סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA לראשון
הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הסלטיקס לקראת ניצחון על וושינגטון.

בהמשך:

קליפרס - טורונטו
נטס - שרלוט
מיאמי - מילווקי
והמשחק המרכזי - אינדיאנה נגד הלייקרס בל.א. יש שידור איפשהו?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA לראשון
הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:06 am 
מנהל פורום

שמחת עניים הניצחון של בוסטון על וושינגטון, פירס 34 גרנט 17, וול מוביל בכל הקטגוריות את וושינגטון כולל ריבאונדים, מה מספרים לאוהדים בוושינגטון? שבונים קבוצה סביב וול?

הקלירס בלי פול אבל עם באטלר שחזר מובילים 24:9 על הנציגה השניה מהבית האטלנטי העלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:12 am 
Senior

בוסטון איבדו את אלן שנפצע במהלך המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 1:50 am 
Freshman

shachaf78 כתב:
בוסטון איבדו את אלן שנפצע במהלך המשחק.

פלוס זה היה משחק שני רצוף ללא רונדו. כשבראדלי משחק מעל 40 דקות, אז גם ניצחון על ויזארדס מתקבל בברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 8:56 am 
Senior

רצף הניצחונות של מיאמי בלי וויד נשבר דווקא מול מילווקי בבית עם הפסד 91-82. לברון(28) ובוש (22) נתנו תוצרת כרגיל אבל הצוות המסייע לא פגע הפעם. הלייקרס מפסידים פעם שנייה בבית(ושלישית ברציפות) לאינדיאנה 98-96. 6 שחקנים של הפייסרס בראשות היברט(18) קלעו בדאבל פיגרס. קובי בודד במערכה עם 33.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 9:02 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
קובי בודד במערכה עם 33.

אם כי ראוי לציין שאסד לקח 30 זריקות, שזה 6 יותר מביינום וגאסול ביחד (אמנם גאסול היה ביום קליעה לא טוב), או 2 זריקות בלבד פחות מלברון+בוש במשחק ללא דוויין ווייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 9:17 am 
Junior

ומה רע שהוא לקח 30 זריקות? גאסול בכלל לא טרח להסתכל על הסל עם ה-10 אס' שהוא נתן. פעם הבאה כדאי גם לראות משחקים, ואז להחליט אם ראוי לציין או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 9:36 am 
Hall of Famer

תענוג לראות את רשימת הקלעים של הפייסרס - היברט 18 , גריינג'ר 16 , ווסט 15 , ג'ורג' 13 , קוליסון 12 , היל 11 , דונטה ג'ונס 9.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 10:05 am 
Hall of Famer

זה תענוג בעונה הרגילה, בטח בעונה שכזאת. בפלייאוף זה לא יהיה תענוג בכלל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 10:23 am 
Hall of Famer

למה שבפלייאוף זה לא יהיה תענוג בכלל ? חוץ מזה , אני חותם על פגישה של הפייסרס והלייקרס בפלייאוף.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:21 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
ומה רע שהוא לקח 30 זריקות? גאסול בכלל לא טרח להסתכל על הסל עם ה-10 אס' שהוא נתן. פעם הבאה כדאי גם לראות משחקים, ואז להחליט אם ראוי לציין או לא.

ברכותיי, מאסטר! לא ידעתי שמינו אותך לאחראי על התנאים המוקדמים לקביעת דברים הראויים לציון. לו הייתי יודע, כבר הייתי דואג לשלוח זר שושנים צהובות-סגולות בצורת המספר "24" ותחתוני תחרה שחורים (כצבעו של הממבה).

אם אתה כבר ממליץ לי מה כדאי, הרשה לי להמליץ גם לך: קרא את ההודעות, ונסה להבין את ההקשר. שחף כתב "קובי בודד במערכה עם 33" (ומשום מה, לא טרחת לבדוק איתו האם ראה את המשחק או לא), ואני חשבתי שראוי לציין את מספר הזריקות שהביאו את קובי ל"בידוד" הזה, והשוואת מספר הזריקות לצמד הגבוהים שמשחק לידו ולדעת רבים הוא הטוב בליגה. בין אם קובי זורק כל כך הרבה כי אין לו עם מי לשחק (פחחחחחח) ובין אם כי הוא חתיכת בן זונה אנוכי, ההקשר ברור.

ואם אתה כבר שואל מה רע בזה שהוא לוקח 30 זריקות, אז אני באמת לא יודע, אבל בשורה התחתונה הקבוצה שלו חטפה הפסד בית לקבוצה מאוזנת ונטולת כוכבים שבה מי שלקח את מספר הזריקות הרב ביותר לקח בדיוק חצי מהזריקות שהוא לקח. ובכלל, הקבוצה כרגע ממוקמת במקום העשירי במערב, שאפילו בהתחשב בסגל הנכים והמוגבלים (פחחחחחחחח #2) שיש מסביבו נחשב לכשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:31 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
עופר האדום כתב:
למה שבפלייאוף זה לא יהיה תענוג בכלל ? חוץ מזה , אני חותם על פגישה של הפייסרס והלייקרס בפלייאוף.....

לא חושב שלב עושה כאן הערכה אסטטית, אלא מתייחס לתופעה הכללית שבה קבוצות "קבוצתיות" מדי ללא כוכבים ברורים מצליחות פחות בפלייאוף מקבוצות עם כוכבים גדולים. דטרויט של לארי בראון זו הדוגמה הנגדית היחידה שאני זוכר בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:44 pm 
Junior

כמו שציינת בסה"כ המלצתי לך לראות משחקים כדי לקבל אינדיקציה אמיתית, וכדי שזה יהיה מבוסס על משהו, כי לא תמיד הסטט' היא חזות הכל...

גם אם אני יוצא מעמדת הסנגור היה ברור לעין שכמות הזריקות הייתה לגמרי בשטף של המשחק.
בנוגע לצמד הגבוהים רשמתי לך שגאסול התמקד באסיסטים ומסר 10 כאלה, ככה שמלבד ביינום אף אחד לא הגיע לעשות נקודות.

מאז שקובי נרגע עם רצף ה-40 ההתקפה של הלייקרס מזעזעת מתמיד (73 עם דאלאס, 87 במיאמי, 80 באורלנדו), והפלא ופלא איך שהוא חוזר להפציץ מגיעים ל-96.
אני אחזור שוב על דברים שנאמרו בעבר: קובי הוא סקורר, מהגדולים בהיסטוריה למען האמת, והתפקיד שלו זה לעשות נקודות. בטח בקבוצה שיש בה 3 שחקנים בלבד שעוברים את ה-7 למשחק.
ל-MJ בעבר היו המון משחקים של יותר מ-30 זריקות, כמו גם לסקוררים גדולים אחרים, ואף אחד לא פתח את הפה. כי בדיוק בשביל זה הם היו על המגרש.

בוא נחכה עם הכשלונות והסיכומים עד אפריל-מאי, בטח בעונה הזוייה כמו זו השנה. כמו שהפסדנו לפייסרס בבית, ככה מיאמי הפסידה הלילה למילווקי, ודברים כאלה יכולים לקרות.
אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה ולהלל את הסגל שמסביבו, אבל בשורה התחתונה הלייקרס מדורגים בלא מעט קטגוריות התקפיות (נק' מהספסל, נק' במתפרצות, נק' מה-3) במקום האחרון בכל הנ.ב.א.
ואם אתה כ"כ אוהב סטטיסטיקה אז קבל עוד נתון: ב-7 המשחקים האחרונים, שמתוכם 4 הפסדים, הלייקרס עם 'הקו הקדמי הטוב בליגה' הפסידו בקרב הכולל על הריבאונד, כשמתוך זה אפשר לרשום ליריבות 13.5 ריב' התקפה למשחק. אימפרסיב.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ב' ינואר 23, 2012 12:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 12:57 pm 
Hall of Famer

אני יודע שאתה מתעורר בכל לילה בX שנים האחרונות כדי לראות את הלייקרס, אבל אני לא עושה את זה ולא מתיימר לעשות. כמוני, דרך אגב, רוב חובבי הכדורסל בישראל. אבל אני רואה מספיק NBA ולאורך לא מעט שנים כבר, תודה על הדאגה, מה גם שכאן הסטטיסטיקה דווקא כן מספרת סיפור נחמד.

אני לא יודע אם אתה שם לב לכמה הטיעונים שלך מהווים חרב פיפיות. מתנגדיו של קובי ואפילו סתם אנשים ניטרליים שמסוגלים גם לחשוב שלא מדובר בביאה השנייה של אלוהים (כמוני, למשל), ייקחו בתאווה את כל מה שאתה כותב כאן כדי להוכיח ששיטת משחק שמבוססת על קובי (וברור לכולם שמייק בראון עושה את זה במוצהר) כאופציה הראשונה בכל התקפה, לא מביאה להישגים מפליאים. לי, למשל, ברור שביינום וגאסול הם קו קדמי מדהים שלא מנוצל מספיק, ששחקנים כמו וורלד פיס ובארנס הם אחלה פורוורדים הגנתיים, ושצוות כזה ליד סופרסטאר כמו קובי אמור להספיק הרבה מעבר למקום עשירי במערב גם בעונה משוגעת כזו ואחרי זמן קצת יחסית של העונה. ברור שהקו האחורי של הלייקרס הוא חלש יחסית, אבל ברור גם שהלייקרס יכלו למצוא בערך 900,000 שחקנים יותר טובים מדרק פישר וסטיב בלייק שהם באמת מקרה קיצון, מה גם שאין אף קבוצה שמעמידה חמישייה מושלמת בכל העמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 1:19 pm 
Junior

אוקיי, אז רק לידי כללי (כי למרות שיש עובדות בשטח, הטיעונים שלי יישארו חרב פיפיות), גאסול זורק בסה"כ זריקה אחת פחות מנוביצקי למשחק, אותו מספר כמו קרלוס בוזר (האופציה ה-2 בבולס), ושווה ערך לדווייט הווארד.
ביינום נמצא מאחוריו ב-0.7 פחות, סה"כ 12.2 זריקות למשחק, שזה גם כן לא רחוק מנוביצקי, בוזר והווארד, ומעל סנטרים אחרים דוגמת ננה, קאזינס, היברט, מארק גאסול ובוגוט.
אתה גם מוזמן לקרוא את העריכה שהוספתי בהודעה הקודמת, ותראה איך 'הקו הקדמי המדהים' עזר ללייקרס להפסיד 4 מתוך 7 המשחקים האחרונים. לקחת ריבאונד זו כנראה משימה קשה מדי ל-2 סבן פוטרס.
וכדי לסכם את העניין, אין אף קבוצה בליגה שלא מחזיקה בסגל לפחות 5 שחקנים שקולעים למעלה מ-7 נק' למשחק, חוץ מהלייקרס כמובן, ואני אשמח לשמוע מי חוץ מהטריו מסוגל לשים נקודות על הלוח (קובי-גאסול-ביינום במקסימום 65, איך תגיע ל-95-100 כדי לנצח?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 1:49 pm 
Sophomore

מאסטר עוד מובן לי, סבבה אוהד קובי מטורף.
אתה (נדב הכהן) קצת פחות באובססיביות שלך לרדת על קובי. אתה אוהד אנטי קובי? כיף? לא חבל על הזמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 2:22 pm 
Freshman

האמת, שאם עד העונה ההתרשמות שלי היתה שיש כאן כמה אוהדי קובי עיוורים, וכמה אנשים שמנסים להחזיר אותם למציאות, התחושה שלי השנה שהשנאה כלפי קובי היא הרבה יותר עיוורת מן האהדה (חוץ מאיגי, כמובן).

אין מה לעשות נדב, לראות משחקים ולכתוב על פי סטטיסטיקה בדיעבד זה לא אותו דבר. לא ראיתי את המשחק הלילה כך שאיני יודע להעיד לגביו, אך במשחק נגד אורלנדו שראיתי קובי היה רחוק מלהכריח את המשחק על עצמו. באותו ערב קובי ניסה בעקביות להכניס אחרים למשחק גם תוך כדי ויתור על מצבים סבירים, ופשוט אף אחד לא פגע.
אני לא יודע אם זה היה המצב גם הערב, אבל מספר הזריקות בפני עצמו לא נראה לי בלתי סביר, ולעניות דעתי ראוי שיהיה מגובה בצפייה במשחק.
מה גם, שכפי שמאסטר אמר, אם לגאסול היו עשרה אס', כנראה שהוא כן קיבל כדורים גם מעבר ל12 זריקות שהוא לקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 2:47 pm 
Sophomore

נכון להיום הלייקרס בכלל מחוץ לפלייאוף :) ( שמחה של אוהדי בוסטון
למרות שגם הם רק במקום השמיני אז המצב לא מזהיר)
אז זה לא קשור רק לקובי או לא קובי
קודם הלייקרס צריכים לחבר כמה נצחונות ברצף
אחרי רצף ההפסדים ואז נוכל לדבר עליהם
האמת שיהיה באמת הזוי אם הלייקרס ובוסטון לא יהיו בטוחות בפלייאוף
ומילווקי ויוטה כן, כמו שהמצב נכון להיום
http://www.nba.com/standings/team_recor ... d_Div.html

כרגע נראה שאנחנו בדרך לגמר של אוקלהומה - שיקאגו/מיאמי
כמובן שטרייד על הווארד יכול לשנות את כל התמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 3:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איזו סיבה בעולם יש לאורלנדו לעשות טרייד על הווארד? הם כנראה נראים כקונטנדרים סבירים לגמרי, ועדיף לנסות ללכת על אליפות השנה (ואני מניח שזה גם הדבר היחיד שיכול להשאיר את הווארד בקבוצה אם וכאשר) מאשר לנסות לפרק. הרי זה לא שהם יקבלו עליו את נוביצקי או את קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 3:12 pm 
Hall of Famer

מאסטר, אם כבר סטטיסטיקות, אז דבר אחד ששכחת לציין זה שקובי זורק הכי הרבה זריקות מהשדה פר משחק בליגה, 24.8 למשחק שזה 3.5 זריקות למשחק יותר ממלו שבמקום השני (והקהל של הניקס מתבכיין שהוא אגואיסט) ו-4.4 זריקות למשחק יותר ממונטה אליס, וזה כשהלייקרס כקבוצה הם אחת הקבוצות עם הכי מעט זריקות מהשדה פר משחק עם 79.1 זריקות למשחק, כלומר קובי לוקח יותר מ-31% מהזריקות של הלייקרס. אפשר להתווכח על הביצה והתרנגולת, האם קובי זורק הרבה כי האחרים לא קולעים או שהאחרים לא מקבלים מספיק זריקות כדי להכנס לקצב ולהתחיל לקלוע יותר, אבל על דבר אחד אי אפשר להתווכח, קובי לוקח את אותה כמות זריקות כמו ביינום וגאסול ביחד (או, אם לדייק, הוא לוקח 24.8 זריקות למשחק והם ביחד לוקחים 25.1 למשחק), וזה כששניהם קולעים מעל 50% והוא קולע ב-45%. זה שקובי הוא סקורר ענק זה ידוע, אבל גם זה שהוא נוטה לקחת על עצמו יותר מדי (אם אתה ממעריציו) או להיות אגואיסט (אם אתה משונאיו) כבר לא חדש לאף אחד, ואני בכלל לא בטוח שמהגמה הזו שבה קובי משתלט על חלק כל כך גדול מהזריקות היא לטובת הקבוצה לאורך זמן, גם אם נקודתית במשחקים ספציפיים זה עובד.

וראובן, לגבי הווארד, הסיבה שהם יעשו עליו טרייד זה שהוא ביקש לעבור, ואם הם לא יעשו עליו טרייד אז בקיץ יסתיים לו החוזה, הוא ילך והם לא יקבלו עליו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 3:21 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
א. תמיד נשארת האופציה של סיין אנד טרייד בסוף העונה הזו
ב. כבר ניהלנו את הויכוח הזה די והותר, אבל המקרה הזה הוא אפילו יותר מובהק מהרגיל. לאורלנדו יש סיכוי אמיתי וממשי לזכות השנה באליפות. אין אף קבוצה שמשמעותית טובה מהם, אין אף קבוצה שקורעת את הליגה, הם מנוסים יותר מרוב הקונטנדריות, והם נראים ממש טוב עד עכשיו. לקחת את הסופרסטאר שלך ולזרוק אותו רק כי הוא רוצה ללכת (ואני לא רואה שהוא מבצע שביתות איטלקיות סטייל קארטר) ולזרוק בכך את הסיכוי הקיים לאליפות להרבה מאוד זמן קדימה, זה בעיני שיא הטמטום עלי אדמות, ואין לי ספק שאורלנדו לא יעשו את זה, כפי שהם סרבו לטריידים עד עכשיו.

מה גם שטרייד על הווארד (שוב, אלא אם הוא יביא איתו סופרסטאר משמעותי אחר, מה שכמובן לא יקרה) יעמיד את אורלנדו בעמדה הגרועה ביותר האפשרית. הם כבר לא יהיו קונטנדרים, אבל גם לא חלשים מספיק כדי להיבנות מהדראפט. יקרה להם מה שקורה למרבית הקבוצות אחרי טריידים מהסוג הזה - חזרה לדשדוש והבינוניות. אני בטוח שהם ישמחו להאריך בעוד עונה את התסריט הזה.

ואגב, אני לא רואה שום סיבה מצד הווארד לרצות את התסריט הזה. הוא מן הסתם לא יקבל את היחס שלברון קיבל אם הוא יחליט לעזוב את אורלנדו בסוף השנה, אבל אני מניח שאם הוא יכפה על אורלנדו טרייד תוך כדי העונה זה משהו שהוא ממש לא צריך לתדמית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 3:29 pm 
Junior

הכלמ תלוי עם מי האוורד מדבר מאחורי הקלעים, ועד כמה הוא באמת ירצה ללכת. אם הוא יראה לבעלים של אורלנדו שהמצב מבחינתו הוא בלתי נסבל, אזי אורלנדו תנסה למקסם את הרווח ממנו במקום לחכות לסוף העונה.
אם אין לו קבוצה שנראית לו יותר קונטנדרית שרוצה אותו ומוכנה לתת תמורה טובה עבורו כל הדיון לא רלוונטי.
אי אפשר להחזיק שחקן בלבל הזה נגד רצונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 3:34 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
chaiel49 כתב:
מאסטר עוד מובן לי, סבבה אוהד קובי מטורף.
אתה (נדב הכהן) קצת פחות באובססיביות שלך לרדת על קובי. אתה אוהד אנטי קובי? כיף? לא חבל על הזמן?

לא, לא. נדב הוא אוהד אנטי <insert value>. או שמא נגיד אוהד ויכוחים. וזה כנראה אכן כיף לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 3:35 pm 
Junior

אתם יודעים מה יכול להיות משעשע? אם בטרייד עם דאלאס על הווארד אורלנדו תקבל את קרטר.
נוביצקי והווארד ביחד זה קו קדמי לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 4:58 pm 
Hall of Famer

ראובן, תנוח דעתך, אורלנדו לא תאיים השנה על שום אליפות וכשמסתכלים על המאזן הנאה שלה צריך לזכור שהיה לה את אחד הלו"זים הכי קלים בליגה עד עכשיו גם מבחינת הקבוצות שהיא שיחקה מולן וגם מבחינת עומס (שיחקה רק 15 משחקים, רק קבוצה אחת שיחקה פחות ויש קבוצות כמו שיקגו והלייקרס שכבר הגיעו ל-18 משחקים העונה) ושהם בינתיים בכושר קליעה מעולה לשלוש, קולעים 40% לעומת 36% לפני שנה, ברגע שזה יתיישר, ואין סיבה אמיתית שזה לא יתיישר כי הסגל די דומה, אני מניח שהמאזן גם יתיישר. עם כל הכבוד, אני לא רואה את המג'יק עוברים לא את הבולס ולא את ההיט בפלייאוף, מה שאומר שהתקרה מבחינתם זה גמר המזרח אם יהיה להם מזל ושתי אלו יפגשו בסיבוב השני. כמובן שיכול להתמזל מזלם ופציעה כאן של לברון ושם של דריק רוז והם נוחתים בגמר ה-NBA, אבל פציעות יכולות לשחק לשני הכיוונים, כך שאני לא הייתי בונה על זה. אני גם לא ממש מבין מאיפה מגיעות הציפיות לאליפות מקבוצה שעם סגל מאוד דומה (מינוס ביג בייבי, פלוס ברנדון באס) חטפה בראש מאטלנטה בסיבוב הראשון של הפלייאוף בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Bing [Bot], Google [Bot], Hacohen, RREEDDTT, uriel17 ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: