סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפוני NBA
הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 4:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
פאו גאסול תמורת קווין לאב?

http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... l_For_Love

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 6:48 pm 
Junior

וואו, מהטריידים הנדירים האלה שאתה יכול להגיד שכל הצדדים מפסידים. גאסול עדיין בטופ של השחקנים בעמדה שלו בליגה, כינור התקפי שני מצוין לקונטנדרית ועם כל הביקורת על הרכות שלו בפלייאוף והבעייתיות החברתיות שיש (או אין) לו בקבוצה, אלה דברים פתירים יחסית. לקווין לאב אין שום גו-טו-מוב, הוא חי יותר מדי על נקודות זבל וג'אמפים שהוא לא קולע באחוזים עקביים. אין לו רבע מהיכולות ההתקפיות של פאו וגם הגנתית הוא פחות טוב.

בצד השני, גם אין למיני כלום להרוויח. לאב אוברייטד גדול בליגה שמקדשת סטט' ואני הייתי שולח אותו בכיף תמורת ההצעה המתאימה אבל הוא שחקן צעיר ומאוד אהוד שם, אתה לא מעביר כישרון צעיר בטרייד בשביל שחקן (גם אם יותר טוב כרגע) בצד היורד של הקריירה שספק גדול אם בזין שלו להיתקע עכשיו באיזה חור מקפיא בצפון מערב ארה"ב.

בכלל, אני בהחלט חושב שמיני צריכה לחפש טריידים על לאב כל עוד ערך השוק שלו מאוד גבוה ולפני שהבלון הזה יתפוצץ באיזשהו שלב (כשהם יבינו כמובן שלאב לא יכול לסחוב אותם ככוכב של הקבוצה לשום מקום והוא אולסטאר מוטל בספק גדול מאוד מחוץ לליגת הסטטיסטיקה של ג'ון הולינג'ר וחבריו). אבל לא טרייד כזה.

אגב ג'ון הולינג'ר. שמעתי משהו בשידור של המשחק נגד המאבס שמאוד שימח אותי. מסתבר ש(גם) לפי הולינג'ר, אנתוני טוליבר הוא מהשחקנים היותר תורמים במיני ובליגה בכלל. כיף גדול, כי גם בספר שלי טוליבר הוא אחלה שחקן. עושה המון דברים קטנים שמנצחים משחקים, בלי אגו, הארד וורקר בשני צידי המגרש. הבעיה היחידה היא שליד שחקן כזה אתה צריך את הכוכבים שישימו את הכדור בסל ולמיני לא רק שאין שחקנים כאלה, אין לה גם שחקנים שלדעתי יכולים להתפתח למשהו כזה בעתיד (אולי אולי מייקל ביסלי, אבל ספק גדול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 7:45 pm 
מנהל פורום

אני ממש לא מסכים. מיניסוטה רק מרוויחה מטרייד כזה.
גאסול אולי בצד היורד אבל עדיין גבוה מצויין ובטח רמה מעל לאב. אמרו גם שריקי לא ירצה לבוא לחור הזה, אבל עובדה שהוא משחק שם ובינתיים נהנה. יש שם מאמן מצויין וחבר שלו לנבחרת ספרד וגם עוד שחקן היספני, אז אני לא רואה את גאסול ממש סובל שם.
לאב אומנם אהוד במיניסוטה אבל לפחות ממה שאני קורא בפורומים יש שם גם המון ביקורת כלפיו ולעומת זאת ב-LA הוא "שחקן בית".

לדעתי דווקא טרייד טוב לשני הצדדים, אלא כמובן אם הלייקרס יכולים לקבל הצעה יותר טובה על גאסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 7:51 pm 
Junior

ללייקרס זה טרייד רע מאוד בוודאות, בטח אם הוא סטרייט-אפ. גאסול היום שחקן הרבה יותר טוב מקווין לאב.

למיני - אם אתה חושב שגאסול יגיע בMODE של לתרום משהו לקבוצה, וואלה. אולי. לא יודע עד כמה העובדה שיש לך שני שחקנים שדוברים את השפה משנה את העובדה שאתה תקוע במיקום גיאוגרפי קטסטרופלי ובקבוצה מפסידה בלי שום אופק לפלייאוף בשנים הקרובות. לדעתי במצב כזה הוא חוזר לאירופה תוך שנה-שנתיים או במקרה הטוב עובר בעוד טרייד. אני חושב שמיני יכולה לכוון לעסקה טובה יותר מבחינתה - שחקן צעיר יותר שיכול לתרום למועדון כמה שנים קדימה. הקבוצה הזאת במילא הרי לא הולכת לשום מקום כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 7:56 pm 
Junior

בשורה התחתונה, לדעתי הסיכויים של קבוצה משוק קטן באן.בי.איי (בטח כזה לא אטרקטיבי כמו מיניאפוליס) לשפר את עצמה דרך טריידים והפרי-אייג'נסי הם מאוד נמוכים. איזה סופרסטאר ירצה להגיע לשם בדיוק? הדרך הטובה ביותר למרבה הצער עוברת בדראפט והמודל צריך להיות מה שסם פרסטי עושה באוק-סיטי. בחירות דראפט טובות ועבודה קשה בשוק הטריידים כדי לייצר צוות מסייע מתאים. אבל על כל קבוצה אחת כזאת יש בערך 10 בדרך לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 8:19 pm 
Junior

Mook כתב:

הדבר הכי טוב שהת'אנדר יכולים לעשות זה להעיף אותו ולחזק את הספסל. כי רכז כבר יש להם ואחד הטובים בליגה, קוראים לו אריק מיינור.

אגב. השלמתי היום לראות את כל המשחקים של אוק-סיטי עד עכשיו, ואין לי אלא להסכים עם מוק. כלומר, כמובן לא להעיף את ווסטברוק אלא לקבל בשבילו סוכריות נחמדות אבל כן. הקבוצה יכולה להסתדר בלעדיו וכרגע הסקנד יוניט שלהם מייצר ריצות בלא מעט משחקים. מיינור מנהל את המשחק מצוין ולמרות שאני לא מאוד מחבב את ג'יימס הארדן (השילוב של קית' לנגפורד ואוסמה בן לאדן... אגב עשו את הJAMES HARDEN BEARD NIGHT בASU, גדול 8) ) הוא סקורר סביר בהחלט.

מה שכן חסר להם זה סקורינג בעמדות הפנים אז אם אפשר להעביר את ווסטברוק (ואחד הגבוהים - נאזי/פרקינס) בטרייד ולהביא גבוה אולסטאר ועוד גארד טוב, למה לא. לדעתי זה רק ישפר את הקבוצה. ווסטברוק אתלט אדיר וכנראה הסקורר הכי טוב בעמדה שלו אחרי דריק רוז אבל הוא בחיים לא רכז ולדעתי זאת טעות ללכת איתו. הערך שלו בשמיים כרגע ואולי זה באמת הזמן לטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 8:21 pm 
מנהל פורום

איך אפשר לא לאהוב את ג'יימס "זקנו של מוחמד האיום" הארדן? אתה לא מבין כלום מהחייים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 8:22 pm 
Junior

אויש, הוא הפרוטוטייפ של כל ניצב ששיחק אי פעם הומלס בסרט אמריקאי כלשהו. פשוט נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 8:25 pm 
מנהל פורום

לא נכון, הוא נראה כמו בר מאוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 8:34 pm 
Freshman

אני מרגיש שאני חוזר על עצמי כמו תוכי בנושא ווסטברוק אבל כנראה שעדיין לא נפל פה האסימון לחלק מהחברה:

הוא יושב על חוזה נמוך של 5 מיליון עד סיום העונה מה שאומר שכדי לקבל שחקן טוב עבורו פרסטי יצטרך לשלוח בטרייד לפחות עוד שני שחקנים סבירים+ מה שדי יפרק את הרוסטר הנוכחי שרץ טוב ויצריך סוג של בנייה מחדש, בעונה כל כך קצרה זה חיסרון עצום ולא משתלם בעליל, הרבה יותר נכון מבחינת פרסטי לחכות לקיץ ואז לעשות סיין אנד טרייד על ווסטברוק אחרי שקיבל חוזה מקסימום,
במצב הזה הוא יכול להשיג תמורתו אולסטאר בחזרה מבלי לפרק את הרוסטר שלא לצורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 11:37 pm 
Junior

הוא יכול כבר עכשיו להאריך לו את החוזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 11:54 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:
הוא יכול כבר עכשיו להאריך לו את החוזה.

הוא יכול, אבל זה לא ישנה את היכולת שלו להעביר אותו עכשיו. ערך הטרייד מחושב לפי המשכורת הנוכחית, ולא משנה אם השחקן חתם על הארכת חוזה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2012 1:49 am 
Junior

נכון,סליחה..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2012 5:55 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
סליחה, אבל שניכם טועים. ערך הטרייד של שחקן על חוזה רוקי שמאריך חוזה לא מחושב על פי המשכורת הנוכחית ולא על פי המשכורת הבאה, אלא לפי סעיף מעצבן ב-CBA (לא שמעתי ששונה מה-CBA הקודם, אז אני מניח שהוא אותו דבר) הנקרא POISON PILL PROVISION.

הדבר המעצבן בסעיף הוא שערך הטרייד היוצא שלו (לקבוצה השולחת) לא זהה לערך הטרייד הנכנס (לקבוצה המקבלת) ולכן מאד מאד קשה בכלל לבצע טריידים כאלו בקבוצות שמעל התקרה.

ערך הטרייד היוצא שלו הוא אכן המשכורת הנוכחית, כלומר המשכורות שיתקבלו עבורו יצטרכו להיות לא יותר מ-150% מהמשכורת הנוכחית שלו (אלא אם הקבוצה השולחת, כלומר אוקלוהומה, נמצאת מתחת לתקרה ותשאר מתחתיה אחרי הטרייד).

ערך הטרייד הנכנס שלו יהיה ממוצע המשכורת הנוכחית וכל שאר השנים בחוזה החדש. כלומר אם הוא מקבל הארכה של 4 שנים עם 12 מיליון כל שנה (סתם לצורך החישוב, זה בד"כ יותר מסובך כי המשכורות עולות) אז ערך הטרייד הנכנס שלו יהיה 6/(12+12+12+12+5) = 8.83 מיליון, והקבוצה שתקבל אותו תצטרך לשלוח משכורות שהן לפחות 66% מהסכום הזה, אלא אם גם היא מתחת לתקרה.

בדר"כ לקבוצות שמעל התקרה זה פשוט לא אפשרי מתמטית לבצע טריידים כאלו, אלא אם עושים דברים יציריתיים ומכניסים קבוצות נוספות לטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2012 7:41 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני הייתי מצפה שקבוצות יימנעו מטריידים כאלה כי אף אחד לא מצליח לעשות את החישוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 8:44 pm 
Hall of Famer

טרייד משולש קטן, פילי שולחת את מאריס ספייטס לממפיס ששולחת את אקסבייר הנרי לניו אורלינס ששולחת בחירות דראפט (עדיין לא ברור אם סיבוב ראשון או שני ועם אילו הגנות) לפילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 9:39 pm 
Hall of Famer

פילי לא היו מרוצים מספייטס עד לא מזמן? אני זוכר ששמעתי את השם שלו בהקשר של גבוה מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 9:46 pm 
Junior

אני הרצתי אותו איזה תקופה בגלל שגיליתי שיש לו נתונים-לדקה מהגבוהים שראיתי. כמובן שיש איזה משהו שלא עליתי עליו (כי אני לא זוכר שאי-פעם ראיתי אותו משחק) ושגורם לו לשחק לא יותר מ- 10 דקות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 10:12 pm 
Hall of Famer

מכה לממפיס, זאק ראנדולף בחוץ לחודשיים עם פציעה בברך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 10:26 pm 
Junior

איטס מאריס ספייטס טיים!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 11:34 pm 
Junior

כואב הלב על זאק (ועל הקבוצות שיש לי אותו בהן ביאהו!) אני מאוד מקווה שזו לא הברך שהשביתה אותו כבר בעבר.
המזל הוא שהמשחק שלו אינו נבנה על אתלטיות.

עד שהוא מצא את הקבוצה שהוא פורח בה והפך למנהיג, קהל שמתחבר אליו והערכה שהוא כה היה ראוי לה, הוא שוב נפצע.

זה אך סמלי שבמשחק שהוא נפצע הקבוצה שלו התפרקה וספגה אולי את התבוסה הגדולה בתולדותיה.

לא רואה את ממפיס מגיעים בלעדיו לפלייאוף ולא רואה אף מחליף בסגל עבורו. קאנינגהאם חלש מדי וריבאונדר רע מאוד.

מספייץ אף פעם לא התלהבתי והוא גם על פי הידיעות בכושר רע והעלה במשקל.

כמה חבל שדארל ארתור הנהדר גמר את העונה, היה יכול להיות נחמד מאוד לראות אותו מקבל הזדמנות בחמישייה.

לדעתי, אחרי שקאנינגהאם יאכזב כפי שהוא אכזב בפורטלנד עם אותה ההזדמנות, סאם יאנג יכנס להרכב ויזיז את גאי ל4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 05, 2012 12:24 am 
Senior

אני לא חושב שהרבה ספרו את ממפיס גפ בשנה שעברה כשגיי היה בחוץ. סך הכל גם בלעדיו יש להם חמישייה טובה מאוד בתקווה שגאסול יעשה עוד צעד קדימה, מה גם ששאר היריבות במערב לא בדיוק התחזקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 05, 2012 1:14 am 
Sophomore

רודי גיי 4?! הוא 2-3 ודי צפלוח, יאכלו אותו חי. גם אין לו בכלל משחק של 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 05, 2012 2:15 am 
Junior

מתי ראית אותו בפעם האחרונה? הוא כבר מזמן לא צפלוח... בטח לא בשביל סמול.

הוא שקול כמו דאנטה קנינגהאם רק שיש לו קצת יותר מאסה.

אם ב"משחק של4" אתה מתכוון גב לסל, גם לקאנינגהאם אין, הוא שחקן של פרונטים מחצי מרחק.

זה הסגל שיש לממפיס... מה לעשות...

אגב, עם כל הכבוד לגיי, ראנדולף הוא זה שסוחב את ההתקפה של ממפיס, גיי נהנה מתפוקה התקפית גבוהה בגלל הדאבל טימז שזאק זוכה להן. זאק הוא מכונת התקפה שיודעת להפעיל את עצמה, גיי לא ממש. הוא רחוק מלהיות גו טו גאי.

אני לא רואה את ממפיס תחרותית אפילו בלעדיו. אולי אם היה להם את ארתור, אבל אין להם אף מחליף ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 05, 2012 4:51 am 
Junior

ממפיס כבר הוכיחה שגם ממקום 8 במערב היא מסוגל לעשות צרות, ואני לא חושב שזה ישתנה. אין כרגע מי שתוציא את הגריזליס מהשמינייה הראשונה במערב... ורנדולף יחזור כשיהיה עוד זמן לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: