סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קטש התפטר
הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 5:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בכלל, התנועות שנעימי נהג לעשות לקטש בכמה משחקים כשהוא ירד מהמגרש הצדיקו השעיה או אולטימטום של "אני או הוא". כמו עם סולומון, קטש הוכיח 0 מנהיגות מולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 8:32 pm 
מנהל פורום

דרוקר חוזר
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1889650

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 8:07 pm 
Sophomore

אז אפשר לאמר שקבוצה טרנטה מינתה למאמן את העוזר של לאדה.

נערך לאחרונה על ידי jack the ripper בתאריך ו' דצמבר 30, 2011 8:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2011 8:07 pm 
Hall of Famer

על פי כל אתרי האינטרנט ,דרוקר סיכם בירושלים ואמור לחתום רישמית במוצ'ש.

דרוקר כידוע זכה עם ירושלים ביולב ב2004 והגיע איתה לגמר גביע המדינה בישראל אבל לא הגיע באותה עונה ל4 הגדולות בליגה המקומית.
ב2005 ירושלים נכשלה בכל המסגרות.

אח'כ שרון עבר לאמן באירופה ולצד כישלונות בוילנה ואריס הוא הצליח להביא אליפות וגביע לאוסטנד הבלגית ואת גביע האתגר ומקום 4 ברוסיה לאוראל גרייט ,הוא אימן גם בבולוניה שנתיים והיה עוזר מאמן במכבי ת'א במשך שנה וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 12:37 pm 
Junior

אני מקווה בשביל הפועל ירושלים שהפיטורים האלה מסמלים גם שינוי תפיסה במועדון.

כמו שכבר אמרתי כאן כמה פעמים בעבר. קטש הוא המאמן שהייתי רוצה במשחק גמר בודד, הבעיה היא שקטש הוא לא המאמן שיביא אותך למשחק הגמר הבודד הזה. לצורך העניין, אם חוזרים לעונה ההיא של מכבי, קטש הוא המאמן שהייתי רוצה במשחק הגמר. הוא לא מספיק יסודי, לא מספיק שיטתי, הוא מקדש את המקוריות - וזה משהו שלאורך עונה שלמה הוא בעייתי, כי הוא לא מתחשב בתגובות של שחקנים לכך.

הבעיה היא שקטש במובן הזה התאים בדיוק למנטליות של הפועל - מועדון שחושב איך לנצח את גמר הפיינל פור ובדרך מפסיד בחצי הגמר (וצריך להיות כנים ולהגיד שיש פער מסוים בין הסגל שאתה צריך כדי לנצח את מכבי לבין הסגל שצריך כדי לנצח את גלבוע). זה מאוד סמלי שבעונה שהפועל רושמת את אחד הנצחונות המרשימים על מכבי שהיו לה בשנים האחרונות, היא עדין מפסידה לקבוצות ליגה אחרות. אבל אם זה מביא לפיטורים של המאמן - אולי באמת יש כאן שינוי תפיסה.

מה שכן, אני מסכים שהחטא הקדמון של הפועל היה העזיבה של דן שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 12:54 pm 
Senior

הניצחון של קטש על מכבי השנה אומר, בערך..כלום. ירושלים קיבלה על הראש לפני כן ממכבי במלחה והגיעה למשחק הזה עייפה אחרי רצף של 3 משחקים ב-4 ימים(ליתר דיוק זה היה השלישי מביניהם) בלי פארמר וכשלאנגפורד לא היה מחובר לקבוצה. ההפסד הזה אימונו עמד באוויר אם כי אף אחד לא ציפה שמכבי תתפרק ככה ביד אליהו. על ההפסד בגמר הקופל פור כבר דובר. מטווח די מקרי של שלשות במחצית השנייה והתפרקות של מכבי. בעונת ספאחיה מכבי הגיעה עם וויצ׳יץ׳ אחרי פציעה וכשוויל ביינום היה בעל הבית בקבוצה. אף פעם לא דבר טוב. אם יש מישהו שהייתי רוצה שיעמוד מול מכבי במשחק מכריע(לא כאוהד של מכבי אלא אם מסתכלים על זה מהצד השני) זה דן שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 1:11 pm 
Junior

הוא לא אומר כלום מהצד של מכבי, אבל מהצד של הפועל הוא דווקא לא זניח (ובעונות קודמות היה מתדלק תמיכה ארוכה במאמן). מכבי היתה פגיעה לאורך תקופה ארוכה, אגב אפילו במשחק נגד הפועל היא הגיעה בכושר סביר ולקח רבע וחצי של משחק לפני שהיא נכבתה. קטש ידע לנצל את זה יפה - לא משהו טריוויאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 2:06 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהעזיבה של שמיר הייתה חטא, קדמון או לא. ירושלים נראתה נורא לא רק בעונה השניה של שמיר, אלא גם בסוף העונה הקודמת, למרות הפיינל פור (חבל ששמיר לא השתמש בתירוץ שהסיומת החלשה של העונה הראשונה וההפסד ה"שערורייתי" בפיינל פור הקרינו על העונה ההיא). לדעתי שמיר עוד היה צריך להתפתח כמאמן וראו את זה בגישה שלו לשחקנים בירושלים בקדנציה הראשונה. אני חושב ששתי העונות בבני השרון (לא הצלחה גדולה בשום קנה מידה) הפכו אותו למאמן טוב יותר ועכשיו אם הוא יחזור לירושלים עוד עונה זה יהיה טבעי. אני בזמנו כששמיר מונה כתבתי שיכול להיות מאד ששמיר הוא פוטנציאל אימון עצום, אבל בעונה הראשונה שלו כמאמן בוגרים הוא הולך לטעות ולא מעט וחבל לירושלים להיות הקבוצה שעליה הוא יעשה את הסטאז'. בסופו של דבר גם צדקתי וגם לא. כי הקדנציה שלו בירושלים הסתיימה בצורה שהיא הסתיימה הרבה בגלל חוסר הניסיון של הבחור, אבל בתווך היה גם הזכיה בגביע וגם הפיינל פור ההוא, אז התוצאות מעורבות. אם שמיר לא יחזור שוב לירושלים בגלל הקדנציה ההיא (יעבור, לאירופה, יקרא למכבי כעוזר מאמן ויורש של בלאט) אז יסתבר שצדקתי לחלוטין.

דרך אגב, אם הייתי במקום ירושלים לא הייתי מחתים את דרוקר על חוזה, אלא לוקח ניסיון על דניאל ששר, עוד פוטנציאל אימון מאד מעניין. בעונה שכזאת ההשלכות לא גדולות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 5:10 pm 
Junior

ישנם שני חטאים קדמונים שמסבירים את פניה של הפועל כיום: הדרכון הצ'כי ועזיבתו של יורם חרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 5:42 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני לא חושב שהעזיבה של שמיר הייתה חטא, קדמון או לא. ירושלים נראתה נורא לא רק בעונה השניה של שמיר, אלא גם בסוף העונה הקודמת, למרות הפיינל פור

דרך אגב, אם הייתי במקום ירושלים לא הייתי מחתים את דרוקר על חוזה, אלא לוקח ניסיון על דניאל ששר, עוד פוטנציאל אימון מאד מעניין. בעונה שכזאת ההשלכות לא גדולות.

אז נכון, העזיבה של שמיר לא היתה אולי חטא קדמון או חטא בכלל (כי הפועל באמת נראו זוועה), אבל היא מייצגת בדיוק את מה שרע ביחס של ירושלים למאמנים שלה. הם חושבים מכבי ת"א, בזמן שהם בקושי גלבוע/גליל. שמיר היה במצב מצוין, אחרי שתי עונות עם הישגים לא רעים ובעיקר בניית קבוצות טובות, אבל יותר מזה - הוא כבר התגלח עליכם שנתיים, וגם עשה את זה בצורה סבירה, עכשיו הזמן לנצל אותו ולא לזרוק אותו הלאה. במקום זה הם קיבלו 4 עונות סופר בינוניות עם העדרויות רבות מהפיינל פור ועם מעט הצלחה באירופה.

לגבי החלק השני, אני מסכים שדניאל ששר הוא רעיון טוב, אבל אולי יש סיבה שהוא כבר איזה 10 שנים לא מצליח להתקדם מאימון קבוצת הנוער שלהם לקבוצה הבוגרת, למעט איזה עונה כעוזר מאמן שלישי. חבל, כי הוא סומן כפוטנציאל גדול מזמן. בכל מקרה, מאוד ישמח אותי לראות את הפוטנציאל הזה מתממש. היתרון הגדול של ששר על דרוקר, זה שדרוקר יבוא עכשיו עם דרישות ורצונות, חוזה ארוך וכו' (שחרורים, החתמות) ועוד בסוף העונה יגיד שזאת לא הקבוצה שלו ולכן חוסר ההצלחה לא על הגב שלו. לששר אין מה להפסיד, הוא יקבל צ'אנס ענק וגם ככה אין הרבה מה להפסיד העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 5:51 pm 
Junior

zurkin כתב:
עמוס לב כתב:
אני לא חושב שהעזיבה של שמיר הייתה חטא, קדמון או לא. ירושלים נראתה נורא לא רק בעונה השניה של שמיר, אלא גם בסוף העונה הקודמת, למרות הפיינל פור

אז נכון, העזיבה של שמיר לא היתה אולי חטא קדמון או חטא בכלל (כי הפועל באמת נראו זוועה), אבל היא מייצגת בדיוק את מה שרע ביחס של ירושלים למאמנים שלה. הם חושבים מכבי ת"א, בזמן שהם בקושי גלבוע/גליל. שמיר היה במצב מצוין, אחרי שתי עונות עם הישגים לא רעים ובעיקר בניית קבוצות טובות, אבל יותר מזה - הוא כבר התגלח עליכם שנתיים, וגם עשה את זה בצורה סבירה, עכשיו הזמן לנצל אותו ולא לזרוק אותו הלאה. במקום זה הם קיבלו 4 עונות סופר בינוניות עם העדרויות רבות מהפיינל פור ועם מעט הצלחה באירופה.

הקבוצה של שמיר של 2008(שהוא באמת בנה,הקבוצה של 2007 הייתה בעיקר שרידים של הקבוצה של עונה קודם לכן) הייתה קבוצה שהייתה בנויה רע מאוד,רכה מאוד מתחת לסל ולהוציא שלושה משחקים ורבע הייתה מחורבנת כל העונה.

הפעם היחידה שירושלים נעדרה מהפיינל פור בשנים האחרונות הייתה ב2008...כאשר המאמן היה דן שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 6:26 pm 
Senior

שלא לדבר על זה שהתקציבים בשנים של שמיר בירושלים היו מהגבוהים בתולדותיה לדעתי. תקציבים שכנראה לא יחזרו שוב לעולם.

דווקא גודס שהחליף אותו הצליח להסתדר עם תקציבים נמוכים יחסית ולהיות יציב... רק שהחיסרון שלו היה היציבות במשחקים מכריעים כשהוא מפסיד פעמיים בחצי גמר הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 6:36 pm 
Hall of Famer

התקציב של קטש העונה הוא בערך כמו התקציב של שמיר בעונה ה-2 שלו בהפועל ,כ-5.5 מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 6:43 pm 
Senior

אין שום סיכוי שהתקציב אפילו קרוב, התקציב בזמנו של שמיר היה משהו בסביבות ה8 מליון דולר ומעלה. היו בהפועל ירושלים באותה השנה לדעתי לפחות 3 שחקנים שהרוויחו קרוב או מעל 400 אלף דולר, כולל ארנולד הישראלי שהרוויח יותר מזה. סלוטר וקארי שהרוויחו בסביבות ה400 אלף דולר כל אחד. נואל פיליקס שהגיע באמצע העונה היה הזר הזול ביותר והרוויח בערך כמו שהזר היקר ביותר בירושלים מרוויח השנה. השנה על פי הפרסומים השחקן שמרוויח הכי הרבה הוא ווארנדו שמרוויח 250 אלף דולר, לא מתקרב לסכומים של אז. שלא לדבר על זה שאין מישהו שמתקרב אפילו לחצי מהסכומים שארנולד הרוויח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 6:52 pm 
Hall of Famer

אתה סתם טועה ומטעה,התקציב שאתה מדבר עליו היה בעונת ארז אדלשטיין עם שכר ממוצע של כ-500 אלף דולר נטו לזר (ג'נקינס,מייסון,אוסטין,סלאיי),אח'כ התקציב ירד בהדרגה(ב2 העונות של שמיר) ל6.5 מיליון דולר ו-5.5 מיליון דולר (ויל בללילוק,ראמל קארי,פליקס,בווארס עם שכר ממוצע של כ-250 אלף דולר) .שמיר נתן עונה אחת טובה מאוד בבירה ובשנייה הוא נכשל בגדול
דרוקר וגודס אימנו את י-ם עם תקציבים נמוכים בהרבה(3-4 מיליון דולר לעונה)

העונה הזרים של ירושלים אמנם לא יקרים במיוחד(ובכל זאת 6 זרים ולא 4) אבל הישראלים מקבלים בברוטו את השכר הגבוהו ביותר אי פעם בתולדות המועדון.

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ש' דצמבר 31, 2011 7:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 7:08 pm 
Junior

פרסומים שדרוקר הסכים (הפתעה?) לחתום עד סוף העונה בלבד. אני מריח עוד עונה שלא הולכת לשום מקום ובקיץ - שוב - בניה מוחלטת מחדש. חוץ מ2-3 שחקנים ישראלים עם חוזה בקבוצה, שגם לא בטוח יישארו, לדעתי כולם הולכים הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 7:10 pm 
Junior

דייבי ג'ונס כתב:
פרסומים שדרוקר הסכים (הפתעה?) לחתום עד סוף העונה בלבד. אני מריח עוד עונה שלא הולכת לשום מקום ובקיץ - שוב - בניה מוחלטת מחדש. חוץ מ2-3 שחקנים ישראלים עם חוזה בקבוצה, שגם לא בטוח יישארו, לדעתי כולם הולכים הביתה.

טוב,מה אתה רוצה? שהעונה הנוכחית תקרין על העונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 7:12 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:

רק בשעה הקרובה תהיה פגישה בינו ובין ההנהלה ויש סיכוי שהחוזה יהיה לשנה וחצי ,.אחד מבעלי המאה(פוגל) מתעקש על זה.יש בבירה סגל שחקנים איכותי בסה'כ שרק מחכה ליד מכוונת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 7:13 pm 
Junior

THE G1 כתב:
דייבי ג'ונס כתב:

טוב,מה אתה רוצה? שהעונה הנוכחית תקרין על העונה הבאה?

8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 7:43 pm 
Senior

RREEDDTT. כתב:
אתה סתם טועה ומטעה,התקציב שאתה מדבר עליו היה בעונת ארז אדלשטיין עם שכר ממוצע של כ-500 אלף דולר נטו לזר (ג'נקינס,מייסון,אוסטין,סלאיי),אח'כ התקציב ירד בהדרגה(ב2 העונות של שמיר) ל6.5 מיליון דולר ו-5.5 מיליון דולר (ויל בללילוק,ראמל קארי,פליקס,בווארס עם שכר ממוצע של כ-250 אלף דולר) .שמיר נתן עונה אחת טובה מאוד בבירה ובשנייה הוא נכשל בגדול
דרוקר וגודס אימנו את י-ם עם תקציבים נמוכים בהרבה(3-4 מיליון דולר לעונה)

העונה הזרים של ירושלים אמנם לא יקרים במיוחד(ובכל זאת 6 זרים ולא 4) אבל הישראלים מקבלים בברוטו את השכר הגבוהו ביותר אי פעם בתולדות המועדון.

מי שטועה מתטעה זה אתה. בשנים של שמיר התקציב היה בסביבות ה8 מליון דולר בכל עונה, לא קרוב למצב עכשיו. ארנולד לבדו הרוויח 450 אלף דולר, זה שכר בערך של נעימי, גרונפלד וכדיר ביחד העונה. באותה עונה היו בהפועל ירושלים ישראלים שמרוויחים שכר שלא מתקרב למצב היום. ששון, פניני, ארנולד, חג'ג', מרקוביץ', כולם הרוויח סכומים פי 2 או 3 מהישראלים המקביל שלהם העונה. והזרים כאמור (אפילו אתה אומר את זה) הרוויחו יותר, הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 10:59 pm 
מנהל פורום

מאדים כתב:
ישנם שני חטאים קדמונים שמסבירים את פניה של הפועל כיום: הדרכון הצ'כי ועזיבתו של יורם חרוש.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 12:24 am 
Junior

טוב,דרוקר סגר.

דעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 12:33 am 
Hall of Famer

לא יודע איך יהיה הכדורסל, אבל בטוח שיהיה הרבה כבוד לבחורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 12:49 am 
מנהל פורום

הצד של הפועל:
אני לא מחובבי דרוקר כמו לא מעט אוהדי הפועל הזויים אני רואה את החטא הקדמון של הפועל בהדרה של חרוש ובדרכון הצ'כי שהוא תולדה של אותה דרך מחשבה שהביאה להדרתו של חרוש
אבל המצב בהפועל כרגע הוא מצב נתון ובמצב הנתון הזה הברירות הן
דרור כהן או דרוקר לחצי עונה, עדיף דרוקר
החלטה חכמה בהינתן שמדובר בחצי עונה
דרוקר ידע שהחוזה שלו לעונה הבאה תלוי בהצלחה של הקבוצה בחלק שנותר מהעונה, דרוקר הוא לא כזה אפס, יש לו דרך התנהלות מעצבנת אבל יש כמה עונות בלתי תלויות שבהן עשה כמה דברים יפים ויש לא מעט שחקנים שמוציאים מעצמם יותר כשהוא מאמן אותם
הקיץ של הפועל יגזר במידה רבה במה שיקרה בהמשך העונה וטוב שכך
דרוקר עם חוזה לעונה וחצי או לשתי עונות וחצי עלול לבחוש בקלחת העכורה בלאו הכי של הפועל, בחצי עונה יש יותר סיכוי שיתרכז בכדורסל

בצד של דרוקר:
טעות מצידו, הערכה והמניות שלו כרגע בצד היורד של הגרף, הוא צריך הצלחה חדשה אחרי שביקר בבתים מכובדים כמו ריטאס, אריס, וקצת פחות כמו אוסטנד ומונטגרנרו באף אחד מהמקומות לא השאיר לבבות שבורים או מעריצים מבועאסים, הוא צריך הצלחה והפועל 2011/2012 לא נראית כמו אחת כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 12:55 am 
Hall of Famer

אוריאל, אני מניח שלא פחות מהצלחה, דרוקר צריך פרנסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: