סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 3:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:11 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לי אישית דווקא אין ספק שהנדריקס יהיה שחקן טוב יותר. אין סיבה אמיתית להניח שלא. ראינו שיפור משמעותי ממנו העונה (לעומת העונה שעברה), הוא שחקן צעיר וגם הארד וורקר שמשפר אלמנטים במשחק שלו.

יכול להיות שהוא באמת לא יעיל כ5 מול קבוצות כמו ברצלונה (אגב, בשנה שעברה 16 נק' ו16 ריב' במשחק נגדם בחוץ) אבל כמה קבוצות כבר יש כאלה ביורוליג. בקיצור, אם יש מישהו שלא הייתי מסיק מסקנות לגביו מהמשחק הזה, מדובר בריצ'י הנדריקס. הגנתית אגב הוא היה טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:19 pm 
Senior

הגנתית הוא אכל כל מוב אפשרי של לורבק. נכון שלורבק באמת שחקן מעולה אבל הוא פחות או יותר הלך לאותה תנועה והנדריקס בלע בכיף את הפיתיון. לורבק גם הגיע עמוק עמוק לתוך הצבע של מכבי והוא לא השחקן הכי פיזי בעולם. אני לא חושב שמכבי צריכה להשאיר אותו בסכומים מטורפים. מישהו כמו מוחמד סנה, שהיום כנראה יהיה יותר זול מהנדריקס, יכול להיות פיתרון לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:21 pm 
Hall of Famer

כן, זה קצת מוזר להגיד שמישהו בקו הקדמי של אלקטרה עשה עבודה טובה בהגנה לאור החגיגה של ואסקז (משחק שיא העונה ביורוליג) ולורבק בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:27 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
תגיד לי, נדב, אלקטרה משלמת גם לך חסות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:29 pm 
Hall of Famer

כבר הסברתי בעבר למה אלקטרה, אבל ניתן לך את זה במקוצר: השתרש בארץ המנהג הדוחה והמעצבן שבו "מכבי" סתם היא מכבי ת"א, גם כשהיא משחקת בליגה נגד קבוצות שהן לא פחות "מכבי" ממנה. מצאתי שזה קצת טורח לכתוב בכל פעם את השם המלא, ואז הגיעה ההבלחה שממילא מדובר במועדון שממסחר את עצמו עד כמה שהוא יכול, אז למה לא לזרום עם הפלסטיק ולקרוא להם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה האמת אחלה בסיס לתיאוריית קונספירציה. היחידים שמקפידים לציין במפורש את שם נותנת החסות של קבוצה זה או שמעון מזרחי או השונאים הכי מובהקים שלה. מעניין אם לאומית מעביר לחולון את הכסף שהוא מקבל ממגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:38 pm 
Junior

לא יודע לגבי סנה אבל שוב, אני לא מסכים לגבי ההגנה של הנדריקס. ההגנה שלו על הפיקנ'רול (ובכלל, הטיפול של מכבי בפיקנ'רול של ברסה) היתה לא פחות מפנטסטית. זה המהלך ההתקפי שמייצר בערך 70% מהזריקות הטובות של ברסה בערב רגיל, ואתמול מכבי לא נתנה לה כמעט כלום במשך 35 דקות. המחיר שאתה משלם (3-4 מהלכים שהם הצליחו למצוא את וסקז לדאנק) היה סביר לחלוטין.

ולגבי הפוסט-אפ של לורבק בסוף אני מסכים. הראה קצת רכות לא אופיינית אם כי יש, כפי שציינת נסיבות מקילות. סוף משחק, ריווח התקפי מצוין של ברסה, שחקן הפוסט-אפ הטוב והמגוון באירופה. כמובן גם ההחלטה (השערורייתית) לא להביא עזרה. באמת? לא להביא עזרה על לורבק? מישהו במכבי נרדם או שפשוט לא ראו מספיק פעמים את גמר הפלייאוף מ2010.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:44 pm 
Senior

מה שהזוי גם שלורבק לא קיבל את הכדור קרוב לסל אלא התחיל את המהלך רחוק. שוב, תביא לפה סבן פוטר כמו סנה והוא יועיל לדעתי לא פחות מהנדריקס ולדעתי גם יותר בסוג כזה של משחקים. היום לדעתי הוא עולה כמו שון ג'יימס, אולי קצת יותר. זה יאפשר למכבי לשים יותר כסף על רכז\סמול פורוורד(סמית' נגר נוראי). משחקים בקופליג מכבי תנצח גם עם רות'בארט בתור 5 וההחגיגה של הנדריקס בליגת גמדים או באדריאטית זה לא מדד בעיני. הוא עדיין שחקן התקפה לא גדול שניזון בעיקר מאחרים ואתמול ראינו שהוא גם לא איזה סטופר הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:48 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
לא יודע לגבי סנה אבל שוב, אני לא מסכים לגבי ההגנה של הנדריקס. ההגנה שלו על הפיקנ'רול (ובכלל, הטיפול של מכבי בפיקנ'רול של ברסה) היתה לא פחות מפנטסטית. זה המהלך ההתקפי שמייצר בערך 70% מהזריקות הטובות של ברסה בערב רגיל, ואתמול מכבי לא נתנה לה כמעט כלום במשך 35 דקות. המחיר שאתה משלם (3-4 מהלכים שהם הצליחו למצוא את וסקז לדאנק) היה סביר לחלוטין.

איך, איך אפשר להגיד שהטיפול בפיקנרול של ברסה היה פנטסטי? עאלק "3-4 מהלכים שהם הצליחו למצוא את ואסקז זה מחיר סביר". כמעט כל הנקודות של ואסקז (והוא קלע אתמול 20% מהנקודות של ברצלונה) באו כשהוא חופשי לחלוטין או בפוזיציה נוחה מתחת לסל, כתוצאה ישירה מטיפול כושל בפיקנרול. לורבק, כאמור, עשה מה שהוא רצה. צריך להביא עזרה או לא צריך להביא עזרה, איך אפשר לשבח את ההגנה של הנדריקס כשהגבוהים של ברצלונה סיימו עם 13/16 מהשדה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:51 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
מה שהזוי גם שלורבק לא קיבל את הכדור קרוב לסל אלא התחיל את המהלך רחוק.

למה זה הזוי? לורבק הוא ה4 הכי טכני באירופה, זה מה שהוא יודע לעשות. מה שהזוי זה לטעון שהנדריקס עשה הגנה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:54 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
מה שהזוי גם שלורבק לא קיבל את הכדור קרוב לסל אלא התחיל את המהלך רחוק. שוב, תביא לפה סבן פוטר כמו סנה והוא יועיל לדעתי לא פחות מהנדריקס ולדעתי גם יותר בסוג כזה של משחקים. היום לדעתי הוא עולה כמו שון ג'יימס, אולי קצת יותר. זה יאפשר למכבי לשים יותר כסף על רכז\סמול פורוורד(סמית' נגר נוראי). משחקים בקופליג מכבי תנצח גם עם רות'בארט בתור 5 וההחגיגה של הנדריקס בליגת גמדים או באדריאטית זה לא מדד בעיני. הוא עדיין שחקן התקפה לא גדול שניזון בעיקר מאחרים ואתמול ראינו שהוא גם לא איזה סטופר הגנתי.

לורבק תמיד מתחיל את המהלך רחוק יחסית. הוא לא שחקן שנבנה על פיזיות ולכן הוא גם בדרך-כלל לא תופס מיקום עמוק מדי בצבע (שגם מנטרל את המגוון העצום שלו בהטעיות גוף וזריקה). שוב, אני באמת לא חושב שזה נכון לנתח כרגע חלופות של גבוהים בשוק על סמך משחק אחד - גם אם נקבל את הטענה שהנדריקס לא מתאים לשחק נגד קבוצה כמו ברצלונה, אין הרבה קבוצות כאלה באירופה. אני לא מחסידי הפילוסופייה של להחתים שחקן למצ'-אפ ספציפי. כשאתה מדבר על "סוג כזה של משחקים", ראוי אולי לציין שאנחנו מדברים על משחק אחד או שניים כאלה בשנה.

וסתם כאנקדוטה- אני מקווה שברור שסבן פוטר כמו סנה (נניח) ממש לא פותר לך את הבעייה במצ'-אפ הספציפי נגד ברצלונה. ברסה שוחטת, תרתי משמע, שחקנים כאלה בפיקנ'רול - שכאמור מכבי התמודדה איתו נהדר פשוט - ובפוסט-אפ לורבק היה מאכיל אותו הרבה מאוד חצץ. לדעתי האישית לורבק טוב יותר דווקא במצ'-אפים כאלה ולראייה מה שהוא עולל לקאחה בגמר ההוא וגם בסדרה בחצי-הגמר של שנה שעברה. פשוט הרג אותם כשעברו לשמור עליו עם 5 טבעי ולא פורוורד. ואנחנו לא מדברים פה על איזה רכיכה חסרת חוט שדרה. בגמר אז שמר עליו טיאגו ספליטר, מי שנחשב לסנטר ההגנתי אולי הטוב באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:27 pm 
Senior

פיק אנד רול דיפנס זה משהו שאפשר לעשות טוב גם עם גבוהים לא אתלטיים או זריזים(וסנה לא עונה להגדרה הזאת, אגב), בטח כשלמאמן שלך קוראים דייויד בלאט. ראינו את קאנטו עושה את זה טוב עם מרקונאטו ושרמדיני, לא בדיוק שני הגבוהים הכי אתלטיים וזריזים בעולם. סנה, אגב, הוא לא רק סבן פוטר אלא עם סטנדינג ריץ' מפלצתי של 5'9. לצורך ההשוואה, הסטנדינג ריץ' של האוורד הוא 3'9. אפשר גם לשמור אזורית, משהו שמכבי לא עשתה אתמול מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:33 pm 
Junior

עזוב רגע את סנה. לא אמרתי אם הוא מתאים או לא למכבי ואני גם לא חושב שזה מה שעומד על הפרק (יש לך ספק שמכבי תנסה להמשיך עם הנדריקס?). אין ספק שאפשר לשמור את הפיקנ'רול גם עם גבוהים אחרים אבל הנדריקס עושה את זה באמת מצוין. לא ראיתי הרבה גבוהים שעושים את זה ברמה הזאת והיחיד שאני מצליח כרגע לחשוב עליו זה בטיסט. אחת הסיבות אגב שאוברדוביץ' כל כך אוהב אותו.

מסכים איתך שפיקנ'רול דיפנס זה לא הכל בחיים וכמובן שאם זאת היתה הסיבה היחידה, לא באמת כדאי להשאיר את הנדריקס. אבל הוא מביא לך גם המון אקטיביות בהתקפה, הוא זז כל הזמן ונגד מרבית הליינאפים ביורוליג הוא גם שחקן התקפה יעיל. פיתח השנה את המוב שלו שהוא מסתובב אל כתף שמאל ומסיים בחצי הוק מימין. יופי של מהלך. הוא גם הארד וורקר שיש לנו את כל הסיבות להניח שימשיך להשתפר ולהתפתח כשחקן גם בהמשך. וכמובן שהוא גם אישיות סופר חיובית בקבוצה, לפי מה שמספרים.

בקיצור, לא למהר לחתוך אותו אחרי משחק אחד (קצת) פחות טוב, נגד קבוצה שמלכתחילה המצ'-אפ של מכבי איתה לא בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:37 pm 
Senior

הוא לא שחקן התקפה יעיל מול ברצלונה, צסק''א, פאנאתנייקוס, ריאל מדריד או סיינה. זה הרמה שמכבי שואפת ומכוונת אליה. אני גם אשמח אם מכבי תשאיר אותו אבל זה בוודאי לא בכל מחיר ובהחלט הייתי נפרד ממנו על חשבון שידרוג עמדת הסמול פורוורד או הרכז. אגב אחת הסיבות שהמאצ' אפ של מכבי מול ברסה לא טוב זה העובדה שהאיש גמד יחסית לסנטר(2.02 מ' עם נעליים) ולברצלונה, כמו לשאר הגדולות, יש סנטרים קצת יותר גבוהים ועבי בשר שמולם אתה צריך גם גובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 2:10 pm 
Junior

זאת כבר מערכת שיקולים אחרת שאין לי מושג אפילו איך להתחיל לנתח. ברור שמכבי צריכה קודם כל להתחזק בעמדת הרכז לקראת העונה הבאה. אני לא יודע איך ועד כמה המו"מ עם הנדריקס יהיה קשור לשם לאור העובדה שינסו לסגור איתו עוד העונה, ורכז כמובן מכבי לא תתחיל לחפש ולשמוע מחירים לפני הקיץ.

בקיצור, אני חושב שהדיון יהיה תחום יותר לאיזור הצבע. הנדריקס מול שאר החלופות והעלויות בעמדות 4-5. גם זאת החלטה לא טריביאלית לגמרי בעיניי, לאור העובדה שלמכבי יש על הפיירול את אחד השחקנים הכי מבטיחים בעמדה שלו באירופה. אני בהחלט בעד להחזיר את מצ'באן למכבי בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 2:21 pm 
Senior

מכבי לא תסגור איתו השנה אלא אם כן האיש יחליט שהוא רוצה לשחק פה בכל מחיר. אני חושב שבין מאצ'באן להנדריקס מכבי תצטרך ללכת על הראשון ולהביא סנטר זול וגבוה במקום הנדריקס. הצעתי פה אחד, בטוח יש עוד כמה שחקנים על סף ה-NBA\ליגה ספרדית שיכולים לתת סייז, אתלטיות ויכולת חסימה. מג'יימס הייתי נפרד. אם אפילו רות'בארט מצליח להועיל ביורוליג והוא לא, כנראה שהוא לא שווה גם את המעט שמשלמים לו. מכבי לא צריכה סנטר שמועיל רק בליגה הישראלית.

אגב, שאלה לעכברי המכללות: איי ג'יי פרייס של אינדיאנה יכול להתאים למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 2:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לגבי רכז לעונה הבאה, אני ממש מתגעגע לימי פארגו/פארמר של רכזים שיכולים לעבור את השחקן שלהם בכדרור מתי שהם רוצים. את בו מקאלב מכבי לא תוכל להחתים אבל מה לגבי החזרה של ביינום? הוא לא ממש מקבל קרדיט בדטרויט (שבנוסף לסטאקי בחרו בדראפט את ברנדון נייט המוכשר) ואני מתאר לעצמי שהוא קצת התבגר ושיפר את רמת קבלת ההחלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 2:51 pm 
Senior

למכבי יש היום גארד כזה(לאנגפורד). אני חושב שעדיף להשאיר אותו ולחפש מישהו שישלים אותו מבחינת ניהול המשחק והקליעה מבחוץ. ואני לביינום ממש לא מתגעגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 4:33 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
מכבי לא תסגור איתו השנה אלא אם כן האיש יחליט שהוא רוצה לשחק פה בכל מחיר. אני חושב שבין מאצ'באן להנדריקס מכבי תצטרך ללכת על הראשון ולהביא סנטר זול וגבוה במקום הנדריקס. הצעתי פה אחד, בטוח יש עוד כמה שחקנים על סף ה-NBA\ליגה ספרדית שיכולים לתת סייז, אתלטיות ויכולת חסימה. מג'יימס הייתי נפרד. אם אפילו רות'בארט מצליח להועיל ביורוליג והוא לא, כנראה שהוא לא שווה גם את המעט שמשלמים לו. מכבי לא צריכה סנטר שמועיל רק בליגה הישראלית.

אם ג'יימס היה משחק בלובליאנה או בפרטיזן אני מעריך שהוא היה מועיל ביורוליג מאד ואפילו אחד הגבוהים היותר טובים בה. בדיוק כמו שמצ'באן מצליח בפרטיזן או פינקני בלובליאנה (או רוטבראט) אבל בליגה שניהם לא הגיעו לקרסוליים של ג'יימס.

כדורסל בנוי קודם כל מביטחון ודקות משחק.

מצ'באן כבר עבר חצי שנה מכבי כשהוא משחק בה גם ביורוליג ולא הראה שהוא מסוגל לתרום במכבי כלום, אבל ממש כלום. מה גורם לך בדיוק לחשוב שבשנה הבאה זה יהיה שונה? ושעוד עדיף לבחור בו מאשר בהנדריקס. יש סיבה שמצ'באן מצוין בפרטיזן או רוטבראט טוב בלובליאנה... זאת לא מכבי ת"א. ב3-4 דקות שהיו למצ'באן במכבי הוא נראה אומלל, מסכן וכמו שחקן שלא קשור לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 4:40 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
כדורסל בנוי קודם כל מביטחון ודקות משחק.

ואז -

ציטוט:
ב3-4 דקות שהיו למצ'באן במכבי הוא נראה אומלל, מסכן וכמו שחקן שלא קשור לכלום.

לגיטימי לגמרי לטעון שמצ'באן לא שחקן לרמות של מכבי אם כך אתה באמת חושב (אני חולק עליך לחלוטין, אבל מילא). רק תהיה עקבי והוגן בנימוקים שלך. קשה לומר שמצ'באן קיבל צ'אנס רציני להראות את היכולות שלו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 4:44 pm 
Senior

כששחקן משחק מחוץ לעמדה שלו הוא כנראה יהיה פחות טוב. יש מעט מאוד גבוהים בגיל של מאצ'באן שעשו מספרים כאלה ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 4:46 pm 
Senior

אני מאד עיקבי. אני לא אמרתי שמצ'באן לא מתאים לרמות האלה, אני שאלתי מדוע חושבים שבשנה הבאה זה יהיה שונה? מדוע במקרה של ג'יימס למשל זה שהוא בקושי משחק ישר אומר שהוא לא יכול לתרום ברמות האלה, אבל במקרה של מצ'באן שהיה בידיוק במצב הזה שנה לפני זה ונראה אומלל זה לא תופס.

ההנחה שבשנה הבאה מצ'באן יקבל יותר דקות היא הרי טעות נפוצה, בסגל הנוכחי של מכבי אלו כמות הדקות שיש לתת לגבוה המחליף. כל עוד אליהו ובלו במכבי ת"א אין למצ'באן מה לחפש שם, ולא ברור לי מדוע חושבים שבשנה הבאה זה ישתנה או מדוע מכבי צריכה לוותר על שחקן מרכזי (הנדריקס) שמתפקד כמחליף בעמדות 4 ו 5, בשביל שחקן שמשחק רק בעמדה 4 והסיכויים שלו לתרום למכבי משהו כל עוד אליהו ובלו שם קלושים. מצ'באן אמור להרוויח איזה 700 אלף דולר או משהו כזה, כסף שנראה לי עדיף להשקיע במקום אחר מאשר בשחקן שכנראה לא יתרום כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 4:47 pm 
Senior

כי ראינו אתמול את התרומה של בלו ואליהו. אני לא חושב שאפשר לקבוע שהם טובים ממנו חד משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 4:49 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
כששחקן משחק מחוץ לעמדה שלו הוא כנראה יהיה פחות טוב. יש מעט מאוד גבוהים בגיל של מאצ'באן שעשו מספרים כאלה ביורוליג.

1) הוא לא ישחק בעמדה שלו במכבי כל עוד בלו ואליהו פה. הרי הוא ניסה ולא הצליח, עובדה שהעדיפו לשחרר אותו השנה.
2) חלאס עם המספרים, כאמור גם פינקני שהוא שחקן בינוני לחלוטין ואפילו מתחת לזה (רק עכשיו נחתך מקבוצה בינונית בטורקיה) עשה מספרים יפים בלובליאנה שהייתה קבוצת טופ 16 בשנה שעברה. לעשות מספרים בפרטיזן שהיא קבוצת פח ברמות יפות מאד השנה זה חוכמה מאד קטנה. לטעמי אם היית שם את ג'יימס במקום מצ'באן בפרטיזן הוא בקלות היה עושה 15 ו 10 ובטעות עוד היו חושבים שהוא אחד הגבוהים הטובים באירופה. אין שום קשר לבין מה שמצ'באן עושה ביורוליג בפרטיזן לבין מה שהוא יעשה בקבוצה מובילה. מספיק לראות את מאריץ' בפנאתנייקוס (קבוצה פחות טובה ממכבי לטעמי) והתרומה האפסית שלו בשביל להבין שמה שקורה בקבוצות הקטנות ביורוליג לא קשור למה שקורה בקבוצות המובילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 4:51 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
כי ראינו אתמול את התרומה של בלו ואליהו. אני לא חושב שאפשר לקבוע שהם טובים ממנו חד משמעית.

רק שהם ישראלים, עם ביטחון, עם אמון מהמאמן. אפשר לראות את ההבדל עם הנדריקס שמקבל אמון מהמאמן למשל גם כשהוא לא היה טוב (והנדריקס למשל היה נראה אומלל גם כן בחצי שנה הראשונה בשנה שעברה). הסיכוי שמצ'באן יועדף או שבלאט ידחוף אותו וייתן לו ביטחון על פני שחקנים כמו אליהו ובלו לדעתי בכלל לא קיים. זה לא יקרה, מצ'באן יצטרך להוכיח את עצמו קודם, ומה לעשות שב5 דקות מקסימום במשחק עם מינימום ביטחון זה לא אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 50 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: