סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 2:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
במיוחד בשביל ראי , ומי שרוצה להנות מקצת תרבות חולונית :

http://www.youtube.com/watch?v=Ko4bgC7WkKA

זה פחות או יותר הרמה של הקהל של חולון , ולמרבה הצער גם של ההנהלה שלה (עם כל הכבוד למוטי דניאל שחסם את המתפרעים החולונים , אבל לפי עדויות החליק בשמחה ובקריצה למבצעי המופע התרבותי הנ"ל).

זה פשוט נהדר. אצלי זה על השומר מסך.
אני מייצג רק את עצמי אבל כל מי שמסביבי התגלגל מצחוק, ולא ראיתי עוד אוהד אחד שלנו שיצא נגד זה. כולם מפרגנים בטירוף. קצת הומור לא הרג אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ובטח לא קמצוץ של הומור מהרמה הירודה ביותר.

מילא, אי אפשר לסמוך על קופל שהוא יטרח לעשות משהו כשמדובר באלימות, אבל כאן מדובר על הבייבי שלו - פסקי הזמן והמעודדות. חולון נראה לי שהולכת לחטוף כהוגן על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:27 pm 
Junior

ראובן כתב:
ובטח לא קמצוץ של הומור מהרמה הירודה ביותר.

מילא, אי אפשר לסמוך על קופל שהוא יטרח לעשות משהו כשמדובר באלימות, אבל כאן מדובר על הבייבי שלו - פסקי הזמן והמעודדות. חולון נראה לי שהולכת לחטוף כהוגן על הראש.

ראובן, אני אגלה לך סוד. הסתכלתי לכיוון של קופל באותו זמן. גם הוא חייך מאוזן לאוזן.
מיותר לציין שאף אחד לא מעמיד לדין את חולון בגלל הבובות.
חוץ מזה, איזה הומור יש לכם בקבוצה ? גידי דודי ? גוני יזרעאלי שקופץ במהלך התקפה תוך כדי כדרור או הולך על התקפה של 24 שניות שנותרו 10 שניות לסיום והקבוצה שלו בפיגור של 4 ? אנחנו לפחות הלכנו על משהו מקורי.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ג' דצמבר 13, 2011 4:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:27 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאני מדבר פה בשם הרבה אנשים , שאף אחד מהם לא הופתע שזה אצלך על השומר מסך.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מיותר לציין שפספסת את מה שכתבתי בהודעה שלי (לא שזה משנה משהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:29 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
אני חושב שאני מדבר פה בשם הרבה אנשים , שאף אחד מהם לא הופתע שזה אצלך על השומר מסך.

מעדיף להפתיע במגרש, לא בפורום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:32 pm 
Freshman

לאומית כתב:
בעני מה שטל תיאר זה בגדר "לא נעים, לא נורא". כל מי שמסתובב על המגרש וזה לא הרבה, עושה זאת באישור.
ואל תדבר איתי על דרך ארץ, לא נראה לי שאנחנו מכירים.על זה תדבר עם החברים שלך ליציע ג' ולפזורה, שכידוע מקרב קהל זה מגיעים רוב רובם של אוהדי מכבי חיפה כדורסל.

לגבי דרך ארץ - אני לא מכיר אותך ואני משער שלא נפגשנו מעולם. אבל התגובות שלך וההתנהלות שלך בת'רד הזה מדברות בעד עצמן ("עושה לי חשק לאלימות").

אני כבר הבנתי את הסטנדרט שלך ל-לא נעים ולא נוראת וגם לסביר וגם לאישור. אם הקבוצה אישרה את מופע הבובות המתואר להלן (גילוי נאות, לא ראיתי אבל די ברור מה הלך שם לפי הת'רד הזה).
לכאורה (ולדבריך) הקבוצה שלך מאשרת כל מיני פעילויות פוגעניות ותוקפניות כלפי האורחים, וזה מבחינתך חזות הכל. אם זה באישור אז מותר. ואם ההנהלה תגיד שמותר להכניס חזיזים, תעשה את זה ??
ואם המאמן צועק על השופטים שהם פוגעים לו בקבוצה, אז הותר דמם וקדימה להסתער? הרי הם התגרו בכם !@$@#$@#$#@

ולגבי אוהדי מכבי חיפה בכדורסל, אני אחדש לך פה - אתה טועה ומטעה.
יציע ג' והקופים הירוקים בפרט, מהווים את החלק הרועש וגועש יותר של קהל אוהדי מכבי חיפה. אבל ממש לא רוב (ולו רק מבחינה סטטיסטית, הגיל הממוצע שם הוא בערך 16, מה שמקטין מאד את היקף האוכלוסיה הפוטנציאלי, לעומת שאר קבוצות הגיל. דרך אגב, אני די בטוח שזה נכון גם בכדורגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:38 pm 
Junior

ארז כתב:
לאומית כתב:
בעני מה שטל תיאר זה בגדר "לא נעים, לא נורא". כל מי שמסתובב על המגרש וזה לא הרבה, עושה זאת באישור.
ואל תדבר איתי על דרך ארץ, לא נראה לי שאנחנו מכירים.על זה תדבר עם החברים שלך ליציע ג' ולפזורה, שכידוע מקרב קהל זה מגיעים רוב רובם של אוהדי מכבי חיפה כדורסל.

לגבי דרך ארץ - אני לא מכיר אותך ואני משער שלא נפגשנו מעולם. אבל התגובות שלך וההתנהלות שלך בת'רד הזה מדברות בעד עצמן ("עושה לי חשק לאלימות").

אני כבר הבנתי את הסטנדרט שלך ל-לא נעים ולא נוראת וגם לסביר וגם לאישור. אם הקבוצה אישרה את מופע הבובות המתואר להלן (גילוי נאות, לא ראיתי אבל די ברור מה הלך שם לפי הת'רד הזה).
לכאורה (ולדבריך) הקבוצה שלך מאשרת כל מיני פעילויות פוגעניות ותוקפניות כלפי האורחים, וזה מבחינתך חזות הכל. אם זה באישור אז מותר. ואם ההנהלה תגיד שמותר להכניס חזיזים, תעשה את זה ??
ואם המאמן צועק על השופטים שהם פוגעים לו בקבוצה, אז הותר דמם וקדימה להסתער? הרי הם התגרו בכם !@$@#$@#$#@

יציע ג' והקופים הירוקים בפרט, מהווים את החלק הרועש וגועש יותר של קהל אוהדי מכבי חיפה. אבל ממש לא רוב (ולו רק מבחינה סטטיסטית, הגיל הממוצע שם הוא בערך 16, מה שמקטין מאד את היקף האוכלוסיה הפוטנציאלי, לעומת שאר קבוצות הגיל. דרך אגב, אני די בטוח שזה נכון גם בכדורגל).

ההתגרות לא היתה בצורת קללות, אם עוד לא הבנת את זה עד עכשיו. כמו שאתה רואה, הקללות ומופע הבובות זה משהו שאוהדי מגדל כאן לא מפסיקים לחפור לגביו. אני זורם ונהנה. ההתגרות היתה בצורת מוט של דגל שנזרק על אוהדי חולון. זה מוזכר גם בוואן כטענה של אוהדי חולון מדוע התחיל הבלגאן.
ולגבי מופע הבובות, עד כאן. בעיני זה היה מצחיק ובטוב טעם. פוגעני ? תוקפני ? על מה אתה מדבר ? אה כן, עכשיו הילד בן ה-10 שבא עם אבא שלו יחשוב שכמו הנמר, גם הוא צריך לעשות אהבה עם אוהד מגדל. די להתחסדות, תעשה לי טובה.
ולגבי ההערה שלך על דרך הארץ שלי, דחוף דחוף השתלת הומור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:44 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לא ייאמן, פשוט לא ייאמן שהמשקיף לא ציין את זה בדו"ח, שהשופטים הרשו לזה להתקיים, שהמינהלת שותקת.
הנהלת חולון הסכימה לזה ??? זה נראה מאורגן ומתואם, במקום מעודדות.
שמעו, אני בהלם. באמת...
ולאומית...לעשות אהבה ??? אולי - לזיין !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:50 pm 
Freshman

לאומית כתב:
ארז כתב:
לאומית כתב:

ההתגרות לא היתה בצורת קללות, אם עוד לא הבנת את זה עד עכשיו. כמו שאתה רואה, הקללות ומופע הבובות זה משהו שאוהדי מגדל כאן לא מפסיקים לחפור לגביו. אני זורם ונהנה. ההתגרות היתה בצורת מוט של דגל שנזרק על אוהדי חולון. זה מוזכר גם בוואן כטענה של אוהדי חולון מדוע התחיל הבלגאן.
ולגבי מופע הבובות, עד כאן. בעיני זה היה מצחיק ובטוב טעם. פוגעני ? תוקפני ? על מה אתה מדבר ? אה כן, עכשיו הילד בן ה-10 שבא עם אבא שלו יחשוב שכמו הנמר, גם הוא צריך לעשות אהבה עם אוהד מגדל. די להתחסדות, תעשה לי טובה.
ולגבי ההערה שלך על דרך הארץ שלי, דחוף דחוף השתלת הומור.

אני אעזור לך להבין את מה שכתבתי:
התגרות - הייתה בהקשר של השופטים לקבוצה שלכם כדוגמא לתירוץ עלוב לאלימות.
מופע הבובות - יש מי שיימצא את זה משעשע, יש מי שפוגע. מה שבטוח שזה לא נראה סביר שמופע כזה יעלה בצורה רשמית (וזה מה שזה מבחינה מהותית) באמצע המשחק.
פוגעני ותוקפני - אני מדבר על האוהדים שלכם שלא יודעים לכבד את היריבה, שחקניה ואנשי ההנהלה ומנהלה שלה (תחת הכותרת המטורפת של "כבוד בסיסי לזולת"), אבל הרי אם הם שייכים לקבוצה היריבה אז מותר, ואין גבולות. נכון ? ותזכורת:

טל כתב:
בעונה שעברה קיבלנו איזה 40 הפרש בחולון, אולי קצת פחות. דקות ארוכות לאחר סיום המשחק, מספר אוהדי חולון שוטטו להנאתם על הפרקט במטרה אחת ויחידה לעלוב ככל הניתן באנשי הנהלה, עובדים ושחקנים של מכבי חיפה. לאלישי כדיר כמעט ולא נתנו להתראיין לחמישיות ולא הפסיקו לקללו ולשיר לו שירים מגעילים על חברתו (אז לשעבר) ועל כיצד עזבה אותו לטובת ההוא מהאח הגדול. וזה כשהם במצב רוח טוב אחרי תצוגה גדולה של קבוצתם ונוהגים ב"אצילות של מנצחים"... נכון, זו לא אלימות פיזית, אבל דקות ארוכות אחרי שמשחק מסתיים, כשאנשי הקבוצה מנסים לעשות את עבודתם על הפרקט (אפסנאי, מנהל קבוצה, דובר, וכד') ואחרי משחק ממש לא חם, שלא לווה בכל תקרית שהיא, בין שתי קבוצות שאין כל דם רע ביניהן, העובדה שהתאפשר לאוהדים אלו לשוטט על המשטח במטרה לעלוב שוב ושוב בבוטות באנשי המועדון ושחקניו שכבר לבושים באזרחי הותירה תחושה קשה ומגעילה.

דרך אגב - לא ענית לי לגבי החזיזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:55 pm 
Junior

טל כתב:
לא ייאמן, פשוט לא ייאמן שהמשקיף לא ציין את זה בדו"ח, שהשופטים הרשו לזה להתקיים, שהמינהלת שותקת.
הנהלת חולון הסכימה לזה ??? זה נראה מאורגן ומתואם, במקום מעודדות.
שמעו, אני בהלם. באמת...
ולאומית...לעשות אהבה ??? אולי - לזיין !

טל, תשתה כוס קינלי בטעם פירות יער. תרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:56 pm 
Freshman

ועוד משהו שהוא יותר בסיסי ומשותף לרוב הקהלים בארץ:

למה כל כך קשה לעודד בשיטה של לתמוך בקבוצה שלך במקום לקלל ולהעליב את הקבוצה היריבה ????
למה כל משחק מול מכבי תל אביב צריך לשמוע קריאות מכוערות על מוני פאנן ושמעון מזרחי. מה זה קשור למשחק ולקבוצה שאתם רוצים לעודד ??
למה האמא של מישהו קשורה במשהו למשחק ?
ולמה הנהמות האלה ... ??? !!! עוד הייתי מבין את זה אם קבוצה אחת הייתה משחקת ללא זרים ממוצא אפריקאי (כמה פוליטקלי קורקט) והנהמות היו מופנות לשחקני היריבה (הרי כך זה התחיל, לא ?)
מה חושבים לעצמם אוהדים שנוהמים (בין היתר, הקופים הירוקים) ?? שזה תומך בשחקנים הזרים שלה ???

ולמה לעזעזל למנהלת ולאיגוד אין ביצים לתת עונשים כמו שצריך ולסגור עניין. שישאלו את רודי ג'וליאני על מדיניות אפס סובלנות והתוצאות שהיא מביאה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 4:57 pm 
Freshman

טל כתב:

לאומית - אם זה לא בדו"ח של המשקיף זה לא קרה, נכון ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:00 pm 
Junior

ארז כתב:
טל כתב:

לאומית - אם זה לא בדו"ח של המשקיף זה לא קרה, נכון ?!

זה קרה. ומן הסתם המשקיף מנשה הרמן ראה. אבל לא כל מה שלא מצחיק מישהו (לא מבין איך, אני באמת אהבתי) מצריך העמדה לדין. מה אתה יודע, אפילו המשקיף סבור כך כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:18 pm 
Junior

בחולון יבדקו אפשרות להגיש תביעת לשון הרע נגד הגורם הבכיר מהנהלת ירושלים (למה הגבר גבר הזה לא הזדהה ?) שכינה את כלל אוהדי חולון : "חיות".

http://www.holoniafans.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:21 pm 
מנהל פורום

ארז אני דווקא לא חושב שצריך למנוע הקנטות, ו"שירי שנאה" זה נחמד זה מצחיק, כולל פנאן, כולל מזרחי כולל דני זייפני.
אני רואה בזה חלק לגטימי של האווירה החמה במשחקים.

את הגבול אני רואה
1 אלימות פיסיות
2 פגיעה על רקע גזעי
3 פגיעה על רקע דתי
4 פגיעה על רקע מיני

לא צריך לסרס את הקהל, צריך להבטיח את שלומם ובטחונם של הקהל והסגלים
אני כופר בטענה ש"אלימות מילולית" מביאה לאלימות פיסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בהתחלה לא הבנתי שזה היה על הפרקט כהצגת פסק זמן.
אין ספק שזה היה באישור ההנהלה. הרי מישהו צריך לאפשר לאוהדים להיכנס למגרש בזמן משחק (שזו כבר עילה להעמדה לדין), למנוע את השמעת המוזיקה ולמנוע מהמעודדות לעלות.
אוריאל, אין לך בעייה שהנהלות כל הקבוצות יאפשרו מופעי אוהדים כאלה על הפרקט תוך כדי פסקי זמן?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:28 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אין ספק שזה היה באישור ההנהלה.

אתה אמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:31 pm 
Hall of Famer

ואני גם צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:32 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ואני גם צודק.

אולי כן ואולי לא, מה שבטוח זה אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:38 pm 
Hall of Famer

ולכן לא טרחתי לשאול אותך ולא נזקקתי לאישורך.
אוריאל, אתה בעד שהנהלות כל הקבוצות יאשרו מופעי אוהדים כאלה על הפרקט תוך כדי משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:41 pm 
מנהל פורום

תשמ'ע לא ראיתי את "המופע" ממה שכתבו כאן זה נשמע כמו הומור שלי באופן אישי לא עושה את זה
אני בעד שהקהל ישאר בטריבונה זה איזור המחיה שלו, שם הוא צריך לבוא לידי ביטוי.

אבל אם הם לא עברו על שום חוק או תקנה אז שיבושם להם, גם אם זה באישור הנהלה וגם אם לא.
מצחיק אותם ..מה לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:41 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אוריאל, אתה בעד שהנהלות כל הקבוצות יאשרו מופעי אוהדים כאלה על הפרקט תוך כדי משחקים?

אמרתי אולי. זה אומר שאולי אתה צודק, ואולי לא.
אני באופן אישי בהחלט בעד, יכול לייצר עניין נוסף במשחקים. הן אפילו היו לבושות בצניעות, הבובות, כך שממש הפתיע אותי שלאוהדי מגדל היתה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:43 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
ארז אני דווקא לא חושב שצריך למנוע הקנטות, ו"שירי שנאה" זה נחמד זה מצחיק, כולל פנאן, כולל מזרחי כולל דני זייפני.
אני רואה בזה חלק לגטימי של האווירה החמה במשחקים.

את הגבול אני רואה
1 אלימות פיסיות
2 פגיעה על רקע גזעי
3 פגיעה על רקע דתי
4 פגיעה על רקע מיני

לא צריך לסרס את הקהל, צריך להבטיח את שלומם ובטחונם של הקהל והסגלים
אני כופר בטענה ש"אלימות מילולית" מביאה לאלימות פיסית

לא דיברתי על למנוע, דיברתי על עדיף.
אבל זה מה יש.
מסכים איתך שהטענה של אלימות מילולית מביאה לאלימות פיסית היא מופרכת. לטעמי כל סוג של אלימות מקומו לא באולמות.אצטדיוני הספורט

כל התרבות פה ספוגה בהרבה יותר מדי מיליטינטיות (די ברור מה הסיבה לכך), בין אם זה בהתנהגות בטרמינולוגיה או בכל אספקט אחר של חיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2011 5:45 pm 
Freshman

לאומית כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אמרתי אולי. זה אומר שאולי אתה צודק, ואולי לא.
אני באופן אישי בהחלט בעד, יכול לייצר עניין נוסף במשחקים. הן אפילו היו לבושות בצניעות, הבובות, כך שממש הפתיע אותי שלאוהדי מגדל היתה בעיה.

לאומית, אם זה היה קורה הפוך, נניח במלחה לבובה לבושה בסגול, האם זה היה עונה להגדרתך של "התגרות" וגורר תגובה "הולמת" להתגרות שכזו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], עופר האדום ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: