סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 10:32 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן כתב:
מה?

הת'רד הוא על השאלה האם התגרות של השופטים בקהל מצדיקה את אלימות הקהל או לא. גם אתה וגם גדי רבינוביץ' מתלוננים על כך שהשופטים מרשים לעצמם ללכת בצורה פרובוקטיבית ליד הקהל, ובכך מצדיקים את ההתנהגות כלפיהם (לזכותו של גדי רבינוביץ' ייאמר שהוא מגנה קללות מכל סוג, ותודה ללאומית שטרח ליידע אותנו בכך). לטעון שהאלימות של הקהל שמגיעה כתוצאה מכך היא סטייה מנושא הת'רד זה מגוחך לחלוטין, גם אם הייתי צריך אישור מפותח הת'רד לגבי תוכן התגובות שלי.

וכמובן, שעצם העובדה שאני מסכים לקביעה שהאלימות של הקהל היא תוצאה של פרובוקציה של השופטים היא כבר קבלה מפוקפקת של הנרטיב הזה, אבל נניח.

בתור טנצר, הבחור סבל הרבה מקללות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 10:57 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ארז, מה הקשר להיתממות? אני בספק אם מישהו בפורום כאן כתב יותר על שופטים מאשר אני, והקהל של הפועל בפרט הוא קהל שידוע בריבוי טענות לשופטים. מה שכתבת על עניין שיכרון הכוח (או סתם יוהרה) נכון לגבי רוב השופטים מהדור של זריף ושמש.

אבל כמו שכתבת, זה לא נושא הת'רד. נושא הת'רד להבנתי הוא האם פרובוקציה של השופטים מצדיקה אלימות של הקהל (וטנצר המניאק אפילו הרחיק לכת מהטענות החיפאיות - עכשיו כבר צריך מנהל אירוע שיגיד לשופטים באיזה חלק של הפרקט מותר להם להיות כדי לא לעצבן את הקהל) או לא. ואני חושב שלא, וההיפך הוא הנכון - מהרגע שהקהל הגיב באלימות, הפרובוקציה מפסיקה להיות רלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 11:20 am 
Freshman

ראובן כתב:
אבל כמו שכתבת, זה לא נושא הת'רד. נושא הת'רד להבנתי הוא האם פרובוקציה של השופטים מצדיקה אלימות של הקהל (וטנצר המניאק אפילו הרחיק לכת מהטענות החיפאיות - עכשיו כבר צריך מנהל אירוע שיגיד לשופטים באיזה חלק של הפרקט מותר להם להיות כדי לא לעצבן את הקהל) או לא. ואני חושב שלא, וההיפך הוא הנכון - מהרגע שהקהל הגיב באלימות, הפרובוקציה מפסיקה להיות רלוונטית.

הפוך, כתבתי שנושא הת'רד הוא השופטים התנהגותם והתנהלותם, ולא התגובה של הקהל לכך.

כמו שכתבתי, אני לא מצדיק אלימות מכל סוג (כולל מילולית) ולא משנה מה הפרובוקציה הייתה.

לעניין - גם אם הקהל הגיב בצורה פסולה/אסורה/מכוערת/בזויה/... זה לא מבטל כלל וכלל את מה שהשופטים עשו.
אם מר ביטון (שים לב, לא הוספתי "הנכבד" ) עושה לחבר שלי אצבע משולשת באמצע משחק (לזכותו ייאמר שהוא הסתיר זאת יפה כאילו הוא מגרד באף), הוא צריך לעוף לכל הרוחות ולא לשפוט במשך תקופה ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 11:31 am 
Junior

אפשר לקרוא בין השורות בתגובה של הנהלת חולון שלדעתם המשחק היה לא כשר.
מעבר לאמור ולהתגרויות הבלתי פוסקות של זריף, בושה ששופט שהודה בהעלמת מאות אלפי שקלים מרשות המסים (ועוד מדובר בכספים שהוא השיג כשופט כדורסל במשחקים בחו"ל) ורק לפני שנה היה עצור, נחשב היום לשופט בכיר בליגת העל. איך אחד כזה יכול לשמש בתפקיד של שופט כדורסל ? אני לא יודע אם הוגש נגדו כתב אישום או שטרם, אבל האיש בכל מקרה הודה בהעלמת המסים אז כך או אחרת זה ביזיון שהוא משמש כשופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 11:53 am 
מנהל פורום

סתם תהייה, אתה מקפיד לדבר על עניין העלמת המס, וזה כנראה מוצדק לגמרי. האם הפגנת בצורה הזו עוד לפני שהוא שרק נגדכם בצורה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 12:37 pm 
Hall of Famer

נובמת, ראובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 12:44 pm 
מנהל פורום

אתה יודע, אני שונא שמאשימים אותי ושכמותי בצביעות מהסוג הזה. אז למרות שמשום מה ברור לי שהנחישות של לאומית לבער את השחיתות מאיגוד השופטים קשורה איכשהו בזהות השריקות לרעתה (אגב, אמנם חולון טובה מאוד בסחיטת עבירות, אבל גם במשחק הקודם בין הקבוצות נשרקו יותר עבירות לטובת ראשון מאשר לטובת חולון. אבל אז חולון ניצחה אז כנראה שהשופטים לא היו עד כדי כך מושחתים), אני נזהר מלצאת ישר בהאשמות מהסוג הזה. לאומית מוזמן להביא לפה גם את ההודעה לעיתונות שהוציאה חולון לפני המשחק ושבה הם מזהירים מהתוצאות של הצבת שופט מעלים מס למשחקי כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 12:53 pm 
Junior

ראובן כתב:
אתה יודע, אני שונא שמאשימים אותי ושכמותי בצביעות מהסוג הזה. אז למרות שמשום מה ברור לי שהנחישות של לאומית לבער את השחיתות מאיגוד השופטים קשורה איכשהו בזהות השריקות לרעתה (אגב, אמנם חולון טובה מאוד בסחיטת עבירות, אבל גם במשחק הקודם בין הקבוצות נשרקו יותר עבירות לטובת ראשון מאשר לטובת חולון. אבל אז חולון ניצחה אז כנראה שהשופטים לא היו עד כדי כך מושחתים), אני נזהר מלצאת ישר בהאשמות מהסוג הזה. לאומית מוזמן להביא לפה גם את ההודעה לעיתונות שהוציאה חולון לפני המשחק ושבה הם מזהירים מהתוצאות של הצבת שופט מעלים מס למשחקי כדורסל.

זה שהעדת על עצמך שאתה כל הזמן מתעסק בשופטים לא אומר שגם אני כזה . לא זוכר פעם אחת בפורום הזה שדיברתי על שופטים או שהאשמתי שופטים בהפסד של חולון או בכלל שהתעסקתי בשופטים. גם לא ממש זכרתי שזריף נושא קופת שרצים כזו אבל כשקראתי באתר הקומץ את הרזומה המרשים שלו, הבנתי בדיעבד את השיפוט שלו ביום א'. לתת לאיש הזה לשפוט זה כמו לתת לעיוור להיות מאבטח בקמ"ג בדימונה.
אבל מה, אני לא הנושא כאן. אפשר גם לשאול למה אתה ראובן, שכל כך רגיש לנושא שופטים מושחתים ומעלימי מס, מילאת פיך מים עד כה, או שלא לדבר על נדב הכהן שאת הסחלה שלו על הזריף אני זוכר מצוין.

אבל זה לא הנושא כאן, אלא זריף וחבריו. אז איך יכול להיות שזריף שופט בליגת העל ? רעיונות חדשים למישהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:02 pm 
Hall of Famer

א. מה עושה את הדברים שלי על זריף "סחלה"? חשבתי, ואני עדיין חושב, שהוא שופט נוראי, אגוצנטרי על סף הטירוף, עצבני ברמות של חוסר שליטה ושההתעסקות שלו בשטויות כמו איפה עומדים המאמנים מוציאה לפעמים משחק מקצב נורמלי.

ב. חשבתי, ואני עדיין חושב, שאתה פרובוקטור קטן שבא באופן מכוון לייצג בבוטות עמדות שכל-כולן מכוונות כנגד אויביה המדומיינים והפוטנציאליים של הפועל חולון.

מכאן נובע:

זריף הוא חרא של שופט, אבל העובדה שאתה מתעסק איתו קשורה אך ורק לעובדה שהפסדתם משחק שבו הוא (כרגיל) שפט גרוע ומעצבן, ולא לאיזה נקיון כפיים כללי שאתה דורש מאיגוד השופטים (תקן אותי אם אני טועה-אתה יצאת פעם נגד אדון סמי בכר, המואשם בימים אלה בעבירות חמורות של העלמת הכנסות?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:10 pm 
מנהל פורום

לא ייתכן שאדם יצא למסע צלב סביב היותו של אדם מעלים מס רק בגלל שהוא בצורה לא הולמת כנגד הקבוצה שלו, זה פשוט מאוד.

אתה מוזמן לצאת למסע צלב כזה בלי קשר לשיפוט ביום ראשון ואתה מוזמן לשטוח כל טענה רלוונטית כלפי זריף שקשורה למה שקרה ביום ראשון. להיזכר שמדובר בעצם במעלים מס כי הוא שרק 29 עבירות לחובת חולון ורק 16 לחובת ראשון ולהזכיר דווקא את הנתון הספציפי הזה בכל הודעה שלך, בעיקר עושה רע מאוד לטיעון שלך. זה לא רק מציג אותך כצבוע אלא בעיקר מעיד על זה שאין לך משהו ענייני יותר להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:15 pm 
Junior

ראובן כתב:
לא ייתכן שאדם יצא למסע צלב סביב היותו של אדם מעלים מס רק בגלל שהוא בצורה לא הולמת כנגד הקבוצה שלו, זה פשוט מאוד.

אתה מוזמן לצאת למסע צלב כזה בלי קשר לשיפוט ביום ראשון ואתה מוזמן לשטוח כל טענה רלוונטית כלפי זריף שקשורה למה שקרה ביום ראשון. להיזכר שמדובר בעצם במעלים מס כי הוא שרק 29 עבירות לחובת חולון ורק 16 לחובת ראשון ולהזכיר דווקא את הנתון הספציפי הזה בכל הודעה שלך, בעיקר עושה רע מאוד לטיעון שלך. זה לא רק מציג אותך כצבוע אלא בעיקר מעיד על זה שאין לך משהו ענייני יותר להגיד.

ואתה ממשיך להסית את הדיון למחוזות לא עניניים וגם לא מתיחס ממילא לתגובות שלי. מה אני בכלל קשור לעניין הזה.
האיש מושחת, הוא העלים כספים, הרבה כספים, והוא הודה בכך, הוגש נגדו כתב אישום או שיוגש בזמן הקרוב, הוא שופט בליגת העל. והוא גם הנושא של הת'רד.
עכשיו תתקדם מכאן. למה האיש הזה שופט בליגת העל והאם ראוי לדעתך שהוא ישפוט בליגת העל בהינתן עברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:22 pm 
מנהל פורום

הנושא של הת'רד הוא הפרובוקציות של השופטים כלפי הקהל והתגובות של הקהל כלפיהם, למיטב הבנתי.

מה שכן, אם אתה רוצה תשובה לאיך יכול להיות שיש בארץ שופטים מושחתים כאלה, אז אני חושב שהעובדה שאנשים כמוך (למשל אלה שיושבים בהנהלה של חולון) טורחים להתעניין בעבר של שופטים ולהגיב עליו רק כשזה מפריע עליהם בהקשר ספציפי מאוד מסייעת לעניין הזה. אני מבטיח להצטרף לכל קמפיין אוהדים שיקרא להרחיק שופטים מושחתים מהמגרשים, הבעיה היא שאין קמפיינים כאלה כי לרוב האוהדים איכפת מהשופטים רק אחרי שהם לא שרקו להם מספיק עבירות במשחק ספציפי. ומה לעשות שבמקרה הספציפי הזה האלימות של הקהלים מטרידה אותי יותר ונראית לי רלוונטית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:24 pm 
מנהל פורום

אה, והערה רלוונטית יותר - האמירה של זריף שהוא נמנע מלהרחיק את שמיר אך ורק בגלל פחד מהקהל היא בושה וחרפה (וזה בהחלט רלוונטי לת'רד) ובהחלט צריך לתת לו עונש משמעותי על העניין. בין אם זו השמצה זולה על הקהל של חולון ובין אם זו אמירה אמיתית שמשקפת פחדנות נטו, זו פשוט מעילה בתפקיד שלו. עם כמה שהקהל של חולון צריך כנראה להיענש, אני נוטה לחשוב שזו יותר האפשרות הראשונה מהשנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:45 pm 
Junior

ראובן כתב:
הנושא של הת'רד הוא הפרובוקציות של השופטים כלפי הקהל והתגובות של הקהל כלפיהם, למיטב הבנתי.

מה שכן, אם אתה רוצה תשובה לאיך יכול להיות שיש בארץ שופטים מושחתים כאלה, אז אני חושב שהעובדה שאנשים כמוך (למשל אלה שיושבים בהנהלה של חולון) טורחים להתעניין בעבר של שופטים ולהגיב עליו רק כשזה מפריע עליהם בהקשר ספציפי מאוד מסייעת לעניין הזה. אני מבטיח להצטרף לכל קמפיין אוהדים שיקרא להרחיק שופטים מושחתים מהמגרשים, הבעיה היא שאין קמפיינים כאלה כי לרוב האוהדים איכפת מהשופטים רק אחרי שהם לא שרקו להם מספיק עבירות במשחק ספציפי.

מסכים עם כל מילה.
עדיין, המצב הנתון הוא שאדם שהודה בהעלמה עצבנית נחשב היום לשופט בכיר בליגת העל וממשיך לשפוט. את זה צריך למנוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 2:04 pm 
Sophomore

לאומית, אני יודע שאתה עדיין סומך על ניסיון שכבר נכשל אצלכם (ע"ע 'יוסי מלאך בכלל לא אוהד חולון. הוא סתם הלך לכל המשחקים שלהם ולבש צעיף של חולוניה'), אבל שוב: גם אם תחזור על שקר עוד מאה פעם, זה לא יהפוך אותו נכון, ולא יוציא אותך חכם.
השיטה של לזרוק כיסאות על יריבים (בטח ובטח כשהם לובשים אדום) ומייד לצעוק "הם גם זרקו" למרות שאתה יודע שזה לא נכון, כבר הופכת לצפויה מדי. תגוונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 2:17 pm 
Freshman

ראובן כתב:

הנושא הוא השופטים, ולא התגובות של הקהל/הקבוצות.

דרך אגב, לאומית. מה יש לך עכשיו להגיד על המשחק של חיפה מול חולון, בו מצבת העבירות הייתה בדיוק הפוך ?
ובו ספי (סמי) שמש וחבריו גם לא היו טובים מקצועית וגם בחרו לנסות את הסבלנות של הקופים אחרי הזוועה שהם ייצרו עבורנו (חשוב לציין, שאמנם הקופים הם הקהל החם יותר של חיפה, אבל במקרה הזה אפשר לומר שקרוב לכלל אוהדי חיפה, השחקנים הצוות וההנהלה חשו את אותן התחושות הקשות כלפי השופטים והשיפוט.) ורק כדי למנוע תגובות בנושא - אני לא מתרץ את ההפסד בשיפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 2:27 pm 
Junior

עידן שגיב כתב:
לאומית, אני יודע שאתה עדיין סומך על ניסיון שכבר נכשל אצלכם (ע"ע 'יוסי מלאך בכלל לא אוהד חולון. הוא סתם הלך לכל המשחקים שלהם ולבש צעיף של חולוניה'), אבל שוב: גם אם תחזור על שקר עוד מאה פעם, זה לא יהפוך אותו נכון, ולא יוציא אותך חכם.
השיטה של לזרוק כיסאות על יריבים (בטח ובטח כשהם לובשים אדום) ומייד לצעוק "הם גם זרקו" למרות שאתה יודע שזה לא נכון, כבר הופכת לצפויה מדי. תגוונו.

שגיב, גם אם תנסה להסתיר את זה שאתה אוהד מגדל, זה לא יצליח לך.
ומה לעשות שדו"ח המשקיף מהמשחק ההוא לא מפיל את האחריות לתחילת התקרית לאוהדי חולון. אבנר קופל אף אמר במפורש שאוהדי מגדל התחילו בבלגאן.
אגב, מה הבן דוד, המפקד במילואים, האחות של הסבתא ושאר אוהדי חולון המושבעים מהמשפחה שלך אומרים על זריף ?
ראוי לשפוט בליגת העל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 2:32 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
עידן שגיב כתב:

שגיב, גם אם תנסה להסתיר את זה שאתה אוהד מגדל, זה לא יצליח לך.
ומה לעשות שדו"ח המשקיף מהמשחק ההוא לא מפיל את האחריות לתחילת התקרית לאוהדי חולון. אבנר קופל אף אמר במפורש שאוהדי מגדל התחילו בבלגאן.

דווקא עד כמה שאני זוכר, חולון קיבלה עונש הרבה יותר חמור מהפועל על התקרית הזאת, ככה שאולי קופל טעה (או סתם ניסה למצוא חן בעיני מישהו).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 3:03 pm 
Junior

ציטוט:
גם לא ממש זכרתי שזריף נושא קופת שרצים כזו אבל כשקראתי באתר הקומץ את הרזומה המרשים שלו, הבנתי בדיעבד את השיפוט שלו ביום א'.

זה שהאיש נושא קופת שרצים מסביר לא את זה שהוא שופט גרוע, אלא את השיפוט שלו דווקא נגד חולון
קלאסי :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 3:15 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
ב. חשבתי, ואני עדיין חושב, שאתה פרובוקטור קטן שבא באופן מכוון לייצג בבוטות עמדות שכל-כולן מכוונות כנגד אויביה המדומיינים והפוטנציאליים של הפועל חולון.

מכאן נובע:

זריף הוא חרא של שופט, אבל העובדה שאתה מתעסק איתו קשורה אך ורק לעובדה שהפסדתם משחק שבו הוא (כרגיל) שפט גרוע ומעצבן, ולא לאיזה נקיון כפיים כללי שאתה דורש מאיגוד השופטים (תקן אותי אם אני טועה-אתה יצאת פעם נגד אדון סמי בכר, המואשם בימים אלה בעבירות חמורות של העלמת הכנסות?).

לא זכור לי שסמי בכר היה שופט פעיל בזמן שהוגש נגדו כתב האישום.
מכל מקום, סעיף ב' חזק. מה השלב הבא ? שקים ג'ונג איל יבוא אלי מלמעלה ויכנה אותי רודן או שאולי חסן נסראללה יקרא לי טרוריסט ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 4:15 pm 
Junior

חידה: מי אמר על זריף את הדברים הבאים ?

כנראה שלא אחדש דבר לגבי התנהלות זריף בתוך המערכת, בעסקנותו הפוליטית, בבחישותיו באיגוד השופטים, בהשפעתו על שיבוץ חבריו ובהכוונתם". משבחר לעסוק באופן פעיל בעסקנות פוליטית הוא חשף את עצמו לתמיכה או להתנגדות למהלכיו מצידן של הקבוצות ובעלי תפקידים. ברור כי מכאן ואילך אין הוא יכול יותר לשפוט באופן פעיל ואין הוא יכול להתיימר לשפוט באופן אובייקטיווי ונטול פניות במשחקי קבוצות שראשיהן תמכו או התנגדו לפעילותו או דעותיו. אני מצפה כי איגוד הכדורסל ואיגוד השופטים יפעל להשעייתו המיידית של זריף עד בירור ענייניו במוסדותיו של האיגוד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 4:15 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:

מכאן נובע:

מכל מקום, סעיף ב' חזק. מה השלב הבא ? שקים ג'ונג איל יבוא אלי מלמעלה ויכנה אותי רודן או שאולי חסן נסראללה יקרא לי טרוריסט ?

מה פתאום רודן או טרוריסט? אתה בבון, אידיוט ופרובוקטור. צריך לדייק במונחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 4:17 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:

כנראה שלא אחדש דבר לגבי התנהלות זריף בתוך המערכת, בעסקנותו הפוליטית, בבחישותיו באיגוד השופטים, בהשפעתו על שיבוץ חבריו ובהכוונתם". משבחר לעסוק באופן פעיל בעסקנות פוליטית הוא חשף את עצמו לתמיכה או להתנגדות למהלכיו מצידן של הקבוצות ובעלי תפקידים. ברור כי מכאן ואילך אין הוא יכול יותר לשפוט באופן פעיל ואין הוא יכול להתיימר לשפוט באופן אובייקטיווי ונטול פניות במשחקי קבוצות שראשיהן תמכו או התנגדו לפעילותו או דעותיו. אני מצפה כי איגוד הכדורסל ואיגוד השופטים יפעל להשעייתו המיידית של זריף עד בירור ענייניו במוסדותיו של האיגוד".

אמר את זה אלדד אקוניס. אז מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 4:21 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
לאומית כתב:

אמר את זה אלדד אקוניס. אז מה?

סתם אנקדוטה להעביר את הסייסטה...אני בדיוק עובד עכשיו על חיים שכאלה לירון זריף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 4:34 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:

מכאן נובע:

מה פתאום רודן או טרוריסט? אתה בבון, אידיוט ופרובוקטור. צריך לדייק במונחים.

נו.לפחות אוהד חולני שהוא מולטיטאסקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: