מאסטר כתב:
שוויק1 כתב:
התרשמות ספרס-קליפרס:
הספרס לא קונטדנדרים, אבל עדיין קבוצה קשוחה. בלייר משתפר כל שנה, וטימי עדיין סנטר טופ 10 בליגה. מאנו זה מאנו והוא היוצר העיקרי אבל הוא זורק יותר מדי מבחוץ. דווקא טי ג'יי פורד הראה סימני חיים עם ניהול משחק טוב. בסה"כ הקבוצה כרגיל מסתמכת על הגנה טובה וקשוחה והנעת כדור יפה בהתקפה וזה עובד.
לא אהבתי את הטרייד על ג'ורג' היל אבל אם פורד מסוגל לתת דקות טובות כבקאפ פוינט גארד זה היה שווה כי היל הוא שחקן טוב אבל לא מנהל התקפה דגול,אלא יותר סקנד שהוסב בעל כורחו לאחד מפאת הנסיבות.
ג'פרסון בינתיים גם נראה טוב עם אחוזים מצויינים מבחוץ.
נקודת התורפה העיקרי הוא הספסל הקצר של הקבוצה בקו האחורי עם הסתמכות על הסופמור שברח לי השם שלו(ג'יימס אנדרסון?) שנפצע רוב השנה שעברה ולא הרבה יותר מזה.
בקליפרס העסק לא מחובר. גריפין מרשים מאוד עם אנרגיות מדהימות, אבל בהגנה הוא לא משהו כרגע, ובדקות שדיאנדרה ג'ורדן בחוץ הצבע שלהם פרוץ כי אי ןלהם גבוהים כמעט בכלל(ויסלח לי ריאן גומס האלוהי לשעבר). פול עדיין לא ממש מחובר לקבוצה, אבל צריך לתת להם להתחבר כי יש שם פוטנציאל מדהים.
אגב בילאפס מתאים מאוד לשחק לצד פול כי הוא מסוגל לשמור על סקנדים והוא תוקע את הצ'אקות מבחוץ בקלות.
אם אני לא טועה לספרס יש מהספסל גם את גארי ניל, שהיה הפתעת העונה שעברה... זה לא רע בכלל.
בנוגע לקליפרס קצת מדהים להגיד אבל מהמשחקים שראיתי דיאנדרה ג'ורדן לא פחות טוב מצ'אנדלר - הבנאדם משנה כמות מטורפת של זריקות.
גארי ניל הוא שחקן נחמד ולא יותר מזה, ברמה של רוג'ר מייסון בערך, לא משהו רציני. קלע שלשות טוב ולא הרבה מעבר.
ג'ורדן חוסם בחסד אבל ההגנה האישית שלו ברמה פחות טובה משל צ'נדלר ויש בו קצת "רכות".
rony כתב:
כמה כשרון התקפי כבר יש באוקלהומה אם תוציא מהם את ווסטברוק? אז כן יש את דוראנט שהוא פנומן ואת הארדן, אבל חוץ מאלו? פרקינס? איבקה? ספולושה? קוליסון? נאזי מוחמד?עם אלו לא בונים מדינה, אוקלהומה לא יכולה להרשות לעצמה לוותר על ווסטברוק לטובת רונדו כי היא תהפוך לקבוצה סופר חד מימדית התקפית.
יש בזה משהו, אבל עדיין רונדו מתאים מאוד ליד הארדן ודוראנט, וגם יודע להפעיל את פרקינס, וגם לאיבאקה יש מה למכור בהתקפה. בטח שאני לא מסכים שהיא תהפוך לסופר חד מימדית בהתקפה. אני לא חושב שהיא נופלת משמעותית בסיטואציה כזו במערב מבחינה התקפית. אני חושב שטרייד כזה יוציא הרבה יותר מהארדן ומהסנטרים.
טעם של פעם כתב:
בקשר לטופ 10, תיקון קטן להודעה של שוויק.
הדאנק של לברון לא נחשב כסל, השופטים קבעו שאין סל לאחר שהם לא ראו שהוא פגע בראש של שחקן של שארלוט ולמרות מחאות של שחקני מיאמי. ללברון היו אמורות להיות 37 נקודות במשחק.
לא טענתי אחרת, אגב זה היה משמעותי כי בצד השני מגטי קלע סל כך שזה בעצם מהלך של 4 נקודות עמוק ברבע האחרון.