סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA לראשון
הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 5:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ומה קרה לדאלאס שנה שעברה בפלייאוף? ומה קריית שמונה עשתה בליגת העל שנה שעברה?

אין לי מושג כמה סוכנויות ההימורים נותנות לאורלנדו, אבל אני הייתי נותן לה בערך 10 ל-1, אולי קצת פחות. גם 20 ל-1 זה הרבה יותר ממה שאורלנדו, כקבוצה ללא אליפות ושיודעת שאחרי עידן הווארד צפויה לה תקופת יובש ארוכה, יכולה לפטור בלא כלום. ועניין המאזן הנוכחי של אורלנדו קשור רק במעט למה שכתבתי. כל השאר רלוונטי באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 5:20 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ראובן, כאיש הטבלאות האלטרנטיביות הייתי מצפה ממך קצת זהירות עם הסקת סיכויי אליפות ממשהו ערטילאי כמו "הם נראים טוב מאד עד עכשיו". הלו"ז העונה הזו בNBA הוא מעוות ולא מאוזן עד גיחוך. פשוט אי אפשר להסיק מסקנות כרגע ולאף אחד אין באמת מושג אם אורלנדו טובה או רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 5:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס, זה לא שלאף אחד אין מושג אם אורלנדו רעה או טובה, למעשה יש לנו מושג די טוב לגבי האיכות שלהם כקבוצה כי הסגל שלהם נשאר די זהה משנה שעברה, זה די ברור שהם קבוצה טובה, אבל אני חושב שזה גם די ברור שהם לא קבוצה שמאיימת על אליפות (וראובן, בתשובה לשאלתך, ממה שמצאתי הסיכויים שנותנים אתרי ההימורים לכך שאורלנדו תיקח אליפות הם 1/20 עד 1/26, לא ממש מזהיר). השאלה היא האם בשביל סיכוי של 4-5% לקחת אליפות, סיכוי שאני חושב שאתרי ההימורים עוד היו מאוד נדיבים לגביו שווה לקחת סיכון שבקיץ דווייט הווארד נעלם לך ואתה נשאר בלי כלום או שבמקרה הטוב אתה מקבל עליו תמורה בסיין-אנד-טרייד, ששם אורלנדו תקבל עבורו הרבה פחות ממה שהיא יכולה לקבל עליו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 6:14 pm 
מנהל פורום

לשאלתך, כן, 5% זה סיכון שווה מאוד. זה סיכוי הרבה יותר טוב מהסיכוי לעשות את זה אחרי הטרייד, שבו אורלנדו תגיע כנראה למצב הנוכחי של פניקס או ניו אורלינס.

ועמוס, אני מעריך מאוד את הטבלה האלטרנטיבית ואולי שווה לעשות אחת כזו לNBA למי שמסוגל לעמוד בקצב העידכונים, אבל מה שכתבתי התייחס בצורה מועטה למדי למאזן הנוכחי של אורלנדו. מי הקונטנדריות הנוכחיות? מיאמי/שיקגו/אוקלהומה לדעתי וכל השאר בעליל נראות רע או לא נראות טובות מספיק. מול אוקלהומה אני לא חושב שיש לאורלנדו כלום מה להתבייש, מול מיאמי אורלנדו יכולה להתבסס על התקווה שמשהו ישתבש וגם על העובדה שיש למיאמי בעיית מצ' אפ קשה מולם, ומול שיקגו, לך תדע. אולי רוז ייפצע או סתם יחטוף הלם קרב.

אורלנדו מנוסה יותר מכל הקבוצות הנ"ל, היתה כבר פעם אחת בגמר NBA, ויש לה סופרסטאר ביד, בדיוק כמו לכל האחרות (למעט מיאמי). למה שהיא לא תראה את עצמה כקונטנדרית? ואם המאזן המרמה הנוכחי יעזור לה להפנים את זה ולהקפיץ אותה למעלה, אז אין בכך שום רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 7:09 pm 
Hall of Famer

ראובן, תגיד לי אתה, למה שקבוצה שעפה בשנה שעברה בסיבוב הראשון בפלייאוף ושלא השתפרה מאז במילימטר תחשוב שיש לה סיכוי ששווה לקחת אותו בחשבון לאליפות? 5%, שלדעתי זו הערכה נדיבה מאוד, זה סיכוי מזערי יחסית לסיכון של להשאר בלי כלום בקיץ. אתה מתעקש על הסיכוי הקטנטן שיש לאורלנדו מבלי לקחת בחשבון את הסיכון, אחרי העזיבה של שאק, שאז אורלנדו לא קיבלה כלום בתמורה, לקח לה יותר מעשור לחזור לצמרת, אם היא הייתה מקבלת משהו, שחקן צעיר עם פוטנציאל או בחירות דראפט, יכול להיות שהיא הייתה צריכה לחכות הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 7:23 pm 
מנהל פורום

מאותה סיבה שלפני הפלייאוף בשנה שעברה אתה דיברת על הבעיות שיהיו למיאמי במקרה של מפגש עם אורלנדו.

בוא נגיד שמיאמי ושיקגו הן מעבר לתחום עבור אורלנדו, עדיין לשאוף למקום שלישי במזרח נראה לי כמו משהו סביר לגמרי לאור ההתרסקות של בוסטון ושל ניו יורק. במה אורלנדו נופלת מאטלנטה או פילדלפיה? מה שיהיה אחר כך אלוהים גדול.

ברצינות, אתה מזכיר לי עכשיו את המורה של טרומן במופע של טרומן, כשהוא אומר "אני רוצה לגלות ארצות חדשות" והיא אומרת לו "תעזוב, גילו כבר את כולן". אני לא אוהד אורלנדו ולא רוצה שהם יצליחו, אבל לי ברור שלו הייתי אוהד והם היו מעבירים את הכוכב הגדול בטרייד כי אין לו סבלנות לחכות לסוף השנה אז הייתי משתגע. וכמו שאמרתי, עובדה שאורלנדו לא הסכימו לזה עד עכשיו ואני אופתע מאוד אם במאזן הנוכחי שלהם הם יסכימו. אם יתחיל דשדוש לקראת המשך העונה והם ידרדרו לאזור מקומות 7-8 כזה, אז זה מן הסתם ישתנה (אבל למה שתהיה הידרדרות כזו?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 7:34 pm 
Hall of Famer

תשמע, אורלנדו יכולה לאטום את האוזניים, לרקוע ברגליים ולצעוק "לא רוצים! לא רוצים!" עד מחר, אבל הווארד כבר אמר להם חד וחלק שהוא רוצה טרייד, הוא פשוט לא רוצה להיות שם. תסובב את זה איך שאתה רוצה,הבחירה שלהם היא בין להתנהג כמו שלושת הקופים שלא ראו, לא שמעו ולא אמרו ואז להיות נורא מופתעים ומאוכזבים בקיץ כשהוא יעזוב בלי תמורה או להבין את הסיטואציה ולנסות להוציא ממנה את המקסימום. זה נורא רומנטי לחלום על אליפות, אבל כשאתה ג'י.אם, אתה לא זורק את העשור הבא של המועדון לפח בשביל סיכוי מזערי לאליפות אחת (שגם היא, ואני מוכן להתערב עכשיו עם כל מי שרוצה, לא תגיע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 8:04 pm 
Hall of Famer

אם הסיכוי לקחת אליפות היה סביר, מילא. אבל הוא לא. 5% זו הערכה נדיבה מאוד גם לדעתי. גם אתה מסכים שבהינתן הרכב מלא של שקאגו ומיאמי אין לאורלנדו סיכוי מולן. אז נכון שיכולות להיות השנה הרבה פציעות שיכריעו לא מעט מגורל העונה העצובה הזו, אבל צריך לזכור שגם פילי וגם אינדיאנה וגם אטלנטה מסוגלות להתמודד מול אורלנדו ולהעיף אותה. אנחנו מדברים על 5 אחוזים לצאת מהמזרח ואוקלוהומה (או כל אחת אחרת שתצא מהמערב) סביר שתבוא למפגש עם אורלנדו כשהיא פייבוריטית. יש להם סיכוי של חצי אחוז עד אחוז לאליפות, להערכתי, ועבור סיכוי כזה - שתלוי כמעט אך ורק בפציעות שיעבדו לטובתם - אני הייתי מפרק את החבילה ולא מתעקש. אגב, אם הייתי אוהד אורלנדו (ולשמחתי אני לא) הייתי רוצה שהם יפרקו את החבילה ויבנו מחדש בחכמה. אם כי לא הייתי רוצה שאוטיס הוא זה שיהיה אחראי על אותה בנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 8:08 pm 
מנהל פורום

אני חושב שעשרים נקודות ו-16 ריבאונדים מבהירים יותר טוב את מצב רוחו הנוכחי של הווארד מאשר הבקשות שלו לטרייד.

ואשר לעשור הקרוב של אורלנדו, אני חושב שהוא כבר נקבע מהרגע שנהיה ברור שהווארד עוזב. אני אחזור שוב לשאלה הרגילה שלי, איזו קבוצה הצליחה להשתדרג (או אפילו להישאר בצמרת) בעקבות טרייד שבו היא התפרקה מנכסיה העיקריים. ברגע שהווארד יעזוב, לאורלנדו נגמר אופק ההזדמנויות עד הפעם הבאה שאלת המזל תאיר להם עיניים, וזה לא קורה הרבה. אם כבר, לדעתי אליפות, בסיכויים קלושים ככל שיהיו, זה הסיכוי היחיד שלהם לנסות להשאיר אותו.

ולגבי ההתערבות, אין בעיה, אבל צריך להתחשב בסיכויים. ההימורים נותנים לאורלנדו 20 ל-1. ההתערבות המקובלת בפורום היא על חתימה. האם תסכים (ואני לאו דווקא מציע, רק לצורך הדיון), שאם אתה מנצח תקבע לי את החתימה למשך חודש, ואם אני מנצח, אז אני עושה לך את זה במשך עשרים חודשים (כל חודש חתימה אחרת)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 8:34 pm 
Hall of Famer

קבוצות שאיבדו סופרסטארים ונותרו בחיים עם עתיד חיובי בסה"כ?
רק בזמן האחרון - יוטה, דנבר.
אוקלוהומה סיטי נבנתה דרך הדראפט באופן חכם.
אני לא בטוח שזה רק עניין של אלת המזל. אתה אוסף בחירות, מחליש את הקבוצה לשנה-שנתיים ומקווה להחלטות מצוינות בדרפאטים הבאים לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 9:08 pm 
Junior

אבל יוטה ודנבר הם בדיוק המודל של קבוצה תקועה - לא מספיק טובות לקחת אליפות ולא מספיק גרועות כדי לקבל בחירת דראפט טובה.
זה בדיוק המצב ממנו רוצים להימנע באורלנדו אני מניח.
השאלה היא איזו קבוצה עשתה טרייד על סופר-סטאר ונשארה במירוץ לאליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 9:37 pm 
מנהל פורום

יותר קל להסתכל על המקרים ההפוכים, שהם למעשה כמעט כל קבוצה שזכתה באליפויות בעשורים האחרונים -

שיקגו, אחרי העזיבה של ג'ורדן ופיפן נכנסה לבור שנמשך יותר מעשור (למרות בחירות דראפט טובות שבוזבזו).
בוסטון לכמעט שני עשורים
הלייקרס היו בתקופה רעה בשנות ה-90 (בין הפרישה של מג'יק וההגעה של שאקיל) ואחר כך אחרי הטרייד של שאקיל, וזה למרות שהיה להם עדיין את קובי ביד ולמרות שהם קיבלו לא מעט על שאקיל.
דטרויט התפרקו לגמרי גם אחרי האליפויות של שנות ה-80 וגם בעשור הזה כשהם ניסו לפרק את החבילה ולהישאר עם משהו (כמובן שיהיו מי שיטענו שהם היו צריכים להתחיל לפרק קודם ויותר חזק)
מאורלנדו לא נשאר כלום מהרגע שפני ושאקיל עזבו עד ההגעה של הווארד
יוסטון התפרקה מנכסיה בסוף שנות ה-90 ונשארה סתם קבוצה בינונית

ואם רוצים, אפשר לתת דוגמאות הפוכות - סן אנטוניו נשארה עם רובינסון עד הסוף המר, וזה שהיא לא פירקה כלום לא הפריע לה לזכות בלוטו ולקבל את דאנקן בדראפט. דאלאס יכלה לחשוב על פירוק החבילה שנה שעברה או לפני שנתיים אחרי שעם נוביצקי היא לא הגיעה לכלום, ובמקום להיבנות מחדש היא עשתה ההיפך והחתימה גארד מזדקן הרבה אחרי שיאו, והפלא ופלא מצאה את עצמה פתאום עם אליפות.

אין מה לעשות, הNBA היא ליגה סופר מאוזנת ועם עליות ומורדות תלולות. האסטרטגיה הנכונה היא לא לחשוב על איך לבנות מחדש (זה מתאים להפועל ירושלים) אלא להיפך - איך להוציא את המיטב מהקיים, כל זמן שיש אפשרות לכך. ממילא רוב הסיכויים שאם אתה עכשיו למעלה, מאוד בקרוב תמצא את עצמך למטה מה שלא תעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 10:24 pm 
מנהל פורום

בוסטון דוקא הוציאו את המיטב מהקיים, רק שהמיטב מת להם באימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 10:26 pm 
Junior

גם לן ביאס וגם רג'י לואיס זה אפילו לא מצחיק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 10:44 pm 
מנהל פורום

לכן לא צחקתי.

אגב, גם יוסטון דוג' לא מוצלחת במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:05 pm 
Junior

בנוגע לדיון על אורלנדו, האם באמת הקבוצות שואפות רק לאליפות? ריצות פלייאוף זה כשלון? האוורד יכול לקחת את המג'יק לעוד ריצת פלייאוף נאה, גמר אזורי זה בודאי אפשרי, הוא הגיע כבר ל2 כאלה עם קבוצות דומות (לואיס>אנדרסון, אבל ג'יי ריץ' זה שיפור בסקונד). טרייד עליו ומי יודע מתי יהיה לקבוצה סופרסטאר ברמתו... זה יכול לקחת עשור ויותר, גם אני לא הייתי עושה את טרייד כרגע.

בנוגע לדיוני קובי (לא יעבור הפסד לייקרסי בלי אחד כזה): לא יודע מה איתכם, אבל אם כבר הצוות המסייע קולע בפחות מ40% מהשדה, אני רוצה שהסופרסטאר שלי ייקח 30 זריקות. את החלופה אני מתעב: כשהצוות המסייע שלו קולע בפחות מ35% מהשדה, הוא לוקח רק 18 זריקות. לברון ג'יימס כמובן. כל עוד קובי קולע באחוזים הנוכחיים, אני באמת לא רואה בעיה בכמות הזריקות שלו, אז הלכתי לבדוק את הכמות של ג'ורדן לעומת שני הזורקים המובילים אחריו:

87: ג'ורדן 27.8 זריקות למשחק, אוקלי + פקסון: 22.5 זריקות.
88: ג'ורדן 24.4 זריקות למשחק, אוקלי + קורזין: 18.2 זריקות.
89: ג'ורדן 22.2 זריקות למשחק, פיפן + גרנט: 21.8 זריקות.
90: ג'ורדן 24 זריקות למשחק , פיפן + גרנט : 24.7 זריקות.
91: ג'ורדן 22.4 זריקות למשחק, פיפן + גרנט : 23.5 זריקות.
92: ג'ורדן 22.7 זריקות למשחק, פיפן + גרנט : 26.4 זריקות.
93: ג'ורדן 25.7 זריקות למשחק, פיפן + גרנט : 27.2 זריקות.
אז ג'ורדן היה אגואיסט? כמו אצל קובי, הקבוצה היתה צריכה שהוא יקלע הרבה. ההבדל בין ג'ורדן לקובי זה אחוזי השדה כמובן.

עד השנה, מספר הזריקות הגבוה ביותר של גאסול+ביינום היה 23.6 זריקות למשחק. השנה הם לוקחים 25.1 זריקות משותפות, אז עם כל הדחף הטבעי להכניס לקובי בכל הזדמנות, מה לעשות שיש גם עובדות: גאסול וביינום מקבלים את הזריקות שלהם. קובי לוקח 24.8 זריקות למשחק על חשבון שחקני החוץ, ובצדק. אפשר להשוות את היחס קובי / גאסול+ביינום, ליחס ג'ורדן / פיפן+גראנט באזור שנת 90.

למה הלייקרס מפסידים? מאסטר העלה טיעון יפה: קובי-גאסול-ביינום שווים לכל היותר 65 נקודות, בשביל לנצח הרבה חבורת האפסים מסביב צריכה לתת 35 נקודות ללילה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' ינואר 23, 2012 11:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:06 pm 
Hall of Famer

אני חושב שבסופו של דבר הכל תלוי בג'י-אם וביכולת שלו להעריך כשרון ולבנות קבוצה מאוזנת וחזקה.
דנבר כרגע היא קבוצה לא פחות טובה וחזקה ממה שהייתה עם מלו, כך שהטרייד לבטח לא החליש אותה. כנ"ל יוטה שגם קיבלה שני גבוהים לעתיד שרק החלו להתפתח ואין לדעת מה התקרה שלהם. שתיהן קבוצות שלא נחלשו ועם מבט לעתיד, במקרה של יוטה, אף התחזקו.
כמובן שאם רוצים ללכת על בנייה מלאה וחזרה עתידית להתמודדות על האליפות, שעדיף לקבל בחירות גבוהות וחוזים נגמרים ולא שחקן טוב שייתן לך נצחונות אבל בכך ישים לך רגל בניסיון להגיע למקום גבוה בדראפט. ללכת על בנייה מלאה זה הימור, לפחות מהבחינה הכלכלית-שיווקית. אתה צריך לדעת למכור מהלך כזה, גם להנהלה וגם לאוהדים ולקוות לטוב. מהלך כזה אני מניח שעושים בקליבלנד. הם קיבלו את אירווינג ואני מעריך שהם יהיו גרועים מספיק גם השנה כדי לקבל בחירה גבוהה נוספת. בנייה מלאה עשו - באופן מופתי למדי - גם באוק-סיטי.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' ינואר 23, 2012 11:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:08 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
אוקיי, אז רק לידי כללי (כי למרות שיש עובדות בשטח, הטיעונים שלי יישארו חרב פיפיות), גאסול זורק בסה"כ זריקה אחת פחות מנוביצקי למשחק, אותו מספר כמו קרלוס בוזר (האופציה ה-2 בבולס), ושווה ערך לדווייט הווארד.
ביינום נמצא מאחוריו ב-0.7 פחות, סה"כ 12.2 זריקות למשחק, שזה גם כן לא רחוק מנוביצקי, בוזר והווארד, ומעל סנטרים אחרים דוגמת ננה, קאזינס, היברט, מארק גאסול ובוגוט.

רצוי להביא את הסטט' הללו במלואן ולא בצורה שתהיה נוחה לך. כלומר, כדאי גם להביא את זריקות העונשין כאשר מדברים על ניסיונות לזריקה לסל וגם חשוב לדבר על דקות משחק כשמדברים על כמות זריקות. אני יוצא מתוך נק' הנחה שהרוב המוחלט של זריקות העונשין של הגבוהים הן כתוצאה מעבירות זריקה ולא עבירות על הכדור (יותר תקף לגארדים) וגם שהרוב המוחלט של הזריקות הוא של 2 זריקות ולא של סל+1. אולי זה יוצר קצת עיוות, אבל זה מקל לי על החיים מאד וזה מה יש. את זריקות העונשין נחלק בגלל זה לשניים, כדי לקבל מספר כולל של ניסיונות זריקה לסל - עונשין פלוס זריקות מהשדה.

הצמד של הלייקרס מעמיד את הנתונים הבאים:
ביינום - 14.8 איומים ב-34 דקות
גאסול - 14.5 איומים, ב-37 דקות

נוביצקי - 16.4 איומים, ב-30 דקות

הווארד - 17.8 איומים,ב-38.5 דקות

בוזר - 14.3 איומים, ב-30 דקות

אז הנתונים קצת שונים מאיך שניסית להציג אותם. גם ביינום וגם גאסול נוגעים משמעותית פחות מאשר הווארד ומאשר נוביצקי (פר דקה) וגם פחות מבוזר. אתה גם שוכח לציין שלא רק ששלושת השחקנים הללו הם כמעט היחידים שקולעים בלייקרס, אלא ששלושתם הם כמעט היחידים שזורקים בלייקרס.

ראובן, הספארס ממש לא הלכו עם רובינסון למרות שהוא הזדקן ואז למזלם הגיע דאנקן. רובינסון היה בשיאו עונה לפני שדאנקן נבחר. בעונה שבסיומה הוא נבחר רובינסון פשוט נפצע לכל העונה והספארס צללו עמוק ללוטרי וזכו בפיס של דאנקן. לא הייתה סיבה לספארס להעביר את רובינסון, כי פשוט הוא רצה להישאר בספארס והוא היה בשיאו. לא דומה בכלל למקרה אורלנדו או לכל מקרה של פירוק קבוצת צמרת.

סטן ואן גנדי

נערך לאחרונה על ידי עמוס לב בתאריך ב' ינואר 23, 2012 11:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:09 pm 
מנהל פורום

ערן, למה, היא הגיעה לאנשהו מאז שבארקלי/דרקסלר/אולג'ואן עזבו אותה? אחוזי צפייה גבוהים בשוק הסיני לא נחשבים.

דווקא יוסטון דוגמה מצוינת לצורת החשיבה ההפוכה של קבוצות בNBA. אחרי האליפות השנייה נהיה די ברור שדרקסלר ואולג'ואן לא נהיים יותר צעירים, והסיכוי לאליפות הלך וקטן. הם היו צריכים לכאורה להכות בברזל בעודו חם ולשלוח אותם בטרייד למען איזו בנייה. במקום זה הם החתימו עוד שחקנים מזדקנים וניסו להמשיך לקחת אליפויות עם מה שיש. זה לא הצליח אבל אני בספק אם מישהו ביוסטון מתחרט על הניסיון או חושב שהאלטרנטיבה היתה טובה יותר.

att, אני לא טוען שטריידים הם בהכרח דבר רע. אני טוען שאין שום סיבה לזרז תהליך פירוק רק כי הסיכויים לאליפות נמוכים או כי השחקן דורש טרייד. אם אורלנדו יקבלו תמורה הולמת, שיהיה להם לבריאות. אבל להביא איזה ביינום או בוזר מתוך איזו מחשבה היסטרית שצריך להשיג משהו זה בעיני שיא הטמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:12 pm 
Hall of Famer

ראובן, תשווה את המצב של טורונטו היום לעומת זה של יוטה או דנבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:17 pm 
Hall of Famer

ביינום זו לא בהכרח מחשבה היסטרית כשחושבים על אמנסטי להידו ופירוק הקבוצה כמו שהיא בנויה כעת. בוזר כן. בוזר זה צורת חשיבה של "בוא ננצח עכשיו" לעומת ביינום שכן מייצג את העתיד וגם עלול להפסיד עונה או שתיים לרווחת הקבוצה וכדורי הפינג פונג שלה. יש לאורלנדו אפשרות ללכת ולהותיר את הקבוצה תחרותית ובינונית אם הם לוקחים בחזרה את דנג ושניים מבין גיבסון, אשיק ונואה או להחליף את הווארד בבחירות דראפט ושחקן צעיר מבטיח ובכך ללכת לבנייה מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:23 pm 
Junior

יוטה ודנבר הן קבוצות שלא היו טובות מספיק לקחת אליפות לפני שנפטרו מהשחקן הכי טוב שלהן. דווקא בחירות דראפט גבוהות נותנות את הצ'אנס ליפול טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:30 pm 
מנהל פורום

הטיעון שלך הוא שלא כדאי לפרק, כי אז יש הדרדרות גדולה יותר. יוסטון שפורקה, עקב סבא זמן המרושע, לא הדרדרה במיוחד, ולולא יאו נפצע, אני מאמין שגם היתה קונטנדרית מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 11:44 pm 
Hall of Famer

עמוס, יש גם גבול לכמה אפשר להכניס לשחקני פנים. ההשוואה שעשית היא פשוט לא הוגנת.

קודם כל, כי גאסול וביינום הם שניים.
שנית, כי נוביצקי והאוורד למשל, הם אופציות ראשונות בקבוצה, לעומת גאסול וביינום שבכל מקרה לא יהיו האופציה הראשונה בלייקרס. (ההשוואה עם בוזר, לכן יותר טובה. מצד שני, תן לי להמר שנואה כמעט ולא מאיים על הסל, וכאמור, יש גבול ליכולות לתת כדורים לגבוהים מתחת לסל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 12:13 am 
מנהל פורום

ערן, מה שאני טוען בעצם זה שהאצה של תהליך הפירוק לא מעלה ולא מורידה ברוב המקרים. במקרה הזה יוסטון לא פירקה בכח אלא חיכתה בסבלנות שהכל ייגמר סופית, וזה לא עזר לה להישאר בצמרת (כי זה כמעט בלתי אפשרי) ולא הזיק לה במיוחד.

עמוס, תשווה את המצב של טורונטו לפני העזיבה של בוש למצב של יוטה ודנבר לפני העזיבה של הכוכבים, לא רק אחרי. הם היו קבוצת פח ונשארו קבוצת פח. בכל מקרה, אין דין קבוצה גרועה שעבורה באמת אופציית הבנייה היא ריאלית (ע"ע למשל ממפיס שבסופו של דבר יצאה מורווחת מהטרייד הנוראי לכאורה על גאסול) כדין קבוצה טובה שמאבדת כוכב. והדוגמה של דנבר ממילא לא רלוונטית כי אין לי שום התנגדות לטריידים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 119 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה