דייבי ג'ונס כתב:
המשחק של חיפה נגד חולון היה די משעשע, אני חייב להודות (בעיקר תודות לצמד המנומנמים שם ביציע בנשר). שתי קבוצות עם רוטציה די דומה, סך כישרון שווה פחות או יותר. ההבדל הוא שאחת מהן היא קבוצה אמיתית והשנייה אוסף די מקרי של שחקנים. בהמשך לת'רד השני - אפשר לראות הבדלים בין קבוצה מאומנת שמשחקת תרגילים ומוציאה לפועל ביעילות לבין קבוצה שכמעט הכל בה מאולתר. ריב' התקפה, יכולת אישית. הרבה משחק בין שניים. בסוף שוב יהיה אפשר לראות לא מעט אסיסטים בדף הסטטיסטיקה של חיפה (ג'קסון, לפחות מסר לא מעט לדעתי) אבל זה לא כדורסל קבוצתי באמת.
והם כמובן צריכים סנטר עכשיו. וודס (שמנמן משהו, לא?) נראה פחות רע ממה שחשבתי, אבל לא בטוח שהוא מתאים לקבוצת הפורוורדים הזאת. יותר מדי שחקנים שם הם 2-3-4 ופחות מדי שחקנים מתאימים לשחק ב2 העמדות שבעיניי הכי חשובות במשחק הזה.
בתור אוהד חיפה המשחק אתמול היה רחוק מאד מלהיות משעשע.
חיפה (בכוונה אני לא משתמש במילה קבוצה) נראתה רע מאד, בלי מוטיבציה כמעט, בלי משחק מסודר בהתקפה ובעיקר בלי הגנה סבירה.
וודס מתחיל להיראות סביר בהתקפה (קשה לשפוט בכאוס הזה אם הוא היה טוב באמת, לפחות היד שלו מתחילה להתאפס). לי הוא לא נראה שמנמן, הוא פשוט בעל מימדים מדהימים למדי לעמדה שלו על המגרש. מה שכן, הגנה הוא לא ממש נתן (רון לואיס תפר אותו פעם אחר פעם, וכמעט כל פעם הוא הלך ימינה...), למרות שאתמול זה לא היה יוצא דופן.
נקודת אור - פתיחת הרבע השלישי הראתה מה חיפה מסוגלת לעשות כשהיא רוצה, לנדסברג שמר היטב את רוט, וכל השאר גם התאמצו והההפרש ירד עד 5 כמדומני.
נקודת חושך - השופטים, בדיוק בשלב הזה של המשחק (כשחיפה התחילה לצמצם) הם החליטו לשרוק כל שפשוף של שחקן חיפה בשחקן חולון, לנדברג קיבל 2 עבירות בתוך 2 דקות שלא היו, ומשם זה כבר היה כדור שלג אחד ארוך.
ודבר אחד חשוב - השופטים לא היו טובים אתמול (לפי דעתי הם גם היו לא טובים יותר לכיוון של חיפה, אבל אולי זה רק בגלל שאני אוהד חיפה) והקהל הגיב בהתאם (קללות, צעקות, שריקות בוז וכן הלאה), עד כאן לא דבר מיוחד כל כך. מה שכן בלט מאד וצרם מאד ועוד יעשה רעש,
זו העובדה שהשופטים התעקשו לרדת מהמגרש מתחת ליציע של הקופים, זאת למרות שמנהל האירוע ביקש מהם לרדת מהיציאה השנייה (משם ירדו שחקני הקבוצה האורחת), ולפי המבט שלהם בעיניים (ואני הייתי 5 מטר משם ואין לי שום ספק בדברים הבאים) הם רצו את לעורר פרובוקציה ו"להתגרות" בקופים בכך שהם עוברים מטר מהיציע שלהם (המטר הוא רק בגובה של היציע).
שורה תחתונה - חיפה זקוקה לשינויים ומהר,
פאוול חייב ללכת, רצוי מהר ורחוק, הוא גורם לנו להתגעגע לקילינסגוורת בתור הדבק של הקבוצה.
חייבים מחליף ראוי לוויליאמס, ומהר, רצוי גם שיהיה מספר 5 קלאסי, 3-4 יש לנו מספיק.
מיקי צריך לנהל יותר את המשחק והקבוצה ופחות להגיב לנעשה על המגרש.