות מזלזלת כזו (אך מודעת לחלוטין) לאלימות שהופגנה במשחק מצד אוהדי חולון, בייחוד כאשר אלה מוצגים כ"צבא", מנוגדת לכל מה שהייתי מצפה מהמינהלת לשדר כלפי אלימות, ודאי וודאי כאשר בצורה רשמית נאמר שהמינהלת "בודקת" את האירועים ותבחן דרכי פעולה.

אין דרך אחרת לפרש את הדברים אלא כשבח לאלימות, מסקנה עגומה במיוחד אחרי שזוכרים את התוצאות הנוראות שאלימות כזו כבר הביאה למגרשי הכדורסל. אני מקווה שתמצאו דרך הולמת לתקן את הרושם שהטור הזה עשה.

מי שיקבל את מה שכתבת זה כנראה שלומי פרי, שמנהל את האתר של המנהלת. והוא כן יטרח לענות לך.
קצת חבל שלא כתבת לו משהו שידגיש קצת יותר את השתלשלות העניינים האחרונים, החל משון דניאל והבקבוק, דרך הבובות המ***ינות ועד לבלאגן האחרון, אני חושב שזה היה מדגיש קצת יותר טוב מה ההרגשה הרווחת לגבי מה שסגל כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 11:59 am 
Freshman

קהל X התגרה (נגיד, כאילו הבובות וקללות לאורך כל המשחק זה לא התגרות, אבל נזרום עם זה).
קהל Y ירד מהיציע לפרקט, ניסה לפרוץ ליציע השני וגם חיכה להם מחוץ לאולם.
יש פה שאלה בכלל מי אשם?..... לא משנה כל ההתגרויות:: יש קהל אחד שנשאר ביציע שלו וקהל אחר שניסה לפרוץ ליציע השני!!!!!!!!

לאומית גם התגובות שלך הם כמו של ערס מצוי, "עשיתם פרובוקציות אז תשאו בתוצאות", זה פשוט עלוב. ולגבי האירוע שנה שעברה היה דו"ח משטרתי שקבע בפירוש שהמחדלים באולם בחולון אשמים בכל האירוע, כמו הסתובבות בלתי פוסקת של אוהדי חולון על הפרקט ובין היציעים, וכמו שראינו שלשום דבר לא השתנה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 2:14 pm 
Junior

לאומית, מה שאני לא מבין פה זה את התגובה הפאבלובית שלך.
מה הבעיה שלך לומר: כן, אני אוהד חולון, והאלימות הזו היא גועל נפש.
מעולם לא ראיתי קשר בין אהדתי לקבוצה מסוימת, לבין צורך להגן באופן אוטומטי עליה ועל מעשיה.
לדוגמה: אהדתי לגליל עליון ואח"כ לגליל גלבוע מעולם לא גרמה לי לחוש אמפתיה כלפי עמית גל רב המעללים.
דוגמה נוספת: אני אוהד ברצלונה, ואין לי בעיה לספר לך שהשער השני בקלאסיקו (העצמי של מרסלו) היה צריך להיפסל בגלל נבדל של ססק.
או במילים אחרות: למה אתה מתעקש לצאת דביל כשאתה יכול לצאת גדול?
(אם עוררתי בך כעסים, אתה מוזמן לבוא ולהרביץ לי. אבל אתה התחלת בהתגרות כשקראת לפורום הזה צ'לניוז. אין לי מושג למה אבל זה נשמע לי כמו עלבון).

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 2:31 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהוא מתכוון לכך שזה שילוב של פורום צ'ה וסלניוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 2:37 pm 
Junior

לאומית כתב:
מנחם כתב:

בוא נתחיל בכך שאני לא מייחס דבר לקופל. הבאתי את הדברים כפי שצוטטו בשם אומרם.
ולפי ההיגיון שלך, מה אתה בא בטענות ? זרקתם עלינו ? זרקו עליכם בחזרה. הרי בסוף אוהדי מגדל הם אלה שמתבכיינים. מבחינת אוהדי חולון, אין שום בעיה.
אגב, זריקת המוט של הדגל היא מעשה האלימות הקשה ביותר שהיה שם. כל מה שבא אחרי זה לא משתווה לזה.
אבל כרגיל אצל אוהדי מגדל, עושים פרובוקציה ואחרי שנושאים בתוצאות לאותה פרובוקציה הם באים בטענות ובוכים כמו ילדים קטנים. הרי כך בדיוק היה גם בשנה שעברה שהם התפרעו ביציע והיכו מאבטחים שעלו אליהם ליציע.

דבר ראשון אתה מנפנף פה כל הזמן בטענה שמוט של דגל נזרק אליכם, אבל משום מה לא ראיתי בשום מקום, אפילו לא ב one התייחסות לזה, אז למה אתה חושב שאנחנו גם צריכים להאמין לך שזה מה שגרם לכל המהומה.
מעבר לכך, נניח שאפילו נזרק מוט של דגל, האם זו סיבה להשיב באלימות שכוללת זריקת כסאות ונסיון לפגוע בקהל של הפועל? כלומר מבחינתך אלימות היא לגיטימית ברגע שלשיטתך שמישהו אחר התחיל?
כל צורת הכתיבה שלך הוא כשל ערס מצוי שהגישה שלו אומרת אני אראה לכולם מי יותר חזק ולצערי במובן הזה אתה כנראה מייצג עוד לא מעט חוליגאנים חולוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 2:38 pm 
Junior

צוד כתב:
לאומית, מה שאני לא מבין פה זה את התגובה הפאבלובית שלך.
מה הבעיה שלך לומר: כן, אני אוהד חולון, והאלימות הזו היא גועל נפש.
מעולם לא ראיתי קשר בין אהדתי לקבוצה מסוימת, לבין צורך להגן באופן אוטומטי עליה ועל מעשיה.
לדוגמה: אהדתי לגליל עליון ואח"כ לגליל גלבוע מעולם לא גרמה לי לחוש אמפתיה כלפי עמית גל רב המעללים.
דוגמה נוספת: אני אוהד ברצלונה, ואין לי בעיה לספר לך שהשער השני בקלאסיקו (העצמי של מרסלו) היה צריך להיפסל בגלל נבדל של ססק.
או במילים אחרות: למה אתה מתעקש לצאת דביל כשאתה יכול לצאת גדול?
(אם עוררתי בך כעסים, אתה מוזמן לבוא ולהרביץ לי. אבל אתה התחלת בהתגרות כשקראת לפורום הזה צ'לניוז. אין לי מושג למה אבל זה נשמע לי כמו עלבון).

נעלבת מצ'לניוז ? יש למעלה כפתור צור קשר...תצרף את זה למכתב על האלימות של אוהדי חולון...יחד עם השיר על אלין לוי והאוהד שלא קם מהמקום בשביל ג'ק המרטש.
דרך אגב, חלילה לי מלהגן באופן אוטומטי על מעשיה של קבוצתי. עובדה, מהתחלה תקפתי את ההחלטה להביא את שעשוע.

נ.ב.
צוד, אני רק שאלה.
בתור אוהד שכותב בפורום צ'ה (ובפורום צ'לניוז), איזה קבוצה אתה אוהד ? גליל עליון שמשחקת בליגה הארצית, מגדל או גלבוע ? לא קורה לך שאתה מתבלבל לפעמים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, נביא בעירו, ציפה דריפה אלמדלסי ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: