סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 5:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראשון:
19:00(5+)
ראשלצ'-חולון:לדעתי 2 קבוצות ברמה שווה פחות או יותר ,מצ'אפ מעניין מאוד בין לואיס לקרופורד .

19:30
אשדוד-אשקלון:אשקלון תנסה לקטוע רצף של 4 הפסדים רצופים.

19:45
חיפה-הבקעה:
חיפה שיחררה בשבועיים האחרונים את שון וויליאמס ווודס והחתימה את הפור'-סנטר סמית(203,25) ששיחק במכסיקו לאחרונה,הפסד נוסף וגורקה כנראה ישלם את המחיר.

21:00
(ערוץ 5)
האלופה מכבי ת'א מול סגניתה מהגליל.מכבי תחסר את סמית,סופו ומאלט.גליל עם סגל מלא שאלן יהיה על אזרחי(זר -5)

המחזור יושלם בשני שבני הרצליה תארח את ירושלים(5LIVE) ב19:40. דרוקר חתם היום רישמית על חוזה של שנה וחצי וזה יהיה משחק הבכורה שלו בבירה אחריי הפסקה של כ-7 שנים...

נתניה חופשית(מאט ברנס גמר את העונה כמו חכמון לפניו ויחתימו במקומו שחקן פנים זר אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 5:32 pm 
Freshman

אני אופטימי לגבי חיפה !!! :men:

תשאלו למה ? !

בגלל הטבלה האלטרנטיבית ...
:cry_ing:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 9:30 pm 
Sophomore

אחלה משחק של התכתשויות בראשל"צ. 16 שנ' לסוף רבע שלישי וראשון מובילים ב-4. דאנסטון בבעיית עב' וראשל"צ פשוט טוחנים אותם בריב' התקפה. דן שמיר על סף הרחקה, והקהל של חולון כרגיל עושה צרות. בקיצור, מעניין. כדורסל איכותי? ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 9:59 pm 
Junior

הכל של חולון ? צרות?
מה פתאום.
תשאל את לאומית

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 10:37 pm 
Sophomore

איזה סל של רובינסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 10:54 pm 
Junior

ניצחון של אשכנזי על חיפה זה תמיד תענוג. גם ניצחונות של אפי זה תענוג אמיתי. ככה צריך לשחק נגד חולון, רישון תקפו את החסרונות שלהם מצוין ועם כל משחק שעובר ההערכה שלי ליוטר גדלה. שחקן שעושה עבודה גדולה מתחת לסל ולא מחפש את הזריקות שלו. דרווין קיצ'ן שהיה נראה כמו הרכז הכי שכונתי שנחת פה מאז....המממ, מי הרכז האחרון שנחת פה בעצם? פתאום נראה אחלה שחקן. אפי כרגיל מבין את הדקויות של המשחק ואת השחקנים שלו, מתפקד את בן דוד ואפילו חנוכי בעמדה 1 וקיצ'ן משחק את הפיקנ'רול אחרי שהוא עולה על חסימה ב45 ולא בתחילת המהלך. בסך-הכל כרגיל הקבוצה שלו מוציאה מעצמה הרבה. גם חולון, למרות ההפסד קבוצה שאני מאוד מחבב ולדעתי הם יתנו את הפייט הגדול ביותר לגליל על המקום ה2. אם לא בעונה הסדירה אז בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 11:25 pm 
Sophomore

דבר ראשון, אני לוקח בחזרה באופן סופי את כל הדברים הרעים שאמרתי ניצן חנוכי בעבר. ולא שהם היו לא נכונים: טענתי שהוא שכונתי, שיש לו חרא של קבלת החלטות, שהוא קלעי דפוק, ועוד אחד שזורק מתי שצריך לחדור וחודר מתי שצריך לתת צעד אחורה ולדפוק צ'אקה, ועוד ועוד.
אפשר לומר שבעונה וחצי האחרונות הוא פשוט פחות או יותר הפך הכל. משחק נכון, חכם, לא עושה דברים שהוא לא יודע, שיפר את הקליעה, את החדירה, את היכולת למשוך אליו שומרים ולהוציא החוצה וגם לצאת מהר למשחק מעבר. מלוכלך, האמת, הוא עדיין נשאר. אבל הוא גם הוסיף לזה אלמנט של הגנה נכונה. לא רק כזו שמסתמכת על שריטות ומרפקים.

אה, ואוהדי חולון שוב התפרעו וזרקו חפצים למגרש. אבל גם הפעם זה מקובל, הגיוני ומתבקש כי זריף בעצם התגרה בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 11:46 pm 
Junior

לא ממש צפיתי במכבי נגד גלבוע,אבל ממש ללא ברור לי ההחלטה להשאיר את כריס תומאס בצד,עם אלן בתור מוליך כדור המשחק של גלבוע היה זוועה והם עלו על דרך המלך אחרי שתומאס הגיע לשם והראה יכולת קבלת החלטות גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 11:53 pm 
Sophomore

THE G1 כתב:
לא ממש צפיתי במכבי נגד גלבוע

איזה כיף לך :)
היה זוועה. גליל לא הגיעו בכלל. זה היה פשוט משחק חלוקת דק' שאף אחד לא יפצע מבחינת מכבי. אם הם היו מתרכזים קצת יותר היו שוברים את שיא האס', שיא הריב' התקפה, וגליל היו שוברים את שיא האיב'. פשוט משחק עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:11 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ארז כתב:
אני אופטימי לגבי חיפה !!! :men:

תשאלו למה ? !

בגלל הטבלה האלטרנטיבית ...
:cry_ing:

לא אמרתי לפני כמה שבועות שחיפה מסתמנת ככבשה השחורה הקבועה של הטבלה הזו? בכלל, מדהים אותי כל פעם מחדש איך על הפועל מדברים ככישלון קולוסלי וחיפה שבונה כבר שנתיים קבוצה עם יומרות בשמיים נהיית קבוצת תחתית והעולם שותק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:12 am 
Junior

איך חיפה הצליחה לחרבן גם את המשחק הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:21 am 
Senior

באותה דרך שתמיד... החטאות עונשין, קבלת החלטות זוועה, ושטויות לרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:22 am 
Senior

THE G1 כתב:
לא ממש צפיתי במכבי נגד גלבוע,אבל ממש ללא ברור לי ההחלטה להשאיר את כריס תומאס בצד,עם אלן בתור מוליך כדור המשחק של גלבוע היה זוועה והם עלו על דרך המלך אחרי שתומאס הגיע לשם והראה יכולת קבלת החלטות גבוהה.

זה כבר קרה שבוע שעבר, ואז הם נתנו הצגה מול אשדוד ואלן היה מצויין. תומאס אחרי פתיחה טובה נחלש מאד במשחקים האחרונים ואלן הציג יכולת טובה יותר ממנו לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:32 am 
Freshman

מכבי סיימה את המשחק עם לא פחות מ32 אסיסטים (8 מהם של פניני), 2 פחות מהשיא העונתי שנקבע גם כן במשחק בין 2 הקבוצות בסיבוב הראשון.
שון ג'יימס ממשיך עם היכולת הטובה מהמשחקים האחרונים, הפעם עם 17 נקודות, 7 ריבאונדים, 2 חסימות ו-27 נקודות מדד ב23 דקות. גם שאייר שקיבל סוף סוף הזדמנות החזיר עם תפוקה נאה של 11 נקודות. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:41 am 
מנהל פורום

התלבטתי אם לכתוב את זה או לא:

יש את המשחקים האלה שמוציאים את הרוח מהמפרשים. המשחק הערב של מכבי מול הגליל הוא אחד מהם. בשלבים מסויימים הייתה לי הרגשה שהשחקנים של גליל ממש מכרו את המשחק. האפסיות, הנרפות והאימפוטנטיות היו חריגים בהתגלמותם, בטח בהשוואה לתצוגות היפות שהקבוצה הציגה ומול הסגל הבינוני יחסית של מכבי הערב. היו במשחק הזה את כל הסיבות הנכונות "על הנייר" שיהיה הפתעתי, ולכל הפחות קצת צמוד. אבל הוא נגמר ב-40 הפרש של מקום ראשון מול מקום שני בליגה. בשלבים מסויימים היה נראה כאילו זה משחק של בוגרים מול קט סל. ועוד ההרכב הכי חזק מהצד המפסיד מול חמישייה שניה או שלישית (או רביעית אם מכלילים את אלון שטיין). ומשחקים כאלה מדגישים שכמה שהכל פתוח לכאורה, ושלא כזה רחוקים בטבלה, ושנראה שהבדלי הרמות כבר לא כמו שהיו פעם, אז הליגה שלנו עדיין רקובה מבפנים וכלום לא באמת השתנה ב-10 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:48 am 
Junior

Shiver כתב:
התלבטתי אם לכתוב את זה או לא:

יש את המשחקים האלה שמוציאים את הרוח מהמפרשים. המשחק הערב של מכבי מול הגליל הוא אחד מהם. בשלבים מסויימים הייתה לי הרגשה שהשחקנים של גליל ממש מכרו את המשחק. האפסיות, הנרפות והאימפוטנטיות היו חריגים בהתגלמותם, בטח בהשוואה לתצוגות היפות שהקבוצה הציגה ומול הסגל הבינוני יחסית של מכבי הערב. היו במשחק הזה את כל הסיבות הנכונות "על הנייר" שיהיה הפתעתי, ולכל הפחות קצת צמוד. אבל הוא נגמר ב-40 הפרש של מקום ראשון מול מקום שני בליגה. בשלבים מסויימים היה נראה כאילו זה משחק של בוגרים מול קט סל. ועוד ההרכב הכי חזק מהצד המפסיד מול חמישייה שניה או שלישית (או רביעית אם מכלילים את אלון שטיין). ומשחקים כאלה מדגישים שכמה שהכל פתוח לכאורה, ושלא כזה רחוקים בטבלה, ושנראה שהבדלי הרמות כבר לא כמו שהיו פעם, אז הליגה שלנו עדיין רקובה מבפנים וכלום לא באמת השתנה ב-10 השנים האחרונות.

יהיה בסדר... ליגת לוטו, הכל אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 1:41 am 
מנהל פורום

ברקוביץ' ג'וניור היה רחוק נקודה אחת מלהשוות את שיא הקריירה שלו, את השיא הוא קבע נגד הפועל אגב כששיחק באתא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 6:53 am 
Junior

דן שמיר בסטנד אף של נונסנס
מאמן הפועל חולון דן שמיר אמר: "כל הכבוד לראשון, הם עושים דברים יפים. יש אתגר לבוא אחרי השבוע החופשי, הרבה קבוצות לא נראו טוב, אני הייתי מרוצה מאיך שנראינו, התכוננו לזה ובנינו את זה כדי שנבוא חדים והתחלנו מספיק טוב. היינו שם. לגבי השיפוט מבלי להתיפייף, רמת השיפוט בליגה היא טובה והיא עלתה מדרגה, אני יודע שהשופטים עובדים ומנתחים, אבל היום היה שיפוט לא טוב שפגע בנו והפריע לנו לשחק. אני לא חושב שבגלל זה מפסידים משחקים והתירוצים האלה לא מקובלים אצלי, בכל משחק יש את התוצאה הסופית ובתוצאה הסופית יש הרבה דברים בדרך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 9:49 am 
Junior

קורובייב כתב:
דן שמיר בסטנד אף של נונסנס
מאמן הפועל חולון דן שמיר אמר: "כל הכבוד לראשון, הם עושים דברים יפים. יש אתגר לבוא אחרי השבוע החופשי, הרבה קבוצות לא נראו טוב, אני הייתי מרוצה מאיך שנראינו, התכוננו לזה ובנינו את זה כדי שנבוא חדים והתחלנו מספיק טוב. היינו שם. לגבי השיפוט מבלי להתיפייף, רמת השיפוט בליגה היא טובה והיא עלתה מדרגה, אני יודע שהשופטים עובדים ומנתחים, אבל היום היה שיפוט לא טוב שפגע בנו והפריע לנו לשחק. אני לא חושב שבגלל זה מפסידים משחקים והתירוצים האלה לא מקובלים אצלי, בכל משחק יש את התוצאה הסופית ובתוצאה הסופית יש הרבה דברים בדרך".

ומה בדיוק ציפית שיגיד ? שנפלנו קורבן לשופט עם אגו של קדאפי שלא מבין שבאים לראות את השחקנים ? שתמוה מאוד איך נותנים לעבריין שהעלים הכנסות במאות אלפי שקלים ואף הודה בכך ורק לפני שנה בילה במעצר בקלבוש, איך נותנים לאחד כזה תפקיד שקשור בשיפוט ? שהמשחק הזה נראה כמו משחק מכור ? שלא יכול להיות שכל פעם שדן דרך עם הנעל על הקו התוחם זריף הפסיק את המשחק ורץ אליו בזמן שאפי בתוך המגרש והוא לא עושה כלום ? ש-4 דקות למשחק לוח העבירות הורה על 26:14 (וזה שחולון היא הקבוצה מספר 2 בליגה בסחיטת עבירות) ורק ב-4 דקות האחרונות שהמשחק היה כמור השופטים מיהרו לאזן את לוח העבירות ובסוף נגמר 25:29.

דן חייב להיות פוליטיקאי, אני בטוח שאת מה שהוא חושב הוא השאיר בבטן וטוב שכך.

http://gate3.ios.st/Front/NewsNet/repor ... tId=288732

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 10:14 am 
Hall of Famer

במה זכינו שקיבלנו לינק לאתר המצחין הזה? את התמונה של בית הקברות עם הכיתוב למטה שהיה כתוב בה "הבית האמיתי של אוהדי ירושלים" כבר הורדתם משם? אה , שכחתי שהורדתם את זה ישר אחרי שזרקו את החזיז.....כמה מפתיע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 10:17 am 
Junior

עופר האדום כתב:
במה זכינו שקיבלנו לינק לאתר המצחין הזה? את התמונה של בית הקברות עם הכיתוב למטה שהיה כתוב בה "הבית האמיתי של אוהדי ירושלים" כבר הורדתם משם? אה , שכחתי שהורדתם את זה ישר אחרי שזרקו את החזיז.....כמה מפתיע.

די נו אל תרד על האתר.
רגע, אז "הורדנו" או לא "הורדנו" ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 11:52 am 
Hall of Famer

מפתיע מאוד מה שהתרחש אמש בנוקיה . בסך הכל בהסתכלות אובייקטיבית , ההבדלים ברמת הסגלים במצב של מכבי אמש הם לא שמיים וארץ מול הגליל . קוז'יקרו מסיים שבוע שלישי ברציפות בלי סל שדה ( 0/12 בזריקות סך הכל ) ולא ברור מה עובר עליו ( אמש - 9 דקות , מדד 8- , 15- בפלוס/מינוס ) . גם פלס , שפתח לא רע את העונה , לא פוגע בחודשיים האחרונים ( סביר שלאירועים שקרו לו מחוץ למגרש יש השפעה מסוימת ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:09 pm 
Junior

פלס לא סתם לא נראה טוב, הוא פשוט לא קיים על המגרש. אפאתי לחלוטין. לדעתי אין ספק שזה עניין מנטאלי (מובן לאור הטרגדיה שנאלץ להתמודד איתה).

גליל לדעתי לא צריכים לחתוך אותו, מקצועית אנחנו יודעים מה הוא שווה ויש יסוד סביר להניח שיחזור לעצמו. יש פיתרון אחר מתבקש - יש שם 5 זרים, אולי אפשר לא להלביש אותו למשחק-שניים.

ואני מסכים לחלוטין עם עידן שגיב לגבי חנוכי. בדיוק באתי לכתוב את אותם הדברים בערך (להבדיל משגיב, אני חושב שחנוכי תמיד היה שומר טוב גם אם מלוכלך משהו. זה דווקא הצד ההתקפי שלו שהשתפר לאין ערוך והפך אותו לבאמת שחקן ברמה גבוהה יחסית). האמת? מאוד מתאים לאפי שתמיד קידם ודחף פייטרים מהסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לדעתי חנוכי הוא שחקן מאוד אנדרייטד באופן כללי, וממש לא כזה שהתחיל לפרוח עכשיו. בני השרון שנתנה שתי עונות נהדרות תחת אפי היתה קבוצה עם למעשה שני ישראלים - חנוכי וארז כץ. וחנוכי לדעתי היה לא רק בורג קריטי במערכת אלא גם נתן עונות מצוינות לטעמי, גם אם זה לא ממש מגובה בסטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:26 pm 
Junior

זה בדיוק העניין. הוא תמיד היה שחקן (מותר להגיד "שחקן של מאמנים" או שזאת קלישאה שחוקה מדי?) שתורם לך בהרבה מאוד אספקטים. מהסוג שאתה צריך בקבוצה שלך כדי לנצח משחקים, פשוט כך. אבל בשנתיים האחרונות תחת אפי הוא עלה מדרגה מבחינה התקפית. גם זה, אגב לא תמיד מגובה בסטטיסטיקה. אתה כן רואה ממנו דברים שלא ראית בעבר - הוא שיפר מאוד את הסיומת שלו בחדירה לסל. הדרך שבה הוא מגן על הכדור עם הגוף ומסיים עם ליי-אפ בשמאל קשה מאוד לחסימה, הוא אחד החודרים היותר יעילים בכדורסל שלנו. אתה רואה ממנו יכולת הובלת כדור וקבלת החלטות משופרת. היום הוא הרבה יותר קרוב ל1-2 מאשר ל2-3 (מה שהוא היה הרבה מאוד שנים).

גם את הקליעה מבחוץ הוא שיפר מאוד אם כי זה עדיין עקב אכילס היחסי שלו בעיניי. אף אחד לא מצפה ממנו שיהיה סקורר כי זה פשוט לא סוג השחקן, אבל כן הייתי רוצה לראות ממנו יותר משחקים של אקטיביות בהתקפה, גם אם הוא משחק ליד 4 סקוררים משובחים, ופחות משחקים של 2-3 זריקות לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, uriel17 ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה