לאומית כתב:
ארז כתב:
לאומית כתב:
בעני מה שטל תיאר זה בגדר "לא נעים, לא נורא". כל מי שמסתובב על המגרש וזה לא הרבה, עושה זאת באישור.
ואל תדבר איתי על דרך ארץ, לא נראה לי שאנחנו מכירים.על זה תדבר עם החברים שלך ליציע ג' ולפזורה, שכידוע מקרב קהל זה מגיעים רוב רובם של אוהדי מכבי חיפה כדורסל.
לגבי דרך ארץ - אני לא מכיר אותך ואני משער שלא נפגשנו מעולם. אבל התגובות שלך וההתנהלות שלך בת'רד הזה מדברות בעד עצמן ("עושה לי חשק לאלימות").
אני כבר הבנתי את הסטנדרט שלך ל-לא נעים ולא נוראת וגם לסביר וגם לאישור. אם הקבוצה אישרה את מופע הבובות המתואר להלן (גילוי נאות, לא ראיתי אבל די ברור מה הלך שם לפי הת'רד הזה).
לכאורה (ולדבריך) הקבוצה שלך מאשרת כל מיני פעילויות פוגעניות ותוקפניות כלפי האורחים, וזה מבחינתך חזות הכל. אם זה באישור אז מותר. ואם ההנהלה תגיד שמותר להכניס חזיזים, תעשה את זה ??
ואם המאמן צועק על השופטים שהם פוגעים לו בקבוצה, אז הותר דמם וקדימה להסתער? הרי הם התגרו בכם !@$@#$@#$#@
ולגבי אוהדי מכבי חיפה בכדורסל, אני אחדש לך פה - אתה טועה ומטעה.
יציע ג' והקופים הירוקים בפרט, מהווים את החלק הרועש וגועש יותר של קהל אוהדי מכבי חיפה. אבל ממש לא רוב (ולו רק מבחינה סטטיסטית, הגיל הממוצע שם הוא בערך 16, מה שמקטין מאד את היקף האוכלוסיה הפוטנציאלי, לעומת שאר קבוצות הגיל. דרך אגב, אני די בטוח שזה נכון גם בכדורגל).
ההתגרות לא היתה בצורת קללות, אם עוד לא הבנת את זה עד עכשיו. כמו שאתה רואה, הקללות ומופע הבובות זה משהו שאוהדי מגדל כאן לא מפסיקים לחפור לגביו. אני זורם ונהנה. ההתגרות היתה בצורת מוט של דגל שנזרק על אוהדי חולון. זה מוזכר גם בוואן כטענה של אוהדי חולון מדוע התחיל הבלגאן.
ולגבי מופע הבובות, עד כאן. בעיני זה היה מצחיק ובטוב טעם. פוגעני ? תוקפני ? על מה אתה מדבר ? אה כן, עכשיו הילד בן ה-10 שבא עם אבא שלו יחשוב שכמו הנמר, גם הוא צריך לעשות אהבה עם אוהד מגדל. די להתחסדות, תעשה לי טובה.
ולגבי ההערה שלך על דרך הארץ שלי, דחוף דחוף השתלת הומור.
אני אעזור לך להבין את מה שכתבתי:
התגרות - הייתה בהקשר של השופטים לקבוצה שלכם כדוגמא לתירוץ עלוב לאלימות.
מופע הבובות - יש מי שיימצא את זה משעשע, יש מי שפוגע. מה שבטוח שזה לא נראה סביר שמופע כזה יעלה בצורה רשמית (וזה מה שזה מבחינה מהותית) באמצע המשחק.
פוגעני ותוקפני - אני מדבר על האוהדים שלכם שלא יודעים לכבד את היריבה, שחקניה ואנשי ההנהלה ומנהלה שלה (תחת הכותרת המטורפת של "כבוד בסיסי לזולת"), אבל הרי אם הם שייכים לקבוצה היריבה אז מותר, ואין גבולות. נכון ? ותזכורת:
טל כתב:
בעונה שעברה קיבלנו איזה 40 הפרש בחולון, אולי קצת פחות. דקות ארוכות לאחר סיום המשחק, מספר אוהדי חולון שוטטו להנאתם על הפרקט במטרה אחת ויחידה לעלוב ככל הניתן באנשי הנהלה, עובדים ושחקנים של מכבי חיפה. לאלישי כדיר כמעט ולא נתנו להתראיין לחמישיות ולא הפסיקו לקללו ולשיר לו שירים מגעילים על חברתו (אז לשעבר) ועל כיצד עזבה אותו לטובת ההוא מהאח הגדול. וזה כשהם במצב רוח טוב אחרי תצוגה גדולה של קבוצתם ונוהגים ב"אצילות של מנצחים"... נכון, זו לא אלימות פיזית, אבל דקות ארוכות אחרי שמשחק מסתיים, כשאנשי הקבוצה מנסים לעשות את עבודתם על הפרקט (אפסנאי, מנהל קבוצה, דובר, וכד') ואחרי משחק ממש לא חם, שלא לווה בכל תקרית שהיא, בין שתי קבוצות שאין כל דם רע ביניהן, העובדה שהתאפשר לאוהדים אלו לשוטט על המשטח במטרה לעלוב שוב ושוב בבוטות באנשי המועדון ושחקניו שכבר לבושים באזרחי הותירה תחושה קשה ומגעילה.
דרך אגב - לא ענית לי לגבי החזיזים.