סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 9:59 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראוי לציין שמאז שגאסול הגיע, היתה רק סדרה אחת נגד הביתיות-מול בוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 11:11 pm 
Senior

והלייקרס לא היו קרובים באף אחד מהמשחקים בבוסטון לניצחון, כשהשלישי הייתה התפרקות מטורפת כמו שקובי אוהב לסיים עונות שלא נגמרות באליפות.(דאלאס, בוסטון, פיניקס....)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 11:44 pm 
Junior

לא יודע מה הקשר, אבל המשחק השני בבוסטון נגמר ב6 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 11:50 pm 
Senior

הלייקרס די קיזזו הפרש שהיה מאוד גדול ברבע האחרון. לצורך העניין, הסדרה הייתה יותר קרובה ל 4-1 מאשר למשחק שביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 11:51 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
והלייקרס לא היו קרובים באף אחד מהמשחקים בבוסטון לניצחון, כשהשלישי הייתה התפרקות מטורפת כמו שקובי אוהב לסיים עונות שלא נגמרות באליפות.(דאלאס, בוסטון, פיניקס....)

הא? במשחק הראשון הם היו בפיגור 5 עם פחות מ-2 דקות לסיום ובמשחק השני הם היו בפיגור 2 פחות מ-40 שניות לסיום, זה בהחלט די קרוב. אני מסכים שבסך הכל בוסטון שלטה בסדרה והייתה לפחות רמה אחת מעל הלייקרס, אבל הלייקרס עדיין היו במצב לגנוב את אחד משני המשחקים הראשונים בבוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 2:56 am 
Junior

יותר קרוב ל-4-1 מאשר למשחק שביעי? אם הלייקרס לא מאבדים בצורה הזויה לחלוטין 24 הפרש במשחק ה-4, הסדרה הזו בהחלט מגיעה ל-7. וכמו שרוני אמר, שני המשחקים הראשונים נגמרו צמוד, כשבראשון הלייקרס אפילו שלטו עד החזרה של פירס המתחזה מכיסא הגלגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 3:37 am 
Junior

ואם קודם דיברתי על JR סמית', אז אני אפילו מאמין שאייברסון או ארינאס שלא כשיר ב-100% עדיפים על דרק פישר בעמדת הפוינט גארד. המצב עד כדי כך קשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 4:22 am 
Junior

אייברסון וקובי באותה הקבוצה זה משהו שאף חובב כדורסל לא יירצה לראות.
חובבי טלנובלות לעומת זאת ייתענגו.. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 8:03 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
יותר קרוב ל-4-1 מאשר למשחק שביעי? אם הלייקרס לא מאבדים בצורה הזויה לחלוטין 24 הפרש במשחק ה-4, הסדרה הזו בהחלט מגיעה ל-7. וכמו שרוני אמר, שני המשחקים הראשונים נגמרו צמוד, כשבראשון הלייקרס אפילו שלטו עד החזרה של פירס המתחזה מכיסא הגלגלים.

מצד שני, הלייקרס די שדדו את משחק 4 עם ה-"חטיפה" של קובי מפירס, זה לא ששני הניצחונות שלהם בסדרה ההיא היו משכנעים במיוחד. מבחינת יחסי הכוחות באותה סדרה היה ברור לגמרי מי הקבוצה הטובה יותר ו-4-1 או 4-2 הייתה תוצאה הרבה יותר מייצגת מ-4-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:17 am 
Sophomore

נכון לעכשיו לפי תמונת הפלייאוף (כן, כן- זה עוד מליון שנה ואני כותב את זה רק בשביל הפיקנטיות המעושה), אנחנו מקבלים דרבי של לוס אנג'לס כשהקליפרס מארחים (!). ומה שמצחיק זה שבמנש.com הם כותבים שלוס אנג'לס מובילים 1-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 8:13 pm 
Junior

rony כתב:
מאסטר כתב:

מצד שני, הלייקרס די שדדו את משחק 4 עם ה-"חטיפה" של קובי מפירס, זה לא ששני הניצחונות שלהם בסדרה ההיא היו משכנעים במיוחד. מבחינת יחסי הכוחות באותה סדרה היה ברור לגמרי מי הקבוצה הטובה יותר ו-4-1 או 4-2 הייתה תוצאה הרבה יותר מייצגת מ-4-3.

קודם כל - אתה מתכוון למשחק 5. די שדדו? לא נראה לי שקבוצה יכולה לשדוד כשהיא מובילה לאורך כל המשחק, כולל 17 הפרש אחרי הרבע הראשון, ו-9 הפרש בתחילת הרבע האחרון.
החטיפה של קובי אולי לא הייתה נקייה, אולי כן, אבל בכל מקרה הלייקרס הובילו אז ב-2, ואם כבר טעויות שיפוט אז תמיד אפשר להזכיר את הנתון ההזוי במשחק ה-2 בסדרה כשליאון פואו הלך לקו יותר מכל הלייקרס ביחד.
אני ממש לא חשוב שהיה ברור לגמרי מי הקבוצה הטובה יותר, כי זה לא יכול להיות אם 5 משחקים מתוך ה-6 היו צמודים, וההבדל היחיד שמנע משחק 7 זה השלמת הקאמבק של בוסטון במשחק הרביעי, כשהלייקרס לא הצליחו לסיים את שלהם במשחק השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 8:45 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
או במלים אחרות שבוסטון ניצחה והלייקרס הפסידו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 8:55 am 
Hall of Famer

כן מאסטר, כמובן שחוסר שריקה לעבירה ברורה במאני טיים בהפרש 2 נקודות, עניין שאין עליו ויכוח שהוא טעות, שקול להתפלגות זריקות העונשין במשחק אחר, נו ב'מת.

ואם אתה לא חושב שהיה ברור לגמרי בסדרה הזו מי הייתה הקבוצה הטובה יותר אני מזמין אותך לצפייה משותפת במשחק 6, הטיעון שלך ש-"הדבר היחיד שמנע משחק 7 הוא זה שהלייקרס לא הצליחו להשלים את הקאמבק במשחק 2" הגיוני די הרבה פחות מהטיעון שאומר שאם רק השופטים שורקים לעבירה נגד קובי במשחק 5 הסדרה הזו בכלל לא חוזרת לבוסטון כדי שהלייקרס יוכלו לחטוף 39 הפרש. הסלטיקס באותה עונה ניצחו 6 מתוך 8 משחקים מול הלייקרס, 4 מתוכם בהפרש של 10 נק' ומעלה ואת המשחק הכי מכריע בהפרש של 39 נק', אם זה לא הוכחה ברורה לעליונות של הסלטיקס באותה שנה אז אני לא יודע מה זו הוכחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 9:11 am 
Junior

שמע, אני לא יודע למה אני ממשיך להגיב על זה, אבל אם אתה באמת חושב ש-38-10 לסלטיקס מהעונשין במשחק ה-2 שווה פחות משריקה גבולית אחת במשחק ה-5 אז זה באמת עצוב.
ולא, החטיפה של קובי לא הייתה עבירה ברורה, כי גם בוסטון במהלך הסדרה הייתה אגרסיבית ועל כל חדירה או כדור פנימה לגאסול היה לא מעט מגע ונשלחו אינספור ידיים.
בכל מקרה זה בטח לא הכריע את המשחק, שבאופן ביזארי הסלטיקס לטענתך נשדדו בו למרות שלא הובילו אפילו פעם אחת, כי גם אם פירס היה קולע 2 מהקו הכדור היה חוזר ל-LA בשיוויון.
האליפות של הסלטיקס הייתה מוצדקת, לא טענתי אחרת... אני רק אומר שבמשך 5 משחקים לא היה ברור מי הקבוצה הטובה ביותר, כי כל אחד ואחד מהם היה צמוד בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 9:19 am 
מנהל פורום

היה ברור לחלוטין מי טובה יותר. וה-38-10 היה מוצדק לגמרי, כי בוסטון שיחקה פנימה והלייקרס ברחו כמו כוסיות ממגע. זה מה שקורה.
אין לי זמן לבדוק כרגע, אבל אני חושב שגם אם ניקח את כל הרבעים, נראה נצחון מוחץ לסלטיקס בכמות הרבעים שניצחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 9:47 am 
Sophomore

חוץ מזה שה 38-10 מטעה, כי מאזן העבירות היה 28-21.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 9:39 pm 
Junior

יש שחקנים שאני פחות אוהב לפגוש מאת קובי. אני מעדיף לשחק מול קובי מאשר מול דרון וויליאמס לדוגמא. למרות שכרגע אין לו אף אחד איתו אבל בתקופת יוטה נניח.
אם אני לא טועה הלייקרס לקחו אליפות אחת בשנים האחרונות וזה היה כשפאו היה תכל'ס הMVP שלהם בפלייאוף. כולם מדברים פה קובי קובי ואפילו הזכירו את המשחק המצוין שלו מול פורטלנד (30 נקודות, 50% מהשדה) רק שלא הזכירו שהלייקרס הפסידו את המשחק הזה. ופורטלנד כבר הפסידו העונה אפילו לדטרויט זה לא שהם לא מנוצחים או משהו.
יש תיאוריה שקראתי פה בימים האחרונים שקבוצה בלי סופרסטאר/ים לא יכולה לקחת אליפות ואולי זה נכון (בהקשר של הבלייזרס נגיד, עם כל הכבוד לאולדרידג') אבל אי-אפשר שרק קובי ישחק בלייקרס ושהם יקחו אליפות. דירק היה צריך את כל הקבוצה כדי להביא את האליפות שנה שעברה. לקובי אין כרגע קבוצה כמו שלדירק היה ותגידו מה שתגידו אפילו אתם מעריצי קובי מספר אחת, גם קובי היה שמח לתת פלייאוף כמו שדירק נתן.
כל הפורום הזה נגרר בזמן האחרון לויכוח מטומטם על קובי ככה ולברון ככה וכו'. יש כותבים שנדמה שאשכרה מכורים לויכוח הזה ואני אגיד לכם את האמת זה די נמאס שכל ת'רד מקבל אחרי איזה 10 הודעות את אותו הספין שוב פעם ושוב פעם ובאמת מה כבר יש לחדש? קראת ויכוח אחד כזה קראת את כולם.
העניין הוא שהפולחן אישיות הזה של קובי הוא לא מה שיביא אליפות ללייקרס אפילו אם יוכח מעל לכל ספק שקובי הוא השחקן הכי טוב בהיסטוריה פי אלף מכולם. פיל ג'קסון לא פחות גדול מקובי והוא עזב. פאו לא נראה כמו כלום. יש את אוהדי הלייקרס שהפכו להיות אוהדי קובי ויש את כל השאר שנהנים להציק להם. לדעתי זה טיפשי ולדעתי זה להכניס את כל הדיון להסתכלות הרבה יותר מדי צרה. מישהו מדבר פה על השחקן הזה של הלייקרס שדומה לאריזה? איך קוראים לו? זה שחקן טוב, מבטיח, מעניין. מה מעניין בקובי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 9:41 pm 
Hall of Famer

טועה מאד. שתי אליפויות ועוד גמר אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 9:42 pm 
Junior

איבנקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 9:41 am 
Hall of Famer

הוא יותר טוב מקובי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 10:08 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
השאלה היא האם "לדבר על איבנקס זה יותר מעניין מלדבר על קובי" זה לא בגדר ויכוח קובי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה