סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קטש התפטר
הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 3:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4167567

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קטש התפטר
הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 3:52 pm 
Sophomore

יא אללה.עוד פעם ניר כהן מפטר את קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:03 pm 
Junior

חראם על ליאור ליובין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:27 pm 
Sophomore

ב ONE (שטוענים גם לפרסום ראשוני), כתוב דווקא שקטש פוטר.

http://one.co.il/Article/192736.html

כנראה שהאמת אי שם באמצע.

ולגבי קטש, חבל, אבל זו התוצאה של בנייה לא טובה של קבוצה
א)ויתור על גראנפלד בתחילת העונה, או לפחות לא לדפוק להנהלה על השולחן בדרישה להחתימו.
ב) שימוש ב - 6 זרים.
ג)הבאת סנטר מוגבל מאד התקפית (ורנאדו) לתפקיד ראשי בקבוצה. בריאנט דאנסטון,למשל, הוא פי כמה יותר טוב ממנו, לא משנה עד כמה ורנאדו מיוחד ביכולת שלו לחסום.
אני מבין שבימים האלו קשה למצוא סנטר התקפי איכותי, אבל עדיין, על קטש הייתה חובת המציאה.
באמת אין איזה "אוטיס היל" או "טונג'י אוונג'ובי" פנוי בכל שוק הסנטרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:37 pm 
Hall of Famer

דוגמא טובה לכמה ש"מבחן התוצאה" יכול לשקר.
העונה שבה לירושלים היתה את הקבוצה הכי טובה בעשור האחרון, עונת אדלשטיין-גאיידמק, הסתיימה ללא תארים.
ככה זה כשאתה נופל באותה ליגה עם מכבי הטובה ביותר ב2 העשורים האחרונים.
בעקבות הכשלון במבחן התוצאה אדלשטיין פוטר.
ובעקבות אותו מבחן ממש התמנה קטש, והפועל קבלה את שתי העונות המזעזעות ביותר באלף שנה האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:39 pm 
Junior

זאת ממש לא היתה הבעיה של קטש העונה. בשנה שעברה היה לו סנטר התקפי מצוין לליגה שלנו, ראינו היטב מה הוא עשה איתו.

בקבוצה של קטש אין מקום לגבוה שהוא לא פיקנ'רולר וכל ניסיון להביא חיית פוסט-אפ (כמו ברנדון הנטר שהקבוצה וויתרה עליו) נדון לכישלון מראש.

מה שבאמת היה חסר לקבוצה השנה, וזה החטא הקדמון שהתחיל את הכל, זה רכז אמיתי. אם לקטש היה רכז טוב שמבין את המשחק (כמו שהיה לו בגליל), אולי היינו ממשיכים לראות את הכדורסל הבנאלי שלו בהתקפה אבל לפחות הוא היה מנצח גם משחקים. לשחק שבלוני וגם להפסיד, זה כבר יותר מדי כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:47 pm 
Junior

קל מאד לקטול עכשיו את קטש, אבל זה פופוליזם זול.
עודד מאמן לא רע בכלל, שנקלע לחוסר מזל (מכת פציעות בשנה שעברה) ושעשה כמה טעויות במערכת לחוצה שבה אין מקום לטעות.
מילא קטש, הקריירה שלו עוד ארוכה והוא יגיע רחוק, אבל השם שיוצא להפועל כבית קברות למאמנים הוא נזק ארוך טווח בעיני.
חבל.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:53 pm 
Sophomore

דייבי ג'ונס כתב:
זאת ממש לא היתה הבעיה של קטש העונה. בשנה שעברה היה לו סנטר התקפי מצוין לליגה שלנו, ראינו היטב מה הוא עשה איתו.

בקבוצה של קטש אין מקום לגבוה שהוא לא פיקנ'רולר וכל ניסיון להביא חיית פוסט-אפ (כמו ברנדון הנטר שהקבוצה וויתרה עליו) נדון לכישלון מראש.

מה שבאמת היה חסר לקבוצה השנה, וזה החטא הקדמון שהתחיל את הכל, זה רכז אמיתי. אם לקטש היה רכז טוב שמבין את המשחק (כמו שהיה לו בגליל), אולי היינו ממשיכים לראות את הכדורסל הבנאלי שלו בהתקפה אבל לפחות הוא היה מנצח גם משחקים. לשחק שבלוני וגם להפסיד, זה כבר יותר מדי כנראה.

אתה יודע מה, אני מסכים איתך.
סם קלנסי הוא סנטר מעולה לליגה שלנו (ואפילו לרמות קצת יותר גבוהות).
הבעיה הייתה בתפיסה של קטש, שהביא גארדים מחורבנים/מוגבלים כמו סולמון הזקן, האגואיסט והשבע, אוחיון המוגבל בקליעה וג'ייסון ריץ' האובייטד (לדעתי לפחות).
חוץ מזה סולמון וריץ' הסתכסכו בניהם.
תוסיף לזה את העובדה שקטש לא שלט ממש בקבוצה, ואת זה שגם ככה קטש לא אוהב משחק פוסט . . . ואז מבינים את התסכול של קלנסי שהתפרץ בסוף העונה.

אם קטש לא משנה את הקונספציה שלו לגבי גבוהים, הוא לא ימצא את עצמו . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:54 pm 
Hall of Famer

צוד כתב:
שנקלע לחוסר מזל (מכת פציעות בשנה שעברה)

תגיד ראית איך הקבוצה נראת בשנתיים האלו? גם עם השחקנים הבריאים שכן משחקים - אין תירוץ למשחק נרפה, חסר הגנה ופשוט מביך בהתקפה.
עודד קטש לדעתי הוא בלוף. לקח אליפות - כל הכבוד. אבל כנראה שזה מקרה בודד. כשל במכבי וכשל כשלון מהדהד בירושלים. אין דרך אחרת לתאר זאת מלבד המילה כשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:56 pm 
Junior

אבימאל כתב:
דוגמא טובה לכמה ש"מבחן התוצאה" יכול לשקר.
העונה שבה לירושלים היתה את הקבוצה הכי טובה בעשור האחרון, עונת אדלשטיין-גאיידמק, הסתיימה ללא תארים.
ככה זה כשאתה נופל באותה ליגה עם מכבי הטובה ביותר ב2 העשורים האחרונים.
בעקבות הכשלון במבחן התוצאה אדלשטיין פוטר.
ובעקבות אותו מבחן ממש התמנה קטש, והפועל קבלה את שתי העונות המזעזעות ביותר באלף שנה האחרונות.

בעונה של שמיר לדעתי היא הייתה טובה הרבה יותר ובזמן הטוב ביותר שלה(דצמבר-מארס) היא הציגה כדורסל ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:58 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה עושה עוול למקרים קודמים לקרוא לזה התפטר. לא יודע אם זה התפטר במובנו המכביסטי (שגם אותו הפועל שאלה, כמו למשל עם חרוש), אבל זו ודאי לא התפטרות אמיתית. התפטרות זה לקיחת אחריות או שסתם קשה לך/נמאס לך. זה לא הליכה הביתה (יום אחרי שדיברת על התכניות לעתיד שלך בקבוצה) בידיעה שהאנשים מעליך מקווים בכל ליבם שתעשה את זה ושהם גם יטרחו שתדע את זה בכל הזדמנות.

הפועל צריכה לצאת בהודעה רשמית שבה היא מכירה בכך שקטש היה צריך ללכת מבחינתה ומודה לו על שסייע לה בהחלטה וחסך לה כסף.

ובמסגרת סיכומי עידן קטש, אני באמת אשמח אם מי שמעורה יבהיר איזה מהזרים שהוחתמו בשנתיים האחרונות היו זרים של קטש ואיזה של דני כהן/מקורב אחר. סתם סקרנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 5:06 pm 
Junior

צוד כתב:
עודד מאמן לא רע בכלל, שנקלע לחוסר מזל (מכת פציעות בשנה שעברה) ושעשה כמה טעויות במערכת לחוצה שבה אין מקום לטעות.
מילא קטש, הקריירה שלו עוד ארוכה והוא יגיע רחוק, אבל השם שיוצא להפועל כבית קברות למאמנים הוא נזק ארוך טווח בעיני.
חבל.

חוסר מזל ? הצחקת אותי. מזליקי מהגדולים שיש.
רצה לחתוך את פארגו בקדם העונה...בעונת 2008-2009 רצה בתחילת העונה לשלוח את גל מקל לחולון תמורת ליאור שגב (שגב פתח טוב את העונה ומקל קרטע)...למזלו היה לידו את עמית גל ומסתבר בדיעבד שגם את ליובין.
אין לו טיפת ידע בזרים, טיפת מוסר עבודה. אם היו נותנים לי לבחור מאמן לחולון בלי מגבלות של כסף וכו' אני בספק אם הוא נכנס לעשיריה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 5:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
צוד כתב:

תלוי. אם הוא התפטר זה פופוליזם זול. אם הוא פוטר זה פופוליזם יותר יקר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 5:23 pm 
Freshman

אני לא יודע איך עובדת בחירת הזרים בירושלים והאם קטש אחראי לה, אבל אם הוא האחראי, אז רק על בחירת הזרים של העונה הוא צריך ללכת הביתה.
בהמשך למה שלאומית כתב, הזר הראשון שקטש תכנן לשחרר היה סטרוברי שהוא היחיד שתפקד בתחילת העונה. קטש התעקש על תומאס מסיבות לא ברורות, מחזיק את ג'קסון למרות שבתכלס אין לו מקום ברוטצייה מאז שגרונפלד בא ומביא את מקיימי רק אחרי ההדחה מאירופה.
אתמול, ברגע שקטש אמר שיש דברים שאי אפשר להסביר ידעתי שהוא עומד ללכת הביתה. אבל יש לי חדשות בשבילו, הסיבה ליכולת היא אוסף שחקנים חסרי מוטיבציה ומאמן שלא יודע לאסוף אותם ברגעים הקשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 5:45 pm 
Junior

satriani כתב:
צוד כתב:
שנקלע לחוסר מזל (מכת פציעות בשנה שעברה)

עודד קטש לדעתי הוא בלוף. לקח אליפות - כל הכבוד. אבל כנראה שזה מקרה בודד. כשל במכבי וכשל כשלון מהדהד בירושלים. אין דרך אחרת לתאר זאת מלבד המילה כשלון.

עם כמות המאמנים שעברה בבירה בשנים האחרונות וכמעט כולם סיימו את דרכם כקטש אין אלה להגיד שמי שבלוף זה הפועל ירושלים.

קבוצת קקיונית עם תקציבים מנופחים שלא מבינה שמותר גם להפסיד והאוהדים שלה שרים על אהבה וסולדים ממכביזם ומיד אחר כך שורקים בוז למאמן ודורשים את ראשו.
אני עדיין זוכר את האוהדים במהלך חצי הגמר מול גלבוע לפני שנתיים מקללים את גודס בעוד המשחק עדיין מתנהל לו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 5:51 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:

זה אמנם לקפוץ כמה שנים אחורה, אבל קני אדלקה היה חית צבע וקטש הסתמך עליו כל הדרך לכמעט-סנסציה מול מכבי ת"א בחצי גמר הפיינל פור ב2007.

ehud כתב:
הבעיה הייתה בתפיסה של קטש, שהביא גארדים מחורבנים/מוגבלים כמו סולמון הזקן, האגואיסט והשבע, אוחיון המוגבל בקליעה וג'ייסון ריץ' האובייטד (לדעתי לפחות).

אוחיון (שאמנם אי אפשר להכחיש את בעית הקליעה שלו) הוא היום שחקן מרכזי ברוטציה של קבוצת יורוליג בכירה, ריץ' היה מצוין בחיפה ונראה היה מתאים לעשות את קפיצת המדרגה וסולומון היה הימור לגיטימי לחלוטין. אתה טוען שיש בעיה בתפישה ולא ממש מגדיר את הבעיה, חוץ מלהגיד שבמבחן התוצאה זה נכשל.

גם אני מסכים שהבעיה הגדולה של קטש היא בתפישה, אבל זה לא קשור לגארדים או לגבוהים. הבעיה היא שנדמה שלעודד קטש אין בכלל אסטרטגיה כמאמן כדורסל, הכל נסיון לטקטיקה ותגובות אימפולסיביות לדברים שקורים תוך כדי תנועה. רמת השליטה שלו במערכות מורכבות נמוכה מאד ככל הנראה בשלב זה של הקריירה, מה שעושה אותו בהכרח למאמן שמתאים לקבוצות שתופשות עצמן כאנדרדוג ולא למועדונים שהציפיות מהם גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 5:58 pm 
מנהל פורום

ביטלא, יש מספיק מקום לכולם. אחרי שתי הקדנציות הכושלות שלו גם במכבי וגם בהפועל, חובת ההוכחה עברה לקטש (בייחוד שהאמירה הנבואית של עמית גל על המכשיר והסים די התגשמה).

מה שהיה עם גודס ממחיש מאוד יפה עד כמה הפועל מתנהלת רע וכפוית טובה למאמנים שלה. אבל בהשוואה בין גודס וקטש קטש לא יוצא מי יודע מה, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:01 pm 
Junior

יש הבדל די משמעותי בין הקדנציה שלו במכבי שהוא הגיע אליה בלי ניסיון והיא הייתה בינונית ולדעתי נגמרה מהר מידי מבחינת סבלנות הנהלה לבין קטש שהגיע לירושלים.

בקריירת האימון של קטש זה הכשלון המהדהד הראשון.
בקבוצת הכדורסל של הפועל ירושלים זה לא המאמן הראשון שגומר רע מאד וזה כולל מאמנים מוערכים ושהביאו את המועדון להשגים כמו דן שמיר ואפי בירנבוים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:08 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:

ehud כתב:

אוחיון (שאמנם אי אפשר להכחיש את בעית הקליעה שלו) הוא היום שחקן מרכזי ברוטציה של קבוצת יורוליג בכירה, ריץ' היה מצוין בחיפה ונראה היה מתאים לעשות את קפיצת המדרגה וסולומון היה הימור לגיטימי לחלוטין. אתה טוען שיש בעיה בתפישה ולא ממש מגדיר את הבעיה, חוץ מלהגיד שבמבחן התוצאה זה נכשל.

גם אני מסכים שהבעיה הגדולה של קטש היא בתפישה, אבל זה לא קשור לגארדים או לגבוהים. הבעיה היא שנדמה שלעודד קטש אין בכלל אסטרטגיה כמאמן כדורסל, הכל נסיון לטקטיקה ותגובות אימפולסיביות לדברים שקורים תוך כדי תנועה. רמת השליטה שלו במערכות מורכבות נמוכה מאד ככל הנראה בשלב זה של הקריירה, מה שעושה אותו בהכרח למאמן שמתאים לקבוצות שתופשות עצמן כאנדרדוג ולא למועדונים שהציפיות מהם גבוהות.

לא יודע אם מה שיש לו זה אסטרטגיה או לא.
דבר אחד בטוח, הוא לא מכיר במשחק הפוסט אפ, זאת *ה*בעיה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:10 pm 
מנהל פורום

אני כמעט לא רואה הבדל בין העונות, וסלח לי, אני גם לא רואה כמה ניסיון בדיוק קטש רכש בעוד קצת עונות שלו בגליל, וזה ביחס להיותו איש כדורסל רב פעלים עוד קודם.

הרזומה שלו בגליל, לפני ואחרי מכבי, דומה מאוד (מספר שנות אימון בקבוצה בסדר גודל הזה, עם הישגים נאים והגעה די קבועה לפיינל פור), כמובן בלי הפיק של האליפות. מה שקרה לו במכבי מאוד מאוד דומה למה שקרה לו בהפועל השנה (כולל הטריגר להעפה), וזה לא הכישלון המהדהד הראשון, אלא הכישלון המהדהד השלישי - זו כבר העונה השלישית בקבוצה שהיא לא גליל שהוא נכשל בה כישלון משמעותי.

ואני אוסיף שוב את הדיסקליימר שאני באמת מגדולי אוהביו של קטש כאן בפורום (גם כשחקן וכפרשן...), ושאני מוכן לגייס את כל ההגנות בדבר התנאים הבלתי נסבלים שהנהלת הפועל סידרה לו וכיוצ"ב. ועדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:11 pm 
Hall of Famer

נדב, לא מסכים בכלל עם הדברים שלך. קודם כל, קני אדלקה לא היה חית צבע מהזן הפוסט אפי, אלא גבוה אקטיבי שמנצל מסירות אסיסטים לסל ונק' זבל. משחק ההתקפה של הגליל ממש לא התבסס עליו, אלא היה כרגיל משחק הגארדים הרגיל של קטש. אם כבר גבוה לואו פוסט אמיתי ששיחק עבור קטש זה היה ברנדון קורץ.
לא שאני מסכים עם כך שהגארדים של ירושלים היו מחורבנים/מוגבלים (ביחוד שנשכח לו איזה אחד יובל נעימי), אבל אתה מצייר תמונה ורודה מאד בהגנה על הסגל של קטש. הבעיות של אוחיון ביצירת נק' לא נעלמו במכבי, פשוט קל הרבה יותר להחביא אותם בקבוצה טובה. בעיני הכישלון של ריץ' היה קודם כל הכישלון של קטש, כי ריץ' שחקן שיכול לעזור לקבוצה, גם בקליבר (עלק) של ירושלים, אבל קטש הפך אותו למרכז הקבוצה והשחקן שאליו הולכים בדיפולט. לא פלא שהשחקן לא היה טוב. סולומון בהחלט היה הימור לגיטימי, אבל ברגע שהתברר סך ההימור, קטש לא הצליח להשתלט על סולומון ונתן לו לחרב את העונה ביחד עם שאר השחקנים. התגובה על הטוויטר של סולומון הייתה צריכה להיות או אני או הוא.

אני גם לא מסכים עם הניתוח שלך לגבי קטש המאמן. לדעתי דווקא לקטש יש תפיסת עולם די סדורה לגבי איך צריך להראות כדורסל. נכון שהוא מאד דוגמטי ולא משנה את צורת המשחק שלו בהתאם לשחקנים, אבל אסור להפוך את קטש לאיזה קלולס שמסתובב על מגרש הכדורסל, ללא שום יד מכוונת, ללא בחירת זרים ואם עמית גל בוחר לו את הסגל ויש כימיה וקסם באוויר, אז יש הצלחה. הבעיה הגדולה ביותר של קטש בעיני היא באמת שליטה. הוא נראה לי מאמן נינוח שכזה. אם השחקנים והמערכת במקום הנכון, הוא מסוגל להוציא הרבה, אך במערכת ללא גיבוי מספיק (שוב מקרה סולומון) ושחקנים שלא בדיוק קופצים לחליל של המאמן, קטש לא יודע להשתלט. הוא צחק על צביקה שרף, אבל היכולת של שרף להשתלט על שחקנים ומצבים בקבוצה אין לה בכלל השוואה לעומת זאת של קטש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:22 pm 
Sophomore

בקיצור, אם הכל זורם, יש כימיה בין השחקנים וכולם נמצאים בזון התקפי אז קטש מאמן גדול.

I want you to quicken my end

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:35 pm 
Hall of Famer

סליחה עמוס, אבל אתה ממש לא מדייק. אדלקה היה שחקן לואו פוסט ועוד איך, שחי אך ורק בצבע (אמנם עשה הרבה נקודות מריבאונד התקפה), וקלע משם 16 נקודות למשחק אצל קטש. ברנדון קורץ שיחק גם גב לסל, אבל היה הרבה יותר נייד מאדלקה וגם זרק לא מעט לשלוש יחסית לעמדה, בטח שהרבה יותר מאדלקה.

אני לא טוען שהיה לקטש הרכב חלומות בקו האחורי בעונה שעברה, אלא שהתיאור של אהוד כאילו היו לו אסופת גארדים מחורבנים רחוק מלהיות האמת. מה שאתה מתאר (ההסתמכות על יצירת נקודות של אוחיון ועל ריץ' כמרכז קבוצה, חוסר השליטה על סולומון) אלה בדיוק הבעיות שקטש יצר ו/או לא הצליח לפתור. קבוצה כמו ירושלים יכולה להגיע להישגים עם סולומון-ריץ'-אוחיון-נעימי, אבל צריך מאמן עם אסטרטגיה ברורה ותכניות משחק נכונות כדי להצליח. קטש לא הצליח בזה.

אני גם לא אומר שקטש הוא קלולס, ברור שיש לו הרבה כדורסל בראש. העניין הוא ניהול מערכת מורכבת של צד מקצועי במועדון כדורסל גדול או בינוני, ובמובן הזה האיש הוא כשלון גמור בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:38 pm 
Hall of Famer

בגליל עם קורץ ראית לא מעט מהלכים שמכניסים את הכדור לקורץ שיעשה סל במהלכי לואו פוסט. עם אדלקה זה לא קרה יותר מדי. קורץ אמנם אהב לצאת גם החוצה לזריקות, אבל הוא היה שחקן עם משחק לואו פוסט טוב למדי, בניגוד לאדלקה, שהסלים אצלו נראו מקרים לחלוטין.

ולגבי קטש כמאמן, אתה ציירת אותו כמעין איזה חייזר נחמד שמפזר חיוכים, אווירה טובה וקצת אלכוהול לכולם, אך לא ממש מתעסק בכדורסל. אני לא מסכים בכלל עם התיאור הזה. לקטש יש הרבה מאד כדורסל בראש, רק הוא דוגמטי לחלוטין. הבעיה העיקרית של קטש היא כמובן האופי שלו. הוא לא יעבוד קשה, הוא לא מצליח להשתלט על שחקנים סוררים וכשיש משברים הוא בהחלט לא מנהל אותם. אבל הבעיות הללו קשורות ליכולות הניהול שלו, לא ליכולות הבנת הכדורסל של האיש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:50 pm 
Hall of Famer

צר לי, אך אין לי אלא להעריך שאתה פשוט לא זוכר נכון את אדלקה. הוא היה אחלה שחקן התקפה (16 נקודות למשחק ב65% מהשדה אם רוצים לדייק, קצת קשה לייצר מספרים כאלה "באופן מקרי"), וחי בצבע ממהלכי לואו פוסט שנבנו עליו (בגלל זה הוא גם הלך 16 פעמים לקו במשחק ההוא נגד מכבי ת"א). גם קורץ היה שחקן פנים כמובן, אבל כאמור נטה לצאת החוצה מדי פעם ושיחק בסגנון נייד יותר מאשר אדלקה. לצורך העניין, שניהם דוגמאות לשחקנים מרכזיים אצל קטש ששיחקו בפנים, אבל אדלקה יותר מובהק.

ואני אשמח אם תראה איפה ציירתי את קטש כ"חייזור נחמד שמפזר חיוכים, אווירה טובה וקצת אלכוהול", מלבד מוחך הקודח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], uriel17, דניאל ו 169 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה