סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפוני NBA
הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 11:41 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מה עם הטרייד הבא:
קובי לקליפרס תמורת מו וויליאמס, רייאן גומז ורנדי פוי... נשמע רע ? רגע, רק התחלנו. חודש אחרי הטרייד, סטרלינג ובאס מסכימים על מכירה הדדית של הקבוצות שלהם אחד לשני, וחודש אחרי זה הם מסכימים למכור את שמות הקבוצות אחד לשני ולהחליף אותם. ההפרשים במחירים הם לטובת סטרלינג בשני העסקאות והוא מרוויח מאות מיליוני דולרים, באס מקבל לידיים לייקרס עם פול, קובי, וגריפין.... קובי רץ לעוד סדרת אליפויות במדי הלייקרס... והכל חוקי לחלוטין תחת הCBA....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 11:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
דווייט הווארד חזר אתמול על הדרישה שלו לטרייד מאורלנדו, כך שגם אם מבחינת המג'יק האופציה של טרייד ירדה מהשולחן (וכמו שכתבתי, אני מאמין שזה הרבה יותר אמצעי לחץ על קבוצות אחרות ולא שהם באמת החליטו שלא לעשות טרייד), מבחינת הווארד האופציה הזו עדיין חזק על השולחן.

ואם כבר ספקולציות לגבי קובי, אני לא יודע אם נורטון כתב את מה שכתב לפני או אחרי שקרא את זה, אבל זה מה שיש לקדמפ להגיד בנושא:

ציטוט:
ESPN reporters Stephen A. Smith and Ric Bucher have both expressed that they wouldn't be surprised if Kobe Bryant demanded a trade from the Lakers.
There is an air of speculation from both, but we wouldn't be surprised either if he lets the idea fester in the public at a minimum. Unless the Lakers have an ace up their sleeve, it appears that they got worse this offseason. Kobe don't play that.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 12:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס, אתה מחפש אייטם שיחליף את שני הלינקים השבורים בחתימה שלך? אם זה יתממש נראה לי שתעשה ביטוח מיוחד לפורום לוודא שלעולם לא יימחק ותדאג לשלם את דמי השימוש לעשרים השנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 2:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא נראה לי שקובי יהרוס את המורשת הלייקרסית שלו אפילו עבור אליפות נוספת. הוא רוצה להיזכר כאחד הסופרסטארים ששיחקו בקבוצה אחת בכל הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 2:54 pm 
Senior

אתה צוחק, כן? הבן אדם אחד השחקנים היחידים שאני זוכר אשכרה עולה לרדיו ומבקש טרייד בריש גלי ובקולו שלו כאשר הלייקרס לא היו קונטנדרים. אני מהמר שבשביל עוד אליפות או שתיים כשחקן מוביל הוא ילבש אפילו מדי סלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 5:00 pm 
Junior

לא רואה שום סיכוי שקובי עוזב את הלייקרס, שהוא יבקש טרייד זה בכלל אחד ההזויים. קובי באימון:
http://www.nba.com/lakers/video/2011/12 ... index.html
אכן רותח מכעס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2011 11:01 pm 
Senior

מה עם סמי דאלמברט? יכול להיות החתיכה החסרה בפאזל של ההיט וגם למאבס חסר סנטר אחרי העזיבה של צ'אנדלר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2011 12:51 pm 
Hall of Famer

מעניין לעניין באותו עניין, קובי מתגרש:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4162742,00.html

באופן רגיל הייתי אומר שזו רכילות זולה. אצל בראיינט הכל קשור בהכל ומשפיע במגרש. ראינו איך זה נראה בפלייאוף כשנודע שונסה סכסכה בין בני הזוג גאסול (ואולי יש לזה קשר לעניין). ראינו איך זה נראה כשקובי עמד למשפט בקולורדו, הגיע במחציות משחקים ונתן הצגות מדהימות. נחכה ונראה איך ואם הגירושין ישפיעו על קובי השחקן.

בחדשות אחרות, ריצ'רד המילטון ילבש גם בשיקגו את המסיכה שלו וההד-בנד. הג'נרל מנג'ר, גאר פורמן, אישר שבאופן חריג הם יאשרו לו ללבוש את המסיכה וההד בנד, כי "הדבר נוגד את מדיניות האנטי הד בנד שהמועדון מוביל". חשבתי שאחרי שסקוט סקיילס עזב הם הפסיקו עם הקשקוש הזה :?
http://www.chicagotribune.com/sports/ba ... 9151.story

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2011 4:45 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
מה עם סמי דאלמברט? יכול להיות החתיכה החסרה בפאזל של ההיט וגם למאבס חסר סנטר אחרי העזיבה של צ'אנדלר

ומה היווד עז? סנטר יותר טוב מדילברט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2011 8:52 pm 
Hall of Famer

מכה לסלטיקס, ג'ף גרין גמר את העונה עם בעיה בלב שתחייב ניתוח, הצד הטוב הוא שזו כנראה לא בעיה שתסיים לו את הקריירה.

רודנטי סטאקי האריך חוזה בדטרויט, 25 מיליון ל-3 שנים, שזה טיפה מוגזם לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2011 9:39 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
מכה לסלטיקס, ג'ף גרין גמר את העונה עם בעיה בלב שתחייב ניתוח, הצד הטוב הוא שזו כנראה לא בעיה שתסיים לו את הקריירה.

רודנטי סטאקי האריך חוזה בדטרויט, 25 מיליון ל-3 שנים, שזה טיפה מוגזם לטעמי.

החוזה של סטאקי בעיניי די סביר, מה שקשה להגיד על חברו לקו האחורי בפיסטונס, אדון בן גורדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2011 11:37 pm 
Hall of Famer

טרוי מרפי, רק לפני עונותיים שחקן של 15 נק' ו-10 ריב' למשחק באינדיאנה, חתם בלייקרס לעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 3:38 am 
Hall of Famer

לא יודע אם סביר, בטח לא חוזה טוב. השאלה היא מיהו סטאקי. האם הוא מסוגל להיות רכז מוביל של קבוצה טובה? היכן הוא ממוקם ביחס לכשרון בעמדה שלו? האם הוא טופ10?
אם לא, זהו חוזה מוגזם סטייל החוזה של קלדרון בזמנו.
בכלל, דטרויט היא קבוצה שלא ברור להיכן היא הולכת. יש לה לא מעט חוזים רעים ומעט מאוד כשרון. דומארס הצליח להרוס חלק נכבד מהמוניטין הטובים שיוחסו לו לאחר בניית הסגל לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 3:59 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
בחדשות אחרות, ריצ'רד המילטון ילבש גם בשיקגו את המסיכה שלו וההד-בנד. הג'נרל מנג'ר, גאר פורמן, אישר שבאופן חריג הם יאשרו לו ללבוש את המסיכה וההד בנד, כי "הדבר נוגד את מדיניות האנטי הד בנד שהמועדון מוביל". חשבתי שאחרי שסקוט סקיילס עזב הם הפסיקו עם הקשקוש הזה :?
http://www.chicagotribune.com/sports/ba ... 9151.story
מה העניין עם ההד-בנד? מה הבעיה עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 4:24 am 
Senior

זה מזכיר להם שבNBA משחקים כושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 5:51 am 
Junior

נורטון כתב:
המינוס העיקרי - אליפות אחת נוספת בהובלתו עם הלייקרס, אמורה לקבע אותו בתודעה כלייקר הגדול בכל הזמנים, עם כל הכבוד למג'יק (שהיום נמצא לפניו, מן הסתם). עזיבה של קובי את הלייקרס תקבע סופית את מג'יק כלייקר הגדול בכל הזמנים.

ניתוח מעמיק במיוחד, אין ספק. עם נימוקים כאלו איך אפשר להתווכח בכלל מול התיאוריה המעניינת הזו?
לגבי הלייקרס כקבוצה לחצי גמר המערב ולא יותר מכך, אני חושב שהמערב בינוני יחסית וגם שלד של קובי-גאסול-ביינום יכול להגיע עד גמר הנ.ב.א...
בכל זאת, קבוצה שיש בה את השחקן הטוב בליגה (או אחד מה-3, כדי לחסוך את הויכוח) + אולסטאר + צלע שלישית איכותית.
הספרס לדעתי כבר פאסה, פורטלנד נבנתה טוב אבל חסר GTG מוכח בקו האחורי - געגועים לברנדון רוי, ודאלאס איבדה חתיכה מאוד משמעותית כשצ'אנדלר עזב.
ההימור שלי הוא על 2 מבין אוקלהומה, ממפיס והלייקרס לגמר המערב, כשהקליפרס מסוגלים אולי להפתיע ודאלאס תלויה בסנטר אם יחתימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 9:29 am 
Junior

מי נשאר:
הקינגס לקחו מהווויברס את טראביס אאוטלו שהנטס שיחררו.

1- ברון דייויס, גילברט ארינאס, קרלוס ארויו, זביאן דואדל, ארל בויקינס
2- ניק יאנג וארון אפללו - שניהם רסטריקטד. מייקל רד, דשון סטיבנסון, קית' בוגאנס, קלנה אזובוקי, צ'רלי בל
3- קירילנקו, אל ת'ורנטון, ג'מאריו מון, סטויאקוביץ', ג'וליאן רייט היה פעם הבטחה למשהו
4- כריס האמפריס, רג'י אוונס, ג'ו סמית', אייק דיאגו
5- דאלמבר, פריזביליה, דמפיר, איתן תומאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 10:26 am 
Junior

מאסטר, למאבס עדיין יש את ברנדון היווד שהוא סנטר פותח סולידי. הוא רחוק מלהיות צ'אנדלר, אבל עדיין המאבס פייבוריטים בעיני להגיע לגמר כרגע. יש להם את קיד ובובאה בפוינט, טרי וקארטר בשוטינג, מריון נוביצקי ואודום פורוורדים, היווד ומהינמי... על הנייר זה יותר טוב משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 11:19 am 
Hall of Famer

אני חושב שהדבר העיקרי שיכול לפגוע בלייקרס השנה זה הלו"ז הצפוף, עם הגיל והקילומטראז' שמצטברים על הגוף של קובי ועם הברכיים השבריריות של ביינום הם יצטרכו הרבה מזל כדי לשרוד עונה שלמה בלי פציעות משמעותיות ולהגיע לפלייאוף בריאים ובכושר. אם לדאלאס יש מקום לתמרון והיא יכולה לתת לנוביצקי לנוח כי יש לה את אודום ואפילו מאריון, ללייקרס אין מי שייתן דקות מנוחה לקובי ולגבוהים. חוץ מזה, צריך לזכור שהלייקרס זו קבוצה שלא ממש נראתה כמו קונטנדרית בפלייאוף שעבר ונחלשה העונה, אז גם אם ברור לגמרי שאי אפשר להספיד אותם, אני חושב שהסיכויים שלהם השנה נמוכים יותר מבשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 11:51 am 
Junior

לא חושב שקופצ'אק ברצינות מתכנן עונה שלמה בלי מחליף לקובי. כרגע לא נראה לי שיש קבוצה כל כך זקנה כבדה ואיטית בקו האחורי כמו הלייקרס, ואם לא יביאו רגליים צעירות ומהירות, לדעתי אין סיכוי אמיתי לאליפות שישית עם פישר (37), בלייק (32 עוד חודשיים) קובי (33) ארטסט (32) ובארנס (31).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 12:10 pm 
Junior

בהנחה שקובי רוצה להשאר בסביבת הילדים שלו כעת כשהוא מתגרש, איזו קונטדנרית (למעט הקליפרס) יכולה להציע טרייד עבורו, ומה הלייקרס יכולים לקבל בתמורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 12:22 pm 
Sophomore

לדעתי השנה בלוס אנג'לס יראו כמה אודום תרם להם בשנים האחרונות, הקבוצה נחלשה משמעותית.

מאד חבל לי שאני לא רואה שום פעילות של סן אנטוניו, טרוי מרפי היה מאד מתאים שם למשל, לא ברור מה יש לו לחפש מאחורי גאסול וביינום.

חבל לי גם על דנבר שהייתה יכולה להיות אחלה קבוצה השנה :nez-nayu:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 12:24 pm 
Sophomore

מאדים כתב:
בהנחה שקובי רוצה להשאר בסביבת הילדים שלו כעת כשהוא מתגרש, איזו קונטדנרית (למעט הקליפרס) יכולה להציע טרייד עבורו, ומה הלייקרס יכולים לקבל בתמורה?

אולי יש לו גם ילדים בקולורדו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 12:46 pm 
Hall of Famer

yoya כתב:
מאד חבל לי שאני לא רואה שום פעילות של סן אנטוניו, טרוי מרפי היה מאד מתאים שם למשל, לא ברור מה יש לו לחפש מאחורי גאסול וביינום.

מאחורי גאסול וביינום הוא מחליף ראשון/שני יחד עם מקרוברטס, בסן אנטוניו יש חוץ מדאנקן גם את בלייר, בונר וספליטר בעמדות הפנים, זה יותר עומק ממה שיש ללייקרס. חוץ מזה, מרפי נראה כל כך גמור בעונה הקודמת בסלטיקס שאני בספק גדול אם יהיה לו איזשהו אימפקט העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2011 1:00 pm 
Hall of Famer

טראוויס אאוטלאו שוחרר מהנטס ועבר לקינגס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: