סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תעלומת ארינאס
הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 7:56 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
תגידו, רק לי זה מוזר שאף קבוצה לא הלכה על ארינאס עדיין ?

הבן אדם שוחרר באמנסטי. אפשר בעקרון להשיג אותו בשכר מינימום. הוא אמנם לא האולסטאר שהיה, עבר פציעות, אקדחים וכו'. אבל הוא עדיין שחקן לגיטימי בליגה וראו בפלייאוף שעדיין יש לו כדורסל. אבל לא רק שאף אחת לא החתימה אותו, גם שמועות על מו"מ איתו כמעט ואין.

מה לעזאזל קורה פה ? האם ארינאס בעצמו דוחה הצעות ונוח לו לשבת בבית ולקבל את הצ'קים השמנים מאורלנדו ? האם המוניטין שלו ניזוק עד כדי כך שאף קבוצה לא תיקח סיכון עליו, אפילו בפאקינג שכר מינימום ? הרי יש קבוצות בליגה שעמדת הרכז שלהן חלשה עד גיחוך (לייקרס*שיעול*לייקרס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תעלומת ארינאס
הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 8:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אומרים שהברך שלו לא במצב לשחק כדורסל, למרות שגם בלי ברכיים בכלל הייתי אומר שהוא שדרוג על דרק פישר. בכל אופן, קצת עצוב על שחקן בן 29 שבשיאו הלא רחוק תפר 29 נק' ממוצע למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 8:55 pm 
Junior

אם הברך שלו גמורה אז ברור.
אם לא, לא ברור לי למה הרבה מאד קבוצות לא הולכות עליו לפחות בתור שחקן לאינסטנט אופנס ברבע השני.
קבוצות כמו הניקס,הלייקרס ואפילו מיאמי יכלו בהחלט להנות משחקן כמוהו אם היו ממקמים אותו במיקום הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 9:47 pm 
Junior

הוא עוד רחוק ממצב משחק. הרבה קבוצות בררו, רק אם וכשהוא יוכל לנוע, יהיו מי שיחתימו אותו.

אבל אסור לשכוח שמדובר בליגה אכזרית מאוד. עונה אחת אתה יוצא ממעגל הכוכבות וכבר לא סופרים אותך ככזה.

ע"ע טרוי מרפי, אנטואן ווקר, ג'רום ג'יימס, אל הארינגטון, ג'וני פלין, ג'מאל טינסלי, טי ג'יי פורד וכו'.

הכי מסכן היה אדם מוריסון שמעולם לא קיבל צ'אנס אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 10:11 pm 
מנהל פורום

אני אשכרה הייתי צריך ללכת לאתר NBA.com ולבדוק מי זה הג'ון פלין הזה. שכחתי בכלל שיש שחקן כזה. מה באמת קרה שם??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 10:15 pm 
Junior

מה שקרה שם זה שמלכתחילה לא חשבתי שהוא מתאים לרמות האלו בגלל מבנה הגוף וסגנון המשחק הסוליסטי.

אבל הוא היה בחירה גבוהה ואמור לקבל מפתחות של קבוצה (כשלמזלו רוביו לא הגיע לליגה) הוא חירבש את ההזדמנות והפך להיות מחליף שלישי ביוסטון אחרי לאורי ודראגיץ'.

אגב, מה שמצחיק זה שלאורי נכנס לליגה על טיקט של מחליף קשוח ופלין ככוכב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 11:06 pm 
Junior

הדרך שבה אתה נכנס משפיעה על מה יוצא ממך. כמה עבודה אתה משקיע, מה הציפיות ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:04 am 
Senior

Mook כתב:
הוא עוד רחוק ממצב משחק. הרבה קבוצות בררו, רק אם וכשהוא יוכל לנוע, יהיו מי שיחתימו אותו.

אבל אסור לשכוח שמדובר בליגה אכזרית מאוד. עונה אחת אתה יוצא ממעגל הכוכבות וכבר לא סופרים אותך ככזה.

ע"ע טרוי מרפי, אנטואן ווקר, ג'רום ג'יימס, אל הארינגטון, ג'וני פלין, ג'מאל טינסלי, טי ג'יי פורד וכו'.

הכי מסכן היה אדם מוריסון שמעולם לא קיבל צ'אנס אמיתי.

טרוי מרפי, ג'מאל טינסלי, אל הרינגטון וטי ג'יי פורד לא מגרדים את הכישרון של גילברט ואני לא חושב שמישהו אי פעם קרא להם כוכבים. על ג'רום ג'יימס חבל לדבר. גילברט בשיאו הוא בטופ 3 של הרכזים הסקוררים בליגה גם היום וסביר להניח שגם היום הוא עדיין יותר טוב מדרק פישר...

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ב' ינואר 16, 2012 12:10 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:07 am 
Senior

אני חושב שארינאס בהחלט יכול לעזור ללייקרס וממש לא ברור מדוע הם לא מחתימים אותו. בכלל יש סיפורים שהוא חבר של הווארד אז אולי החתמה שלו תקדם את הרצון של הווארד ללכת לשם גם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:39 am 
Junior

Mook כתב:
מה שקרה שם זה שמלכתחילה לא חשבתי שהוא מתאים לרמות האלו בגלל מבנה הגוף וסגנון המשחק הסוליסטי.

אבל הוא היה בחירה גבוהה ואמור לקבל מפתחות של קבוצה (כשלמזלו רוביו לא הגיע לליגה) הוא חירבש את ההזדמנות והפך להיות מחליף שלישי ביוסטון אחרי לאורי ודראגיץ'.

אגב, מה שמצחיק זה שלאורי נכנס לליגה על טיקט של מחליף קשוח ופלין ככוכב...

אני זוכר שבדראפט, אחרי שהוא נבחר, השדרים דיברו על כך שקאהן מעריץ את פלין, עוקב אחריו כבר שנים וידע תמיד שהוא ייבחר אותו, לא משנה מה ייקרה.
כבר באותו הרגע היינו צריכים להבין שאין ולא יהיה שם כלום..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 9:49 am 
Sophomore

טיפל'ה הסטה של הת'רד אבל בכל זאת- אפשר הסבר קצרצר על מה זה האמנסטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:05 pm 
Senior

הוסבר כבר חמשתלאפים פעמים, אבל הנה עוד פעם:
האמנסטי הוא סעיף מיוחד בהסכם השכר האחרון שמאפשר לכל קבוצה לשחרר שחקן אחד בלבד בתנאים מיוחדים.

השחקנים שאפשר לשחרר הם אלו שחתמו חוזים תחת ההסכם הישן. שחקן שמשוחרר תחת סעיף האמנסטי ממשיך לקבל את המשכורת, אבל מבחינת תקרת השכר ומס המותרות הוא לא נחשב.

ברגע ששחקן משוחרר באמנסטי, מתחיל תהליך של מכירה פומבית עוורת בה כל הקבוצות שיש להן מקום מתחת לתקרה יכולות להציע הצעות עד גובה תקרת השכר. הקבוצה שמציעה את ההצעה הגבוהה ביותר זוכה בשחקן והוא עובר אליה ללא מילה שלו (כמו שקרה עם צ'ונסי והקליפרס). אם אף קבוצה לא מציעה הצעה על השחקן, הוא עובר להליך WAIVERS רגיל (קבוצות שיש להן מקום לכל החוזה שלו מתחת תקרת השכר יכולות לבקש אותו, הקבוצה הגרועה ביותר זוכה בו). אחרי שהוא עובר את זה, השחקן הופך להיות חופשי לחתום היכן שיחשוק, וזה איפה שארינאס כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:10 pm 
Hall of Famer

וכדי שגואטה ואחרים לא יצטרכו לעבוד קשה, וכדי להעלות עוד יותר את רמתו המשובחת של הפורום שלנו, אני ממליץ שפעם אחת ולתמיד מישהו מהחברים שמתמצא יכתוב את עיקרי חוקי השכר בליגה, והמנהלים ידביקו. זה יכול להיות נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:13 pm 
Senior

האמת, אני מחכה שלארי קון יוציא את ה-FAQ ל-CBA החדש ואז אולי אעשה לו תרגום רשמי לעברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:23 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
וכדי שגואטה ואחרים לא יצטרכו לעבוד קשה, וכדי להעלות עוד יותר את רמתו המשובחת של הפורום שלנו, אני ממליץ שפעם אחת ולתמיד מישהו מהחברים שמתמצא יכתוב את עיקרי חוקי השכר בליגה, והמנהלים ידביקו. זה יכול להיות נחמד.

רעיון מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואני אחזור ואציע שזה יעשה ברמת הבלוגים (אחרי שאוריאל יסיים לסדר את העניין הזה שרק משתמשים מחוברים יכולים לראות אותם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:00 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
הוסבר כבר חמשתלאפים פעמים, אבל הנה עוד פעם:
האמנסטי הוא סעיף מיוחד בהסכם השכר האחרון שמאפשר לכל קבוצה לשחרר שחקן אחד בלבד בתנאים מיוחדים.

השחקנים שאפשר לשחרר הם אלו שחתמו חוזים תחת ההסכם הישן. שחקן שמשוחרר תחת סעיף האמנסטי ממשיך לקבל את המשכורת, אבל מבחינת תקרת השכר ומס המותרות הוא לא נחשב.

ברגע ששחקן משוחרר באמנסטי, מתחיל תהליך של מכירה פומבית עוורת בה כל הקבוצות שיש להן מקום מתחת לתקרה יכולות להציע הצעות עד גובה תקרת השכר. הקבוצה שמציעה את ההצעה הגבוהה ביותר זוכה בשחקן והוא עובר אליה ללא מילה שלו (כמו שקרה עם צ'ונסי והקליפרס). אם אף קבוצה לא מציעה הצעה על השחקן, הוא עובר להליך WAIVERS רגיל (קבוצות שיש להן מקום לכל החוזה שלו מתחת תקרת השכר יכולות לבקש אותו, הקבוצה הגרועה ביותר זוכה בו). אחרי שהוא עובר את זה, השחקן הופך להיות חופשי לחתום היכן שיחשוק, וזה איפה שארינאס כרגע.

אפשר עוד קצת פרטים? למשל האם מותר אמנסטי כל העונה? האם מותר שחקן אחד כל עונה? אם לא שיחררתי מישהו שנה שעברה אפשר לשחרר אותו העונה? וכו'...

אגב, קבוצה יכולה להציע פחות משכר מינימום? (כי הרי הקבוצה המקורית משלמת את ההפרש והוא יקבל את החוזה המקורי בסופו של דבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:07 pm 
Senior

האם מותר אמנסטי כל העונה?
לא. רק בין העונות מותר לבצע את זה (לא זוכר את טווח התאריכים המדויק, אבל עכשיו כבר אי אפשר עד הקיץ הבא).
האם מותר שחקן אחד כל עונה?
לכל קבוצה מותר לשחרר שחקן אחד בלבד לכל משך ההסכם (עשר שנים).
אם לא שיחררתי מישהו שנה שעברה אפשר לשחרר אותו העונה?
אם לא שיחררת אף שחקן בתחילת העונה הזו, תוכל לעשות זאת בקיץ הבא. אם שחררת כבר שחקן אחד מיצית את האמנסטי שלך.
אגב, קבוצה יכולה להציע פחות משכר מינימום? (כי הרי הקבוצה המקורית משלמת את ההפרש והוא יקבל את החוזה המקורי בסופו של דבר)
בהליך המכירה הפומבית, עד כמה שדעתי מגעת כן. כאשר השחקן כבר חופשי כל חוזה שיחתום עליו הוא תחת תנאי הסכם השכר, כלומר מינימום ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:09 pm 
Sophomore

יתקנו אותי אם אני טועה אבל האמנסטי הוא חד פעמי במסגרת ההסכם הקיים. כלומר מותר לקבוצה להשתחרר מחוזה של שחקן פעם אחת ב -10 השנים הקרובות (שזה הזמן של החוזה החדש שנחתם).
הקבוצה שמציעה את ההימור הגבוה ביותר זוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:16 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
האם מותר אמנסטי כל העונה?
לא. רק בין העונות מותר לבצע את זה (לא זוכר את טווח התאריכים המדויק, אבל עכשיו כבר אי אפשר עד הקיץ הבא).
האם מותר שחקן אחד כל עונה?
לכל קבוצה מותר לשחרר שחקן אחד בלבד לכל משך ההסכם (עשר שנים).
אם לא שיחררתי מישהו שנה שעברה אפשר לשחרר אותו העונה?
אם לא שיחררת אף שחקן בתחילת העונה הזו, תוכל לעשות זאת בקיץ הבא. אם שחררת כבר שחקן אחד מיצית את האמנסטי שלך.
בהליך המכירה הפומבית, עד כמה שדעתי מגעת כן. כאשר השחקן כבר חופשי כל חוזה שיחתום עליו הוא תחת תנאי הסכם השכר, כלומר מינימום ומעלה.

הבנתי, אז הניקס למשל לא יכולים לעשות עוד אמנסטי ב9 השנים הבאות?
ועכשיו זה עוד פחות מובן לגבי ארינאס, אפחד לא הציע עליו דולר ;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:22 pm 
Senior

אני יכול להבין קבוצות שלא רצו לבזבז עליו מקום תחת התקרה, אפילו אם זה דולר. הוא בכל זאת תופס מקום ברוסטר וקבוצות שמתחת לתקרה הן בד"כ צעירות, עד כמה שאני זוכר לכולן יש רכזים, וארינאס הוא סוג של איום על הכימיה הקבוצתית הנבנית בקונסטלציה כזו. אבל עכשיו שהוא חופשי גם קבוצות מעל התקרה יכולות להציע לו שכר מינימום (חוזי מינימום תמיד אפשר להציע, גם כשאתה מעל התקרה). במצב הזה, זה מופרע לחלוטין שיש קבוצות שמשוועות למישהו בעמדה 1 שיודע להקפיץ ולא הולכות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:44 pm 
Senior

אגב לניקס אני לא חושב שהוא מתאים, מתחת או מעל לתקרה. בארון בשלב הזה שחקן טוב ומתאים יותר לשיטת המשחק של ד׳אנטוני. גם למיאמי יש שני רכזים צעירים וסולידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 2:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תמיד לגילברט היה ראש קצת מסובב אבל בימיו הטובים הוא היה סקורר אדיר. הימים האלה חלפו מזמן רק שהציפורים שמצייצות לו בראש לא הודיעו לו עדיין. יש לו אגו גדול מדי בשביל שקונטנדרית תלך עליו ותסתכן באיבוד כימיה קבוצתית והוא לא ממש דמות לחיקוי בשביל קבוצה צעירה. אני חושב שהוא צריך לחזור לוושינגטון, להיכנס לקרב סכינים עם וול תוך כדי משחק וככה נקבל את סרטון היוטיוב הנצפה בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 2:48 pm 
Hall of Famer

יתקן אותי גואטה אם אני טועה, אבל יש עוד סוג של סעיף אמנסטי ב-CBA החדש שבו אפשר להשתמש בכל שנה פעם אחת לאורך כל ההסכם. במקרה של הסעיף האמנסטי הנוסף, המשכורת של השחקן שנחתך לא יורדת לגמרי מהתקרה (כמו בסעיף האמנסטי הראשון) אבל גם לא נחשבת במלואה מול התקרה כמו ב-CBA הישן. במקום זה, לוקחים את סך כל הכסף שהקבוצה צריכה לשלם לשחקן לאורך שארית החוזה ובמקום לחלק אותה על כמות השנים המקורית שנשארה בחוזה, מחלקים אותה על פי שתיים מכמות השנים שנותרה פלוס שנה אחת (כלומר- אם נשארה שנה אחת בחוזה מחלקים את המשכורת על על 3 השנים הבאות, שנתיים מתחלקות ל-5 שנים, שלוש שנים ל- שנים7 וכן הלאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 3:19 pm 
Junior

שכחתם לציין שהאפשרות לשחרר שחקן באמנסטי קיימת רק על חוזים שנחתמו לפני ה cba החדש.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: דניאל ו 128 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה