סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 12:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
די נו, ירושלים לא תיפול למקום 8. ואני רציני לגמריי. אולי זה בגלל שבראש י-ם יושבת לי שהיא טובה יותר ממה שהיא באמת אבל קשה לי להאמין שהיא תסיים את הליגה במקום 8. הם לא היו במקום הזה כמה שנים? 9? או אפילו יותר לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:29 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
כשיש קריטריון ומתעלמים ממנו בשביל קבוצה מסויימת, איך תקרא לזה? זימון? שיזמון? יותר טוב זיריון. זהו. זיריון דה-פקטו.

עוד קשקוש ממוחך הקודח דה-פאקטו.

מאיפה הרעיון שה"התעלמות" הייתה בשביל הפועל ? ואם זה אכן היה ככה , איך אתה מסביר את העובדה שבשנתיים הקודמות הגליל קיבלו מקום בבתים , והפועל נאלצה לעבור במוקדמות (ושנה אחת גם זה לא)?

בקיצור , כל אלה הן לא יותר מאשר תיאוריות , בעוד הקבוצה היחידה בארץ שמקבלת שריון גורף , חד משמעי ועובדתי זו מכבי תל אביב. תתחיל את התלונות נגד השריונים בה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:36 pm 
Sophomore

רק לציין שהיול"ב כבר אישר לגליל לשחק בגן נר - במשחק נגד צדביטה.כלומר כבר אישרו להם את המגרש.
בקיצור.אתם המאמי של ג'ורדי בכל הקשור ליורוקאפ.
מאמי דה פאקטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:37 pm 
Senior

כי בשנה שעברה הגליל "הסכימה" לשחק במלחה ובעצם דפקה את התוכניות של היול"ב לפסול אותה, הם לא יכולו לפסול אותם ברגע שהגליל הסכימה לשחק במלחה כי אז לא הייתה יכולה לתת גם לירושלים לשחק ביול"ב. השנה הגליל כבר לא הסכימו לשחק במלחה, אז הם נפסלו בשביל לפנות את הדרך לירושלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:38 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
רק לציין שהיול"ב כבר אישר לגליל לשחק בגן נר - במשחק נגד צדביטה.כלומר כבר אישרו להם את המגרש.
בקיצור.אתם המאמי של ג'ורדי בכל הקשור ליורוקאפ.
מאמי דה פאקטו

נו , אז אני עדיין מחפש את שלושת העונות הקודמות בהן לא קיבלנו משום מה למרות השריון כרטיס לבתים. אגב , באותן שלוש השנים אתם הייתם חזק ביורוליג , למרות ששנתיים מהן לא הייתם אלופים. מעניין מי פה המשוריין....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל מי המזוריין?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני בהחלט רואה את זה קורה, בהנחה שתהליך ההידרדרות הנוכחי יימשך. נכון להיום הפועל משחקת עם שני זרים, כשוראנדו ומקאמי הם נוכחים נפקדים (ולפעמים נפקדים), שאר השחקנים נראים כמו צל של עצמם, למעט משה מזרחי שזו ממש לא חדשה טובה במיוחד. בגיזרת וראנדו זה כנראה לא הולך להשתנות וצריך להיות אופטימיסט קיצוני להתלהב מההחתמה של ברדלי (לטעמי).

בכל אופן, זה לוח המשחקים של הפועל עד סוף העונה: נתניה, מכבי, חולון והביקעה בבית, אשדוד, חיפה וראשון בחוץ. ממשחקי החוץ צריך להיות די אופטימי כדי לקוות שהקבוצה תיקח יותר מניצחון אחד, ושלושה הפסדים זה מאוד סביר. ממכבי/חולון/ביקעה הפועל לא תצא עם יותר משני ניצחונות, ובהנחה שמול נתניה ברדלי לא ישחק או לא יהיה מחובר, נתניה בבית זה ממש לא ניצחון בכיס.

בקיצור, תסריט סביר מאוד שעד סוף העונה הפועל לוקחת שניים או שלושה משחקים בלבד, וזה בערך מה שקרה לה בעשור הקודם כשאפי הוחלף בשרף והקבוצה פשוט התרסקה. סצנריו כזה יביא אותה די בודאות למקום שביעי (מתחת לביקעה) הווה אומר פלייאוף תחתון. בפלייאוף התחתון הכל יכול לקרות, בפעם הקודמת שהפועל היתה שם היא ספגה הפסדים מבישים בזה אחר בזה מקבוצות שלא רצו לרדת (לפחות זה לא רלוונטי השנה), ואפשר גם להזכיר את אשקלון של לפני כמה עונות שבסיבוב השלישי נתנה קפיצה מקבוצת תחתית לסף פיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:43 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אבל מי המזוריין?

אבל מי פה המחוריין ? (תרגום ההודעה שלך במילים אחרות - הבנתי שהמציאות לא איתי , אז נצא מזה בבדיחה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:44 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאתה קצת מגזים, בדיוק הדבר שיצאת נגדו בהזדמנויות אחרות.
חיפה כרגע מרוסקת יותר מירושלים ואני לא רואה אותה מנצחת אף אחד בליגה, בבית ובחוץ. אשדוד בלי ברדלי עוד טעונה הוכחה.
נתניה והבקעה זה יום כן יום לא, יכול להיות שיגיעו אליכם ביום שלא.
ולגבי מכבי, מן הסתם מכבי אמורה לנצח, אבל גם בנוקיה מכבי הייתה אמורה לנצח. כבר ראיתי קבוצות גרועות של ירושלים מנצחות קבוצות יותר טובות של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:45 pm 
Hall of Famer

רגע ראובן, לא הבנתי: איך לכל הרוחות הליגה בנויה השנה? אחרי 2 סיבובים יש חלוקה לבית תחתון ועליון? או אחרי 3? ואם יש חלוקה כזו אח"כ הקבוצות העליונות בבית התחתון עולות לפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:46 pm 
Hall of Famer

ראובן , גארד אחד , סקורר טוב , יכול לשפר מאוד את הפועל , וזה יכול להיות בהחלט בראדלי.

אני לא חושב שגם איתו הפועל קבוצה אדירה , אבל שוב יש גם פה הגזמה מצידך לצד השני. אני עדיין חושב שהפועל תסיים בפיינל-פור, ונצטרך לחכות ולראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:46 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אבל מי המזוריין?

אבל מי פה המחוריין ? (תרגום ההודעה שלך במילים אחרות - הבנתי שהמציאות לא איתי , אז נצא מזה בבדיחה).

אז משוזמן.
בהצלחה בבתים בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:47 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
רגע ראובן, לא הבנתי: איך לכל הרוחות הליגה בנויה השנה? אחרי 2 סיבובים יש חלוקה לבית תחתון ועליון? או אחרי 3? ואם יש חלוקה כזו אח"כ הקבוצות העליונות בבית התחתון עולות לפלייאוף?

2 סיבובים , חלוקה לבית עליון (6 קבוצות) ותחתון (5) , סיבוב אחד , שתי הראשונות בפלייאוף התחתון עולות לסדרות 1-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:47 pm 
Hall of Famer

שיהיו בריאים. כל עונה הם מוצאים פורמט חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 4:49 pm 
Hall of Famer

אני עדיין חושב שגארד סקורר לא ישדרג את ירושלים במה שהיא באמת צריכה. היא הייתה נעולה על גארד לפני שנודע שורנאדו עוזב, עכשיו שורנאדו עוזב מה שחסר לה הרבה יותר זה גבוה, אבל כבר נעולים כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 5:27 pm 
Junior

ירושלים כבר הגיעה ליורוקאפ ממקום 7 (או 6) בליגה. כך שגם בפרמטרים של השיריון (או זיריון, או חיריון, לכו על זה) שלה, העונה שעברה לא היתה מאוד חריגה.

ומי שבאמת רוצה להשתכנע שהאולם בגן-נר באמת נפסל (אחרי שכבר אושר בסיטואציה אחרת, ולמרות שהאולם של ירושלים זהה לחלוטין), שישכנע את עצמו. אם לא בהצלחות ספורטיביות, לפחות בדבר אחד ירושלים מצליחה להידמות למכבי.

ולגבי נושא הת'רד - מצטרף לתהיה (הכפולה): מה הבעיה במהלך כזה, ומה למען השם התועלת מהמהלך הזה (לשני הצדדים)? לא ידעתי שאשדוד ממש לחוצים בכסף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 6:06 pm 
Junior

עופר ברקוביץ' עולה להתראיין היום וקשה שלא לחוש אי-נוחות קלה מהדברים. הנחתה של הג'י.אם האוזמן, אף אחד לא דיבר עם המאמן וזה אפילו לא איזשהו טרייד שעושה היגיון מקצועית. סתם מכרו שחקן בשביל כסף, כי אין השנה ירידות ואולי הם לא מאמינים בסיכוי לפלייאוף. חבל. לדעתי דווקא אשדוד יכולים לעשות פלייאוף השנה, בלי ראמל בראדלי הם קבוצה נכה ולמה לא לשחרר בעצם גם את הזרים האחרים? אני בטוח שיש קבוצות שישמחו לקלוט את דאנקן או קרטר בליגה. גם את טפירו, בעצם. למה להחזיק מקצוענים על הפיירול בעונה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

איך בדיוק הגענו מלכתחילה למצב שאין ירידות השנה? מי האידיוט שחשב שזה יהיה רעיון טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:11 pm 
Senior

יו"ר האיגוד החדש שהתעקש להשאיר את אשקלון בליגה גם במחיר של אין ירידות והפיכת הליגה לבדיחה עם מספר אי זוגי של קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:28 pm 
מנהל פורום

דייבי ג'ונס כתב:
ומי שבאמת רוצה להשתכנע שהאולם בגן-נר באמת נפסל (אחרי שכבר אושר בסיטואציה אחרת, ולמרות שהאולם של ירושלים זהה לחלוטין), שישכנע את עצמו. אם לא בהצלחות ספורטיביות, לפחות בדבר אחד ירושלים מצליחה להידמות למכבי.

אחרי קביעה כזו, אני אשמח לתשובה פשוטה לשאלות הבאות:

א. איזו סיבה בעולם יש ליול"ב לרצות כל כך לראות את הפועל ביורוקאפ?
ב. ונניח שבאמת היול"ב כל כך משתוקק לראות את הפועל, אז למה בשנים שלפני כן גליל הועדפה על הפועל?

והניסוח של "להשתכנע שהאולם בגן-נר באמת נפסל" הוא ניסוח לך-תוכיח-שאין-לך-אחות קלאסי. הטענה שגליל נפסלה בגלל מספר המקומות באולם שלה היא אכן בלתי סבירה לחלוטין. אבל מעולם לא שמעתי את הטענה הזו מועלית מצד היול"ב. למעשה, לי אישית אין מושג קלוש על מה גליל נפסלה. האם אתה יודע מה היתה העילה (הרשמית כמובן, לא האמיתית שקליין הוא בעצם המאהב של ג'ורדי ו/או הוא מאיים לפרסם תמונות עירום שלו בפייסבוק)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:31 pm 
Junior

התייחסתי לטענה של כותב מסוים שעלתה כאן. גם לי אין מושג מה הסיבה האמיתית שגליל נפסלה, אם היא אכן נפסלה ולא הוחלפה.

השאלה הראשונה שלך באמת לא ברורה לי. אתה שואל ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:37 pm 
Senior

אני ינסה לענות.

א. שנים של קשרים, יד רוחצת יד, קבוצה שמשחקת קבוע במפעל, זכתה בו, אבל בעיקר שוב קשרים של ירושלים עם ראשי היול"ב.
ב. יש חוקים פה, והחוקים הם שהמקום השני מקבל את הכרטיס. היול"ב שקיבל את ישראל כחברה כבר לא יכול להחליט לבד, הדרך היחידה שלו לעשות את זה היא לפסול את המועמדות האחרות. בשנה שעברה גליל החליטו שהם לא מוותרים ואמרו שגם אם יזרקו אותנו לשחק במלחה אנחנו נשחק מעצם העיקרון.

אם אני לא טועה הרי היה אותו הוויכוח לפני שנתיים שחיפה החליטה לא להשתתף באירופה, ואז גליל טענו שהכרטיס מגיע להם מכיוון שהם סיימו במקום השלישי, אבל היול"ב התנגד והעדיף את ירושלים ואז תירץ את זה בזה שחיפה וויתרה על הכרטיס ויש להם הזכות לתת אותו למי שהם רוצים.

בקיצור, בו נגיד ככה... על פעם שהייתה ליול"ב אפשרות לפסול קבוצה אחרת בשביל לקדם את ירושלים הם עשו את זה. הסיבות שמורות כנראה אצל ג'ורדי וחברים שלו, אבל זאת עובדה דיי ברורה. כשהם לא הצליחו לפסול את הקבוצות לא הייתה להם בריירה אלא לעמוד על פי החוקים שנקבעו (ומקסימום לתת כרטיס חופשי לירושלים, דבר שקרה בעבר לדעתי גם כן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:42 pm 
מנהל פורום

דייבי, כן, ברצינות גמורה. הפועל קבוצה נחמדה עם קהל נחמד ותקציב סביר. יש עשרות כמוה באירופה. איזו סיבה יש לכופף חוקים למענה?

וקוף, לדעתי אתה זוכר לא נכון מה שקרה עם חיפה וגליל, אבל גם אני לא זוכר את כל הפרטים. מוכר לי שגליל לא היו מוכנים להשתתף במוקדמות או משהו כזה (עובדה שגם הפועל שיחקה במוקדמות ולא בבתים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:46 pm 
Hall of Famer

יש מצב ששמו של קלי מקארתי עדיין לא עלה בת'רד הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:48 pm 
Junior

אז תסלח לי אבל אני לא קונה את ההיתממות המעושה הזאת. אתה אחד הכותבים האינטליגנטיים פה וגם אחד ההגונים שבהם (ומבקר בנחרצות רבה את קבוצתך האהודה כשהדבר מתבקש, בניגוד לכותבים רבים כאן מכל הצדדים) - אתה באמת לא מסוגל לקבל את העובדה שביול"ב יש העדפה מובנית להפועל ירושלים כנציגה הישראלית השנייה באירופה?

סיבות יש לא מעט - ירושלים היא הקבוצה עם ההישגים הטובים ביותר במפעל ב15 שנה האחרונות (אפשר לטעון כמובן שיש כאן היפוך של סיבה ותוצאה, כיוון שירושלים היא היחידה שמתמודדת בקביעות, אבל גם זה עומד לזכותה), היא זוכת יול"ב קאפ לשעבר, בעשור האחרון היא הקבוצה הישראלית היחידה פרט למכבי שמצליחה בעקביות להעמיד תקציבים סבירים ולמלא את האולם הביתי שלה. למען האמת, כשמסתכלים על זה בצורה אובייקטיבית, אני לא רואה שום סיבה לא להעדיף אותה על פני קבוצות אחרות. כלומר, למעט הסיבה הספורטיבית כמובן.

והטענה שיש "עוד כמוה עשרות באירופה" היא לא ממין העניין, סלח לי. ההשוואה היא לא לקבוצות אחרות באירופה כי ירושלים לא נכנסה על ווילד-קארד (למעט מקרה אחד) אלא כנציגה הישראלית במפעל. כלומר, צריך להשוות אותה לא לכל מיני באמברג וטורוב אלא לבני השרון וגליל/גלבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 94 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה