סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 11:12 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ברור שלברון שחקן שלם יותר ומגוון יותר (כיום!) אבל עדיין הוא חתיכת לוזר חסר ביצים שבחיים לא הייתי סומך עליו להוביל את הקבוצה שלי לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 12:27 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
<נערך עקב הבנת הנקרא מאוחרת>

נערך לאחרונה על ידי ראובן בתאריך ו' ינואר 20, 2012 10:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 5:12 pm 
Junior

אם 30 נק' 8 רב' ביותר מ50% בפורטלנד או 42 נק' 7 רב' ב50% מול הקליפרס, זו חלק מהירידה דרסטית שלו מול הגנות רציניות, קובי במצב מצוין.

וברצינות, אם מיאמי לא לוקחים אליפות העונה עם הסגל המעולה שלהם, זה ביזיון גדול. במיוחד כשאין קונטנדרית ממש חזקה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 5:40 pm 
Senior

ההגנה של הקליפרס נחמדה, אבל בוודאי לא ברמה של מיאמי או שיקאגו. שלא לדבר על זה שאין להם שומר טוב לשים על קובי ומי ששמר אותו היה צ'ונסי שהוא אולי קשוח אבל נמוך מקובי בכמעט 10 ס''מ ואין לו את הניתור להפריע לו כשהוא זורק. במשחק השלם היחיד שראיתי שלהם, שיקאגו פירקה להם מאוד בקלות את ההגנה והבולס הם לא מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה בסופםו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 6:30 pm 
Junior

אני קצת לא עוקב אחרי ויכוחי קובי (למרות שאני מאוד אוהב לקרוא אותם!), אבל על מה הדיון פה?
קובי שחקן מדהים, אין ויכוח, אבל פלאש לפי דעתך עדיין הוא השחקן הטוב בליגה?
אם זה הויכוח אז אני באמת לא חושב שיש לקובי קייס פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 9:46 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:

וברצינות, אם מיאמי לא לוקחים אליפות העונה עם הסגל המעולה שלהם, זה ביזיון גדול. במיוחד כשאין קונטנדרית ממש חזקה נוספת.

מה הקבוצה עם השחקן הכי טוב בעולם באופן ברור וקו קדמי מעולה לא קונטנדרית ממש חזקה?

אני אומר שמייקל עם הסגל הזה של הלייקרס היה מגיע ל-72 ניצחונות לפחות העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 9:51 pm 
Hall of Famer

אני יודע שמייקל הוא אלוהים וכל זה, אבל גם לאלוהים זה קשה לנצח 72 משחקים בעונה של 66 משחקים. מילא היית אומר צ'אק נוריס... :)-(:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 9:55 pm 
Junior

אני בספק אם מייקל היה נותן 30 נק' למשחק בעונתו ה-16 בליגה, וגם אם כן צריך לזכור שלבולס הייתה קבוצה הגנה מדהימה (בכמה וכמה רמות מעל הלייקרס), היה לו שחקן 6 איכותי ולא מעט קלעים מסביב.
מה גם שקובי בעצמו נותן מספרים מדהימים ובכל זאת הקבוצה הזאת לא מספיק טובה בשביל מקום 1 במערב, אז 72 נצחונות אתה רוצה? באיזה סרט בדיוק...
הנקודה האחרונה היא שאולי הלייקרס צריכים קצת יותר זמן כדי להתחבר, כי בכל זאת הגיע מאמן חדש והביא איתו שיטה אחרת לגמרי, כשלא היה מחנה אימונים מסודר, משחקי הכנה או אפילו זמן להתאמן.
ברור לי שכרגע הקבוצה הזו לא יכולה לעבור את מיאמי, אבל במערב אני תמיד אשים את הכסף על הקובסטר אם יש לצידו קבוצה תחרותית, והתקווה היא שיגיע חיזוק כלשהו עד הדדליין (הווארד, רכז, JR סמית') שייתן את הפוש לאליפות.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ו' ינואר 20, 2012 9:56 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 9:55 pm 
Hall of Famer

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפףףףףףףףף בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (זאת הייתה הבדיחה שעברה ליד הראש שלך והתרסקה על הקיר)

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 10:49 pm 
Hall of Famer

אוי ואבוי ללייקרס אם תקוות האליפות שלהם נחות על ג'יי.אר. סמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 11:06 pm 
Senior

ג'יי אר סמית' יטה את הכף לטובת הלייקרס מול קבוצה עם שני סופרסטארים, אולסטאר וסגל מסייע טוב(מיאמי), קבוצה עם החמישייה הכי מאוזנת בליגה(שיקאגו) וקבוצה שמחזיקה בשני שחקנים טובים וקבוצה צעירה רעבה ואיכותית(אוק סיטי)? וכל זה כנראה בלי יתרון ביתיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 7:38 am 
Junior

בתחום השלשות, הנק' מהספסל והנק' במתפרצת, הלייקרס מדורגים במקום האחרון בכל הנ.ב.א... JR סמית' הוא שחקן שנותן את זה ברמה גבוהה לפי השנים בדנבר. לא יודע אם זה יטה את הכף לגמרי, אבל בוודאי ישפר את הסיכויים משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 12:38 pm 
Senior

סמית' זה מתכון לצרות עם קובי בקבוצה. זה לא איש שידוע בדיוק בבחירת הזריקות האיכותית שלו, וללייקרס אין בדיוק רכז שיעשה סדר. אם היה בלוס אנג'לס איזה אנדראה מילר או סטיב נאש הייתי מסכים, אבל סמית' לבד? מי בדיוק יסדר לו שלשות נוחות או יריץ אותו למתפרצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 2:16 pm 
Hall of Famer

בוא נראה - ג'יי.אר סמית' לעומת.... אנדרו גודלוק אולי? אולי שלום עולמי ארטסט שקולע כרגע 5.1 כרגע ב-32.3% מרשימים מהשדה. מאסטר לא רשם שג'יי.אר סמית' ייתן את האליפות ללייקרס אבל שהוא בהחלט ישפר את המצב. אני מסכים איתו. ג'יי.ארי סמית' הוא אינסטנט אופנס ברמה הגבוהה ביותר באן.בי.איי כבר כמה עונות. תוספת שלו ללייקרס, שגם ככה מחזיקים בקבוצה איכותית תשפר מאד את המצב. אני אגיד משהו נוסף, אני לא חושב שהלייקרס במצבם הנוכחי (בטח כשמייק בראון שתמיד מתכנן 3 צעדים קדימה נותן לקובי 44 דקות במשחק חסר חשיבות) ייזכו באליפות, אבל אם זה יקרה אני לא אפול מהכיסא. עדיין יש המון המון כישרון בלייקרס ואפשר לדבר כמה שרוצים על כך שקובי ירד ברמתו (אני כן חושב כך), אם הוא נכנס לזון הוא היישר בטופ של שחקני האן.בי.איי ובמצב הזה נשאלת שאלה, מי היית רוצה שיוביל את הקבוצה שלך לאליפות - לברון בשיאו או קובי בשיאו (גם אם מדברים על שיאו העונה)? אני חושב שהתשובה במקרה הזה די ברורה. כל עוד קובי ביכולת שלו אפילו העכשווית ועם הקו הקדמי של הלייקרס, אי אפשר להתעלם מהם. הם לא מינסוטה ואפילו לא אורלנדו.

אם הייתי צריך להמר על קבוצה שתיקח אליפות ברגע זה הם במקום ה-3-4 אצלי בצוותא עם דאלאס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 5:13 pm 
Senior

אתה לוקח את הלייקרס, אחרי עונה מקוצרת ואינטנסיבית, לפני אוק סיטי עם הסגל המאוזן והרגליים הצעירות? במצב הסגלים הנוכחי אני לא בטוח שהלייקרס מגיעים בכלל ל-6 משחקים מולם. בעיקר איך שגאסול נראה השנה(המשך של הפלייאוף האחרוןן). אה והלייקרס בעידן קובי לא לקחו אף סדרה נגד הביתיות. איך שהם נראים כרגע הם יצטרכו לעבור לפחות 2 כאלה כדי לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 5:38 pm 
מנהל פורום

לא הבנתי את ה"לברון בשיאו מול קובי בשיאו", גם אם זו היתה הנקודה (הקלף החזק של מיאמי מול הלייקרס זה הצוות המסייע, אם אפשר לקרוא לו ככה).

בכל אופן, נתון אחד ל"טובת" קובי - אאל"ט הוא מעולם לא ניצח סידרת פלייאוף נגד הביתיות (גם כשהלייקרס הוגדרו כפייבוריטים מול בוסטון). עושה רושם שהשנה יהיו לו כמה וכמה כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 5:46 pm 
Hall of Famer

בתיאוריה אולי סמית' אמור להיות אחלה פיתרון ללייקרס, אבל בפועל הוא הד-קייס מהמעלה הראשונה ובעיני הסבירות היא שהוא יפגע בכימיה הקבוצתית (שגם ככה נראה העונה פחות טוב בלייקרס) יותר ממה שהוא ייתן בצד המקצועי. אם הייתי מקבל החלטות בלייקרס הייתי מנסה דווקא את הכיוון של ווילסון צ'אנדלר ובסמית' לא הייתי נוגע גם עם מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 5:57 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
בכל אופן, נתון אחד ל"טובת" קובי - אאל"ט הוא מעולם לא ניצח סידרת פלייאוף נגד הביתיות (גם כשהלייקרס הוגדרו כפייבוריטים מול בוסטון).
עושה רושם שהשנה יהיו לו כמה וכמה כאלה.

צריך להזכיר לך כמה משחקי פלייאוף רבים הלייקרס ניצחו בחוץ בשנים האחרונות? המאזן שלהם בclose outs היה פנומנלי, אם הסדרה הגיעה למצב של 3-1 או 3-0, הלייקרס כמעט תמיד ניצחו את המשחק הבא וסגרו עניין, גם בחוץ (ביוטה, בדנבר וכו'). מצד שני, כן, ללייקרס לצערם לא היו הרבה סדרות כנגד הביתיות ב3 שנים האחרונות.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 6:39 pm 
מנהל פורום

לא היו הרבה, אבל במעט שהיו הוא הפסיד. למי שרוצה אינדיקציה לאיך קובי מתנהג כשהקבוצה שלו אנדרדוגית למען התחזית הנבואית מה יקרה בפלייאוף, זו עשויה להיות אינדיקציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 6:49 pm 
Junior

rony כתב:
אוי ואבוי ללייקרס אם תקוות האליפות שלהם נחות על ג'יי.אר. סמית.

אדי ג'ונס
אייזאה ריידר
מיץ' ריצ'מונד
ג'ימי ג'קסון

ההיסטוריה של קובי עם סקוררים מוכחים היא כשלון ידוע מראש.

עדיף שיביאו סקורר לא מוכח כמו שהיה עם שאנון בראון ומו אוואנס, מאשר מישהו מוכח כמו ג'יי.אר סמית'- הפיצוץ כתוב על הקיר.

מה שכן, גיי.אר מבחינת נתונים נטו מתאים יותר מספוט אפ שוטר כי לקבוצה הזו פשוט אין שחקני כנף וגם אם היא רוצה, קשה לה מאוד לצאת למתפרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 8:00 pm 
Senior

יש הבדל גדול בין לנצח משחק שישי כשהלחץ על היריב ללנצח סדרה נגד הביתיות. הסדרה הכי מרשימה שהלייקרס עשו בחוץ הייתה מול אורלנדו, אבל הבדלי הכישרון בין הקבוצות היו גדולים ברמה שאף אחד לא חשב שלמג'יק יש סיכוי לקחת אליפות. דנבר שלקחה את הלייקרס לשישה משחקים בגמר המערב היו יריבים יותר קשוחים ואיכותיים מהמג'יק שהציגו סוםרסטאר אחד כשהחשקן השני הכי טוב בקבוצה היה על גבול האולסטאר במקרה הטוב(הטורקי). הניצחון הכי מרשים של הלייקרס בחוץ היה על בוסטון בגמר לפני שנתיים, עם הווינריות של פישר שקלע משהו כמו 13 נקודות בדקות האחרונות. מהצד השני זו אולי הסדרה שיתרון הביתיות הכי הכריע בה כי שתי הקבוצות היו פחות או יותר באותה רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 9:08 pm 
Junior

בסדרה מול דנבר הקשוחה הלייקרס נצחו 2 משחקי חוץ.
ואגב, הלייקרס במאזן 5-4 חיובי בסדרות נגד הביתיות בשנות ה2000. אמנם, כל ה5 היו בתקופת שאקובי.

shachaf78 כתב:
במשחק השלם היחיד שראיתי שלהם, שיקאגו פירקה להם מאוד בקלות את ההגנה והבולס הם לא מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה בסופםו של דבר.

מאז אותו משחק הקליפרס שיפרו את ההגנה, סופגים 94 נק' בלבד בינואר (10 מש', כולל 89 בלבד ממיאמי אחרי הארכה). אבל מסכים איתך שאין להם מי שישמור על קובי. אבל מסתבר שהיה להם מי שישמור את לברון ו-וויד :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 9:50 pm 
מנהל פורום

היו בתקופת שאקיל חמש סדרות נגד הביתיות? אני הנחתי כמובן מאליו שבתקופה הזו הלייקרס דרסו את הליגה גם בעונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 9:51 pm 
Junior

היו 6 סדרות כאלה עם שאקובי בשנות ה2000, מתוכם נצחו 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 9:56 pm 
Senior

אבל אף אחד לא מדבר על תקופת שאקובי, אלא על תקופת קובי. ובתקופת קובי הלייקרס הפסידו את כל הסדרות שהם שיחקו נגד הביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה