סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפוני NBA
הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 1:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
התותח המפוברק כתב:
תאביט היה כשלון ידוע מראש, השד יודע מה ממפיס חשבו לעצמם. שחקן שהתחיל לשחק כדורסל רק בגיל 15.

האקים אלג'וואן מהנהן בהסכמה על הסיכוי של שחקנים שהחלו לשחק כדורסל בגיל הזה להצליח באן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 1:49 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
תאביט היה כשלון ידוע מראש, השד יודע מה ממפיס חשבו לעצמם. שחקן שהתחיל לשחק כדורסל רק בגיל 15, והייתי חושב ש-3 עונות בקולג'ים בקונטיקט יספיקו לסקאוטים באן בי איי להבין שזה לא זה, ושגם אם אי אפשר ללמד גובה, יש גם דברים נוספים שאי אפשר ללמד בגיל הזה. שלא לדבר שאן בי איי בקונספט שלו זה כדורסל מקצועני. לא זכור לי כמעט "פרויקטים" של גבוהים שאשכרה הפכו למשהו בליגה. דוגמאות של באסטים דווקא יש הרבה.

עמוס, מפתיע שגם אחרי אי אילו שנים בפורום עדיין לא למדת לצוטט כראוי ולא להוציא דברים מהקשרם. וזה שיש לך דוגמא אחת להול אוף פיימר שהתחיל לשחק בגיל מאוחר, לא מלמד כלום. תראה לי עוד 10 דוגמאות כאלה, ואולי תהיה לך נקודה כלשהי.
בכל אופן, רק כדי לסבר את האוזן, אולג'ואן בעונתו האחרונה בקולג'ים נתן סטט' של 16.8 נק' (67.5% מהשדה), 13.5 ריב' ו-5.6 חס' למשחק.
תאביט נתן גם כן סטט' לא רעות - 13.6 נק' (64% מהשדה), 10.8 ריב' ו-4.5 חס' למשחק.
אממה? את אולג'ואן לא ראיתי. את תאביט ראיתי ואני חושב שכל מי שראה אותו ידע מיד להגיד שזה לא זה. שחקן אמנם מגושם אבל כזה שהשיג נקודות במגוון צורות - דאנקים, פולודאנקים, טיפים, אליהופים או קרש-סל.
אולג'ואן אגב התחיל לשחק אמנם בגיל 15 אבל היה בעל קליטה מהירה ותפס את הפרינציפ די מהר. לא כולם כאלה. תאביט בטח שלא אחד כזה.
ואם אתה מסוג האנשים שמחפש "רגע מכונן" שמבהיר למה תאביט לא יכל להיות סנטר אן בי איי, זה אותו איפון שהוא קיבל בקולג'ים מדחואן בלייר, שחקן שנמוך ממנו בסביבות 20 ס"מ.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 1:56 am 
Hall of Famer

ווסט טוב יותר מבוזר לדעתי ולא במעט. בוזר היה ממש צל של עצמו בשנה הקודמת. אולי הוא יתאושש השנה... הנסבורו היה טוב ממנו בסדרה בשנה שעברה.
אינדי נתנה פייט רציני לשיקאגו ואין סיבה שהשנה זה יהיה אחרת, בייחוד לאור ההתחזקות שלהם וההרצה של סגל צעיר שנה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 3:05 am 
Junior

LO + Scola + Kev Martin + Picks >>>>> Gordon + Kaman + Aminu + Picks

כמה שאני שונא את סטרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 5:23 am 
Junior

מסכים אבל לא בהבדל משמעותי. צריך לציין שהבחירה בדראפט היא של מינסוטה סיבוב ראשון לא מוגנת בטרייד של הקליפרס, ובטרייד של הלייקרס הבחירה היא של ניקס סיבוב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 8:04 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:

כמה שאני שונא את סטרן.

לקבוצה בבנייה מחדש שהולכת למכירה? בחיים לא. סקולה ואודום נמצאים בצד הלא נכון של 30, החוזה של סקולה ארוך וכבד וקווין מרטין זה בול אריק גורדון, שוטינג גארד שהוא סקורר מצויין עם נטייה לפציעות רק זקן יותר ב-6 שנים. מה גם שהבחירה שלא מוגנת של מינסוטה שווה בידיים הנכונות הרבה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 8:44 am 
Junior

עופר האדום כתב:
אז הפייסרס מחתימים את דייויד ווסט , ומציגים 4\5 חמישייה מאוד מעניינת של קוליסון, גריינג'ר , ווסט והיברט , כאשר חסר רק SG איכותי (שמועות מדברות על אוג'יי מאיו). יש סיכוי להגיע לאנשהו העונה ?

מה קורה עם פול ג'ורג'? היה נראה לי שחקן מעניין כשנבחר ואני זוכר שהיו לו כמה משחקים טובים לאורך העונה. הוא יותר סמול-פורוורד לפי מה שאני זוכר אבל אולי יכול לשחק שוטינג גארד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 9:26 am 
Freshman

ריפ המילטון חתם רשמית בבולס - 15 מיליון ל-3 שנים כשהשנה האחרונה היא אופציית קבוצה. הבולס כנראה יעשו עוד החתמה אחת של גבוה חמישי לרוטציה במקום תומאס שעזב לבלייזרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 9:42 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תותח, סלח לי, אבל מה שעשית עם הסטטיסטיקות זו פשוט וריאציה מושלמת של בדיחת הפרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 9:55 am 
Sophomore

מאסטר כתב:

כמה שאני שונא את סטרן.

ברור שכן. קודם כל הבחירות שהם קיבלו בדיל עם יוסטון והלייקרס הן לא שוות ערך לבחירה ראשונה של מינסוטה בדראפט חזק. החוזה של קמאן נגמר השנה ויוריד להם סכום מהתקרה או שהם יכולים להעביר אותו ולקבל תמורה טובה. וכמו שרוני אמר, לקבוצה בבניה עדיף לקבל שחקנים צעירים בחוזי הרוקי שלהם מאשר סטארים מזדקנים.
האמת שלא חשבתי שהקליפרס יסכימו לטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 10:16 am 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
עופר האדום כתב:
אז הפייסרס מחתימים את דייויד ווסט , ומציגים 4\5 חמישייה מאוד מעניינת של קוליסון, גריינג'ר , ווסט והיברט , כאשר חסר רק SG איכותי (שמועות מדברות על אוג'יי מאיו). יש סיכוי להגיע לאנשהו העונה ?

מה קורה עם פול ג'ורג'? היה נראה לי שחקן מעניין כשנבחר ואני זוכר שהיו לו כמה משחקים טובים לאורך העונה. הוא יותר סמול-פורוורד לפי מה שאני זוכר אבל אולי יכול לשחק שוטינג גארד?

פול ג'ורג' מגרד את ה-30 אחוז מבחוץ מלמטה , ככה שדי קשה לראות אותו משחק כ-SG יותר מדי דקות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 6:14 pm 
Hall of Famer

אם כבר פול ג'ורג', באינדיאנה מדווחים שהוא גבה בלא פחות מ-2 אינצ'ים בקיץ, שזה די מטורף לשחקן בגיל 21, במיוחד כשזה אומר שעכשיו הוא רשום כ-6-10, כמה שוטינג גארדים מוצלחים כבר היו בגודל הזה? נראה לי שהוא יצטרך לעבור הסבה ל-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 6:18 pm 
Junior

לא הוא גם ככה סמול-פורוורד אבל חשבתי שיכול לשחק אולי כסוג של 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 9:53 pm 
Hall of Famer

פגז מן העבר - מינסוטה מחתימה את לא אחר מאשר... בונזי וולס :crazy: קיופיפלו, תגובתך?

בארון דיוויס נחתך מקליבלנד, מה שמשאיר את עמדת הרכז לקיירי אירווינג, בלי לדאוג לאיזה דריכת יבלות. לבארון יש פריצת דיסק וכנראה ייעדר מהמגרשים בכל מקרה 8-10 שבועות. לא'דע לאן הוא ילך, אבל לא חושב שיש טעם לקונטנדריות לקחת אותו. נגף רע בסגנון וינס קרטר בעמדת הרכז.

רג'י ויליאמס סגר לשנתיים בבובקאטס.

שוני ויליאמס סגר לשנתיים תמורת 6 מיליון דולר בניו ג'רזי.

ג'מאל קרופורד סגר בפורטלנד.

ג'ף אדריאן סיים את חוזהו בבנטון טרוויזו, וצפוי לחתום לשנתיים ברוקטס.

לאכזבת סונג', אנדי ראוטינס נחתך מדאלאס.

הניקס ינסו להחתים את טרוי מרפי, מו אוונס או מייקל רד, אחרי שהפסידו את שוני ויליאמס לנטס.

אימה יודוקה חתם בניו ג'רזי

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 10:13 pm 
Hall of Famer

ג'מאל קרופורד חתם בפורטלנד, עדיין אין פרטים של החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 10:58 pm 
Sophomore

למרות המזל הרע והפציעות פורטלנד מעמידים קבוצה לא רעה בכלל: פלטון - קרופורד - וואלאס - אולדריג' - קמבי עם מתיוס, באטום, וביג סקסי מהספסל. . ואם המזל ישתנה קצת אולי אפילו אודן יחזור במהלך העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 15, 2011 11:44 pm 
מנהל פורום

אני דווקא לא חושב שדיוויס הוא הימור רע לקונטנדרית. עשהוא במוד, וזה משהו שקורה לו רק בסביבות תחרותיות יחסית, הוא שחקן פנטסטי. אני במקום הלייקרס הייתי בודק ברצינות את האפשרות להחתים אותו, וגם להיט זו יכולה להיות אחלה בחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 12:44 am 
Hall of Famer

לג'ף גרין כנראה יש איזושהי בעייה בלב, דיווחים ראשוניים אומרים שהיא עלולה להיות בעייה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 1:08 am 
Senior

למה שמיאמי תחתים רכז שהוא קלעי רע מבחוץ ואוהב את הכדור אצלו ביד כשיש לה שני מובילי כדור סופר דומיננטיים שאוהבים את הכדור אצלם ביד? בעיני דייויס מתאים לניקס בעיקר. לא יודע אם הוא האיש לעשות סדר שם אבל זה בטח יהיה יותר טוב מהחלופות שלו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 1:26 am 
Junior

ממש מעצבן סיטואציית הביניים הנוכחית. יש לי פנטזי דראפט ביום ראשון, והליגה לא תספיק להתייצב עד אז...

בינתיים פרטים על קרופורד:
http://espn.go.com/nba/story/_/id/73565 ... ng-sources
הוא קיבל שנתיים 10 מיליון, כאשר העונה השנייה היא אופציית שחקן. זה חוזה שנמוך ב3 מליון ממה שהציעו לו הקינגס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 2:50 am 
Junior

למה רק בראשון?
מה עם ליגת הרוטו של הפורום, שהדראפט שלה בשבת..?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 9:35 am 
Junior

אני מאוד שמח עם ההחתמה של קרופורד.
נותן לנו 6 שחקנים וחצי (פלטון, קרופורד, מת'יוס, באטום, וואלאס, אולדרידג' וקמבי שמשחק בערך חצאי משחקים) שהם הרוטציה המשמעותית ומחלקים ביניהם יפה את כל העמדות. יש עוד כמה שחקנים (קורט תומאס, נולאן סמית' הרוקי, ארמון ג'ונסון שהיה רוקי לפני שנה, אליוט וויליאמס שנבחר לפני שנה ולא שיחק בגלל פציעה, כריס ג'ונסון שנתן כמה משחקים לא רעים לפני שנה...) שיהוו גיבוי.
ההנהלה הצליחה להעמיד סגל עמוק ומאוזן ויש מקום לאופטימיות.

בקשר לבונזי וולס, נשמע הזוי הקאמבק הזה פתאום אבל כשבונזי היה בפורטלנד לא היו הרבה שחקנים שאהבתי יותר מאת בונזי. גם בגלל שקוראים לו בונזי, לא רק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 9:50 am 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
אני מאוד שמח עם ההחתמה של קרופורד.
נותן לנו 6 שחקנים וחצי (פלטון, קרופורד, מת'יוס, באטום, וואלאס, אולדרידג' וקמבי שמשחק בערך חצאי משחקים) שהם הרוטציה המשמעותית ומחלקים ביניהם יפה את כל העמדות. יש עוד כמה שחקנים (קורט תומאס, נולאן סמית' הרוקי, ארמון ג'ונסון שהיה רוקי לפני שנה, אליוט וויליאמס שנבחר לפני שנה ולא שיחק בגלל פציעה, כריס ג'ונסון שנתן כמה משחקים לא רעים לפני שנה...) שיהוו גיבוי.
ההנהלה הצליחה להעמיד סגל עמוק ומאוזן ויש מקום לאופטימיות.

בקשר לבונזי וולס, נשמע הזוי הקאמבק הזה פתאום אבל כשבונזי היה בפורטלנד לא היו הרבה שחקנים שאהבתי יותר מאת בונזי. גם בגלל שקוראים לו בונזי, לא רק.

גם בגלל ששם המשפחה שלו זה וולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 10:45 am 
Hall of Famer

זאת אמנם רק תחושת בטן לא מבוססת, (מלבד לחישות פה ושם), אבל נראה כאילו שהקרקע מונחת בשביל עזיבה של קובי את הלייקרס. הוא התלונן מספר פעמים לאחרונה על דברים שהלייקרס עשו (הטרייד שלא קרה עם פול, הטרייד שכן קרה עם אודום), והוא בשלב של הקריירה שבו הוא לא יכול להרשות לעצמו להיות בקבוצה לא מבטיחה.

המינוס העיקרי - אליפות אחת נוספת בהובלתו עם הלייקרס, אמורה לקבע אותו בתודעה כלייקר הגדול בכל הזמנים, עם כל הכבוד למג'יק (שהיום נמצא לפניו, מן הסתם). עזיבה של קובי את הלייקרס תקבע סופית את מג'יק כלייקר הגדול בכל הזמנים.
הפלוס העיקרי - אליפות שישית כשחקן מוביל, כן אמורה לקבע את מעמדו של קובי כגארד השני בטיבו בהיסטוריה (לפני מג'יק, גם אם לא כלייקר). קובי הוא שחקן תחרותי, ולא נראה לי שאפילו הוא חושב שיש סיכוי לקחת אליפות כרגע עם הלייקרס. קבוצה שנראית כמו קבוצת סיבוב שני קלאסית כרגע.

השאלה היא כמובן לאיזה קבוצות הוא יכול לעבור - אישית, אני אוהב את ממפיס, בטרייד תמורת גיי ופילרים. אני חושב שעם קובי זאת קונטנדרית די רצינית. יהיה מעניין גם לראות אותו בוושינגטון למרות שאני לא בטוח מה יש להם, כי אם וושינגטון אז לצד וול, ולא במקומו, ללא ספק. אם האוורד נשאר באורלנדו, זאת אופציה נוספת ומצוינת, ונראה לי שיש שם חומר לטרייד, גם אם מעט חד צדדי, אבל אם קובי ידרוש, אז הוא גם יקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 11:39 am 
Junior

הבלייזרס, מסתבר, עשו עוד החתמה שעברה עד עכשיו אפילו מתחת לרדאר שלי:
קרייג סמית', כנראה בשביל חוזה מינימום או משהו באזור. מה שמשלים, יחד עם מי שציינתי בהודעה הקודמת ועם אודן ולוק באביט, סגל של 15 שחקנים.

אודן כמובן פצוע ולוק באביט הוא לדעתי השחקן הכי פחות משמעותי ולכן יפתח גם הוא את העונה ברשימת הפצועים. שאלה שנותרה פתוחה היא מי יהיה השחקן ה- 13, כלומר השחקן השלישי שלא יתלבש. יש לדעתי סיכוי טוב שקרייג סמית' יהיה ב- 12 ואני מקווה להתבדות בקשר לזה שארמון ג'ונסון אולי ימצא את עצמו מחוץ לסגל, כי הוא שחקן שאני מאוד אוהב אבל אני נמצא במיעוט ביחס לשאר האוהדים מהבחינה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 48 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: