סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 11:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
התכוונתי לכתוב אבל עמוס לב תיאר את זה לא רע. גורקה אולי לא אשם בכל מה שקורה בחיפה אבל אין ספק שיש לו חלק. זה מתחיל מבניית הקבוצה השערורייתית וממשיך מעצם העובדה שהוא לא מצליח להוציא מהשחקנים שלו כלום, ועדיין נשאר במועדון. אני מכיר היטב את חיי המאמן בישראל אבל אם זה המצב והוא כן מאמן טוב (לא יודע, אף אחד לא ראה אותו באף קבוצה אחרת) הוא היה צריך להניח את המפתחות כי, כמו שאומר פיליפ סימור הופמן ב"מאניבול", לפעמים אתה צריך לאמן בשביל ראיון העבודה הבא שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 12:08 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אתה היית הבדיחי היחיד בשואה, לא?

כן. גם קאלימים לא היו הרבה.
הדירו מזרחיים שם בלי למצמץ.
נכש"ן.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 12:41 am 
Freshman

אני ראיתי את גורקה בנהריה בשנה שעברה, וכל מה שאפשר להגיד זה שהוא מאמן יותר טוב מהבן של אייזנברג. ובנהריה דווקא היה לו את השכל להתפטר (ההנהלה הייתה קצת יותר גרועה מג'ף רוזן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 2:40 am 
Junior

טור על המשחק בין גלילבוע להפועל.
אני חייב לציין שאני ממש מסכים עם כל מילה של הכתב.
http://best-ball.co.il/index.php/report ... erushalaim

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 7:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס, להפועל יש כרגע שלושה זרים אחרי השיחרור של שלושת אלה שמנית (היה עוד את בריידי בתחילת העונה) ויש לה בדיוק זר אחד להביא.

בעיני זה יהיה מצוין אם היא תשלים את המיכסה. כל דיבורי המלפפונים עמוק בתוך העונה עשו לה רק נזק. כמובן שכדאי שהזר האחרון שיוחתם יהיה שווה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 12:40 pm 
Junior

מי זה בריידי ויותר חשוב, מי זאת (או מה זה, ליתר דיוק) הפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 12:43 pm 
Junior

אה, התכוונת לבראדלי. לא חשוב.

אני דווקא לא מסכים. ירושלים צריכה שקט בגזרת הזרים והדבר האחרון שכדאי לעשות עכשיו זה להחתים (עוד) זר שלא ברור מה הרול שמצפים ממנו למלא ומה בדיוק תהיה היכולת שלו. אם יש מציאה רצינית על הכוונת זה משהו אחר, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 12:49 pm 
מנהל פורום

ברור שירושלים צריכה שקט בגיזרת הזרים. אבל כל זמן שיש עוד אופציה להחתים זר, אין סיכוי שתקבל שקט כזה. אני לא מדבר על מצב אידיאלי, אני מדבר על ההנהלה הנוכחית של הפועל.

וכמובן שאני משלה את עצמי. גם אם יוחתם זר שמיני והפועל תסגור את המיכסה, זה לא יפריע להנהלה לזרוק את אחד הזרים ולהחתים מישהו אחר במקום ורק אז להבין שהוא לא יכול לשחק בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 5:26 pm 
Hall of Famer

דרוקר החליט לחתוך את מקיימי ותומאס(אחריי ששיחרר את ג'קסון) .עכשיו הפועל תחפש בנרות אחריי רכז זר ברמה סבירה,חוץ מויז יש מישהו נורמלי פנוי בשוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 11:42 pm 
Hall of Famer

לגבי השרון , לא יבוא עוד חיזוק , וברור שהקבוצה תסיים את העונה עמוק בתחתית , אבל אני לפחות די מרוצה מהשינויים האחרונים . רוזפלט וג'ייסון וויליאמס אלו שחקנים שעושים הרבה דברים על הפרקט למען הקבוצה ( גם אם לא בצורה הכי מלוטשת ) . סוף סוף לקבוצה יש שחקן נורמלי בעמדה מס' 3 , ולא צריך לעלות עם גמדיה כאשר כץ/דאן מתפקדים בעמדה זו .

לגבי חיפה , פרט לארבעת הזרים ( שהיו צריכים אחרי כל ההחלפות להיות לפחות ברמה ממוצעת בליגה ) , יש להם את הישראלי הטוב בליגה ( עם סייג מסוים למי שרוצה ) , וגם בן שימול הוא מהשחקניים השישייים היותר טובים שיש . גם חוסר העומק לא אמור להיות בעיה רצינית מדי , היות והשרון , אשדוד , נתניה , ראשון וחולון לא במצב טוב הרבה יותר מהבחינה הזאת .
אין ספק שירושלים וחיפה בראש בראש חזק בשנתיים האחרונות על הכישלון הגדול של הליגה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 12:12 am 
מנהל פורום

פחחח. זה בערך כמו לטעון שאין ספק שמוריניו ואברם גרנט ראש בראש על מי מאכזב יותר. חיפה כבר שנה שנייה ברציפות נאבקת כדי לא לסיים אחרונה בטבלה (למרות שהיא נהנית מחמישייה שיכולה לתת פייט לכל קבוצה באירופה ויש לה את הישראלי הכי טוב בליגה ועוד שלל סופרלטיבים שחולקו לה). איפה ההשוואה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 1:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואם אתה סופר 3 שנים אחורה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 8:21 am 
Hall of Famer

קיבלתי ראובן .
העיקר שהמצב של בני השרון עדיין טוב לעומת מספר קבוצות אחרות ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:37 am 
מנהל פורום

לא שאלת על השוואה לבני השרון...

מבחינה תקציבית נטו אני מניח שהשוואה בין הפועל לבני השרון היא לא הוגנת, אבל בהינתן הסגלים המקצועיים עצמם, בטח שנה שעברה כשבני השרון החזיקו קו פנים מעולה ועוד הצליחו לחזק אותו, לי ברור שבני השרון נכשלה יותר. בכלל, המצב של חיפה ובני השרון זה משהו שהבאתי השנה לא פעם כדוגמה לכמה אוהדי הפועל נטולי פרופורציות בנוגע למצב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 11:26 am 
Hall of Famer

מכבי הפסידה ב-4 שנים 2 אליפויות וגביע. בסדר הגודל של מכבי מדובר בכשלון מוחץ, הרבה יותר גדול מכל הכשלונות של ירושלים.
בכלל, לדעתי ככל שנעמיק לחפור נגלה שירושלים היא הקבוצה המצליחה ביותר בליגה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 1:31 pm 
Junior

את ההפסד העונה להפועל בנוקיה אתה מדחיק, אני מבין.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 2:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
מכבי הפסידה ב-4 שנים 2 אליפויות וגביע. בסדר הגודל של מכבי מדובר בכשלון מוחץ, הרבה יותר גדול מכל הכשלונות של ירושלים.
בכלל, לדעתי ככל שנעמיק לחפור נגלה שירושלים היא הקבוצה המצליחה ביותר בליגה בשנים האחרונות.

אתה צוחק נכון? מכבי גם זכתה בארבע השנים האלה ב-2 אליפויות ו-3 גביעים והגיעה לגמר אירופי. מה י"ם עשתה בהן?
ד"א זה משעשע לכתוב י"ם במקום ירושלים, בעיקר כי אין לירושלמים חוף ים. או קבוצת כדורסל מצליחה. והעיר מלאה בחרדים.
באסה להיות ירושלמי :)-(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 2:42 pm 
Hall of Famer

לא, אני ממש רציני... (תשובה גם לך וגם לצוד במכה אחת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:05 pm 
Hall of Famer

ראובן, ירושלים כבר עם 5 הפסדים ו-58.3% הצלחה, כולל הפסד כפול לגליל, הפסד מביך במיוחד לבקעה. אלמלא ניצחון לא ברור על מכבי ומאזן 1-2 במשחקים צמודים, העונה אפילו הייתה גרועה בהרבה. מאמן פוטר ולא פחות מ-4 זרים נשלחו הביתה. העונה גם התקציב הוא אחד מהגדולים שהיו לירושלים בשנים האחרונות. אם זה לא כישלון, לא יודע מה זה כן כישלון. בהתאם לציפיות אני חושב שירושלים היא הכישלון הגדול העונה, יותר מחיפה, שאת האצבע על הכישלון אפשר היה לשים עוד לפני פתיחת העונה ובטח יותר מהרצליה, קבוצה עם תקציב קטנטן וסגל ישראלי שנפגע אנושות מכך ששחקן שקלע בעונה שעברה 6.6 נק'.

דרך אגב, זה רק אני או שמא ההתלהבות מחולון העונה מוגזמת ברמות. הקבוצה בצמרת, אין ספק, אבל בסה"כ המאזן לא עד כדי כך מחמיא. מול 4 הקבוצות שסוגרות את הטבלה חולון במאזן נקי של 0-4. מול שאר הליגה הם במאזן הרבה פחות מחמיא של 5-3. נכון שצריך לדעת גם לנצח את הקטנות, אבל סה"כ עונה סבירה ביותר של חולון, לא מקום להיסטריה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:11 pm 
מנהל פורום

אמרתי שהפועל לא נכשלה? אמרתי שיש הבדל קטן וזניח בין קבוצה שמתמודדת על מקום בפיינל פור ובין קבוצה שמתמודדת על הכבוד להיות זו שהיתה יורדת ליגה אם היו ירידות.

ואגב, דווקא ביחס לציפיות הפועל בכלל לא נכשלה. הציפיות בקיץ אחרי שנבנה הסגל היו איומות ונוראות (לא יודע אם ההודעות שבהן היא סומנה כקבוצה חלשה יותר מנתניה או אשדוד נמחקו במחיקה הגדולה או לא), ככה שהעובדה שהן התממשו דווקא לא מעידה על כישלון ביחס לציפיות. אפשר לטעון שהיה כישלון ביחס לפוטנציאל, אבל זה גם נכון לגבי חיפה וביתר שאת. גם מבחינת היותה עם בעלים אמיתי וגם מבחינת ההחתמות המפוצצות והחמישיות שלא מפחדות להתמודד עם קבוצה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:14 pm 
Hall of Famer

ראובן, על כל הודעה של אוהד חיפה על התמודדות מול כל אירופה, אתה יכול למצוא 10 הודעות של אוהדים אחרים שקצת פחות רגישים לנושא שלא ממש ראו את הפוטנציאל הגדול של חיפה. בעיני העונה של חיפה לא כישלון וגם לא הפתעה גדולה. אם הייתי צריך לשרטט תסריט לעונה של חיפה, המציאות מאד קרובה לתסריט הזה.

אני לא יודע לגבי הודעות ופוטנציאל, אני יודע כמה התקציב של ירושלים והשכר שהשחקנים מקבלים. זה שנעשתה בניית סגל מעפנה לא מורידה מגודל הכישלון ובוודאי שהיכולת לא מורידה גם כן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:23 pm 
מנהל פורום

אני לא חושב שזה מטופש להתייחס לתקציב, אבל (א) גם לעובדה שהושג תקציב גדול יש משמעות. זה יהיה נבזי וחזירי לבוא בטענות לחולון שחייבת את קיומה לנסים על שהיא לא מצליחה לבנות קבוצה בתקציב גדול, אבל חיפה היא קבוצה בדיוק מהסוג שכל השנים הטיפו להפועל על איך היא צריכה להידמות לו ולעזוב את הדני קליין הזה והשטויות שלו, ובאמת לפני ארבע עונות נראה היה שהגישה הזו עובדת לה מצוין. אז אם רוזן מעמיד קבוצה בתקציב פחות משל הפועל, אני לא חושב שהפועל צריכה להתנצל על זה וזה כישלון נוסף של חיפה. ויותר חשוב (ב) גם לטיעון היחסי יש גבול. חיפה כבר שנתיים ברצינות מתמודדת נגד הירידה/מקום אחרון בטבלה. אתה באמת חושב שזה בפרופורציה בכלל להפסד המשפיל של הפועל בביקעה, או שאיזשהו טיעון תקציבי יכול להצדיק את זה? כשחיפה מחתימים שמות מפוצצים כמו שון וויליאמס או וודס זה כדי להיאבק נגד הירידה?

מאחרון אוהדי הפועל ההיסטריים לא הייתי מצפה לטענה שהכישלון של הפועל שקול או מתקרב לכישלון של חיפה. וזה מבלי להפחית במאום ממה שאני חושב על ההתנהלות של הפועל השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:28 pm 
Hall of Famer

זהו, שוודס הוא שם מפוצץ רק בעיתונות או בפורומים. מי שעקב אחרי וודס בעונות האחרונות ממש לא הופתע מהיכולת שהוא הציג בחיפה. לאור המידע שלנו על התקציב של חיפה, השמות של וויליאמס וודס מפוצצים, אבל המחיר לא וגם היכולת ממש לא (וויליאמס היה לא רע בכלל, אבל עדיין עם מגבלות).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:30 pm 
מנהל פורום

יופי, אז קבוצה עם יומרות בשמיים ויכולת תכנונית של שימי ריגר מחתימה שם מפוצץ למרות שהוא שחקן גמור ולא מתאים לחלוטין לסיטואציה של הקבוצה. איך זה בדיוק מעיד על כך שהכישלון של הפועל גדול יותר? זו היתה גזירה משמיים שחיפה תחתים את וודס? אולי דני קליין החתים אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:38 pm 
Hall of Famer

זהו, שאני לא חושב שחיפה בשנתיים האחרונות עם יומרות בשמיים. גם התקציב של הקבוצה ממש לא מצביע על כך וגם לא המאמנים שג'ף רוזן מינה.
אין ספק שחיפה בשתי העונות האחרונות היא אכזבה, אבל במקרה של חיפה הכישלון היה בהחלט אופציה (על העונה דיברנו ובעונה שעברה אלעד חסין היה סימן שאלה גדול מאד).
ירושלים מצד שני הביאו מאמן בדיוק אחרי אליפות, העונה הציגו את אחד התקציבים הגדולים ביותר בתולדותיהם ועבור ירושלים המקום השני, גמר פיינל פור וגמר גביע הם המטרות, בדיוק כפי שעבור מכבי אליפות וגביע הן המטרות. אי הגעה למטרות הללו היא כשלון גדול, גם מקום רביעי אחרי פיטורי מאמן הוא כישלון גדול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], kakon3, uriel17, נביא בעירו, עופר האדום, פרארי ו 92 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: