סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 9:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 5:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דייבי ג'ונס כתב:
הסיבה היחידה להזכיר את יוטר זה שהוא חוסם טוב מאוד ושהוא משחק בקבוצת הגנה חזקה. אבל זה יותר אפי ופחות יוטר. אני אישית לא ראיתי ממנו משהו שמצדיק בחירה לשחקן ההגנה של הסיבוב. דאנסטון ודילייני - בהחלט.

אגב, לאומית - לא יודע מי מהם יותר מתוקשר, אבל עם כל היתרונות של דילייני, לבנקס יש יתרון אחד (לא קטן) עליו. הוא סקורר הרבה יותר טוב. כרגע מבחינתי הסיבה העיקרית שדילייני בחמישייה ובנקס לא, היא שהקבוצה שלו נמצאת מעליה בטבלה ולא מעט. בסך-הכל נתניה קבוצת תחתית בליגה שספק אם תגיע בכלל לפלייאוף.

סקורר זה רק אספקט אחד בבחירה של שחקן לחמישיה, אפילו גארד (אם זה היה המדד היחיד כבר היו בוחרים את לנדסברג). כמו שאמרת, דלייני אול-אראונד, אמנם קולע קצת פחות מבנקס (19 לעומת 21) אבל מוסר הרבה יותר טוב מבנקס, לוקח יותר כדורים חוזרים, חוטף מעט יותר, ושחקן הגנה יותר טוב מבנקס. יכול לשחק גם 1 וכן, גם משחק בקבוצה קצת יותר טובה מזו של בנקס, למרות שעל הנייר אני בספק כמה חשבו ערב פתיחת העונה שהבקעה תהיה לפני נתניה.
ושוב, שים ליד דלייני שחקן כמו אסברי (שילוב שיכול להיות מצוין לדעתי) ואני מאמין שגם ממוצע הנקודות הלא רע שלו כשלעצמו יעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 5:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
למה רוט בחמישיה?? כי הוא היה הרכז הכי טוב בסיבוב הזה, זה למה!!

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 5:32 pm 
Freshman

טוב, אני חוזר בי לגבי רוט.
משום מה נתקעו לי בראש שלושת המשחקים שלו נגד מכבי, ירושלים ואשקלון שבהם הוא היה נורא ואיום, כפה את עצמו על המשחק ולא הפסיק להחטיא.
מה שלא זכרתי זה שבשאר המשחקים הוא היה מצוין.
בכל זאת, אם אשקלון לא הייתה נופלת ככה במשחקים האחרונים אני הייתי בוחר את לימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 5:34 pm 
Sophomore

דייבי ג'ונס כתב:
אגב, לאומית - לא יודע מי מהם יותר מתוקשר, אבל עם כל היתרונות של דילייני, לבנקס יש יתרון אחד (לא קטן) עליו. הוא סקורר הרבה יותר טוב. כרגע מבחינתי הסיבה העיקרית שדילייני בחמישייה ובנקס לא, היא שהקבוצה שלו נמצאת מעליה בטבלה ולא מעט. בסך-הכל נתניה קבוצת תחתית בליגה שספק אם תגיע בכלל לפלייאוף.

Mark my words... דלייני לא באזור חיוג של בנקס, שחקן הרבה יותר טוב. עוד יגיע לרמות הגבוהות של אירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 8:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

חסרים לי פה במצטיינים רון לואיס מחולון וקרופורד מראשלצ.
מה לגבי אכזבת הסיבוב? יש שני שחקנים שמאכזבים אותי אישית אבל הקבוצות שלהם דוקא מצליחות (שמוליק ברנר וקורטני פלס) אבל יש נסיבות מקלות, הראשון בגלל הפציעה בתחילת העונה והיכולת הטובה של הגארדים האחרים של הבקעה, והשני בגלל הטרגדיה שעבר ואירוע השוטר. אפשר לשים פה גם את גרונפלד שהרשים מאוד בעונה שעברה אבל גם במקרה שלו לא פשוט לעבור קבוצה ועוד לי"ם (וגם הוא עבר פציעה אאל"ט).
אז בהיעדר אופציה אחרת אני הולך על אלישי כדיר. משחקן העונה לפני עונתיים הפך לאיבוד שמחכה לקרות שלא עושה הגנה (מקום שני בליגה בחסימות שנעשו עליו. כנראה הגג שחטף במשחק היורוליג בתחילת העונה שעברה השפיע עליו קשות...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 9:00 pm 
Hall of Famer

לא מבין למה כדיר מאכזב רק כברירת מחדל. מאכזל אבסולוטית, לפי כל קריטריון. גרונפלד דווקא נתן תפוקה לא רעה כשקיבל דקות, מה שלא תמיד קרה. אאז"נ, חתום אישית על כמה נצחונות של הפועל. בעיני, אגב, גם רנדל קצת מאכזב. וודאי שלא חומר לחמישייה שלישית או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 9:25 pm 
Junior

להבהיר: גם אני חושב שדילייני שחקן יותר טוב מבנקס, הבהרתי את זה בהודעה הראשונה. לפחות הוא יותר מתאים ממנו לשחק גם בקבוצות "גדולות" כי הוא אול-אראונד שעושה רושם שמבין את המשחק וגם שומר טוב מאוד. יכול לתרום בהרבה אספקטים חוץ מהקליעה (שהיא למען האמת נקודת תורפה אצלו. הרבה יותר טוב בהליכה לטבעת כשהוא מנצל פלג גוף עליון חזק מאוד).

אבל כשבוחרים חמישייה לא בוחרים את חמשת השחקנים הטובים ביותר אבסולוטית. ואני חושב שבמובן הזה האימפקט של בנקס על נתניה כל כך גדול שבהחלט אפשר להכניס אותו במקום דילייני לחמישייה. הוא היום חד-משמעית הסקורר הכי טוב בליגה ואני חייב להודות שאני מאוד מחבב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 9:27 pm 
Sophomore

מועמד נוסף לשחקן ההגנה- שון וויליאמס (דרך אגב, למישהו יש קישור להקאה על הפרקט במנש?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 9:30 pm 
Hall of Famer

http://www.sportando.net/tv/eng/7466/se ... _game.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 11:49 pm 
Hall of Famer

זה מעניין למדי ששחקן אחד בחמישיית הסיבוב של המנהלת וגם של הגולשים פה (דלייני) ושניים בחמישיה השנייה של רוב הגולשים (יוטר ואוסברי) שיחקו בעונה שעברה בליגה השניה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה