סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 5:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הימורי ספורט
הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 10:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בגדול הימורים הם לא חוקיים בישראל אבל א', האם זה נאכף? וב', האם יש אנשים כאן שמשתמשים בווינר?
ההפרשים האלו במשחקים לא עושים לי טוב. או שאתה יודע מי ינצח או שלא. לך תדע בכמה נק' זה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הימורי ספורט
הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 11:17 pm 
Sophomore

א'- לא
ב'- לא יודע אם מישהו מהמר בווינר, אבל אין ספק שאם כן אז הוא לא אוהב את הכסף שלו.

באתרי ההימורים יש אפשרות של זהות המנצחת ללא הפרשים, אבל כמובן שהיחס משתנה בהתאם (עדיין טוב בהרבה מזה של הווינר). בגדול אני יכול לומר די בבטחה ומניסיון, במידה ואתה שוקל להכנס להימורי כדורסל- זה שאתה מבין כדורסל לא אומר שתעשה מזה כסף. יש כ"כ הרבה גורמים שלא תלויים בהכרת הקבוצות ויכולתן בכדי לדעת על מי לשים את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 4:37 pm 
Hall of Famer

כמו מה למשל?

אין ספק שזה לא מדע מדויק אבל אני חושב שאפשר להרוויח מזה אם משחקים בחכמה, אבל אני לא מנוסה בעניין ועד כה רק הפסדתי לאורך זמן בווינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 5:03 pm 
Sophomore

גם המהמרים הטובים בעולם פוגעים בלא יותר מ-67-70% לאורך עונה בסינגלים. כלומר, גם אם תקח את המהמר הטוב ביותר על הפלנטה ותאלץ אותו לבחור שלושה משחקים (המינמום בוויינר), הסיכוי שהוא ייזכה יהיה קצת יותר מ-20%. הסיכוי הטוב ביותר להרוויח הוא באתרי אינטרנט ובהימורים על משחק אחד בלבד. לנוכח העובדה שהשבת מתקרבת, אני לא ארחיב אבל רק אגיד שמהמרים מקצועיים (אני לא כזה, רק שואף) מתייחסים לפרטיים הזויים שנראים שוליים אבל משפרים פלאים את אחוזי הפגיעה-
רשימת השופטים- יש סטטיסטיקות של שופטים שנוטים ללכת עם הקבוצה הביתית/ שופטים שמאטים את קצב המשחק עם ריבוי עבירות (בהתייחס לכמות הנקודות)
שעת המשחק- במשחקים בשעות מוקדמות (בעיקר בימי ראשון) נקלעים הרבה פחות נקודות. מוכח סטטיסטית.
מקום שידור המשחק- במשחקים שמשודרים מחוף לחוף (ESPN, TNT וכו') יש התייחסות רצינית יותר מצד השחקנים המובילים של הקבוצות. שוב, מוכח.
יש גם טרנדים בין הקבוצות, זמני טיסות, תנודות הימורים בעולם, מזג אוויר, יריבויות ואפשר להמשיך ולהרחיב על כל אחד עד מחר. מהמרים רציניים מתייחסים לכל הדברים האלה לפני שהם שמים כסף על קבוצה מסויימת. זה אולי נראה מופרך אבל משפיע בגדול על אחוזי הפגיעה. יש המון אתרים ופורומים עם סטטיסטיקות, המלצות ונתונים שיעזרו בכך. אם תרצה להכנס לזה אני יכול להפנות אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 5:38 pm 
Sophomore

אני לא מבין הרבה בהימורים, רק מספיק לדעת שבדרך כלל זה לא כדאי.
בשנה שעברה מישהו עדכן את הימורי הווינר כאן כל שבוע מול ההימורים של החברה מכאן ( שכנראה מבינים משהו בכדורסל). בסוף העונה היו רק שניים שהצליחו יותר מהווינר וגם זה במעט. ברור שלשיטת הניקוד יש משמעות אבל זה רק אינדיקציה שמי שקובע את היחס להימור כנראה יודע משהו.
בהימור מזדמן, כלומר לא קבוע כל שבוע הסיכויים עולים בטח אם יודעים איזה שבוע כדאי לבחור.

ולסיום:
איש אחד מגיע לוגאס ורואה שכמעט כולם מפסידים שם בהימורים, חוץ מאחד שחי מזה יופי. הוא ניגש אליו ושואל אותו איך הוא מצליח. הוא מסביר שהוא אף פעם לא מהמר נגד הבית. הוא הולך לשולחן הרולטה או הקוביות ורואה שם מישהו מתלהב שבטוח שהוא תכף מרוויח ומציע לו להתערב שהוא יפסיד ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 11:58 am 
Sophomore

אני המישהו (וגם אחד מהשניים שעברו את הווינר).
שיטת הניקוד היא העיקר, כי אלא אם אתה ממלא טופס מיוחד (שמן הסתם עולה יותר), אתה חייב לנחש נכון את כל המשחקים שהימרת בהם. בד"כ אין סינגלים או דאבלים על כדורסל כך שאתה צריך להמר על לא פחות משלושה משחקים ולנחש את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 2:47 pm 
Hall of Famer

מה זה "טופס מיוחד"? כל השיטות ה-3/4 או 4/5 וכד' נועדו אך ורק כדי לצמצם בכמות הטפסים הנשלחים.
באותה מידה ששולחים טופס של 3/4 אפשר לשלוח 4 טורים רגילים.

סינגל אני מבין. מה זה דאבל?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 7:41 pm 
Sophomore

כנראה שני משחקים, ולא 3..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 11:17 am 
Hall of Famer

אני מהמר בווינר , בא נגיד שלאורך זמן כמובן שאני מופסד , אבל בהחלט יש תקופות לא קצרות שבהן אני משיג רווחים , ובכלל בשנה האחרונה ( אעשה מאזן בקרוב ) המצב כלל לא רע כמדומני .
ההבדל בין הווינר לעולם הוא בחיתוך של היחסים כלפי מטה ( לרוב בשיעור קבוע , אם כי לפעמים הם "ישנים" , ואפשר לתפוס אותם ביחסים שווים / עדיפים על העולם ) , והחובה לשים שלישיות ( אלא אם מדובר בסינגל/דאבל ) .
יש ים של מידע ברשת על כל משחק זניח , ואני בהחלט חושב שבהינתן השקעת זמן מרובה ( משאב יקר לא פחות מכסף כידוע לכולנו ) , אפשר בהחלט להיות במצב טוב ( בטח ברשת , בווינר כמובן שקשה יותר ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה