סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קטש התפטר
הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 9:19 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מה רע? יש לך פוטנציאל של עמדות די חלשות או חלביות (4, 3). באירופה אתה לא תסתדר עם גארד זר אחד. ראית שאפילו קבוצה כמו גראבלין יכולה רק בעזרת אתלטיות לפרק אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 9:44 am 
Senior

דייבי ג'ונס כתב:
אגב, הניתוח הזה (בשינויים מסוימים) נכון בעיניי גם למכבי. עוד קבוצה שלא הפנימה (אולי מסרבת להפנים באופן עקרוני) את חוק ארבעת הזרים. מכבי כמובן לא יכולה להסתפק בארבעה זרים בעידן השוק הפתוח באירופה אבל היא בהחלט יכולה וצריכה להסתפק בחמישה או שישה. ולמכבי, להזכיר יש מסגרת נוספת שבה השחקנים יכולים לקבל דקות.

ממש לא. מכבי יכולה להסתדר עם 6 זרים, עם 5 ממש לא. אתה צריך לפחות 3 גבוהים שיכולים לשחק 5 ביורוליג כדי לבטח את עצמך מפציעות ומינימום של שלושה גארדים(אחד מהם סמול פורוורד). בשנה שעברה מכבי יצאה בנס מהפציעה של פרקינס כי היא קרתה יחסית בסוף העונה. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם אידסון ופארגו היו צריכים לשחק 30 דקות כל הטופ 16. ככה שאפשר לומר שגם 6 זה גבולי. האופציה היחידה הנוספת זה לקחת שחקן כמו רותבארט ולקוות שהעונה בלובליאנה תהפוך אותו לסנטר מחליף שלישי לגיטימי ביורוליג, או לקחת הימור שלאנדסברג מתגלה כגארד/ פורוורד לגיטימי ביורוליג.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ד' דצמבר 28, 2011 9:59 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 9:54 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ההשוואה למכבי לא רלוונטית בכלל. מכבי רואה (ובצדק) ביורוליג כמפעל העיקרי שלה, והיא צריכה להיערך בהתאם. זה לחלוטין לא נכון להפועל, לא אובייקטיבית ולא סובייקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 11:16 am 
Junior

לא מסכים. מכבי בהחלט יכולה להסתדר מצוין גם עם חמישה זרים. רוטציות של משחק נתון זה 8-9 שחקנים (גם ביורוליג) ולמכבי יש היום לפחות 3 ישראלים (עם לנדסברג, ארבעה) שהם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין. מה שיותר קריטי זה הפיזור על העמדות אבל גם שם מכבי במצב טוב עם שתי עמדות "ישראליות" לגמרי.

לא צריך ללכת רחוק מדי. מכבי בעונה שעברה הגיע לגמר גביע אירופה עם חמישה זרים, אפקטיבית (מצ'באן היה השישי אבל לא היה פקטור משמעותי ביורוליג או בכלל, למען האמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 11:27 am 
Junior

עידן שגיב כתב:
ehud כתב:

א)ויתור על גראנפלד בתחילת העונה, או לפחות לא לדפוק להנהלה על השולחן בדרישה להחתימו.
ב) שימוש ב - 6 זרים.
ג)הבאת סנטר מוגבל מאד התקפית (ורנאדו) לתפקיד ראשי בקבוצה. בריאנט דאנסטון,למשל, הוא פי כמה יותר טוב ממנו, לא משנה עד כמה ורנאדו מיוחד ביכולת שלו לחסום.
אני מבין שבימים האלו קשה למצוא סנטר התקפי איכותי, אבל עדיין, על קטש הייתה חובת המציאה.
באמת אין איזה "אוטיס היל" או "טונג'י אוונג'ובי" פנוי בכל שוק הסנטרים?

א. קטש לא ויתר על גאנפלד, ולהפך. דפק גם דפק על השולחן. דפק עוד כמה פעמים בשביל עוד כמה חברים שלא הגיעו.
ב. יש דבר כזה שנקרא 'אירופה'. בשבלו צריך סוללת זרים ארוכה ומנוצלת כמו שצריך. אם הוא לא היה מביא שישה זרים, הוא היה זוכה לקיטונות של בוז ותהיה איך ולמה הוא לא מביא עוד שחקן. זה שהביא לפחות שני זרי פח, ושהשימוש ברוטציה איתם היה זוועתי? ובכן, זה כבר משהו אחר שצריך לתת עליו את הדעת.
ג. הסטנר ה"מוגבר מאוד התקפית", לא הגיע לתפקיד ראשי בקבוצה. מלכתחילה גם קטש וגם שלל קשקשנים מההנהלה הבהירו שהוא מגיע כ'פרויקט'. דאנסטון סומן ע"י שמיר בערך שניה אחרי שהוא סגר בפחים, וזאת בערך הייתה המהירות שהוא הגיע לשם. וחוץ מזה, אני באופן אישי כמעט בטוח שורנאדו יהיה שחקן טוב באופן משמעותי מדאנסטון (שהוא שחקן שאני מאוד אוהב, אגב).

ולגבי המציאות, ובכן, ניסו את זה. הביאו סוס מת אחד שהיה בחולון ונתן שם יופי של עונה. הסוכן שלו מאוד מבסוט מהסידור הזה.

1. תומאס זה בערך הזר היחיד שהוא של "קטש".
2. גם אם דאנסטון לא היה מסומן על ידי שמיר אין שום סיכוי בעולם שמגדל היתה לוקחת אותו. זה לא היה עושה לכם את זה, שחקן עם ממוצע של 8 נקודות בבני השרון.
3. אני באופן אישי לא רואה במה ורנאדו יותר טוב מפטריק סאליבן...לדאנסטון ? יש לו עוד הרבה להגיע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 2:16 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
זה האיש שרצה לחתוך מהקבוצה שלו את מרקוס פייזר (!!) וסם קלנסי. שני שחקני פוסט-אפ טובים מאוד בליגה שלנו, אחד מהם בלתי עציר לחלוטין. בפעם היחידה בקריירה שלו שהוא כן החזיק שחקן פוסט-אפ בקבוצה, כפי שעמוס ציין (ברנדן קורץ) השימוש הלא-מספק בו פשוט זעק לשמיים. קורץ היה סנטר טבעי די נדיר בליגה שלנו ועדיין גליל שיחקה עליו פנימה פעם ב4-5 התקפות בערך, כשהוא זורק גם יותר מדי מבחוץ.

כשרוצים לאנוס את המציאות לתאוריה, צריכים להתעלם מעובדות. כאמור, לקטש היה את קני אדלקה ששיחק אך ורק בצבע, וגם היה שחקן הצבע הבולט בליגה (16 נקודות למשחק באחוזים מעולים, מלך הריבאונדים של הליגה) ומי שסחב את גליל על גבו הרחב לכמעט-סנסציה בחצי גמר הפיינל פור ב2007 (וגם היה זה שהפסיד לה את המשחק הזה, עם 4/16 מהקו).

לגבי ברנדון קורץ ו"השימוש הלא מספיק בו"-אגדה. בדיקה קלילה מראה שברנדון קורץ היה השחקן שזרק הכי הרבה זריקות בגליל עליון של 2005-יותר מכריסטיאן דלמאו, יותר מליאור אליהו, הכי הרבה. שחקן של 15 נקודות ב29 דקות למשחק אצל קטש, ולקח בממוצע 12 זריקות למשחק. איך זה מסתדר עם התאוריה שלך, דייבי? ואה, "זורק יותר מדי מבחוץ"? שלשה למשחק, בערך. זריקה אחת מתוך 12 למשחק, 8.3% מסך הזריקות שלו בעונה הסדירה.

מעבר לזה, שמעתי את עודד קטש מדבר הרבה פעמים במסיבות עתונאים בעונת האליפות, והוא לא הפסיק לדבר על הצורך של הקבוצה בסנטר דומיננטי. זה שהוא התעכב עם פתרון הבעיה וגם לא הצליח למצוא אחד-לדעתי קשור לעניין האסטרטגיה שדיברתי עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 2:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אוסיף ואומר שמרכוס פייזר היה אולי בלתי עציר התקפית (וגם זה בעיני סוג של מיתוס, בהרבה משחקים הוא היה עציר בהחלט וגם ביצע לא מעט עבירות תוקף) אבל היה חור הגנתי ברמות שאני במקומו הייתי מתבייש. הניר כהנים של הליגה היו עושים ממנו פורפרה, שלא לדבר על הג'יימי ארנולדים שלה. עכשיו השאלה היא איך אפשר למדוד את התרומה שלו נטו, משני צידי המגרש, ואם היא לא הייתה במקרים רבים קרובה לאפס או למטה מזה אפילו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 4:01 pm 
Junior

מיתוס זאת מילה נחמדה. פייזר דווקא היה שחקן אמיתי לגמרי שנתן הופעות אמיתיות לגמרי במכבי. לא חושב שאפשר לחלוק על זה שהוא היה היתרון הגדול ביותר של מכבי התקפית והשחקן היחיד שם (למעט ביינום) שהצליח לייצר בעקביות יתרון על השומר שלו. זה משהו שאתה לא מוותר עליו.

תחת עודד הוא שיחק למיטב זכרוני מספר חד ספרתי של דקות וכמעט לא תרם כלום בהתקפה. תחת צביקה הוא הפך לנשק סופר יעיל (והשילוב בינו לבין מוריס היה מצוין) ולדעתי לא ירד מספרות כפולות חוץ מפעם או פעמיים. אני זוכר לפחות שלושה משחקים שהוא ניצח למכבי באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 4:03 pm 
Junior

ולגבי הליגה והדרך שבה ניר כהן ותואמיו תפרו את מכבי (בעיקר בתקופת קטש) - אפשר לשייך את זה במידה לא מבוטלת למאמן. נכון שפייזר לא היה שומר גדול, אבל העובדה שהיא שמכבי של צביקה שרף התייצבה הגנתית והקבוצה של קטש הראתה בעיקר חוסר תיאום מביך, הרבה מעבר להגנה אישית חלשה של שחקן כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 4:03 pm 
Hall of Famer

אני לא מסכים שהוא יצר באופן עקבי יתרון על השומר שלו. באמור בלא מעט משחקים הוא היה הרבה פחות יעיל (גם אם תגיד שהוא למעשה זה שעצר את עצמו) ו/או ביצע עבירות תוקף שנטרלו אותו. וכמובן, גם אם תתעקש שהוא יצר יתרון על השומר שלו, הרי שבצד השני של המגרש השומר שלו יצא יתרון עליו, באופן עקבי לא פחות ולפעמים אף יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 4:05 pm 
Hall of Famer

הקבוצה של צביקה שרף שיחקה לא מעט בלי פייזר שנפצע באמצע פברואר, ואז היא התייצבה הגנתית - כי פייזר לא היה שם...
ועם כל הכבוד למאמן, אם ניר כהן מפרפר אותך באחד-על-אחד פעם אחרי פעם זה לא בגלל המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 4:16 pm 
Junior

ניר כהן פחות פרפר אותו ויותר קלע עליו מבחוץ. לא משנה את גודל ההשפלה, אבל עדיין. פייזר נפצע במשחק הראשון של הטופ16 למיטב זכרוני בפיראוס, ועד אז מכבי נתנה בסוף הסיבוב הראשון משחקי הגנה טובים מאוד. הציוות שלו ושל מוריס היה מאוד יעיל, גם כי מוריס חיפה עליו הגנתית.

שוב, אני לא טוען שפייזר שחקן מושלם או אפילו שומר טוב. אני כן אומר שהוא היה מסוג השחקנים שמהווים יתרון התקפי עקבי (גו-טו-גאי, בעברית) וזה שחקן שאתה לא יכול לוותר עליו. גם לסופו יש המון חסרונות, בטח בהגנה אבל גם בהתקפה (עבירות תוקף, איבודים). פייזר היה אותו סוג של שחקן - אתה הולך אליו בתחילת ההתקפה והוא גורם להגנה להגיב. מכיוון שקבוצה היא אף פעם לא סכום אריתמטי של יכולות השחקנים שלה כבודדים, זאת בדיוק העבודה של מאמן לדעת להחביא את השומרים הפחות טובים שלך דרך תיאום קבוצתי, ולדעת לשחק אל היתרונות שלהם בהתקפה.

מה, סופו פתאום שינה את המשחק שלו ב180 מעלות במכבי? לא. פשוט יש מאמן שיודע לנצל אותו טוב יותר, בנוסף לעניין המנטאלי. פייזר תחת קטש באמת נראה כמו שחקן שצריך להיחתך מהקבוצה. פתאום אחרי שהוא התחלף גילינו סנטר סופר יעיל שהיה העוגן ההתקפי של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 4:49 pm 
Hall of Famer

אין מה להשוות את חסרונותיו של סופו לאלה של פייזר. בהגנה בוודאי, סופו לא שומר גדול - אבל שומר יותר טוב מפייזר באופן אישי וגם יעיל יותר בהגנה הקבוצתית, ביציאה לפיקנרול וכו'. בהתקפה סופו יכול למסור מבפנים החוצה, מה שפייזר לא היה עושה אף פעם. אם כבר היתרון של פייזר - ודאי מהתקופה ממש לפני הפציעה - היה דווקא במשחק הטופ-אוף-דה-קי שלו, משם הוא מסר אסיסטים יפים או היה חודר אחרי הטעיית ראש - זה דבר שסופו לא עושה ולא יעשה.
מדברים הרבה על אפריל הנורא ההוא של מכבי אחרי הפציעה של פייזר, אבל שוכחים שהתקופה הטובה ביותר של הקבוצה הייתה דווקא בלעדיו, מיד אחרי הפציעה שלו באמצע פברואר. מכבי נתנה טופ-16 טוב מאד בלעדיו, וגם בליגה ניצחה 6 מ-7 משחקים עד אותו אפריל כולל נצחון על חולון וטיול קליל במלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 4:53 pm 
Junior

עם שני הדברים אני מסכים, רק שהם לא בדיוק רלוונטיים לנקודה. לא השוויתי בין סופו לפייזר אלא ברמת העיקרון. על אותו משקל אתה יכול לקחת שחקנים אחרים - נניח ברנדון הנטר בירושלים. פי.ג'יי טאקר בחולון. שחקן שמהווה יתרון בכך שהוא מחייב את ההגנה להגיב ואתה יכול ללכת אליו כדיפולט בהתקפה, זה שחקן שאתה לא מוותר עליו בקלות. ולומד גם לחיות עם החסרונות שלו (ובדרך-כלל שחקנים אלה מגיעים עם הרבה חסרונות).

לגבי העניין השני, כמובן. כשפייזר נפצע, צריך לזכור גם מי חזר (לדעתי באיחור של משחק אחד, שבו בטיסטה נתן את ההופעה הגדולה ביותר שלו במכבי והקבוצה חטפה 20 הפרש או משהו כזה בליטא). אז מכבי איבדה גו-טו-גאי מצוין אבל קיבלה את הגו-טו-גאי הגדול ביותר שלה ב20 שנה האחרונות. ולמרות שהוא כבר היה בירידה, ניקולה וויצ'יץ' עדיין היה שחקן מטרה יעיל מאוד ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 8:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפרופו ניקולה, מה איתו? לא זכור לי שפרש אבל גם לא ראיתי אותו משחק בשום מקום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 11:44 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
את מי אתה זוכר במכבי?את אותו קטש אולי?
אולי פיני גרשון שנשאר שנה לעשות דווקא?
דיויד בלאט ששונמך להיות עוזר מאמן?
אולי צביקה שרף שהחליף את קטש?
יורם חרוש?
ספחיה?

אז כמו שרשמתי, קודם כל פיני בשתי הקדנציות הראשונות שלו (כמובן שקל להיפרד אחרי שמגיעים להישגים כאלו, אבל עדיין), צביקה שרף לפני עונת 93 עזב בצורה לא מלוכלכת. אני לא בטוח שרלף קליין עזב בטונים צורמים אחרי 87 ואני לא יודע אם צביקה שרף עזב לפני הקדנציה של קליין בבלאגן. בשנות התשעים אפשר להגיד שוינקו ילובאץ' אמנם לא המשיך אחרי עונה, אבל לפי מה שאני זוכר הצדדים נפרדו ברוח טובה ללא משקעים, מה שממש אי אפשר להגיד על דרוקר לדוגמא ובוודאי לא על גודס או קטש. אפילו ספחיה לפי זכרוני לא ממש בא בטענות להנהלת הקבוצה. בכל מקרה, ניתן למצוא מקרים פה ושם. בירושלים אני מחכה למאמן אחד שעזב ברוח טובה, אחרי ששני הצדדים החליטו שמספיק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 11:50 pm 
Hall of Famer

הממ.. פיני סיים את הקדנציה הראשונה שלו במכבי עם נאום המוקה.

ועד כמה שאני זוכר, היו נגדו הרבה טענות בעונה שאחרי הקדנציה השנייה על כך שהוא "גונב" שחקנים למכבי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 11:51 pm 
Hall of Famer

לפי מה שפיני סיפר בכתבה בעיתון, גם אחרי נאום המוקה שמעון מזרחי ומכבי התחננו אליו שישאר. לא ראיתי הכחשה לכך בשום מקום. ומה הקשר הטענות אחרי הקדנציה השניה לגבי "גניבת שחקנים" והדרך בה הוא עזב את המועדון?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 12:56 am 
Hall of Famer

נאם המוקה התפוצץ בתקשורת ב-1/7. פיני עצמו לקראת תום העונה, שבועיים קודם לכן, אמר כי אינו רוצה להמשיך. הנה כתבה קצרה מ-14/6/01:

http://sports.walla.co.il/?w=/7/74218

לגביי מה שעמוס אמר, גם לי לא ידוע על בלגאנים וטונים צורמים בסיום קדנציית האימון של שרף בקיץ 87' וסיום העונה של רלף ב-88'.
אפשר למעשה לכתוב איך עזבו המאמנים השונים של מכבי מאז:
צביקה שרף: עזב בקיץ 1989 לאחר האכזבה הגדולה מההפסד בגמר האירופי. החוזה של צביקה תם ובאופן מעט מפתיע הוחלט שלא להמשיך. כך או כך, גם אם היו טונים לא טובים זה לא דלף החוצה כנראה.
טד אואנס: היה במכבי חצי עונה, ובפברואר 90' פוטר לאחר יכולת חלשה מאוד שהגיעה לשיא עם תבוסה בלימוז'. שרף החליפו.
צביקה שרף: אימן את מכבי עד תום עונת 1992, ובתום החוזה לא המשיכו הצדדים, ללא בעיות מיוחדות.
אדלר: אין צורך להוסיף. פוטר. קנטי החליפו כמעמן זמני עד תום העונה.
קצורין: נתן שנתיים בקבוצה, ועם תום החוזה בתום עונת 95' הוחלט שלא להמשיך עימו.
קליין: פוטר באמצע עונת 95/96, לראשונה בחייו כידוע לי.
שרף: החליף את רלף וקיבל חוזה עד לתום עונת 97'. עם תום החוזה, לא הייתה הארכה והצדדים סיימו.
ילובאץ: הוחתם לעונה אחת. בסיומה לא המשיך לאחר שמכבי לא עברה את שמינית גמר היורוליג.
חרוש: פוטר.
גרשון: סיים לאמן בתום עונת 2001 ולא רצה להמשיך. מיד לאחר מכן פרסם YNET את נאום המוקה מה שכמובן רק הקל על הפרידה ממנו מבחינת מכבי.
בלאט: אימן שנתיים, והיה אמור לאמן גם בעונה השלישית. קיבל זובור וזז חזרה להיות עוזר.
גרשון: אימן 3 עונות ובסיומן החליט לעזוב. הטונים הצורמים לא היו בינו לקבוצה אלא בינו לרענן כץ.
ספאחיה: אימן עונה אחת בסיומה הוחלט שלא להאריך את חוזהו.
קטש: פוטר.
צביקה שרף: החליף את הקוטש. לא הוארך חוזהו מעבר לתום עונת 07/08, לאכזבתו המסוימת של שרף.
אפי: פוטר.
פיני: החליף את אפי. פוטר בתום עונת 10' (אם כי רשמית הוסיף להיות חלק מהמועדון עוד שנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 1:04 am 
Hall of Famer

מאחר ואנחנו מדברים על הפועל י-ם כאן ומאמניה, ניסיתי לעשות רשימה דומה עליהם מאותן שנים. אם יש אי דיוקים - תקנו אותי.
קולאנוביץ': פוטר בשיחה שהפכה למיתולוגיה כבר (לא יודע איפה אוכלים ארוחת ערב, אבל אתה אוכל אותה במטוס).
חרוש: החליף את קולאנוביץ' באמצע עונת 90'. אימן עד תום עונת 91'. אני מנחש שלא המשיך לא בגלל חוסר שביעות רצון בקבוצה מאחר והוא נתן עונה וחצי נפלאות.
קידר: כמדומני התחיל את עונת 92' כמאמן ואאל"ט פוטר באמצע, הוחלף ע"י חרוש שלא המשיך לאחר תום העונה, לא יודע מה היה החוזה הבסיסי שלו והאם היה צריך להמשיך.
שרף: החל את עונת 93' בי-ם וממה שהבנתי חתך באמצע. לא יודע אם זה היה רק מיוזמתו או ששני הצדדים רצו להפרד.
חרוש: החליף את שרף, והמשיך עד תום עונת 94' שאחריה ממה שידוע לי המשיך למכבי י-ם.
קידר: אימן את י-ם כל עונת 95' לא?
פיני: אימן עונה ורבע בערך. פוטר במהלך עונת 97' אחרי הפסד ביד אליהו 73-110.
קידר: החליף את פיני. זכה בגביע, התחיל את עונת 98' ופוטר באמצע כזכור לי.
אפי: החליף את קידר. המשיך עונה לאחר מכן לעונת הפיצה. לאחר מכן המשיך עוד עונה והקשר נחתך באמצע העונה.
שרף: החליף את אפי והוליך את י-ם לרצף הפסדים חסר תקדים אולי בזמן המודרני שלה בליגה. בכל זאת המשיך גם לעונת 01'. פוטר/התפטר/התפוטר באמצע העונה.
חרוש: החליף את שרף. המשיך גם לעונת 2002. בתום עונת 2002 הסתיימה העסקתו, לא יודע האם באמצע חוזה או לא.
אדלשטיין: התחיל את העונה, עזב באמצע.
קידר: החליף את אדלשטיין והיה עד תום העונה ובכך סיים.
דרוקר: נתן שנתיים מלאות למרות עונה שנייה שהייתה נוראית.
אדלשטיין: אימן עונה אחת - 2006. נדמה לי שהיה חוזה רק לעונה אחת לא?
שמיר: עונה אחת מלאה, ולאחריה עונה בה אימן ברובה. עזב באמצע, הוחלף ע"י זיו ארז כמאמן זמני.
גודס: שנתיים מלאות.
קטש: עונה מלאה, לאחר מכן עזב באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 3:38 am 
Senior

דייבי, מאיפה אתה כל כך בטוח שלאנדסברג שייך לזן הפרגואים ולא לזן הסימונסים והג׳ייסון וויליאמסים? בניגוד לשניים האלו,האיש הוא סקורר של קבוצת תחתית ולא צמרת בשנתיים האחרונות. העונה שעברה, בעיני, זו דוגמא לא טובה. מכבי, כמו שרשמתי, יצאה די בנס מהפציעה של פרקינס, בזכות העיתוי שלה. אתה יכול ללכת לעונות של שאראס ופארקר אבל אז למכבי הייתה יכולת כלכלית להתחרות על העילית של השחקנים באירופה. אם זה היה היום לא היינו עושים את הדיון הזה בכלל.

אגב, צריך לקרוא את הטור ההזוי של עופר שלח על קטש ב-nrg שנחתם במילים ״בעיניי קטש נותר פוטנציאל אימון מרתק, ששחקנים נשבעים בשמו...״ מסתבר שהאיש נשאר סוג של נסיך וטפלון שהכישלונות לא נדבקים אליו. למעלה יש האשמות במרומז כאילו הנהלת ירושלים אחראית לכישלון שלו. כמובן חייבים להזכיר את הנהלת מכבי שנלחצה ו״פיטרה את קטש אחרי כמה הפסדי ליגה״ ( מתי בעשור האחרון מכבי הושפלה מול יריב ברמה של עירוני ר״ג?). מסתבר שכשרוצים לחפש בכוח תירוצים אז מוצאים. אולי עדיף שיבדקו למה קטש משחק סנוקר עם השחקנים שלו ומאחר לאימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 2:30 pm 
Junior

אם כבר מדברים...
יובל נעימי חגג אחרי המשחק במועדון בתל אביב ויידע מספר אנשים כי "קטש כבר בבית".
מידע מהדוד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 2:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואני כתבתי את זה כאן בפורום עוד לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 3:42 pm 
Hall of Famer

צריך מידע מהדוד? אני מניח ששחקנים יודעים על מהלך כזה לפני שהוא יוצא לתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 4:05 pm 
Hall of Famer

כשעשו קלוז-אפ על נעימי בזמן שהבקעה הגדילה את ההפרש היה נדמה לי שהוא מנסה, בלי הרבה הצלחה, להבליע חיוך קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], uriel17, דניאל ו 154 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: