סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלופה קטנה?
הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 9:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אתה אומר 5 נקודות, ושוכח שזה בעצם 2 נקודות. בעברית צחה זה אומר בסה"כ תיקו אחד מול ניצחון. ונכון שריאל בכושרה הנוכחי, שלפיו כל קבוצה חוטפת ממנה שלושה שערים לפחות אם היא לא ברצלונה, לא תאבד לא 5 נקודות ולא 2 נקודות, אבל זה נכון גם לק"ש בכושרה הנוכחי. גם ריאל לא נמצאת כל העונה באותו הכושר.

ומה שרוני אמר. זה לא שק"ש משחקת כשבעורפה נושפות ברצלונה או אפילו ולנסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2012 4:18 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
למה 2? מישהו הבטיח לך ניצחון בקלאסיקו השני?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2012 8:16 am 
מנהל פורום

האם בחישובי סגירת הפער של הפועל ת"א אתה לא משקלל את העובדה שיש לק"ש עוד משחק בבלומפילד?

בכל מקרה, אין דין המשחק של ריאל בקאמפ נואו כדין שאר המשחקים שלה בליגה, וברור שהייתי מתייחס לגמרי אחרת לפער 5 הנקודות אם לא היה עוד לריאל משחק מול בארסה במחסנית.

ואגב, כרגיל יש מצב אסימטרי - זה לא שאני טוען שהסיכוי של ריאל הוא 60% ואתה אומר שהוא 65%. אתה אומר שהסיכוי של ריאל לאבד את האליפות הוא 0% או קרוב מאוד לזה ואני אומר שלא. אז כמה אחוזים אתה נותן לניצחון ביתי של בארסה? 50%? זה אומר עדיין שהתסריט של הפרש 2 נקודות הוא ריאלי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 10:00 pm 
Hall of Famer

ק"ש עם 3-2 בסכנין בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 1:10 am 
Hall of Famer

מישהו יודע בוודאות איך הליגה מתחלקת לאחר 30 מחזורים ?
חיפה נשארת במקום ה-10 , עם 5 נקודות בלבד ב-8 המחוזרים האחרונים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 1:20 am 
Junior

כמה שידוע לי חלוקה לפליאוף עליון ותחתון 8 - 8
סיבוב אחד של 7 משחקים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 2:19 am 
Junior

ראובן כתב:
האם בחישובי סגירת הפער של הפועל ת"א אתה לא משקלל את העובדה שיש לק"ש עוד משחק בבלומפילד?

בכל מקרה, אין דין המשחק של ריאל בקאמפ נואו כדין שאר המשחקים שלה בליגה, וברור שהייתי מתייחס לגמרי אחרת לפער 5 הנקודות אם לא היה עוד לריאל משחק מול בארסה במחסנית.

ואגב, כרגיל יש מצב אסימטרי - זה לא שאני טוען שהסיכוי של ריאל הוא 60% ואתה אומר שהוא 65%. אתה אומר שהסיכוי של ריאל לאבד את האליפות הוא 0% או קרוב מאוד לזה ואני אומר שלא. אז כמה אחוזים אתה נותן לניצחון ביתי של בארסה? 50%? זה אומר עדיין שהתסריט של הפרש 2 נקודות הוא ריאלי לחלוטין.

מתוך שלושת המצבים האפשריים (תיקו או ניצחון לאחת משתי הקבוצות) תיקו נשמע לי הכי הגיוני (זה גם מה שהיה בעונה שעברה בקלאסיקו הליגה השני).
ניצחון לכאן או לכאן הגיוני באותה מידה.
אבל אפילו אם בארסה תנצח, אני לא רואה אותה לוקחת 2 נקודות יותר מריאל עד סוף העונה.

חוצמזה, אני מנסה בכח לעשות נאחס הפוך. למה אתה מפריע?

אגב, אחרי המשחק היום בין ריאל לדודו ותומר חמד, בו נעזרה ריאל בתצוגת שיפוט מחרידה מאד כדי לנצח (למשל: על זה שרקו נבדל למאיורקה) אמר תומאס רונסרו (שדר מדרידאי): "ברור שזאת ליגה של 2 קבוצות. מדריד, והשופטים".

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 2:31 am 
Junior

צוד,
שנה שעברה המשחק לא היווה מדד לכלום וגם היה 1 הכי פחות חשוב מתוך סידרה של 4 רצופים וגם היה בברנבאו ככה שזה לא יכול להוות מדד למשחק השנה שיהיה בקמפ נואו (למרות שעד אז הוא באמת יכול לא להיות חשוב)
ריאל כבר משחקת לא טוב כמה משחקים ברצף, אבל אין מה לעשות עם השופטים.
לא רואה איך היא היתה חוזרת מ2-0
אופס..התרד בכלל לא על הליגה הספרדית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 10:12 am 
Hall of Famer

בינתיים בלגאן בהפועל: אוסידון, הדובר ועוד מישהו התפטרו במחאה על התנהלותו של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 1:46 pm 
Hall of Famer

הייתי שמח לשמוע את התייחסות החברים לטענה הרווחת לאחרונה "בעונה רגילה ולא חלשה קיצונית כמו הנוכחית - קרית שמונה ואשדוד הנוכחיות היו נאבקות נגד הירידה" .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 2:06 pm 
Sophomore

לא שמעתי את הטענה הרווחת הזאת.
איך בדיוק הן היו נאבקות נגד הירידה ? מקסימום הן היו מדורגות אחריי 2 התל אביביות ומכבי חיפה. כלומר מקום 4-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 3:09 pm 
Sophomore

יוטה כתב:
לא שמעתי את הטענה הרווחת הזאת.
איך בדיוק הן היו נאבקות נגד הירידה ? מקסימום הן היו מדורגות אחריי 2 התל אביביות ומכבי חיפה. כלומר מקום 4-5.

+1

אני מסכים. עונה חזקה של הגדולות ככל שתהיה לא הייתה גורמת לקריית שמונה לרדת. צריך לזכור קריית שמונה כבר עונה שנייה בצמרת.
אז אולי במקרה של עונה חזקה במיוחד היא הייתה באמצע טבלה.

למשל: עונת 2001/2 או 2002/3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 10:32 pm 
Hall of Famer

שמעתי את הטענה הזאת כבר מספר דו ספרתי של פעמים לדעתי - טלוויזיה , עיתונות וכו' .
כמובן שמדובר בקישקוש מוחלט , הרי אם נלך באותו קו , אז מכבי חיפה הנוכחית היא יורדת בטוחה , וקבוצת תחתית מהליגה הנוכחית מסיימת עונה עם 0 נקודות ...

אני חושב שקרית שמונה הייתה נמצאת בצמרת הגבוהה בכל עונה שהיא , אולי לא ממש בתוך מאבק האליפות אבל בהחלט בצמרת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 10:40 pm 
Junior

לבנתיים מחצית
הפועל תל אביב בצרות צרורות מול הפועל חיפה
פיגור 2-0 משחקת זוועה ובאדיר הורחק לקראת סיום המחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 11:37 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

אין ספק, קריית שמונה תתמוטט מהלחץ והכתישה האדירה שהפועל תל אביב תפעיל עליה בעודה דולקת ושועטת מאחורייה בשביל להדיחה מהמקום הראשון...

16 מחזורים נותרו, 12 נקודות פור. איך הם מצליחים להתמודד עם כל המורשת והמסורת של האדומים ועם הלחץ התקשורתי והציפיות שמפעילים עליהם?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 12:38 am 
Junior

בהמשך לדבריו של איגי

משווים פה בין המצב בליגה שלנו ולמצב בליגה הספרדית.
אני חושב שקרית שמונה יכולה לנצח בקלות בבלופילד גם כשהפועל עם הגב לקיר כי הפועל נראית זוועה
מה שאין כן ריאל שתתקשה מאוד לנצח בקמפ נואו במשחק שברצלונה תתצטרך (אם היא תתצטרך, עד אז יכולים להשתנות הרבה דברים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 6:35 pm 
Junior

קבלת ההחלטות של טביב היא beyond me. הוא אומר לעצמו ״ניצן שירזי הוביל את הפועל חיפה למצב שאם היתה ממשיכה בו היתה יורדת ליגה כמעט בוודאות, ונראית הרבה (הרבה!) יותר טוב מאז שהוא התפטר... אז זה המאמן שייקח אותנו לאליפות!״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 7:49 pm 
Hall of Famer

השיר "אלי אלי שלא ייגמר לעולם" מעולם לא היה כה פופולארי כמו עתה בקרב אוהדי מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2012 11:03 pm 
Hall of Famer

מה שבאמת עצוב זה שהפועל עדיין לפני מכבי בטבלה , ואפילו אם השבוע היה נערך דרבי - אני הייתי הולך על הפועל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 6:39 pm 
Junior

matan 2.0 כתב:
קבלת ההחלטות של טביב היא beyond me. הוא אומר לעצמו ״ניצן שירזי הוביל את הפועל חיפה למצב שאם היתה ממשיכה בו היתה יורדת ליגה כמעט בוודאות, ונראית הרבה (הרבה!) יותר טוב מאז שהוא התפטר... אז זה המאמן שייקח אותנו לאליפות!״.

אתה הולך הרבה יותר מדי רחוק. טביב חשב לעצמו "מי המאמן עם הכי מעט כבוד עצמי שיסכים גם לקחת את הקבוצה תמורת 100 אלף שקל עד סוף העונה?", והתשובה היא שירזי. וגם זה רק כי שייע פייגנבוים כבר תפוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:48 pm 
Junior

שמעתי לפני כמה ימים ראיון מעניין עם ג'ובאני רוסו שהיה היחידי שהעז לומר "המלך הוא עירום".

לא יודע מה יש בו באלישע הזה שגורם לכולם לא לבקר אותו. אבל הכדורגל שמכבי חיפה משחקת העונה הוא בקלות הכי גרוע בליגה (לא סתם הפסידה, קיבלה בראש מכל קבוצות התחתית).

אבל זה לא נגמר שם, האמת היא שבכל התקופה של אלישע לוי במכבי חיפה, הכדורגל שלו פשוט רע.

יש לחיפה את ההילה הזו של קבוצה שמחוייבת לכדורגל טוב, אבל בפועל זו פיקציה. כי בכל תקופת אלישע לוי, בטח באליפות האחרונה, חיפה פשוט משעממת.

ואותו ג'ובאני היה היחידי שאמר את זה. הוא אמר בפשטות: זה לא מפתיע אותי שמכבי חיפה רעה. זה לא מהיום. מכבי חיפה כבר כמה שנים משחקת כדורגל לא טוב. היא לקחה תארים כי הליגה מאוד חלשה, אבל הכדורגל שלה רע מאוד כבר כמה שנים.

זו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי מישהו אומר את זה.

האם אי פעם היה עוד מאמן שאימן את אחד המועדונים הגדולים בארץ, הביא את התוצאות של אלישע לוי ויותר מכך- את הכדורגל המזוויע הזה ונותר חסין?

זה כאילו אם איזה פרשן רק מנסה לרמוז שאלישע צריך ללכת הביתה, ישר כולם מתקוממים. ואם הקהל קורא לו להתפטר, אז הם חוליגנים (ממתי אסור לקהל לקרוא למאמן להתפטר?)

אני חושב שאלישע כאנטיתיזה של אברם גרנט מוכיח שבלי פוליטיקה ועיתונאי חצר, אפשר לבנות לובי על נחמדות נטו. אני לא זוכר בכל תולדות המאמנים בארץ (גם בכדורסל) מאמן שזכה לחסינות כי הוא פשוט היה... בחור טוב :-):

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 9:56 pm 
Hall of Famer

משהו באלישע לוי מעורר אמפטיה. אני זוכר שבתקופה שלו בכפר סבא הקבוצה באמת נראתה נורא וזה היה כישלון ישיר של המאמן. הוא הלך הביתה, אבל זה היה פיטורין הכי חלקים שאני זוכר. אף אחד לא בא בטענות למאמן, אלא רק הייתה באסה שזה לא עבד עם מאמן כל כך נחמד.

חיפה של לוי בהחלט לא משחקת כדורגל גדול, אבל גם סגל השחקנים שלו לא גדול. לזה אף אחד לא מתייחס. הקבוצות שהיו ללוי ממש לא היו מהנוצצות של חיפה ומגיע קרדיט עצום ללוי שהביא עם הסגל הזה 2 אליפויות. בשתי הפעמים שחיפה זכתה באליפות היא לא הייתה המועמדת הראשית לפני פתיחת העונה ובוודאי לא הייתה הקבוצה המוכשרת ביותר. כנראה שהוא בכל זאת יודע לאמן.

שלא לדבר על כך שהוא נותן אמון בשחקנים שלפניו לא ממש הבריקו ומביא מהם תוצאות נאות ביותר. רפאלוב ותומר חמד הם שתי הדוגמאות הבולטות ביותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 10:10 pm 
Hall of Famer

לא שאני לא מסכים איתך עם עיקרי הדברים אבל...

Mook כתב:
האם אי פעם היה עוד מאמן שאימן את אחד המועדונים הגדולים בארץ, הביא את התוצאות של אלישע לוי ויותר מכך- את הכדורגל המזוויע הזה ונותר חסין?

תוצאות - 2 אליפויות, הפסד אליפות במחזור האחרון בגלל הקיזוז (אבל לא רק) והופעה בליגת האלופות (הפתטית ביותר בתולדות הצ'מפיונס, אבל הופעה נון דה מנחם לס).

לטעמי מה שהרג את חיפה קרה מוקדם מאוד העונה וזה ההדחה מהצ'מפיונס. בפעם המי יודע כמה, הקבוצה הייתה קרובה להעפיל והפסידה לקבוצה שהיא טובה ממנה אבל לא בהרבה. תן לשחקנים מענקים של עלייה לצ'מפיונס ופתאום כל אחד משחק 20% יותר טוב.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 10:11 pm 
מנהל פורום

וצריך לזכור שהטענות נגד הקהל החוליגני והדרישות המוגזמות שלו התחילו הרבה לפני ההופעה הקטסטרופלית הנוכחית של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 10:56 pm 
Sophomore

כותרת התרד "אלופה קטנה?"

בדרך להיות אלופה גדולה גדולה.
הפער מהמקום השני: 11 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 51 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: