סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קטש התפטר
הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שחקן ענק היה.
פרשן מצויין היה (אולי בקרוב שוב)
מאמן חפיפניק שלא מלמד הגנה, לא מכיר שחקנים, מבלה עם שחקנים...נו באמת....
ניהול משחק הזוי. אם לא היו קוראים לו קטש אלא הוא היה שחקן גרוע בעבר ולא יקיר התקשורת - מזמן היה מוצא את עצמו בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:57 pm 
Hall of Famer

סליחה, לא רשמת את זה, אבל זה בערך מה שהשתקף בהודעות בנושא הנוכחי וההודעה שלך פשוט התיישרה עם האחרות מבחינת הטון כלפי קטש.

ושלא יובן לא נכון. אני לא חושב שקטש מאמן גדול, ואין לי בכלל ספק, שהוא מתאים לסיטואציות מסויימות בלבד. אבל אני חושב שקטש עם השנים הוכיח שהוא בהחלט מאמן מוביל בכדורסל הישראלי, כל עוד הוא לא מאמן באחת משתי הקבוצות הגדולות של הכדורסל הישראלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אין לי אלא להסכים עם סטריאני במקרה הזה.
ואפרופו יקיר תקשורת - האם בקרוב הסיקוול של סלוצקי ודומינגז? "אמא עשיתי טעות 2 - החיפוש אחר משהו שנראה כמו כדורסל"?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 7:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואוסיף ואומר שמי שמנסה לצייר את מה שקטש עשה במכבי כמשהו אחר מכשלון מהדהד צריך כנראה לקנות מילון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 7:43 pm 
Sophomore

לצורך הבהרה:
קטש פוטר, לא ברור אם יקבל את כל השכר עד סוף העונה אך בפועל הוא פוטר.
למען שמירת כבודו, פירסמו שהוא התפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 8:01 pm 
Freshman

דני קליין גורם לשמעון להראות כמו מלאך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 8:57 pm 
Sophomore

אני חושב שמשלל הבעיות של קטש המאמן, מה שהפיל אותו העונה לא היה הדוגמטיות שלו. דווקא השנה הוא שיחק הרבה מאוד על ורנאדו, בוא נגיד שאם סם קלנסי היה מקבל רבע מהכדורים שהוא קיבל בפנים הוא היה מאוד מרוצה.. הבעיה היתה בעיקר בניהול המשחק. הוא קם ונפל על נעימי, ואם נעימי לא נפצע, קטש כנראה (עדיין) לא מפוטר. בכל מקרה הוא לא היה מצליח, כי נעימי ומקיימי ביחד זה לא מספיק (אני בכוונה לא מתייחס לגוני).

חוסר המשמעת הקבוצתית הורגש בעיקר כשאפילו גוני זורק כמה שבא לו ונשאר על המגרש, אבל אי אפשר להאשים את קטש בבחירת הזרים. גם בעונה שעברה, הוא לא ממש רצה את סלומון, אבל לא היתה לו ברירה. שאר הבחירות בעונה שעברה היו שלו. העונה כבר לא, היד החופשית שלו בבחירת הזרים נגמרה פחות או יותר, בעיקר התייעצו איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 9:44 pm 
Sophomore

ehud כתב:

א)ויתור על גראנפלד בתחילת העונה, או לפחות לא לדפוק להנהלה על השולחן בדרישה להחתימו.
ב) שימוש ב - 6 זרים.
ג)הבאת סנטר מוגבל מאד התקפית (ורנאדו) לתפקיד ראשי בקבוצה. בריאנט דאנסטון,למשל, הוא פי כמה יותר טוב ממנו, לא משנה עד כמה ורנאדו מיוחד ביכולת שלו לחסום.
אני מבין שבימים האלו קשה למצוא סנטר התקפי איכותי, אבל עדיין, על קטש הייתה חובת המציאה.
באמת אין איזה "אוטיס היל" או "טונג'י אוונג'ובי" פנוי בכל שוק הסנטרים?

א. קטש לא ויתר על גאנפלד, ולהפך. דפק גם דפק על השולחן. דפק עוד כמה פעמים בשביל עוד כמה חברים שלא הגיעו.
ב. יש דבר כזה שנקרא 'אירופה'. בשבלו צריך סוללת זרים ארוכה ומנוצלת כמו שצריך. אם הוא לא היה מביא שישה זרים, הוא היה זוכה לקיטונות של בוז ותהיה איך ולמה הוא לא מביא עוד שחקן. זה שהביא לפחות שני זרי פח, ושהשימוש ברוטציה איתם היה זוועתי? ובכן, זה כבר משהו אחר שצריך לתת עליו את הדעת.
ג. הסטנר ה"מוגבר מאוד התקפית", לא הגיע לתפקיד ראשי בקבוצה. מלכתחילה גם קטש וגם שלל קשקשנים מההנהלה הבהירו שהוא מגיע כ'פרויקט'. דאנסטון סומן ע"י שמיר בערך שניה אחרי שהוא סגר בפחים, וזאת בערך הייתה המהירות שהוא הגיע לשם. וחוץ מזה, אני באופן אישי כמעט בטוח שורנאדו יהיה שחקן טוב באופן משמעותי מדאנסטון (שהוא שחקן שאני מאוד אוהב, אגב).

ולגבי המציאות, ובכן, ניסו את זה. הביאו סוס מת אחד שהיה בחולון ונתן שם יופי של עונה. הסוכן שלו מאוד מבסוט מהסידור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 10:54 pm 
Junior

קטש נכשל קולוסאלית במכבי. היה המאמן הגרוע ביותר של הקבוצה ב15 שנה האחרונות ביי-פאר. עצם העובדה שצביקה, עם אותו סגל כמעט לחלוטין לקח את הקבוצה הזאת לגמר היורוליג (ואתם יודעים מה, אפילו לגמר הפלייאוף כאן בארץ) רק ממחישה את גודל הכישלון. הקבוצה של קטש היתה בדרך הבטוחה למקומות 4-5 בליגה שלנו ולהדחה בסיבוב הראשון באירופה.

זה האיש שרצה לחתוך מהקבוצה שלו את מרקוס פייזר (!!) וסם קלנסי. שני שחקני פוסט-אפ טובים מאוד בליגה שלנו, אחד מהם בלתי עציר לחלוטין. בפעם היחידה בקריירה שלו שהוא כן החזיק שחקן פוסט-אפ בקבוצה, כפי שעמוס ציין (ברנדן קורץ) השימוש הלא-מספק בו פשוט זעק לשמיים. קורץ היה סנטר טבעי די נדיר בליגה שלנו ועדיין גליל שיחקה עליו פנימה פעם ב4-5 התקפות בערך, כשהוא זורק גם יותר מדי מבחוץ. הסגנון הזה דוחה בעיניי ואני מתקשה להבין איך מאמן שטוען ש"למד הרבה מאוברדוביץ'" לא השכיל להפנים את הלקח הראשון בספר - 2 נקודות אולי שוות מכל נקודה על המגרש (ולא נדבר על כמות השלשות שהקבוצה שלו לוקחת בד"כ), אבל הן "שוות" הרבה יותר ככל שהן קרובות לטבעת. שחק פנימה וכמעט תמיד תרוויח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:01 pm 
Junior

אגב דרוקר, מעניין באמת מתי הוא התחיל לחפור את המנהרה ההיא אבל אני חושב שהקבלן המבצע של הארנה בירושלים צריך בהחלט לשקול לשכור את שירותיו. כרגע המועמד המוביל לפי מרבית האתרים.

אני הייתי מאוד רוצה לראות את אפי בירושלים. תמיד חשבתי שהוא המאמן המתאים ביותר למועדון הזה אבל האמת? מה הוא צריך את זה. עושה רושם חמים ונוח שם ברישון. אולי ירושלים באמת צריכים לקבל את דרוקר. לפחות ראיונות הפוסט-גיים ישמרו על אותה רמה של ניתוק מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:19 pm 
Senior

דייבי, אובראדוביץ' הוא זיקית. צריך לסייג את ההצלחה שלו בעובדה שהוא בערך המאמן היחיד באירופה שמקבל כמעט באופן קבוע תקציב גבוה מאוד ושליטה מוחלטת בבניית הסגל, אבל האיש מאוד מאוד גמיש. הקבוצות שלו תמיד ישחקו הגנה קשוחה אבל את סגנון המשחק בהתקפה הוא מתאים לסגל השחקנים. אפשר פחות או יותר לחלק את זה לתקופת בודירוגה, תקופת דיאמנטידיס והתקופה שבין לבין(לפני כן לא ראיתי את הקבוצות שלו). בתקופת דיאמנטידיס, שזה פחות או יותר מהעונה השנייה שלו בקבוצה, פאו היא קבוצה שמשחקת המון המון פיק אנד רול, אבל זה תמיד עם שחקן פנים אמיתי ודומיננטי ולא עם משהו לקישוט בפנים. פאו של 2007 עשתה את זה עם צמדי גבוהים קשוחים ומאסיביים(צארצאריס ובאטיסט, תומאשביץ' ודיקודיס) מאז אובראדוביץ' עבר לשחק עם שחקן פנים אחד וגבוה שקולע מבחוץ שעוזר לרווח עבורו את המשחק. כשפקוביץ' היה שם הם שיחקו עבורו בידודים בפוסט, עבור מייק באטיסט זה בעיקר המון פיק אנד רולים שמנצלים את הכוח המתפרץ האדיר והתמצאות המצויינת שלו בשילוב עם יכולת המסירה והקליעה של דאבל די. בתקופת בודירוגה הם שיחקו יותר בידודים עבורו עם קלעים בכנפיים והתפקיד של הגבוהים היה פחות משמעותי(למרות שרברצ'ה היה בלי ספק אחד הסנטרים הטובים ביורוליג). בזכייה שלהם בבולוניה הם לקחו את הגביע עם פאפאדופולוס הצעיר ולארי מידלטון המזדקן בעמדות הפנים. בתקופה שבין לבין הם הגיעו לפיינל פור אחד ומשחק הפנים שלהם לא היה קיים כל כך(באטיסט היה בעונה הראשונה שלו באירופה ולא בלט כל כך). מול מכבי למי שזוכר הם זרקו כמות אדירה של שלשות ביחס למשחק בפיינל פור. אבל כאמור עדיין הייתה להם הגנה מצויינת, דבר שלא קיים בקבוצות של קטש. הבעיה של קטש שבנושא של שיטת המשחק הוא דומה יותר לדושקו איבאנוביץ' מבחינת חוסר ההתגמשות שלו. רק שאין לו עשירית ממוסר העבודה והקשיחות שאיבאנוביץ' דורש מהשחקנים שלו.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ג' דצמבר 27, 2011 11:24 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:21 pm 
Junior

בדיוק הנקודה שלי. אם קטש למד משהו מאוברדוביץ' כמאמן, הוא עושה עבודה מצוינת בלהסתיר את זה עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:28 pm 
Junior

דריל מידלטון, לא לארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עידן שגיב כתב:
ב. יש דבר כזה שנקרא 'אירופה'. בשבלו צריך סוללת זרים ארוכה ומנוצלת כמו שצריך. אם הוא לא היה מביא שישה זרים, הוא היה זוכה לקיטונות של בוז ותהיה איך ולמה הוא לא מביא עוד שחקן. זה שהביא לפחות שני זרי פח, ושהשימוש ברוטציה איתם היה זוועתי? ובכן, זה כבר משהו אחר שצריך לתת עליו את הדעת.

נובמת. על חמישה זרים עוד אפשר להתווכח, אבל שישה? מי ביקש מקטש להביא שישה זרים, לא כל שכן לשפוך "קיתונות של בוז" עליו אם הוא לא היה מביא אותם?

גם לגבי החמישה זרים, שבעיני זו היתה טעות אומללה, זה לא קרה כי מישהו לחץ אלא כי ההנהלה (ואולי קטש) התקבעו על העניין הזה בערך מהדקה הראשונה של הקיץ. לדעתי בכלל בהפועל עד היום לא הפנימו את חוק ארבעת הזרים.

הפועל היתה חייבת להחתים ארבעה זרים וזהו, ולהשאיר את חוקי קומאטוס למיניהם למכבי. ארבעה זרים היו מייצבים את הרוטציה הרבה יותר טוב, מביאים לכך שגרונפלד היה מוחתם מהרגע הראשון ובלי להזדקק לנסים, מביאים לכך שעניינים כמו הייבוש של קוקיה לא היו קורים, והכי חשוב, מן הסתם מביאים להחתמה של ארבעה זרים רציניים מהרגע הראשון, בלי כל מיני ניסויים ופרוייקטים ודברים כאלה. ואם אחרי כל זה נשאר מקום בסגל לעוד זר חמישי לאירופה אז יאללה. במקום זה התמזמזו לגמרי עם החמישה זרים ואז הוסיפו חטא על פשע עם ההחתמה המיותרת לגמרי של תומאס (שלפחות הציל את הקבוצה מהכמעט ביזיון במחזור הראשון...).

ועדיין, אני מחכה מצד יודעי הדבר לרשימה מסודרת של מי מהזרים הובא על ידי קטש, מי על ידי דני כהן, את מי קטש רצה ולא הביאו ולהיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:09 am 
Junior

מסכים עקרונית עם ראובן. ארבעה זרים, לכל היותר חמישה. לחלוטין מספיק. אגב העמדה היחידה שאפשר לטעון לגביה שמצדיקה החתמת זר חמישי היא לכאורה עמדת הסנטר. הרי בכל שאר העמדות יש ישראלים טובים וירושלים מוצאת את עצמה במצב שבו (כמעט) כל ישראלי שהיא מעוניינת בו, ישחק בשורותיה. אז אם יש לך חמישה ישראלים טובים, ולירושלים יש חמישה כאלה, אתה לא צריך יותר מארבעה זרים לליגה. זה כן אומר שאתה צריך לפגוע בול בזרים שלך ולא יכול להרשות לעצמך עציץ כמו דיון דאוול שנותן משחק גדול אחד בעונה ובשאר הזמן קולע 6-8 נקודות לערב.

ולגבי הזר החמישי (בירושלים זה למעשה ג'ון תומאס). בכל קבוצה אחרת שמשחקת במפעל אירופי בכיר הייתי אומר שאתה צריך שחקן כזה. הרי בעונה ארוכה ואינטנסיבית נהוג להחזיק חמישה גבוהים בקבוצה. אלא שבהפועל ירושלים עסקינן, ויותר מכך - ירושלים של עודד קטש - כך שברור לחלוטין שאין שום צורך או הצדקה להחתים עוד סנטר שבמילא יסבול מניצול-חסר ולא יותר מ10 דקות למשחק בערב. וזה בלי להתחשב בכלל בדינמיקה השלילית של כל "חישובי קומאטוס" שנזכרו לעיל אצל ראובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:15 am 
Junior

אגב, הניתוח הזה (בשינויים מסוימים) נכון בעיניי גם למכבי. עוד קבוצה שלא הפנימה (אולי מסרבת להפנים באופן עקרוני) את חוק ארבעת הזרים. מכבי כמובן לא יכולה להסתפק בארבעה זרים בעידן השוק הפתוח באירופה אבל היא בהחלט יכולה וצריכה להסתפק בחמישה או שישה. ולמכבי, להזכיר יש מסגרת נוספת שבה השחקנים יכולים לקבל דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:17 am 
Freshman

צוד כתב:
קל מאד לקטול עכשיו את קטש, אבל זה פופוליזם זול.
עודד מאמן לא רע בכלל, שנקלע לחוסר מזל (מכת פציעות בשנה שעברה) ושעשה כמה טעויות במערכת לחוצה שבה אין מקום לטעות.
מילא קטש, הקריירה שלו עוד ארוכה והוא יגיע רחוק, אבל השם שיוצא להפועל כבית קברות למאמנים הוא נזק ארוך טווח בעיני.
חבל.

לקטול מאמן שנכשל בצורה ענקית זה ההפך מפופוליזם זול.... לא ראינו שעודד מאמן לא רע, ראינו מאמן רע מאוד, מעבר לפציעות והכל.
קטש יוצא מזה גרוע יותר מירושלים מעצם זה שהוא נכשל פה, חוץ מזה מה עושה את ירושלים בית קברות יותר מקבוצות אחרות בארץ חוץ ממכבי שם בעשר השנים האחרונות עברו יותר מאמנים וזכו בפחות תארים?.... מותר לפטר מאמן שנכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:19 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא הבנתי על איזו דינמיקה שלילית אתה מדבר. אני דיברתי על זה שכשנחקק חוק קומאטוס המקורי, אף קבוצה בארץ (כולל הפועל) לא העלתה על דעתה שצריך להחתים זרים מעבר למיכסה המותרת, למעט כמובן מכבי. וזה היה כי אין שום טעם לשחק עם זר במסגרת אחת בלבד ולבזבז כסף שנועד לארבעה זרים על חמישה ועוד כל מיני סיבות טובות.

אני כאמור משוכנע לחלוטין שהסיבה לשינוי הגישה הזו השנה היה אי הפנמת ביטול החוק הרוסי, והתחושה שאם עד עכשיו התעסקנו בהחתמות של שישה ושיבעה זרים, אז למטה מכבודנו לרדת לארבעה. אולי גם הקינאה במכבי שיחקה כאן תפקיד. בכל אופן, הטיעונים נגד חמישה זרים הם רציונליים ומקצועיים לחלוטין, ואין שום דבר מיוחד בהפועל שדווקא בה צריך להצטמצם לארבעה. בכלל, כל העניין הזה של ההתייחסות להפועל כאילו היא איזה עוף מוזר שדברים חייבים לקרות בו אחרת לגמרי היא לגמרי מגוחכת (והעובדה שקטש נכשל בצורה כל כך דומה במכבי ובהפועל די מנפצת את המיתוס הזה - שהרי אין שתי קבוצות כל כך שונות זו מזו...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:26 am 
Hall of Famer

לך תעבור על ההיסטוריה של הפועל ירושלים, בערך מהתקופה של קולנוביץ' ותנסה למצוא מאמן אחד שגמר יפה את הקדנציה שלו, פשוט ששני הצדדים סיימו חוזה, מיצו את העניין והלכו הלאה מרוצים בדרכם, ללא טפטופי תקשורת על יד חופשית לעזוב, ללא סכינים בגב וכמובן ללא פיטורים. גם במכבי זה לא בדיוק היה ככה, אבל קצת פחות בולט מאשר בהפועל ירושלים ולפחות היו את שתי הקדנציות של פיני שבמכבי היו שמחים אם הוא היה נשאר, אך הוא בחר לעזוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:29 am 
Junior

להיפך, זאת בדיוק הטענה. למרות שירושלים נחשבת לקבוצה "גדולה" שמשחקת באירופה, גם היא יכולה וצריכה להסתפק בארבעה זרים בדיוק כמו שאר קבוצות הליגה. בהשאלה, אני אישית חושב שגם מכבי צריכה להחתים לא יותר מחמישה זרים. אבל זה כבר עניין אחר.

לגבי קומאטוס - אני דיברתי על עניין הדינמיקה השלילית שנוצרת בקבוצה עם שחקנים שיושבים בצד כל משחק. משהו שמכבי של שנות ה90 ותחילת שנות ה2000, למשל, בכלל לא הכירה. מסכים לחלוטין שלהחתים שחקן זר רק כי החוק מאפשר, בידיעה שהוא יישב בצד בליגה, זה מהלך מטופש למדי. אני גם לא חושב שזה הוכיח את עצמו אפילו בפרספקטיבה האירופית (כולל ניסוי קומאטוס עצמו, ב2005 שהיה כישלון די חרוץ על-אף המשחק הטוב בפיינל-פור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:31 am 
Freshman

עזיבה זה אף פעם לא נעים וזה לא משנה אם המאמן פוטר או התפטר, אם מאמן עזב כנראה שזה הגיע אחרי תקופה לא טובה ולכן הגיוני שזה לא יעבור חלק, כמו שכתבת זה כך גם ברוב הפעמים במכבי וגם בקבוצות אחרות, ככל שהלחץ גדול יותר ככה גם העצבים בעזיבה.... אם אתה רוצה דוגמה מהשנים האחרונות יש את שמיר שקופץ לי עכשיו. קטש גם נחשב לאחד שגמר לא יפה את הקדנציה? ואם לדעתך כן באשמת מי זה?....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:50 am 
Hall of Famer

ברור ששמיר לא גמר יפה את הקדנציה שלו בירושלים, הלו, הוא עזב באמצע. ואם אני זוכר נכון אז גם קטש היום לא סיים את החוזה שלו במועד הנקוב. תשמע, במשך 25 שנים לא זוכר מאמן אחד שסיים את הקדנציה שלו בטונים נורמליים. במכבי אני כן זוכר כמה, תעשה בעצמך את החשבון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 1:13 am 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
ברור ששמיר לא גמר יפה את הקדנציה שלו בירושלים, הלו, הוא עזב באמצע. ואם אני זוכר נכון אז גם קטש היום לא סיים את החוזה שלו במועד הנקוב. תשמע, במשך 25 שנים לא זוכר מאמן אחד שסיים את הקדנציה שלו בטונים נורמליים. במכבי אני כן זוכר כמה, תעשה בעצמך את החשבון.

את מי אתה זוכר במכבי?את אותו קטש אולי?
אולי פיני גרשון שנשאר שנה לעשות דווקא?
דיויד בלאט ששונמך להיות עוזר מאמן?
אולי צביקה שרף שהחליף את קטש?
יורם חרוש?
ספחיה?

זה בקטע של "למי יש יותר גדול"

קטש הלך עכשיו מה הלאה?
ממנים מאמן לעונה וחצי או מאמן שיגמור את העונה וישאיר את הקיץ הקרוב לקבל החלטה עם הרבה יותר אופציות
אני מניח שבקיץ אופציות כמו שיבק או קצורין לא פחות גרועת מצביקה או דרוקר יהיו זמינות יותר, בטח שדנשה יהיה אופציה (אני אגב תומך באופציה הזו)
הפועל צריכה לגמור את העונה עם גדי קידר או ששר או משו כזה בשביל להשאיר את הקיץ נקי מחוזים עם מאמנים כמו דרוקר או צביקה שרף.
כן אני יודע שיש עוד על מה לשחק העונה ושני התארים עדיין על השולחן, אבל מאמן לעונה וחצי קצת מלחיץ אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 2:03 am 
מנהל פורום

לדעתי אחת מהסיבות שכבר לא מסתפקים ב-4 זרים בקבוצות ביניים היא ששוק השחקנים השתנה. אם לפני 15-20 שנה אז כל זר שהיית חוסך היה מפנה לך מזומנים גדולים יחסית ויכולת להקפיץ את הרמה של הזרים שלך היום זה לא ככה. נניח וירושלים היו הולכים מראש על 4 זרים. אז היא הייתה מפנה (נגיד) 300,000 דולר. אם היית מחלק את זה בין כל 4 הזרים הנותרים הקבוצה הייתה מרוויחה כ75,000 דולר "לשפר" שחקן. אני לא אגיד שזו תוספת זניחה, אבל במציאות של היום היא ממש לא הדבר שמבטיח לך לעשות קפיצה מדרגה מבחינת הרמה של הסגל. בטח לא עבור רמות משחק של שלבי יורוליג מתקדמים או רצון להתחרות במכבי. וגם אם כן: בהחלט יש מצב עדיין להחתים כל מיני פליטים שאיכשהו תג המחיר שלהם גבוה ואז ליפול חזק. גם אם ה300,000 היו מושקעים בשחקן אחד, זה לא מבטיח כלום. המחירים בשוק עלו בצורה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 2:33 am 
Sophomore

Shiver כתב:
לדעתי אחת מהסיבות שכבר לא מסתפקים ב-4 זרים בקבוצות ביניים היא ששוק השחקנים השתנה. אם לפני 15-20 שנה אז כל זר שהיית חוסך היה מפנה לך מזומנים גדולים יחסית ויכולת להקפיץ את הרמה של הזרים שלך היום זה לא ככה. נניח וירושלים היו הולכים מראש על 4 זרים. אז היא הייתה מפנה (נגיד) 300,000 דולר. אם היית מחלק את זה בין כל 4 הזרים הנותרים הקבוצה הייתה מרוויחה כ75,000 דולר "לשפר" שחקן. אני לא אגיד שזו תוספת זניחה, אבל במציאות של היום היא ממש לא הדבר שמבטיח לך לעשות קפיצה מדרגה מבחינת הרמה של הסגל. בטח לא עבור רמות משחק של שלבי יורוליג מתקדמים או רצון להתחרות במכבי. וגם אם כן: בהחלט יש מצב עדיין להחתים כל מיני פליטים שאיכשהו תג המחיר שלהם גבוה ואז ליפול חזק. גם אם ה300,000 היו מושקעים בשחקן אחד, זה לא מבטיח כלום. המחירים בשוק עלו בצורה משמעותית.

לא תומך בזה רק בקטע כלכלי. זה דבר יותר נכון לקבוצה, גם מבחינת כושר אישי של שחקנים, גם הקבוצה תראה יותר טוב, גם מבחינה חברתית.
אתה זוכר מה קרה לחוסיין בשוק בעונה הראשונה שלו במכבי?

ג'ון תומאס למשל בקושי מתלבש לליגה הישראלית (רק שיש פציעות או משהו), אז למה הביאו אותו? בשביל 8 דקות למשחק ב - 15 משחקי יורוקאפ?

הנה סגל של ירושלים שחשבתי עליו :

עמדה 5 - שני זרים.
עמדה 4 - זר + קוקיה.
עמדה 3 - גרנפלד + שמחון/גור פורת
עמדה 2 - לימונד + זר.
עמדה 1 - מקל + נעימי.

חוץ מזה, שיהיו עוד שני צעירים בסגל.

משה מזרחי הוא כבר מזמן לא שחקן כדורסל, ועל גוני וכדיר אפשר לוותר. אבל אפשר לשחק עם זה איך שרוצים.

עשרה שחקנים בכירים זה מספיק לשתי ליגות שגם ככה הן לא מהטופ.
ופה נכנס הקטע הכלכלי - קצת הכסף שהיה נשאר מחיסכון על שני זרים מיותרים, היה יכול לסדר חוזים יפים יותר לשחקנים כמו גרנפלד, מקל ולימונד, ולשכנע אותם להצטרף לקבוצה.

מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נ.כ.ב.ש רשמית, עמוס לב, רלפי ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: