סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 1:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 10:21 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2502652

דיווחים ברוסיה מספרים כי יותם לא מעוניין לממש את חוזהו לעונה הבאה בסנט פטרסבורג, ונראה שאף אחד לא ימנע ממנו לשוב תל-אביבה אחרי 4 שנים בחוץ. תוסיפו את סילבן לנדסברג, שנמצא על הכוונת של מכבי כבר הרבה מאוד זמן ויהפוך בקיץ לשחקן חופשי, ואת יוגב אוחיון, טל בורשטיין וכנראה ג'ון שאייר (בלאט לא יוותר על יהודי אמריקאי כ"כ מהר) וקיבלתם יופי של קו אחורי, ישראלי.

בגזרת הזרים - מאלט כנראה לא ימשיך כיוון שהשחרור משרלרואה היה רק לעונה הזו (מחזיק שם בחוזה לעוד שנתיים), פאפא מן הסתם לא ימשיך, סמית' כנראה שכן (יש לו חוזה, אני חושב) וסימן השאלה המרכזי הוא ביחס ללנגפורד, שנמצא בתקופה נהדרת. השאלה אם כל זה יספיק (הרבה עומק, מחסור בסוג של מנהיג).

אם ללכת קצת יותר רחוק ולהסתכל על הסגל כולו - סופו, הנדריקס, ג'יימס / מצ'באן, ליאור, בלו ופניני. כרגע ברירת המחדל נראית כאפשרות שכולם ימשיכו לעוד עונה. סגל של 14 שחקנים כשמתוכם רק חמישה זרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 10:46 pm 
Senior

וואו, אנחנו עוד רחוקים מלסגור את הקו האחורי. אם מכבי מגיעה לפיינל פור נניח, המחיר של לאנגפורד יעלה מאוד. האמת שלמכבי יש עליו אופציה ככה שאני לא יודע איך זה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 10:50 pm 
Hall of Famer

לא בדיוק יופי של קו אחורי. למרות שהלפרין די הוכיח את עצמו כקומבו גארד ברמה הכי גבוהה באירופה - השאר לא ממש מוכחים.
כמו שאני מבין את לנדסברג, יש לו כשרון והוא כנראה יוכל לעשות סלים גם ברמה האירופאית, אבל הכשרון שלו לא מוכח, כמו גם ההתאמה הקבוצתית. חוץ מזה, סביר יותר להניח שהוא יתופקד ב 3.
שלושת האחרים, עם כל הכבוד - ברמה של גארד רביעי (אוחיון) או חמישי (בורשטיין ושייר). מה שאומר שבלי לנגפורד, או מישהו אחר שם, יהיה קשה.

גארדים (בהנחה שלנדסברג ופניני הם שני הסמול פורוורדים) - הלפרין, לנגפורד, שייר, אוחיון (הגיע זמנו של בורשטיין ללכת הביתה, כלומר לקבוצה אחרת בה הוא עוד יכול לתרום משמעותית), ועוד פוינט גארד אחד מובהק וטוב. נניח דרון פרקינס אם הוא חוזר לעצמו, או (הלוואי) הוארטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:02 pm 
Senior

הוארטס? הוא מרוויח בערך כמו כל הקו האחורי של מכבי כרגע. אני לא בטוח שלגמרי בצדק(ראינו איך פארגו פירפר אותו בשנה שעברה). תחתור נמוך יותר(קלייניטיס נניח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:18 pm 
Junior

לנגפורד וסמית' יפתחו במכבי בעמדות 2-3, פניני ואוחיון יעלו מהספסל בפוינט ובסמול... סבירות מסוימת שבורשטיין או שאייר יקבלו את תפקיד ה-SG מהספסל, מה שמשאיר מקום להחתמת רכז פותח בלבד.
יכול להיות שהלפרין יהיה זה שידחוק את שאייר ובורשטיין מהרוטציה אבל בכל מקרה אני לא רואה מקום גם בשבילו וגם בשביל לנדסברג, ובכל מקרה אף אחד מהם לא יגיע לחמישייה לדעתי.
לגבי רכז אני מניח שמכבי יבדקו את הכשירות של פרקינס אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לצד לנגפורד... טריי ג'ונסון, טלפייר, ג'ון לוקאס ופו ג'טר יכולים להיות על הראדאר, ואני אוסיף לקלנייטיס ברשימת הוויש ליסט את ארון ג'קסון מבילבאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:31 pm 
Hall of Famer

קלינייטיס לדעתי סובל ממה שאני יכול לקרוא לו "תסמונת יאן וסלי", שחקן שבכמה מהלכים כל משחק, מאד מרשים, ונראה כמו הביאה הבאה של (גאסול, מרצ'ולינוס, וואטאבר), אבל בסך הכללי, הוא לא כזה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:38 pm 
Sophomore

לדעתי אין סיכוי שנראה את הקו האחורי שג'אפר מתאר. זה יוצר ים בעיות כי לא בטוח שתהיה אדריאטית בשנה הבאה ואז אין מקום לכל השחקנים האלה. גם בהנחה שיש ליגה אדריאטית, זה המון, כי זה אומר שנשאר מקום רק לגארד זר אחד בסגל (בהנחה שאף אחד מהנ"ל +פניני לא יעזוב). בקיצור, אין מצב, ואם יש אז ממש חבל.

ללנגפורד כמו למכבי יש אופציה לעונה הבאה, ככה שכל אחד מהצדדים יכול לחתוך. להביא את פרקינס ליד החבורה המוגבלת הנ"ל זה מאוד בעייתי. בקיצור, אם זה אכן יהיה ההרכב מכבי תצטרך 1 סופר יצירתי שיכול ליצור לעצמו ולכולם, ולשחק הרבה דק'. ארון ג'קסון של העונה הוא ממש לא וויש ליסט, אלא אי של בינוניות. מי כן? אני לא אתפלא אם נראה פארגו הצעיר חוזר לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:38 pm 
Freshman

קלנייטיס לא יציב בשיט. כן יש לו הברקות, אבל הוא עדיין לא שדרג את היכולות שלו לרמה הגבוהה ביותר. אארון ג'קסון למשל לא מרשים העונה בכלל במדיי בילבאו, גם לא ביורוליג. אני מאמין שמכבי תלך על רכז בסגנון ג'יימס/פולן שיוכל להתבסס כאן לכמה שנים בהנחה שלנגפורד, סופו והנדריקס מוחתמים על חוזים ארוכי טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני אף פעם לא הבנתי את הקטע של "יש לשני הצדדים אופציה". לדעתי אין כזה דבר בכלל. תגידו שאין חוזה לעונה הבאה וזהו.

לגבי לנדסברג, אני כמעט בטוח שהוא יוחתם ויושאל. הוא בן 22, כך שאפשר עדיין גם להשאיל אותו בישראל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:54 pm 
Hall of Famer

לא רק לדעתך. אין דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:55 pm 
Senior

רכזים חובבי כדור שהם גם סלאשרים פחות מתאימים ליד לאנגפורד. מאסטר, פו ג'טר? טריי ג'ונסון(סווינגמן בכלל)? טלפייר?(למה שבלאט יתעסק עם הד-קייסס)? לא כל מי שנזרק מה-NBA מתאים למכבי וראינו את זה יפה מאוד בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:01 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אני אף פעם לא הבנתי את הקטע של "יש לשני הצדדים אופציה". לדעתי אין כזה דבר בכלל. תגידו שאין חוזה לעונה הבאה וזהו.

לגבי לנדסברג, אני כמעט בטוח שהוא יוחתם ויושאל. הוא בן 22, כך שאפשר עדיין גם להשאיל אותו בישראל.

כשיש לשחקן ולקבוצה אופציה זתומרת שכל אחד מהצדדים יכול להגיד תודה ושלום בסוף העונה. כן, זה החוזה הכי פחות מחייב שיש. אבל זה עדיין חוזה. בכל מקרה, אחרי בדיקה קטנה ברשת, ללנגפורד יש חוזה רק לעונה הנוכחית, עם אופציה לעונה הבאה. מה שאומר, כמו שהראי אומר, שאין לו חוזה לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:05 am 
Hall of Famer

לא, זה לא חוזה. חוזה, בהגדרה, כולל מחויבות של צד אחד לפחות, כזו שקיומה לא תלוי אך ורק ברצונו הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:10 am 
Junior

קצת מוגזם להתחיל את עונת המלפפונים בינואר, לא?

אארון ג'קסון אחלה שחקן, פייבוריט שלי. אבל אין לי מושג מה הכיוון של מכבי בשלב הזה וטוב שכך. בואו נראה איך הקבוצה הנוכחית ממשיכה ביורוליג ומי מהשחקנים יוכיח שכדאי להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:12 am 
Sophomore

אורן כתב:
לא, זה לא חוזה. חוזה, בהגדרה, כולל מחויבות של צד אחד לפחות, כזו שקיומה לא תלוי אך ורק ברצונו הטוב.

אני מניח שבמקרים כאלה יש מחויבות, פשוט בנוסף אליה יש גם ביי אאוט מאוד נמוך, להלן - 'האופציה'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:18 am 
Hall of Famer

אז תקרא לזה בשם הזה. אופציה זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:23 am 
Sophomore

אורן כתב:
אז תקרא לזה בשם הזה. אופציה זה משהו אחר.

אז תן לי להבין משהו, לגבי החוזה של לנגפורד כפי שהוא מפורסם בתקשורת: אם רשום שיש לו חוזה לעונה אחת, עם אופציה לעונה הבאה, זה בעצם כמו להגיד שיש לו חוזה לעונה אחת, עם אופציה לעונה הבאה בלייקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:25 am 
Hall of Famer

בוא נתחיל משאלה פשוטה (עובדתית, אני לא יודע מה פורסם בתקשורת, לא כל שכן מה כתוב בחוזה שלו): אופציה של מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:28 am 
Sophomore

אני מניח שהקבוצה היא בעלת האופציה, הרי היא זאת שמחתימה את השחקן על החוזה. לא? (סתם מתוך היגיון פשוט, אני רק בקיא בזה שעברתי עכשיו על הפרסומים כשלנגפורד חתם במכבי וראיתי שכולם מדברים על חוזה לעונה אחת + אופציה לעונה הבאה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:31 am 
Junior

יש לו אופציה לקבל חוזה בקבוצה אחרת.

וברצינות, לא חושב שחוזה כזה שונה מכל חוזה רגיל. אופציה של אחד הצדדים (הקבוצה בדרך כלל, מחוץ לNBA לא שמעתי על אופציית שחקן) היא בעצם חוזה על תנאי. אופציה דו-צדדית, למיטב הבנתי, היא עורבא פרח מוחלט. כל מה שהיא מייצגת בפועל זה נקודת פתיחה למו"מ על החוזה העתידי. בקיצור, חוזה לעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:35 am 
Hall of Famer

ההנחה שלך, זורקין, לא מובנת מאילה, כי חוזה, במהותו, זה משהו ששני הצדדים מחתימים עליו איש את רעהו. בהחלט ניתן לדמיין חוזה שבו דווקא לשחקן יש אופציה (אני יודע שזה לא שכיח).

עכשיו, אם מדובר במה שאתה מתאר, שבו יש חוזה לעונה אחת, ולקבוצה יש אופציה לעונה השנייה, כשלחקן יש אפשרות להשתחרר בביי-אאוט קטן, זה אומר שלקבוצה יש חצי אופציה ושלשחקן אין אופציה. אופציה לשחקן זה אומר שהייתה לו הזכות להישאר קשור בחוזה לקבוצה בעונה הבאה שלא שהיא תוכל לשחרר אותו על דעת עצמה. ולמה חצי אופציה לקבוצה? כי אם זה עם ביי אאוט נמוך, כזה שמאשפר לשחקן "הפרה יעילה", זה אומר שבעצם אין אופציה.

מצב של "אופציה לשני הצדדים", ולפחות לפי הדיווחים בתקשורת, באמת יש חוזים שאומרים משהו כזה, זו הצהרת כוונות ולא חוזה - אם יהיה לשנינו סבבה, נמשיך, ואם לא, לא.

בקיצור, מה שדייבי אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:27 am 
Sophomore

אני דווקא חושב שפרקינס יחזור
ואז יהיה לנו סגל של

1: פרקינס, הלפרין
2: לנגפורד, בורשטיין, שאייר
3: סמית , פניני, לנדסברג
4: אליהו , הנדריקס או מאצ'בן, בלו
5: סופו , ג'יימס

בהנחה שפאפאלוקאס ומאלט לא נשארים
והשאלה גם מה עושים עם אוחיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:32 pm 
Junior

אוחיון יישב בצד, ביחד עם המספרים 6, 7 וכל האחרים שאתה מדיר בקביעות מהפוסטים שלך.

סתם, נו. למען האמת יש לי תחושה לא מבוססת לחלוטין שפרקינס לא יחזור למכבי בקיץ. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 3:57 pm 
Sophomore

דייבי ג'ונס כתב:
אוחיון יישב בצד, ביחד עם המספרים 6, 7 וכל האחרים שאתה מדיר בקביעות מהפוסטים שלך.

סתם, נו. למען האמת יש לי תחושה לא מבוססת לחלוטין שפרקינס לא יחזור למכבי בקיץ. נחיה ונראה.

אוחיון כרגע נראה שישחק יותר בליגה ובאדריאטית מאשר ביורוליג
לפחות העונה, ואם הלפרין חוזר אז הם די על אותה משבצת.
וגם בטח יתחילו שמועות על מקל כמו שמדברים עכשיו על הלפרין,
אם וכאשר הוא יחזור לשחק.

כרגע הרכזים הישראלים המובילים הם : אוחיון, הלפרין , מקל , אפיק ניסים , מורן רוט
ולימונד עם העדפה של מכבי לשלושת הראשונים , למרות שאם שוב מורן רוט יקח להם תואר
אז יתחילו הדיבורים גם לגביו :)

לגבי פרקינס אני מאוד מקווה שהוא כן יחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 4:22 pm 
Sophomore

מקל לא ירצה לחזור למכבי, וקשה לראות איך התפיסה הזאת משתנה.

בכלל - כרגע כלל לא בטוח שמכבי תמשיך עונה נוספת באדריאטית. מעבר לעומס שיש לה השנה - צריכים לזכור שהטופ-16 בעונה הבאה יכיל כמות כפולה של משחקים, וביורוליג כבר הודיעו שלא יאפשרו לקבוצות לשחק ב- 3 מסגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה