סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 7:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
חוץ מזה, לפטר את קטשששששששששש!!!!!!!!!11

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 7:55 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קוף ירוק כתב:
היא עושה עוול עם שאר הקבוצות גם בגלל שגליל הפסידו אצלנו ולא הורדה להם נקודה אם אני לא טועה, דבר שהיה קורה אם הם היו בתחתית.

זה תקף לכל קבוצה ששיחקה בחיפה. חולון אמנם ניצחה, אבל אם חיפה נחשבת לקבוצת תחתית, הם היו מקבלים 0 נקודות על הניצחון ולא נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:41 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לגורקה נמאס (או שעכשיו כשהסיכוי שימשיך קלוש, הוא מרשה לעצמו לפתוח את הפה):

ציטוט:
"עובדתית היום מכבי חיפה היא הקבוצה הכי חלשה בליגה והקבוצה הזאת צריכה שינוי". אמר מאמן חיפה מיקי גורקה, שבצעד של יאוש גם עקץ את הבעלים ג'ף רוזן על תהליך קבלת ההחלטות המקצועיות בקבוצה והוסיף: "אנחנו צריכים שינוי והשינוי יהיה אחד מהשניים או שיביאו מאמן אחר או שייתנו למאמן קצת קרדיט וייתנו לו להביא איזה שחקן שהוא מחליט".

http://www.one.co.il/Article/193739.html

ההתנהלות של הבעלים וההנהלה, ההחתמות מעל ראשו של המאמן ואף על אפו וחמתו עשו את שלהן:
הקבוצה במצב מזעזע (שוב), הקהל מדיר רגליו ממופע האימים והמאמן (הזוטר, שוב) לא מצליח להביא תוצאות בסיטואציה הזו.

בימיו של אשכנזי היה מאמן עם סמכות וכוח מול הבעלים, ברגע שזה נגמר התחיל הקרקס.

אני חושב שבראשון לציון נושמים לרווחה לאור המצב בחיפה (בעלים כל יכול שעושה כל העולה על רוחו).

אני יכול רק לקוות, שבעונה הבאה, בה לקבוצה סוף סוף יהיה אולם רציני, גם הקבוצה והבעלים יהיו רציניים. רוצה לומר, הבעלים יפסיק את לשחק בצעצוע וייתן למאמן בכיר את המושכות. אחרת, נמשיך לסבול רק באולם גדול ויפה יותר (ולא, הייאוש לא יהיה יותר נוח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:47 pm 
מנהל פורום

המממ, בהתחשב בזה שחיפה כבר החתימה 7 מ-8 הזרים המותרים, מעניין באיזו אפשרות רוזן יבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 12:52 pm 
Freshman

לא מקנא במיקי,
סיטואציה בלתי אפשרית עבורו.

במבט לאחור - אולי עדיף היה לו לוותר על התענוג (אבל קל להגיד את זה עכשיו) ולא לקחת תפקיד עם רמת סיכון גבוהה כל כך (הכוונה היא להתנהלות הבעלים ).
כרגע זה לא נראה טוב עבורו, גם אם יסיים את העונה בתפקיד. אלא אם יצליח לייצר שינוי כלשהו (יקבל שחקן? יעיף שחקן?) ולסיים עם טעם סביר את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:02 pm 
מנהל פורום

נובמת. כשמאמן אומר משפט כמו שצוטט כאן, זה בתרגום לעברית חופשית "תסלחו לי, אני ממהר לפגישה עם הבעלים שבה הוא עומד לפטר אותי". אתה באמת חושב שגורקה יהיה מאמן חיפה בסוף היום, באיזשהו תסריט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:10 pm 
Junior

אתמול חולון שוב מפרקת, הפעם את הבקעה במשחק די בינוני. אמנם הבקעה בלי דאוול (שיחק רק 10 דקות בשל מתיחה ברגל) אבל משחק ההגנה של חולון פשוט תענוג. עכשיו מחכים להגרלת הגביע ביום ג', הרוב כמובן מקווים לקבל את הבקעה אבל גם ראשון תתקבל בברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 2:02 pm 
Hall of Famer

חולון יכולה לנצח גם את מכבי ת'א בגביע,אבל עד פבואר יש עוד זמן.

אם יש למיקי גורקה קצת כבוד עצמי אז שישים את המפתחות בכרמל.

בקשר לירושלים היא מחכה לנעימי כמו אויר לנשימה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 2:05 pm 
Hall of Famer

אם נעימי הוא אוויר לנשימה, אני מעדיף לנשום ישר מהארובות של בזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 2:26 pm 
Hall of Famer

ניצחון מרשים על קבוצה הכוללת 3 שחקנים שהורכבו כזכור ב"חמישייה שיכולה לנצח כל חמישייה באירופה" .
מבלי לצפות במשחק , ברור לי לחלוטין שמי שעשה את ההבדל הוא אייזק רוזפלט ( 8 נק' , 4/4 מהשדה , 6 ר' , 3 חט' - כל זה ב-19 דקות משחק ) .
באופן מפתיע ( או שלא ... ) חסרונו של דלרוי ג'יימס לא הורגש ( וזה למרות משחק חלש מאוד התקפית של ג'ייסון וויליאמס ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 2:39 pm 
Junior

שאפו להרצליה על ניצחון (חשוב?) אבל לא הייתי מסיק מסקנות מרחיקות לכת מהמשחק הזה. הם שיחקו נגד אולי הקבוצה היחידה בליגה שהם באמת יכולים לנצח, וגם זה לא כי יש להם כלים מספיק טובים. חיפה היא פשוט לא קבוצת כדורסל, בלי מאמן (סליחה, עם מאמן אבל בלי השחקנים שהוא רצה. מה לעזאזל הוא עדיין עושה שם), בלי תיאום, בלי הגנה. בלי כלום. יש להם מספיק כישרון כדי לקחת כמעט כל קבוצה בליגה ל3, 3.5 רבעים של משחק צמוד אבל במאני-טיים תמיד כדאי לשים את הכסף נגדם.

הרצליה עדיין קבוצה חלשה מאוד שבלי חיזוק (שלא יהיה כנראה) תסיים במקומות 10-11 ואולי תגרד עוד ניצחון או שניים עד סוף העונה. כרגע יש לה ניצחון כפול על חיפה מה שאומר שאולי באמת הם לא יסיימו במקום האחרון. נחמה פורתא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 3:28 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
ניצחון מרשים על קבוצה הכוללת 3 שחקנים שהורכבו כזכור ב"חמישייה שיכולה לנצח כל חמישייה באירופה" .
.

דייבי ג'ונס כתב:
חיפה היא פשוט לא קבוצת כדורסל, בלי מאמן (סליחה, עם מאמן אבל בלי השחקנים שהוא רצה. מה לעזאזל הוא עדיין עושה שם), בלי תיאום, בלי הגנה. בלי כלום. יש להם מספיק כישרון כדי לקחת כמעט כל קבוצה בליגה ל3, 3.5 רבעים של משחק צמוד אבל במאני-טיים תמיד כדאי לשים את הכסף נגדם.

לדעתי זה היה נכון בזמנו, ועל הנייר יותר מבפועל (גם כשזה נאמר זה היה עדיין דרוש מימוש - הפוטנציאל).

ואין לי שום בעיה להודות בטעות שלי / הכישלון של הקבוצה (לא משנה כרגע מי האשם בכישלון).

ולא הייתי מגדיר בימים אלו ניצחון על חיפה כ"ניצחון מרשים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 4:01 pm 
Freshman

חיפה הפסידה (למעשה הובסה) משתי סיבות עיקריות:

1. אחוז שלשות מדהים של קרטר ודאן.

2. עוד יותר מכך - חטיפות כדור משונות מתוך הידים של שחקני חיפה, בכמות רבה - עד כדי גיחוך (גיחוך עצוב מאוד לנו האוהדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 4:21 pm 
Freshman

גבי כתב:
חיפה הפסידה (למעשה הובסה) משתי סיבות עיקריות:

1. אחוז שלשות מדהים של קרטר ודאן.

2. עוד יותר מכך - חטיפות כדור משונות מתוך הידים של שחקני חיפה, בכמות רבה - עד כדי גיחוך (גיחוך עצוב מאוד לנו האוהדים).

גבי,
מודה - לא ראיתי את המשחק.
אבל אם שחקן בעמדה של קרטר קולע 80% מ-2 (4/5) ו-70% משלוש (5/7) זה בעיה של ההגנה.
דאן קלע ב-40% מ-2 (5/12) ו-50% משלוש (3/6).

בכלל, בני השרון קלעו ב-50% ל-2 ו-57% ל-3.

לגבי 2 - כאמור לא ראיתי, אבל מסכים שעצוב לנו האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 4:29 pm 
Junior

מגדל ומקאמי/מקיימי כבר לא (אוטוטו).

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14145.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 5:19 pm 
Senior

דייבי ג'ונס כתב:
חיפה היא פשוט לא קבוצת כדורסל, בלי מאמן (סליחה, עם מאמן אבל בלי השחקנים שהוא רצה. מה לעזאזל הוא עדיין עושה שם), בלי תיאום, בלי הגנה. בלי כלום. יש להם מספיק כישרון כדי לקחת כמעט כל קבוצה בליגה ל3, 3.5 רבעים של משחק צמוד אבל במאני-טיים תמיד כדאי לשים את הכסף נגדם.

דייבי, אם כל הכבוד למאמן, לתיאום ולמה שאומרים (שהכל נכון) זה עדיין פשוט עצוב ולא מתקבל על הדעת ומובן שקבוצה שיש לה את הישראלי הכי טוב בליגה מחוץ למכבי, זרים שלפחות 2 מהם עם ניסיון בארץ בשנה שעברה ועוד 2 עם ניסיון סה"כ, ובן שימול שהוא שחקן ישראלי מאד מנוסה תראה ככה. זה לא היה הפסד לבני השרון, זאת הייתה תבוסה, ההפרש משקר כי במעבר ללחץ ב3 דקות האחרונות וכמה שטויות של בני השרון הצליחו להוריד את ההפרש מ20 הפרש ברבע האחרון לתוצאה "מכובדת" של 10 הפרש. הפסד במאני טיים עוד היה מתקבל בברכה אתמול עם איך שהקבוצה נראתה.

גם בלי מאמן בכלל קבוצה עם 4 זרים ולאנדסברג צריכה לנצח יותר מ3 משחקים ולהפיל את כל מה שקורה על גורקה זה סתם קישקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 5:42 pm 
Freshman

כל עוד ג'ף משחק משחקים עם הקבוצה (עונות פיננסיות ?) ואין מאמן ראשי שמסוגל לעמוד מולו הקרקס הזה יימשך.

חיפה נבנתה השנה כקבוצה עם המון פוטנציאל: להצלחה ולכישלון, הכישלון ניצח.
לטעמי - מספר דברים עיקריים גרמו לכך: טעות בבחירת הרכז הראשון, ההחתמה של פאוול (מעל הראש של מיקי ?) והעזיבה של שון וויליאמס ל-NBA (יחסית עוד אפשר לקחת כסיכון מחושב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 6:05 pm 
Senior

אין עונה פיננסית כשלאנדסברג הוא מהישראלים היקרים בליגה אחרת היו מוכרים אותו למכבי ועושים באמת עונה פיננסית. וכמוהו בהחלט גם חלק מהזרים שמרוויחים סכומים שבקבוצות אחרות הם יכולים לחלום עליהם אולי. נכון סה"כ התקציב הוא לא גבוה יחסית כי הוא מושקע ב6 שחקנים וזהו, אבל עדיין לאנדסברג עם הזרים שיש גם היום היו צריכים להיות שווים יותר ניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 6:16 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
גם הפועל מחרימים את הפיינל פור כנראה.

אני זוכר את אותו יום שעמדנו באומשלגפלאץ ואתה התבדחת על חשבונו של אחד הקלגסים. כבר אז אמרתי לך: ״ההומור שלך במצבים הקשים הוא התכונה הכי חיננית שלך״. אני שמח לראות שצדקתי.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 6:23 pm 
מנהל פורום

אתה היית הבדיחי היחיד בשואה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 6:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
משבר כמו של ירושלים אני לא זוכר בכל אירופה, לפחות מאז שהדוכס פרידריך פון סמול-פינס העליב את הרוזנת יקטרינה דו-סווידניה וגרם בכך לפריצתה של מלחמת מאה השניות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 8:12 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע אם להפיל את כל מה שקורה על גורקה זה נכון, אבל אין ספק בכלל שחלק גדול ממה שקורה בהחלט אפשר להפיל על גורקה.

אם קבוצה ללא מאמן ועם לנדסברג ו-4 זרים צריכה לנצח יותר מ-3 משחקים, אז אפשר להבין שלמאמן הנוכחי של חיפה יש השפעה שלילית, לא?

הטעויות של גורקה הן נורא ברורות. מדובר במאמן צעיר, לא מנוסה. הקבוצה הכי גרועה שמאמן כזה יכול לבנות היא קבוצה של שחקנים עם אישיות שלא בדיוק מזכירה את ניקולה ווייצ'יץ' או קלי מקארתי. מה עשו בחיפה? הלכו ובנו את הקבוצה עם הכי הרבה הד קייס שהייתה בכדורסל הישראלי אי פעם, או שלפחות לא אומנה ע"י אפי בירנבוים. הכתובת לא הייתה על הקיר, היא בערה בגובה כזה שעד מיאמי ניתן היה לראות אותה. מאמן טוב יותר היה יכול להוציא עם הסגל הזה יותר (להצליח איתו לא מאמין שיש אחד כזה, אולי פיל ג'קסון) אבל זה אומר משהו על גורקה, לא? וגם אם הקבוצה שנבנתה הייתה הפוכה לאיך שגורקה רואה את הכדורסל, הוא היה צריך לדפוק על השולחנות ולהסביר טוב טוב לג'ף רוזן שככה זה לא יעבוד ואין סיכוי. גורקה קיבל את מה שקורה ופשוט הלך לעבוד, כלומר מהרגע הזה, הסגל הוא באחריותו הישירה ולא חשוב כמה שחקנים הוא בחר או לא בחר.

זה מרשים הגיבוי שמקבל פה גורקה בפורום וכנראה גם ביציעי חיפה. אני חושב שזאת הייתה הבעיה של אשכנזי. איזה שתי עונות בתחתית עם תצוגות מחפירות, זאת הדרך לקנות את לב האוהדים. באסה עבורו שתמיד הקבוצות שלו מתמודדות בצמרת.

אם מקיימי משוחרר וגם ג'קסון כפי שהבנתי הלך הביתה וגם תומאס לפי הכתבה הולך הביתה, כמה זרים ירושלים כבר רשמה העונה? כמה זרים כרגע יש לירושלמים ללא השלישיה? רנדל, די.ג'יי תות, ורנדו ומי עוד?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 8:28 pm 
Sophomore

הגיוני שגורקה טעה בבחירת הזרים, הגיוני מאוד שלא הוא בחר בכלל את הזרים והם כולם הונחתו לו על הראש, אבל מעטים המאמנים הצעירים שלא היו לוקחים את הריזיקה הזאת של ללכת עם קבוצה שהיה לה את הפוטנציאל להתחבר ולבנות למיקי שם טוב להמשך הקריירה.
הסבר לקרדיט שגורקה מקבל? כנראה שילוב של נייס גאי ותוצאות יפות מאוד ביחס למצב שקיבל בשנה שעברה, כשהיה קשה מאוד להמר נגד הירידה של הירוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 9:35 pm 
Hall of Famer

זהו, שגם בעונה שעברה התוצאות לא היו יפות מאד, אלא עלו בקנה מידה עם הסגל הטוב שהיה לחיפה. גורקה לא הוציא מים מן הסלע, אלא הצליח להשאיר סגל מאד מוכשר בליגה איכשהו.

בדיוק כמו ההיחלצות המפוארת של חנוך מינץ עם אל אמין ואווג'ובי. התוצאות על המגרש היו רחוקות ממרשימות עם צמד זרים שכזה. פשוט המצב שמינץ קיבל את ר"ג מנע התייחסות לסגל שהיה לה והפך תוצאות סבירות לסגל למסע החלצות מופלא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 9:52 pm 
Hall of Famer

עמוס, הפועל יכולה להחתים עוד זר אחד ויחיד. מה שאומר, כנראה, שנואל פליקס בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17, פרארי ו 111 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: