סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפוני NBA
הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 12:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז בקיצור ההצעה של מוק אומרת להעיף את ווסטברוק תמורת שחקני ספסל ולהכניס את מיינור לחמישיה? ואני אומר: פחחח (תרתי משמע). אני מסכים שווסטברוק הוא לא מנהל משחק טוב (וזה כנראה המחיר כשאתה עושה הסבה מעמדה 2 בקולג' לעמדה 1 באן בי איי). אני אפילו לא יודע כמה נצחונות הוא שווה לקבוצה שלו בעונה. אבל כמה שחקני ספסל? לא חושב שזה יעבוד ולא חושב שיש סיבה לקבל את זה. אם כבר, בחירות דראפט מקבוצה שידוע שהולכת לבחור גבוה בדראפטים הקרובים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 12:36 pm 
Senior

אגב אם בטריידים עסקינן, למה הבולס לא שולחים הצעה על הווארד? אני לא באמת רואה סיכוי שהם יעברו את מיאמי בסגל הנוכחי. יש סיכוי יותר גבוה שאינדיאנה תפתיע אותם. נואה+בוזר+בחירות דראפט+החוזה של טורקוגלו זה כנראה ההצעה הכי טובה שאורלנדו יכולה לקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 12:37 pm 
Freshman

הקבוצה רצה טוב ו-ווסטברוק יושב על חוזה נמוך, לפרסטי אין שום סיבה או היגיון לפרק את החבילה כרגע,
אחרי הפלייאוף הקרוב בו יהפוך לשחקן חופשי מוגבל ויקבל כנראה חוזה מקסימום יהיה שווה לשלוח אותו בעיסקת סיין אנד טרייד
עבור גבוה דומיננטי, כרגע זה פשוט לא משתלם לעשות עליו טרייד שיפרק את הרוסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 12:56 pm 
Junior

אני מניח שאורלנדו תבקש את דנג ביחד עם נואה כדי לשחרר את הווארד, וכמובן שגם על זה פקסון צריך ללכת אם הוא רוצה לשדרג את הבולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 1:14 pm 
Freshman

shachaf78 כתב:
אגב אם בטריידים עסקינן, למה הבולס לא שולחים הצעה על הווארד? אני לא באמת רואה סיכוי שהם יעברו את מיאמי בסגל הנוכחי. יש סיכוי יותר גבוה שאינדיאנה תפתיע אותם. נואה+בוזר+בחירות דראפט+החוזה של טורקוגלו זה כנראה ההצעה הכי טובה שאורלנדו יכולה לקבל.

הבולס לא עושים את זה משתי סיבות:
1. האוורד לא הראה שום איתות לכך שהוא אכן יאריך את החוזה בבולס. בינתיים כל מה שהוא עשה זה לבקש טרייד לקבוצות שלא כוללות את שיקאגו ולהגיד שהוא לא ממש אוהב מזג אוויר קר כשנשאל לגבי לשחק בשיקאגו.
2. הבולס כנראה מפחדים מהאפקט שיהיה על קבוצה במידה והם יתנו הצעה על האוורד והיא לא תתקבל אבל תדלוף החוצה. הדבר האחרון שקבוצה שהרבה מהכוח שלה הוא בכימיה קבוצתית טובה הוא שחקנים ממורמרים על כך שההנהלה מנסה להעביר אותם בטרייד, כמו שהיו אודום וגאסול בלייקרס אחרי הפסטיבל עם כריס פול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 1:23 pm 
Senior

אני לא חושב שפקסון רוצה לגמור כמו הניקס(אם מתייחסים אל כרמלו, צ׳נדלר ואמארה כביג 3 של הניקס אז יש להם את הצוות המסייע הכי גרוע בליגה.. ערימה של כלום ובארון דייויס אחד שאף אחד לא יודע מה הוא יכול לתת אחרי הפציעה). דנג הוא הסטופר ההגנתי הכי טוב שלהם, היחיד שיכול לשמור על לברון שם ושחקן אנדרייטד מאוד. אם התכוונת רק לדנג+נואה זה משהו אחר אבל אז זה פשוט הצעה לא מספיק טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 1:25 pm 
Hall of Famer

מוק, אני אוהב אותך לאללה והדבר הרע ביותר שאני יכול להגיד זה שהדיעות שלך הם אנאורתודוכסיות ביותר.
מצד שני אני יכול להגיד דבר ארסי ולהציע לאוק סיטי לשלוף מדטרויט את צ'רלי וי, ואז האליפות בתוך בכיס שלהם כשמיינור מנהל את המשחק.

מעבר לכך, אני מאד מחבב את אריק מיינור, אבל אני מקבל את ההבחנה של מאסטר על תקרה של לאורי וג'ק (הטובים) וסשנס (פחות טוב משמעותית). זה לא רע בכלל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 1:33 pm 
Hall of Famer

הבולס לא שולחים הצעה להווארד כרגע מכמה סיבות:
1. הסוכן שלו לא קיבל רשות לדבר איתם (לפחות באופן רשמי)
2. דוייט לא רוצה לשיקגו. הוא רוצה להיות בקבוצה שהוא החלק המרכזי. שיקגו זו הקבוצה והעיר של דרק רוז.
3. להבנתי הוא מעדיף מקום חם יותר. לכן ההתאמה לאל איי מתבקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 2:08 pm 
Freshman

shachaf78 כתב:
אני לא חושב שפקסון רוצה לגמור כמו הניקס(אם מתייחסים אל כרמלו, צ׳נדלר ואמארה כביג 3 של הניקס אז יש להם את הצוות המסייע הכי גרוע בליגה.. ערימה של כלום ובארון דייויס אחד שאף אחד לא יודע מה הוא יכול לתת אחרי הפציעה). דנג הוא הסטופר ההגנתי הכי טוב שלהם, היחיד שיכול לשמור על לברון שם ושחקן אנדרייטד מאוד. אם התכוונת רק לדנג+נואה זה משהו אחר אבל אז זה פשוט הצעה לא מספיק טובה.

זה לא קשור ללגמור כמו ניקס, הבולס לא הולכים לפרק קבוצה שבעונה הראשונה שלה יחד השיגה 62 נצחונות עם קית' בוגאנס בחמישיה מבלי להיות בטוחים שהם מקבלים תמורה מספיק גדולה ולאורך זמן. אם האוורד היה מאותת שהוא מתכוון לחתום על הארכת חוזה בבולס אז זה היה סיפור אחר לגמרי, בינתיים הוא מאותת שהוא לא ממש מתלהב מהרעיון של לשחק בשיקאגו.

אגב, אולי סיבה נוספת לכך שהאוורד לא ממש רוצה לעבור לשיקאגו היא העובדה שהוא ורוז הם שניים מהכוכבים הגדולים ביותר שחתומים באדידס, מבחינתה של אדידס (וגם האוורד) עדיף ששניהם ישחקו בשווקים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 2:22 pm 
Senior

אני לא בטוח שאם הווארד יגיע לשיקאגו הוא יהיה פחות דומיננטי מרוז. בלייקרס זאת בוודאי לא תהיה ״העיר שלו״....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 2:47 pm 
Freshman

shachaf78 כתב:
אני לא בטוח שאם הווארד יגיע לשיקאגו הוא יהיה פחות דומיננטי מרוז. בלייקרס זאת בוודאי לא תהיה ״העיר שלו״....

האוורד יכול לדפוק טריפל-דאבל עם חסימות כל משחק ועדיין זאת תהיה הקבוצה של דריק רוז. רוז הוא משיקאגו והוא הספורסטאר הראשון של הבולס מאז מייקל ג'ורדן, כל עוד הוא מסוגל לשחק ברמה גבוהה - זאת תהיה הקבוצה שלו, לפחות מבחינת רוב האוהדים שאני מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 5:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
חוץ מזה, בלייקרס זו בהחלט תהיה העיר שלו אחרי שהממבה יפרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 6:09 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
מוק, אני אוהב אותך לאללה והדבר הרע ביותר שאני יכול להגיד זה שהדיעות שלך הם אנאורתודוכסיות ביותר.
מצד שני אני יכול להגיד דבר ארסי ולהציע לאוק סיטי לשלוף מדטרויט את צ'רלי וי, ואז האליפות בתוך בכיס שלהם כשמיינור מנהל את המשחק.

מעבר לכך, אני מאד מחבב את אריק מיינור, אבל אני מקבל את ההבחנה של מאסטר על תקרה של לאורי וג'ק (הטובים) וסשנס (פחות טוב משמעותית). זה לא רע בכלל.

אם את עוקץ עם צ'רלי וי (שהוא עדיין כשרון גדול בספר שלי רק לא בסיטואצייה הנכונה) אני אזכיר לך גם מה אמרת על דורל רייט כשאני העזתי לטעון שהילד מוכשר. וכולנו ראינו מה הוא יכול לעשות כשבעונה שעברה הוא קיבל צ'אנס סוף סוף.

אני חושב שאם אנשים מדברים על לאורי, ג'ק ומיינור באותו המשפט, או שהם לא ראו את החבר'ה האלו משחקים או שאין להם מושג... כי כל אחד מהשחקנים הללו הוא סגנון אחר לגמרי של שחקן, מה גם שג'ק לא היה ולא יהיה רכז.

ואתה עוד הגדלת לעשות ולהכניס את סשנז למשוואה שאלוהים יודע מה הקשר בינו לבינם.

סשנז ומיינור הם הרכזים הטהורים היחידים במשוואה שבניתם כאן. וכן, אני גם חושב שסשנז גם כן יכול להיות אחד הטובים בליגה בסיסטמה הנכונה.

אגב, גם ברוקס הודה שמיינור הוא רכז טוב מווסטברוק כמנהל משחק ולראיה, ברוב המשחקים הצמודים הוא נותן דווקא למיינור לסיים את הרבע האחרון ולא לווסטברוק.

אם מיינור יקבל את ההזדמנות שלו, אשמח לתבל לכם את הכובעים במלח והרבה פלפל.

מצטער אבל בעיני ימי המרבורי והפרנסיס חלפו מהעולם. נאש, דרון ופול הוכיחו כמה ערכו של רכז אמיתי עולה על זה של אתלט סקורר. ובמקרה של ווסטברוק אין לו אפילו את יכלת המסירה וראיית המשחק לגבות את זה.

מכיוון שיש לקבוצה הזאת את הארדן ומיינור, אני לא חושב שיחסר להם מישהו בחמישייה. מה גם שהארדן בעצמו ניחן בראיית משחק טובה משל ווסטברוק. וכל מי שראה את אוקלהומה משחקת מספיק, לא יכול היה שלא להינות כשמיינור והארדן בחמישייה.

חמישייה של מיינור, הארדן, דוראנט, איבאקה ופרקינס פשוט משחקת כדורסל טוב יותר.

שמות ומספרים זה נחמד לאולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 7:06 pm 
Hall of Famer

צ'רלי וי בהחלט שחקן מוכשר, אפילו מאד, גם אני מסכים איתך. אני רק טענתי שכמה שלא יהיה לו כישרון, האופי המחורבן שלו דופק את זה. אני אפילו מוכן ללכת איתך שבסיטואציה המושלמת, צ'רלי וי יכול להיות לאמר אודום, אבל באמת בסיטואציה המושלמת, עם חברי קבוצה מושלמים לאופי שלו ומאמן מדרבן שהוא מעריך. כמה פעמים הסיטואציה המושלמת הזאת מתרחשת? כמעט אף פעם לא. בינתיים צ'רלי וי פישל בשלושה מקומות שונים ופישל ביג טיים, לא סתם. לגבי רייט, אני לא חשבתי שהוא יהיה שחקן לגיטימי וטעיתי. אבל עדיין, מדובר בשחקן פותח בקושי באן.בי.איי, שקולע באחת מהקבוצות הגרועות בליגה עם אחת מההתקפות הפוריות עם שיטת משחק שמעודדת לזרוק. לא יודע כמה הוא באמת יתרום בקבוצה יותר סטנדרטית. רחוק מאד מכוכב, כפי שהגדרת את צ'רלי וי לדוגמא.

לגבי מיינור, אני מסכים איתך לחלוטין שמיינור כמנהל משחק טוב מאשר ווסטברוק. אבל זה לא קשה. וגם זה לא הדבר הקובע. מה שקובע זה היכולת הכללית שלך כשחקן והתרומה שאתה נותן לקבוצה. אם היית אומר שאוק סיטי צריכים להעביר את ווסטברוק לקבל ערך דומה באחת העמדות ואז להכניס את מיינור לחמישיה היה אפשר להתווכח. אתה אומר משהו אחר, השינוי הגדול שאני עושה זה פשוט מחליף את מיינור בווסטברוק ואז אוק סיטי יהיו טובים יותר. זה בעיני לא נכון בעליל. אני גם חושב שווסטברוק בעייתי בתור רכז, אבל הוא אחד מהסקוררים הטובים ביותר שיש היום באן.בי.איי מהקו האחורי. זה שווה הרבה יותר מאשר מנהל משחק סולידי.

לגבי ההשוואות, לא אמרתי שמיינור יהיה שחקן דומה לשלושת הרכזים (והם משחקים בעמדת הרכז, גם אם בתכונות שלהם לא כולם טהורים), אלא שמבחינת יכולת, תועלת לקבוצה, התקרה שלו דומה לשלושת השחקנים הללו, שהם בסטטוס די קרוב בעיני, סשנס פחות מהשניים האחרים. דרך אגב, סשנס הוא שחקן מאד בעייתי. הוא רכז פיק אנד רול טוב מאד, רכז התקפי טוב מאד, אבל שחקן הגנה מזעזע. התרומה ההתקפית שלו ממש לא מחפה על החורים ההגנתיים. סשנז הוא אחד מאותם שחקנים שמגרים את הדימיון, אבל איכשהו בכל מקום שהם נוחתים בו הם משיגים פחות ממה שמקווים וכמובן שהאשמה נופלת על המאמן/המערכת/הקבוצה/מזג האוויר. קצת מזכיר את צ'רלי וי, לא?

זה קצת מצחיק שאתה מדבר על חלוף ימי המרבורי והפרנסיס, כשהאמ.וי.פי. של העונה שעברה שהוביל את קבוצתו למאזן הטוב ביותר משחק בצורה דומה מאד. כמבון שבאופי שלו הוא לא אנוכי כמו שהצמד ההוא היה, אבל הוא גם לא רכז, אלא שחקן שצריך את הכדור ביד שלו ואז יוצר מהלכים, רובם אישיים. אתה יודע רכז סקורר זה לאו דווקא סרטן קבוצתי סטייל מרבורי או פרנסיס, אלא גם אחד כמו קיי.ג'יי למשל, שעד בואו של בארקלי הוא היה אופציה ראשונה והרבה פעמים גם אחרונה בקריירה שלו (ואל תספר על מספרי אס' - 7.6 אס', כולל עונות מעל 9 אס' זה הקציר לא של מרק פרייס, אלא של סטפ). פול ודרון וגם רונדו הם רק סוג אחד של רכזים שמתפתח, הסוג הטוב ביותר כמובן לטעמי, אבל יש את הענף השני בעץ הרכזים שמוצלח ביותר ומפתח הרבה פרחים כמו רוז או ג'ון וול לטעמי וכמובן גם ראסל ווסטברוק. תתכונן מוק, אנחנו נראה לא מעט שחקנים סופר אתלטיים ומהירים שמשחקים בעמדה מספר אחד ומתנהגים כמו סקוררים גדולים לכל דבר ועניין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 7:53 pm 
Hall of Famer

אל המרפאה המשקמת אי שם בפיניקס אריזונה הצטרף עוד שחקן. מייקל רד חתם על חוזה מינ' של 1.3 מיליון לעונה אחת. אם הצוות הרפואי של הסאנס יחולל פלאים עם רד כמו שעשה עם סטיב נאש, עם גרנט היל ונדמה לי גם עם שאק, אז הסאנס קיבלו משום מקום קלע איכותי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 9:14 pm 
Hall of Famer

קלעי איכותי לפני 3 שנים. מה נשאר מזה גם אלוהים לא יודע.

לדעתי גם רוז וגם וול הם דווקא יותר מנהלי משחק מאשר פוינט-סקוררים (וגם ווסטברוק מנסה להיות כזה הרבה פעמים). ההבדל הוא שהם פשוט פחות טובים בזה מאשר רונדו, נאש, דרון וכריס פול. שומרים פחות טוב על הכדור, מוסרים פחות טובים, וזה מתבטא בעיקר ביחס אסיסטים/איבודים חלש יותר.
מה שמייחד את פול מכל האחרים לטעמי זה שיש לו את כל החבילה. עקרונית גם לדרון ויליאמס יש, אבל ההרגשה היא שבשנה-שנתיים האחרונות הוא הקטין ראש. מאז העונה השלישית שלו הוא נותן פחות או יותר אותן סטט', שהן טובות מאוד, אבל לא קרובות למה שפול כבר הוכיח יותר מפעם אחת שהוא יכול לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 10:38 pm 
Senior

גם פול מאוד נפל בכל מה שקשור לייצור נקודות בשנים האחרונות. בפלייאוף ראינו תזכורת לזה שהוא יכול להיות גם סקורר מדהים. מצד שני זה היה מול דרק פישר ובמהלך העונה זה לא נראה ככה. אבל הוא באמת החבילה הכי שלמה מכולם. מנהל משחק יותר טוב מרוז ו-ווסטברוק, קלעי הרבה יותר טוב מרונדו ושומר יותר טוב מדרון ורוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 10:57 pm 
Hall of Famer

הכל יפה ונכון אבל בואו נראה מה הוא יעשה מול רוז הלילה ולאיפה הוא ייקח את הקליפרס. אם הוא כל כך גדול, הם יגיעו רחוק בפלייאוף. יש לו אולי את מספר ה - 4 הטוב בליגה וגם בשאר העמדות הם ממש לא קוטלי קנים.

אני אישית חושב שרונדו עבר את דרון, שהוא לא רחוק מפול ושרוז טובם מכולם (בכושר של השנה שעברה, בינתיים הוא קצת מגמגם).

1. רוז.
2. פול.
3. רונדו.
--
4. דרון.
5. ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 10:53 am 
Sophomore

http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... l_For_Love
למה לעזאזל מינסוטה צריכה גבוה מזדקן כשיש לה גבוה שלא מפסיק להפגיז דאבל דאבל כל משחק וקולע כמו קלעי משלוש ?
אין מצב שטרייד כזה יוצא לפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 11:07 am 
Sophomore

דמרכוס קאזינס הכוכב הענק בעל הותק של עונה ו-4 משחקים דורש טרייד כאילו היה כרמלו או כריס פול.
דפוק בראש.
להביא לחיפה.
מיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 3:50 pm 
מנהל פורום

Mook כתב:
עמוס לב כתב:

אם את עוקץ עם צ'רלי וי (שהוא עדיין כשרון גדול בספר שלי רק לא בסיטואצייה הנכונה) אני אזכיר לך גם מה אמרת על דורל רייט כשאני העזתי לטעון שהילד מוכשר. וכולנו ראינו מה הוא יכול לעשות כשבעונה שעברה הוא קיבל צ'אנס סוף סוף.

ואכן דורל רייט פתח את העונה מאותו מקום שהוא סיים את הקודמת, רק בלי היכולת לשים את החפץ העגול הזה בתוך הטבעת...
34% מהשדה, 17% (!?!) מהשלוש, וחצי מכמות הנקודות של העונה שעברה
זה רק 4 משחקים, נכון. אבל זה נראה רע מאוד בינתיים

ואגב, מי שעוד נראה כמו כלום בינתיים זה לאמר אודום.
16% מהשדה...
18% מהשלוש...
56% מהקו...
4.8 נק', 4 ריב', ופחות מ-18 דקות.
בלייקרס ידעו על משהו כשהסכימו לשחרר אותו ללא תמורה?

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 3:55 pm 
Junior

הוא אולי ״דפוק״ בראש, אבל במקרה הנוכחי הוא דווקא מוכיח ההפך.
יש לו את המאמן הגרוע בליגה כנראה, והקבוצה מסרבת להחליף אותו בגלל שיקולים זרים.
אז הוא צריך לסתום ולהמשיך לשנה שנייה עם מאמן שלא תורם גרוש למשחק שלו רק בגלל שסקרמנטו יצאה במקרה בכדורי הלוטו?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 4:13 pm 
Sophomore

הוא בן 21 והוא חתום על חוזה, החוזה הראשון שלו בליגה.

זה אולי רק אני, אבל נראה לי שהדבר הנכון הוא לשחק כמיטב יכולתך בשביל הקבוצה שהחתימה אותך על החוזה, לכבד אותו עד תומו ואז לקבל החלטה איך להמשיך ?

אגב, אפשר גם בשיחה אישית עם מנהל הקבוצה להביע חוסר שביעות רצון ולבקש העברה.

שוב, זאת רק הדעה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 4:29 pm 
Junior

כשהקינגס העבירו את עמרי כספי, או בנו אודריך, או אפשר להמשיך ככה עד מחר,
אני מניח שלא טענת נגד כי הקבוצה חתמה על חוזה וצריכה לכבד אותו.
איך כתב סימונס?
זאת צביעות גדולה כשאוהדים מקבלים בהבנה קבוצות שסוחרות בשחקנים שלהן בלי שום סנטימנטים כדי להתקדם, ראה מקרה פרקינס שאחרי 8 שנים בבוסטון קיבל לפתע הודעה ללכת לארוז את החפצים שלו ולהתעופף במהרה לבית חדש במדינה אחרת, אבל כששחקן רוצה להתקדם ולהציב את עצמו בעמדה יותר טובה מופנים אליו חצים של בוגד במקצוע.
הקינגס בראשות האחים מאלוף מנהלים את הקבוצה שלהם בצורה מסריחה, וקאזינס לא צריך לתת לחבורה המוזרה הזאת בסקרמנטו לפגוע לו בקריירה. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 4:38 pm 
Sophomore

אני מודה ששיטת הטריידים בספורט האמריקאי המקצועי תמיד נראתה לי מעט קרה ומנוכרת - אבל אני חייב להודות שאני לא מבין את הפואנטה שלך.
לא קראתי לקאזינס בוגד - שאלת מה לדעתי הוא צריך לעשות ואמרתי, לכבד את החוזה שלו.
וכבר כתבתי, אין לי בעיה עם שחקן שרוצה לעבור בטרייד - רק לא מבין את הצורך שלו לצאת בהצהרות לתקשורת ולדרוש כמו ילד בן 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: