סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:41 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא רואה שום בעיה עם העלייה של בורשטיין בחמישייה. מכבי דווקא פתחה טוב את המשחק. טל עלה בחמישייה כי דיוויד לא רצה את לנגפורד ומאלט ביחד (רעיון לא רע - להעלות אותם הדרגתית כדי לשמור סקורר אחד בפנים בכל רגע נתון) וטל עם האורך והסייז שלו הכי מתאים להתמודד הגנתית עם הגארדים של ברסה.

אם אפשר לבוא באיזשהי טענה לדיוויד בלאט זה על העובדה שהקבוצה שלו לא שינתה דברים בהתקפה למרות שהיה ברור שלא הולך (בערך 2 דקות בתוך הרבע השני) ושלדעתי, הוא וויתר מהר מדי על סופו. מעבר לזה, שום דבר שהוא באמת היה יכול לעשות אחרת במהלך המשחק. גם ההימור על שייר ואוחיון (אחד הצליח, השני לא) היה סביר לגמרי.

האמת? בהקשר של הת'רד השני, ועם כל אהבתי אליו, אני חושב שהמשחק הזה המחיש מה רב המרחק בין דיוויד בלו, עם כל השיפור האדיר שלו בשנתיים האחרונות, לטופ של אירופה בעמדה שלו. לורבק זה הקרם דה לה קרם אבל בלו מתקשה במשחקים כאלה וזאת לא הפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:45 am 
Senior

בלו לא היה טוב כי משחק הפנים של מכבי לא היה קיים היום. ברגע שבא הדאבל טים על סופו הרבה יותר קל לו. לגבי בורשטיין- בלאט עלה איתו בחמישייה, שיחק איתו כמה דקות ברבע השני ולא החזיר אותו עד לסיום. טל היום לא יכול לקנות סל מול הגנה כמו של ברצלונה וזה חסר תועלת לחלוטין לפתוח איתו בחמישייה. אני חושב שקית' לאנגפורד יכול לשמור על אידסון בלי בעיות מיוחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:49 am 
Junior

עם כל הכבוד, זה לא הפועל חולון ואפילו לא ז'לגיריס. נגד הקבוצות הגדולות כמו ברסה, או צסק"א או אפילו סיינה או ריאל אתה מקבל מעט מאוד מבטים טובים לסל ובדרך-כלל שומרים עליך שחקנים של 2.10 מ' שגם אם אתה מייצר ספייסינג אתה תקבל יד בזווית של העין.

ההבדל של בלו זה אם הוא מקבל מבטים טובים לסל (ואז ראינו כבר שהוא יכול לקבור קבוצות, ולא רק בקאץ' אנד שוט) או שהוא צריך לעבוד קשה בשביל הזריקות שלו. היום הוא היה צריך לחצוב כל זריקה מהסלע וככה זה גם נראה. זה פשוט לא השחקן וזאת הסיבה שאני חושב שלמכבי אסור לוותר על פרוספקט כמו מצ'באן שהוא כן גו-טו-גאי התקפי ובעתיד יכול להיות השחקן שמייצר לך יתרונות במצבים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:51 am 
Junior

שוב, בורשטיין עלה משיקולי רוטציה. אין ספק שלנגפורד יותר טוב וחשוב ולכן הוא גם שיחק הרבה יותר. אבל הוא לא יכול לשחק 40 דקות ובראייה תוצאתית (מה מכבי עשו בדקות עם טל על המגרש) זאת החלטה סבירה לגמרי. אי אפשר היה לעלות עם אוחיון מול הליינאפ של ברסה כי אידסון ומיקל היו אוכלים אותו בפוסט-אפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 2:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גם בנושא בלו לא צריך להגזים. הוא החטיא 2-3 קליעות פתוחות. הקלעים במכבי של השנה לא תלויים במשחק הפנים, אלא להיפך - הם אלה שכולם תלויים בהם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 2:18 am 
Sophomore

יש לי וידוי :

אני שונא דאבל-טים. שונא.
לא משנה עד כמה הגבוה שלי חלשלוש, אני אתן לגבוה לשבור את הראש שלו לבד.

כל קבוצה מאומנת תדע לעשות סל ברגע שמביאים דאבל טים על הגבוה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 2:26 am 
Hall of Famer

תודה על הוידוי, אבל האמת היא שאתה לא צודק. דאבל טים הוא כלי שכל העולם עושה על הכוכב של היריבה. ואם לא מדובר באיזה עילוי מוסר (אולג'ואן, ברד מילר, דיבאץ', וויצ'יץ'), זאת גם תהיה בעיה רצינית, בלי קשר לכמה הגבוה מאומן או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 2:43 am 
Freshman

התותח המפוברק כתב:
איתי, זה לא שסופו לא שיחק היום בכלל בגלל ה-2 עבירות המהירות שלו. הוא שיחק לא מעט ופשוט היה גרוע עם 1/6 מהשדה ו-3 איבודים.

באופן לא מפתיע, צ'אק אידסון נראה לא רע בכלל בהשוואה ל"מחליף" שלו סמית שעשה כלום ושום דבר.

נ.ב. יש רישום כלשהו של כמות איירבולים מצטברת במשחק? אחד המשחקים המזעזעים שיצא לי לראות מבחינת קליעה.

זה חדש לי ש 8 דקות ו-40 שניות זה לא מעט , זה מעט מאוד ומכבי שילמה פה את מחיר ההתעקשות של בלאט לנסות לנצח את ברצלונה במגרש שלה דרך ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 2:49 am 
Junior

אני חייב להגיד שזה אחד המשחקים שהכי נהניתי לראות השנה. ועם כל סלידתי ממכבי, גם אם היו מנצחים הייתי מרגיש אותו דבר. הגנה רצחנית ברוב שלבי המשחק בשני הצדדים של המשחק ושחקנים שיורקים דם כדי לקלוע סל זה פשוט כדורסל טוב. כן ההתקפות לא היו משהו, אבל ההגנות של שתי הקבוצות (של מכבי במשך 3 וחצי רבעים) היו אדירות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 8:31 am 
Sophomore

בלאט: "ברצלונה קבוצה אתלטית" :roll:

I want you to quicken my end

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 8:48 am 
Hall of Famer

לא הבנתי מה הפרצוף הזה אמור להביע, חוץ מאשר טמטום. ברור שהיא קבוצה אתלטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 9:34 am 
Sophomore

צריך לעדכן את המשפט.עכשיו זה :פאסקוואל אילץ את מכבי לחשוב. האמת לא זכורה לי תצוגה הגנתית כזאת מאז קינדר בולוניה של סוף שנות ה90.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 10:10 am 
Junior

וכל הפרשנים הבכיינים מדברים על זה ש"ברצלונה קבוצה מגעילה וקשה לראות אותה..." רק הם שכחו שברצלונה פשוט ב"משבר" כלשהו ואיזה קטע, בגלל שההגנה שלהם כל כך חזקה, אז ה"משבר" מתבטא בכך שהם מנצחים בהפרשים קטנים וממשיכים להחזיק את הקבוצות שמולם על סקור נמוך. כשיש לך את נבארו בשיאו, מיקל בכושר ולורבק כלורבק, כל הסיפורים על "ברצלונה המגעילה" נשטפים בניאגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:05 pm 
Junior

עם כל הכבוד להגנה (הבאמת נהדרת, אבל את זה ידענו) של ברסה, מכבי פשוט לא שיחקה טוב. וויתרה מהר מדי על כל אלמנט של משחק קבוצתי ונדחקה לפינה של מהלכי אחד על אחד. בדיוק המקום שברסה רצתה להוביל אותה אליו.

קבוצה ברמה של מכבי היתה צריכה להציג כדורסל קבוצתי טוב יותר בהתקפה. אז נכון שמכבי שמרה הגנה טובה מאוד במשך 35 דקות אבל ברגע שזה הפך לקרב מהסוג הזה, הסיכויים מלכתחילה צנחו לאיזור האפס. ברצלונה יותר חזקה, יותר אתלטית, יותר פיזית ובעיקר יותר בנויה לסוג כזה של משחק וחבל. דיוויד לדעתי עם טעויות לא אופייניות ולהפיל את הכל על היתרונות הטבעיים של ברסה זה לא לעניין. ראינו שאפשר להתמודד מולם, למרות שקשה ואני ארשה לעצמי לזרוק ניחוש פרוע לחלל האוויר - ברצלונה עוד יפסידו השנה ביורוליג. ויותר ממשחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:14 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
עם כל הכבוד להגנה (הבאמת נהדרת, אבל את זה ידענו) של ברסה, מכבי פשוט לא שיחקה טוב. וויתרה מהר מדי על כל אלמנט של משחק קבוצתי ונדחקה לפינה של מהלכי אחד על אחד. בדיוק המקום שברסה רצתה להוביל אותה אליו.

קבוצה ברמה של מכבי היתה צריכה להציג כדורסל קבוצתי טוב יותר בהתקפה. אז נכון שמכבי שמרה הגנה טובה מאוד במשך 35 דקות אבל ברגע שזה הפך לקרב מהסוג הזה, הסיכויים מלכתחילה צנחו לאיזור האפס. ברצלונה יותר חזקה, יותר אתלטית, יותר פיזית ובעיקר יותר בנויה לסוג כזה של משחק וחבל. דיוויד לדעתי עם טעויות לא אופייניות ולהפיל את הכל על היתרונות הטבעיים של ברסה זה לא לעניין. ראינו שאפשר להתמודד מולם, למרות שקשה ואני ארשה לעצמי לזרוק ניחוש פרוע לחלל האוויר - ברצלונה עוד יפסידו השנה ביורוליג. ויותר ממשחק אחד.

איזה קשקוש. כל נסיון של אלקטרה לשחק את התרגילים הקבוצתיים שלה, בין אם זה הכנסות כדור לסופו, בין אם תרגילים לשחרור קלעים ובין חדירה והוצאה-נכשלו כשלון חרוץ. הדבר היחיד שעבד להם היה פעולות היחיד של מאלט ולנגפורד, ואם הם היו מנסים להמשיך עם התרגילים הקבועים-ההפרש היה גבוה יותר ומהיר יותר לטובת ברצלונה.

לגבי האתלטיות, אז קודם כל אומר לנורטון שמי שמתבטא כך
נורטון כתב:
לא הבנתי מה הפרצוף הזה אמור להביע, חוץ מאשר טמטום. ברור שהיא קבוצה אתלטית.
הוא כנראה מטומטם בעצמו, ואז אגיב לגבי זה וה"ברצלונה קבוצה יותר אתלטית": היא לא. תעברו עמדה-עמדה של אלקטרה מול ברצלונה, ותראו מי קבוצה יותר אתלטית. שנים לא מעטות אלקטרה מקפידה לבנות את הקבוצה הכי אתלטית באירופה, וסגנון המשחק שלה מבוסס על כך במידה רבה. כפי שכתבתי לא מעט פעמים בעבר, מול רוב קבוצות היורוליג הבינוניות מאד, יתרון האתלטיות מכריע. מול קבוצות העלית של היבשת, וברצלונה בתוכן, יתרון האתלטיות נמחק. אתלטים מדהים כמו אליהו, למשל, לא יכל לעשות שום דבר במשחק כזה. הנדריקס התקשה מאד. ברצלונה אכן פיזית הרבה יותר, ובעיקר-קבוצה הרבה יותר טובה מאלקטרה. אבל לא בגלל האתלטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:15 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מכבי לא שיחקה טוב בהתקפה (וגם שם, היא שיחקה מבוקר ונכון ועד שתי הדקות האחרונות לא איבדה את הראש לרגע), אבל כמו ברצלונה, היא שיחקה נהדר בהגנה. כבר שבוע שני ברציפות שהסמול של הקבוצה השנייה נראה כמו דיון דאוול ביום רע במיוחד ובלי הקליעה מהשלוש.

בכלל, היה משחק נהדר בעיני, הגנתי אבל בלי התחושה שאופיינית לכדורסל אירופאי (כולל ברצלונה של שנה שעברה בהנהגת סאדה ורוביו) של קבוצות שאין להן מושג התקפי. לא ברור לי איך אפשר להגיד על קבוצה סופר מאומנת כמו ברצלונה שהיא קבוצה מגעילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:47 pm 
Junior

ראובן -

חס ושלום, ממש לא קבוצה מגעילה. קבוצה נהדרת, אחת הטובות שראינו בשנים האחרונות באירופה ואין ספק שהעבודה שפסקוואל עושה איתם (מכונת הגנה באמת אדירה) מעוררת הערכה.

אני פשוט טוען שזה לא מספר את כל הסיפור. סגנון המשחק שהתפתח הוא ממש לא נתון על-טבעי שאתה יכול להניח את התקיימותו ולהתקדם משם. ברצלונה הצליחה לגרור את מכבי (כמו את מרבית היריבות שלה, יש לציין) לתוך הסגנון הזה. וזה כבר כישלון ראשון של מכבי בערב הזה ולדעתי, ממש לא מתחייב המציאות. ראינו כבר קבוצות שמצליחות לפתח כדורסל אחר בהתקפה נגד ברצלונה, גם השנה, ודיוויד לדעתי עשה שגיאה כשלא התעקש מספיק על חלק מהדברים שאולי לא הלכו טוב למכבי בפתיחה (מן הסתם) אבל היה ברור שהם קריטיים לניצחון במשחק הזה. סופו, למשל.

הביקורת היא בדיוק כלפי ה"משחק המבוקר" הזה שאתה מדבר עליו. אני חושב שלמרות המשחק הצמוד, הסיכוי שסגנון משחק כזה ינצח את ברצלונה שואף בערך לאפס וראינו אינספור דוגמאות בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:53 pm 
Hall of Famer

כן, ברור, הטעות של אלקטרה היתה שהם לא הלכו עוד ועוד לסופו. חבל שאתה לא מאמן את אלקטרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 12:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא יודע לגבי ינצח ולא יודע לגבי סיטואציה אחרת. אין לי ספק שאתמול, בכושר שבו מכבי היתה ועם השחקנים שהיו לה, איבוד שליטה היה מביא לכך שהמשחק היה נגמר עוד ברבע השלישי. מכבי בילו משחק שלם כמעט בלי לזרוק אף זריקה רעה וחסרת אחריות (למעט אולי הניסיון המשעשע של אוחיון לחדור על שלושה שחקנים) וזה בעיני נתון מעורר הערכה. גם המבצעים האישיים של מאלט ולנגפורד הגיעו כי זה מה שרצו שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:00 pm 
Junior

אני ממש לא חושב שזה מה שמכבי רצתה שיקרה. אני חושב שדיוויד הלך עם הכלים שהיו לו אתמול ולראיה בתחילת החצי השני (וגם הרבע השני) מכבי קודם כל ניסתה ללכת, בכל הזדמנות, דווקא למהלכים אחרים.

שוב, אין לי יותר מדי ביקורת כלפי ניהול המשחק של דיוויד. דברים ספציפיים ולא מאוד משמעותיים. בגדול הוא שיחק עם הקלפים שהיו לו אבל אני חושב שחלוקת הקלפים מלכתחילה לא היתה טובה. למכבי יש סקאוטינג טוב מאוד ואני מניח שמכירים שם את ההגנה של ברסה ומה הם עושים מול כל תרגיל. השוטר'ס פליי של מכבי למשל היה ממש לא יעיל מולם וראינו את זה כבר בעונה שעברה. אבל מה לגבי פוסט-אפ של סופו? הוא הרג את ברסה בעונה שעברה בנוקיה ואתמול לא קיבל ממש צ'אנס. נכון ש90 אחוז מזה באשמתו עם 2 פאולים מטופשים להחריד בפתיחה, אבל לא היתה שום סיבה לוותר עליו כל כך מהר בהמשך.

אני חושב שזה היה מקרה קלאסי של מזעור נזקים. בלאט הלך עם ההרכב הטוב ביותר הגנתית (הנדריקס ובלו) ופשוט קיווה שאולי לנגפורד יצליח איכשהו לסחוב אותו לבד לניצחון בהתקפה. לא הימור נוראי. לדעתי מלכתחילה סיכויי ההצלחה של הטקטיקה הזאת שואפים לאפס וכשאתה משחק בבית במשחק קריטי אני מאמין שאפשר היה להעז יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

המשחק הזה הוכיח שלפעמים אפשר לעשות חילוף גם כשאתה במומנטום חיובי והמאמן השני לוקח פסק זמן.
בדקה ה-33 ריצת 6-0 בראשות אוחיון ולנגפורד (היחידים הטובים אתמול) העלתה את מכבי ליתרון 49-47 לאחר דקות ארוכות (7 דקות שמכבי לא היו ביתרון), פסקואל לקח פסק זמן, מכבי נראתה במומנטום חיובי ואז בלאט עשה את הטעות שלדעתי עלתה לו במשחק - הוא השאיר בהרכב את ג'ון שאייר. אני לא מאשים את ג'וני בוי, הוא לא היה אמור בכלל לראות פרקט מול ברצלונה, אבל מס' טעויות שלו בדקות הבאות שינו את המומנטום לחלוטין. קודם אינגלס קלע עליו והשווה, לנגפורד החזיר והעלה את מכבי ליתרון האחרון שלה במשחק ואז בהתקפה הבאה של ברצלונה הגנה טובה של מכבי הובילה לזריקה רעה ושאייר שהוא כנראה ה-1.96 שהכי נראה כמו 1.82 לא סגר לריבאונד את אינגלס והוסיף חטא על פשע שגם לא עשה עבירה במקום הנדריקס. שתי התקפות לאחר מכן שאייר שמשום מה עדיין לא נזרק לספסל החטיא שלשה שהיתה רחוקה מטר מהטבעת בשיויון ומיד אחר כך הסתכל על פרוביץ קולע מבלי לנסות לעשות עבירה. בלאט לקח פסק זמן ושאייר הוחלף בסמית (הגנתית טוב אתמול אבל התקפית פשוט מזעזע וחסר ביטחון) אבל הנזק כבר נעשה וברצלונה עם ריצת 24-8 ניצחה את המשחק. אני יודע שקשה לבוא בטענות לשאייר וה-4 וקצת דקות שלו זה לא מה שגרם למכבי לא לקלוע שלשה כל המשחק ולכל הקבוצה מלבד אוחיון ולנגפורד להשליך 10-43 מהשדה, אבל זה היה באמת מהלך מטופש ולא ברור של בלאט לתת לו לשחק מול קבוצה כל כך פיזית.
עוד כמה נקודות שהובהרו אתמול:
מאלט אינו רכז. מלבד 5 האיבודים שלו, הוא לא יודע לשחק את הפיקנרול וכמעט כל המסירות שלו שקופות. למרות הסלים הקשים שקלע מכבי רצה הרבה יותר טוב עם אוחיון.
שון ג'יימס לא שייך לרמה הזאת. הוא נראה כמו סמול פורוורד מול הגבוהים הספרדים.
אליהו שוב לא הצליח להתמודד עם קבוצה פיזית.
סופו לפעמים מהווה יותר חיסרון מיתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:07 pm 
Junior

רק כדי לסבר את האוזן - אף קבוצה (חוזר, אף קבוצה) שאני מכיר וראיתי המון משחקים שלהם ב3 שנים האחרונות, לא ניצחה את ברצלונה בשיטת משחק כזאת. 2-3 מסירות בהתקפה וניסיון ללכת אחד-על-אחד על הצבע. בלי עבודה רצינית בשביל הקלעים, בלי אופציה אמיתית בפוסט-אפ. הפיקנ'רול של מכבי השנה לא יעיל ואנחנו יודעים את זה כי אין לה שחקני פיקנ'רול טובים (לנגפורד ומאלט שניהם לא חזקים שם).

כל הקבוצות שניצחו את ברסה בשנים האחרונות, ואפשר לצמצם את זה לעונה הנוכחית כי ברסה של השנה קבוצת הגנה הרבה יותר טובה, עשו את זה עם מהלך שהצליח לפצח את ההגנה וגרם לברסה לצאת מהשיטה. קאחה עשו את זה עם פיקנ'רול גבוה ונהדר של הגארדים (לא משנה מי, אגב. פאו ריבאס למשל היה אדיר בניצחון בליגה), סיינה כנ"ל. ריאל מדריד עשו את זה עם משחק מבוקר פנימה לפוסט-אפ ועם תרגילי קלעים (לא חוכמה, להם יש שחקן שמשחרר זריקות במאית השנייה). מכבי לא פחות טובה התקפית מכל הקבוצות האלה ומה שראינו ממנה אתמול בחצי המגרש היה לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:12 pm 
Freshman

איך אפשר להנות מכזה דבר? איך אוהדי ברצלונה שכל כך אוהבים כדורגל יפה מסוגלים לראות את הכדורסל המזעזע הזה? פשוט אנטיתזה לקבוצת הכדורגל.
אם למכבי היה סגל כזה ותקציב כזה והם היו משחקים ככה הייתי שורף את המועדון ך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:15 pm 
Junior

* בעמוד הבא *

נערך לאחרונה על ידי דייבי ג'ונס בתאריך ו' ינואר 27, 2012 1:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 27, 2012 1:16 pm 
Sophomore

ברור, נבארו, סאדה, לורבק, פרוביץ, אינגלס, וואלאס והוארטס הם כולם אתלטים אדירים שגורמים ללברון להיראות רע.
כנראה בלאט פשוט טעה כאן במינוח.

I want you to quicken my end

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony, דורון, סאבוניס ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: