סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:10 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 5:01 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אמת, אבל השאלה היא מה הנחת המוצא שלך. לעניות דעתי, כמו בשחמט כאשר אתה מוותר על עמדות מפתח מסוימות על הלוח, ברגע שמכבי וויתרה (מהר מדי לדעתי) על אלמנטים מרכזיים בתכנית המשחק ההתקפית, סיכויי ההצלחה שלה מלכתחילה צנחו לאיזור האפס. יכול להיות שבחירה בדרך אחרת היתה גומרת את המשחק מוקדם יותר, לא יודע. אבל האמירה ש"אי אפשר לשחק כדורסל קבוצתי נגד ברסה אז עדיף לא לנסות" קצת מפוקפקת בעיניי לאור ניסיון העבר העונה שמראה שכן, בהחלט אפשר. כנראה שהיו צריכות להתבצע התאמות מסוימות אבל מכאן ועד לסגת למשחק של בידודים ואחד-על-אחד הדרך ארוכה (מה גם שאם אתה בעד לוותר על מה שבבירור לא הולך בהתקפה, לא היתה שום סיבה להמשיך עם זה אחרי שמאמצע הרבע השני פחות או יותר היה ברור לגמרי שמכבי לא מצליחה להשיג נקודות כך).

אני חושב שהדרך שבה מכבי בחרה הצליחה, תודות להגנה גדולה במרבית הדקות, לשמור אותה קרובה אבל לא נתנה לה צ'אנס אמיתי לקחת את המשחק - ויותר מזה, אני חושב שזה בדיוק מה שברצלונה (ולראייה ההרכבים שפסקוואל הציב אתמול) ניסתה להשיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 8:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כלי השחמט שאתה מדבר עליהם היו כולם פיונים ביום חמישי. אתה יכול כמאמן ללכת למשחק השחמט שלך ולהמשיך להסתמך על כלים שהתגלו כפיונים, רק כי זה מה שתכננת מראש, ואז לטפוח על חזך אחרי שהמלכות מהצד השני היו אוכלות אותם ולהרגיש טוב עם עצמך - היי, לא ויתרתי, עשיתי משהו.
מה כן אפשר היה לעשות? במשחק שהתפתח, שהיה ברור שהולך לתוצאה של 50:50 אם לא הקריסה ההגנתית בסוף, זה בדיוק מה שהיה צריך לעשות - למנוע את הקריסה ההגנתית. אם ברצלונה מחזיקה אותך על 57, הדרך לנצח הייתה להחזיק אותם על 56. אם לא הקריסה של 5 הדקות האחרונות זה עוד היה יכול לקרות.
למשל, אם לורבק מכדרר בקלות על הנדריקס עד מרכז הצבע וקולע בייבי הוק מעליו - מביאים עזרה של גארד מהצד הרחוק, עם רוטציות מתאימות במקרה והוא מוסר מסירה אלכסונית ארוכה לשחקן החופשי - מסירה כזו נותנת לך מספיק זמן להתאים את עצמך. עכשיו שיכדרר למרכז הצבע, קדימה. מסר החוצה? סבבה. זה לא שברצלונה הייתה ביום קליעות גדול.
בהתקפה, בכל זאת? מאחר והמלכות שלך התגלו כפיונים, לך עם הפרשים והרצים - חדירות אחד על אחד, כי זה מה שהולך, לפחות יחסית לדברים האחרים שאתה משום מה מתעקש עליהם ושהיו כולם חושך. יתרון האתלטיות של הגארדים שלך הוא מובנה, תתשמש בו עוד ועוד. הוא מה שהביא לך את ההצלחה בהתקפה ברבע הראשון. אם תשחק עם הפיונים - תובס עוד לפני שהמשחק ייגמר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 8:55 pm 
Junior

הכלים של מכבי (גם ביום חמישי) רחוקים מלהיות פיונים. אני מאז ומתמיד חשבתי שהגישה הזאת עושה הנחה גדולה ולא מוצדקת לקבוצה שמחזיקה פיירול של למעלה מ10 מיליון דולר עם לא מעט שחקנים שנחשבים לבכירים מאוד ברמות האירופיות. ספציפית, יש למכבי צריח שלא הופיע למשחק ונראה כבד מהרגיל (נו, צריח), רץ שהיה טרוד רוב המשחק בסגירות אלכסוניות וכמעט לא איים על המלך היריב וכמובן שני פרשים שקיבלו אישור חופשי לדהור למרחבים מכוסים היטב ולהיכנס למלכודות שהיריב טמן להם.

עם כל הכבוד לטקטיקות כאלה ואחרות שמתפתחות תוך כדי משחק (ואני מסכים איתך לחלוטין שחשוב לשמור על גמישות ולדעת לשחק עם מה שיש לך בערב נתון), יש לפני הכל אסטרטגיה ראשית. והיא אומרת שיש עמדות מסוימות שאתה לא מוכן לוותר עליהם, כי אם כן אתה נכנס לעמדת נחיתות מובנית שממנה יהיה לך קשה מאוד לצאת. ברסה הצליחה לתמרן את מכבי לסוג של משחק שסיכויי ההצלחה שלה בו הם נמוכים מאוד. אתה מסתכל על זה מזווית רומנטית למדי של קרב הגנות שבו מי שתקלע את הנקודה ה51 תנצח. מה לעשות שבקרב הגנות שכזה הכלים של ברסה עדיפים משמעותית. בלי התקפה טובה ומבטים טובים לסל מכבי לא יכולה לנצח את ברצלונה. אני טוען שכבר בהחלטה לוותר על כל אופציה כזאת וללכת למהלכי אחד-על-אחד (שמרגע שברצלונה עשתה את ההתאמות, הפכו לחסרי תוחלת בדיוק כמו כל מהלך התקפי אחר) מכבי בעצם וויתרה על המשחק.

שתי הערות קצת מתודולוגיות: מסכים לגמרי לגבי ההגנה בסוף, רק שאני לא חושב שיש מה לנתח שם. ההרכב הזה של מכבי פשוט נפל מהרגליים וברצלונה ניצלה את זה. ספציפית הנדריקס, כשהוא חד ורענן (ולא אחרי 29 דקות משחק לא אופייניות) יכול להתמודד עם לורבק בצורה סבירה בפוסט-אפ. וההערה השנייה - למכבי יש יתרון אתלטיות בגארדים, אולי על הנייר. בפועל פסקוואל הבין את זה מצוין והציב את סאדה ואינגלס על מאלט ולנגפורד, פה הסיפור נגמר בערך. שניהם שחקני הגנה מצוינים, גדולים מאוד פיזית וברגע שזה קרה (באיזור הדקה ה13 או 14) הצמד של מכבי הצליח לייצר אולי 10 נקודות עד הסיום. ביחד. כך שזה לא ממש מדע מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 9:23 pm 
Hall of Famer

למיטב זכרוני הוארטס היה גם הוא בחמישיה בדקות הסיום, ואם מקריבים שני שחקנים גבוהים יחסית על הגארדים של מכבי - נשאר מישהו יחסית גבוה (עמדה 3 או 4) על הוארטס. אז אותו תבודד.

לגבי האסטרטגיה, אתה יכול ללכת עם התותחים הכי כבדים שלך, כי עליהם לא מוותרים, אבל אם הנוקרים שלהם שבורים הם לא יירו. תלך אליהם עוד ועוד - לא יירו. אולי זו האסטרטגיה שלך ואתה לא רוצה לוותר עליה, כל הכבוד על ההתמדה והנחישות. לא יעזור. לא יירו.
כדאי שתחפש לקרב הנתון הזה נשק אלטרנטיבי, ועדיף ללכת לזה שיורה.

לגבי ההגנה - לא יודע מה הנדריקס מסוגל לעשות מול לורבק במצב אחר. בין אם הוא נפל מהרגליים ובין אם סתם התרשל בשמירה, זה לא משנה. התוצאה היא אותה תוצאה ואפשר היה לזהות אותה מהפעם הראשונה שלורבק כידרר עליו למרכז הצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 9:43 pm 
Junior

הוארטס אכן היה בסיום על המגרש, אבל למיטב זכרוני כך גם יוגב אוחיון. וגם אם במאלט עסקינן, השאלה היא פחות איך אתה עובר את השחקן שלך ויותר אם אתה מסוגל לסיים נגד קבוצה כמו ברסה. מאלט זה לא ג'רמי פארגו.

ברשותך, אסוג לי בחזרה על עולם השחמט החמים והמוכר יען כי בכלי-ירייה אני לא ממש מבין. מן המפורסמות הוא שמקובל להתיר את הרסן של הפרשים שלך בשלב הראשוני, כדי שיתקדמו ויתפסו עמדות בשדה הקרב הצפוף. אחר כך, כשהתמונה מתבהרת אתה זורק למערכה את הכלים הכבדים יותר שזקוקים למרחב כדי לנוע ולהשפיע על המשחק. דיוויד בחר, במקום זאת להשאיר את סופו קרוב אליו על הספסל (הצרחה?) וגם כשפסקוואל כבר זרק את המלכה שלו למערכה הוא עדיין ניסה לשחק הגנתית ולמזער סיכונים. הפרשים של מכבי לא רעים במשימות סיכול אבל הם לא יכולים לתת שח-מט למלך יריב. בהשאלה, דיוויד שיחק במשחק הזה פשוט כדי לא להפסיד. מה לעשות שבכדורסל, בניגוד לשחמט, אי אפשר לסיים בתיקו.

ואני, שוב מסכים לגבי ההערה האחרונה. אבל זה ממילא לא העניין כי ברסה לא ניצחה את מכבי בהתקפה (השניים-שלושה פוזשנים האחרונים של לורבק, אחרי הזריקה ההיא של אינגלס היו בגדר סיבוב הסכין אבל היא כבר היתה תקועה בפנים) אלא בהגנה. אפשר היה לעשות דברים קצת אחרת מול לורבק אבל זה בעיקר עניין של עייפות. בשלב הזה כבר לא חושב שאף אחד, כולל דיוויד, היה יכול לבוא בטענות לשחקנים שלו שעשו מאמץ הגנתי אדיר במשך 38 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 9:58 pm 
Hall of Famer

הוא בחר להשאיר אותו על הספסל כי מה לעשות, אתה יכול להתעקש על זה עד שבובי פישר יקום לתחייה - ביום חמישי הוא היה פיון שמשחק נגד מלכות. אני לא יודע מה המקבילה השחמטאית לפספוס של שלושה ליי-אפים חופשיים, אבל את זה עושים פיונים ולא מלכות. אתה יכול כמובן להמשיך ללכת אליו ולהעמיד פנים שהוא מלכה, אולי אחרי עוד שלושה ליי-אפים תשתכנע שבמשחק הזה הוא פיון. ואולי לא, אולי זה ייקח עוד שישה ליי-אפים ואולי תשעה, ואולי אף פעם לא תשתכנע ותתעקש להמשיך. אבל זה יהיה מאוחר מדי.
אני לא תופס מעצמי מבין גדול בשחמט, אבל אני יודע שאם תתעקש להילחם בפיונים מול מלכות - תובס כבר במהלכים הראשונים של המשחק. גם אם תתעקש שהם כלים כבדים, ואולי במשחקים אחרים הם כאלה. במשחק הזה הם פיונים וכדאי שתזהה את זה בזמן.
דרך אגב, אני לא יודע מה המקבילה השחמטאית לשני פאול תוקף בדקה הראשונה, מן הסתם עוד סיבה שהוא נשאר על הספסל קרוב לדייויד יותר מכרגיל.

דייויד לא יכול לבוא בטענותצ לשחקניו שנפלו מהרגליים, אבל יכול היה לעשות משהו לעזור לאלה שנפלו מהרגליים. ההשארה של הנדריקס לבדו על לורבק, בטח אחרי הסל הראשון של לורבק עליו, אומרת אחת משתיים: או שבלאט לא זיהה את מצבו הפיזי, או שזיהה אבל אמר שישבור הנדריקס את הראש לבד בכל זאת. בכל מקרה מדובר בטעות ובמשהו שאפשר היה לעשות יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 10:06 pm 
Hall of Famer

ודרך אגב, אם כבר מדברים על זה - וגם היום ראו את זה - משהו כבה באנרגיות של סופו. מעבר לבעיית הפציעה הטורדנית, ולעניין העלייה במשקל שלפחות לדעתי ניכרת לעין - הוא נראה כבר כמה משחקים רצופים חסר אנרגיה ומכונס בתוך עצמו, כמעט הייתי אומר מדוכא. רחוק מאד מהגישה שהציג עד לפני כמה שבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 10:09 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
למרות כל מה שנאמר פה, הייתי מנסה להכניס את סופו ל-3 הדקות האחרונות. גם כך היה ברור שבארסה תמשיך ללכת על לורבק מול הנדריקס בהתקפה, כי זה מה שעבד להם כל הדרך.
בארסה אולי לא יותר אתלטית, אבל היא הרבה יותר פיזית, וקשה לרמות מולה עם הנדריקס ובלו. הם אינטליגנטים מספיק כדי לזהות את הבלוף. מה לעשות, אין למכבי גבוה לגיטימי שני לשים ליד סנטר בכל רגע נתון.
בבארסה? עם כל הכבוד ללורבק שהיה ענק, המהפך האמתי בא עם הכנסת אינגליש למשחק. הוא לא רק קלע שלושה ענקית, ששברה את מכבי, אבל גם סגר את לנגפורד הרמטית.
כל הכבוד לבארסה, שיחקו חכם, וכמעט בלי בלופים של נבארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 11:13 pm 
Junior

עם זה אני כבר מסכים לחלוטין, וזה מחזיר אותי לפוסט הראשון שלי כאן בת'רד - להגיד שמכבי עשתה את כל מה שהיא יכולה זה פשוט לא נכון. היו כמה דברים שדיוויד בהחלט היה צריך לזהות ולהגיב אליהם טוב יותר.

ואני מסכים גם לגבי סופו. לאור מה שראינו ממנו היום, ספק אם זה היה ערב לא טוב נקודתית נגד ברסה אלא יותר מגמה מתמשכת ולמען האמת כאב ראש רציני לבלאט לקראת ההמשך. זה בהחלט משנה את הטענה שלי לגבי שימוש החסר בו ביום חמישי (ואגב, לא יודע מי המציא את השטות שסופו לא יכול להתמודד מול ברסה או פרוביץ', כי כשהוא טוב הוא אוכל את פרוביץ' עם סלט בצד), אבל לא את הרציונאל שמאחוריה. בלי שחקן כמו סופו שנותן לך יתרון עקבי בהתקפה, קשה עד בלתי אפשרי לקבוצה כמו מכבי לנצח את ברסה.

לקראת יום חמישי מכבי צריכה לעשות הכל כדי לנסות ולהכשיר את סופו (למען האמת, זה נראה קצת כמו שילוב של סמי-פציעה טורדנית ובעיקר ההתעסקות המנטלית בה, שאופיינית מאוד לסופו אבל דווקא לשחקן ההוא של אולימפיאקוס). קאנטו היא עוד קבוצה ששולטת באופן אבסולוטי בקצב המשחק ומציגה הגנה קבוצתית מאוד פיזית ומאוד מתואמת. רמות כישרון אחרות לגמרי כמובן, אבל הסגנון דומה וכדי לשבור אותו במשחק חוץ מכבי תצטרך להראות דברים שהיא לא הראתה בחמישי וגם לא היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 12:45 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ודרך אגב, אם כבר מדברים על זה - וגם היום ראו את זה - משהו כבה באנרגיות של סופו. מעבר לבעיית הפציעה הטורדנית, ולעניין העלייה במשקל שלפחות לדעתי ניכרת לעין - הוא נראה כבר כמה משחקים רצופים חסר אנרגיה ומכונס בתוך עצמו, כמעט הייתי אומר מדוכא. רחוק מאד מהגישה שהציג עד לפני כמה שבועות.

אני חושב שממש רואים שבהתקפה הוא מפחד ממגע. הוא הלך גם היום וגם בחמישי רק להוק שוט הקטן הזה שלו בימין ולא הסתובב שמאלה בכלל, וזה המהלך החזק שלו כי תוך כדי הסיבוב הוא נותן למגן שלו "קטנה" שמרחיקה אותו מספיק.
זה מאוד מדאיג, כי מכבי מאוד זקוקה לו - כבר ביום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 9:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שבלט זה המבט הנפול שלו כשהוא הוחלף בפעם האחרונה. אם כי כאן לא ברור מה הביצה ומה התרנגולת - האם הוא היה מבואס כי היה לו ברור שהוא לא חוזר יותר, או שבלאט ראה אותו והבין שאין ממש טעם להחזיר אותו למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 7:04 pm 
Sophomore

כשברקע התצוגה ההגנתית האדירה של ברצלונה בהיכל, האם ניתן לציין עוד קבוצות שנתנו כזאת הופעה בהיכל?
הקבוצה החונקת היחידה שאני יכול לחשוב עלייה שהזכירה את ברצלונה, היא צסק"א של מסינה שבדרך די דומה חגגה שני גביעי אירופה על מכבי (אם כי לא ביד אליהו).
ואם כבר עושים השוואות, אז צסק"א ההיא הייתה לדעתי טובה יותר מברצלונה של היום (עקב התיאום הגבוה שהקבוצה הזו הציגה בצד ההגנתי וההתקפי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 7:24 pm 
Sophomore

קינדר בולוניה בסדרת שמינית הגמר ב1998.נגמר משהוא כמו 70-55 לקינדר בנוקיה.אביו וסקוניוקיני חיסלו את קטשפר(למעשה במהלך כל הסדרה).
גם אולימפיאקוס ניצחו פה ב99-00 נדמה לי שמכבי קלעו גם בסביבות ה55
אבל המשחקים האלו היו בעידן ה30 שניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 7:40 pm 
Sophomore

זה?

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.gameID_62-C-18-6.compID_,Uz02qBnJiADOq5VntEf53.season_2000.roundID_2571.teamID_948.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 9:44 pm 
Hall of Famer

כתבתי את זה בת'רד על הערב ההתקפי השחור אבל לא קראתם
:)

ציטוט:
לגביי הניקוד הנמוך של מכבי: 57 נק' אתמול - אחת ההופעות ההתקפיות החלשות של מכבי אי פעם במסגרת האירופית, אין ספק בכלל. בעונת סלוניקי מכבי קלעה 64 נק' בלבד בבית מול אולימפיאקוס שעשתה לה בי"ס הגנתי (65-54 ליוונים). מכבי אז השיגה מאזן זריקות שדה נורא של 20/62 בלבד. אתמול אגב היה לה 20/59.
לעניין של פרספקטיבה לאורך כל השנים: ב-1999 מכבי גם כן הצליחה לתת הצגדה התקפית דומה לאתמול- היא קלעה 55 נק' בלבד מול קינדר בולוניה ההיא של מסינה, והובסה 55-70 (20-56 מהשדה).
היו עוד שני ערבים גרועים עוד יותר: ב-1969 ארחה מכבי את קאנטו בחולון, מכבי הפסידה 51-67 במשחק שתוצאתו נקבעה בדקה ה-37 מאחר והחל לרדת גשם ושני המאמנים הסכימו לסיים את המשחק באופן מעשי בשלב הזה.
הערב הביתי הגרוע ביותר של מכבי התקפית אי פעם היה בעונת 1963, מול לובליאנה, גם כן בחולון: הפסד 46-60. מכבי איבדה בהתחלה את רלך קליין שהיה העוגן ההתקפי שלה יחד עם כהן מינץ וגמרה את המשחק עם 19/78 מהשדה....

במשחק נגד קינדר ב-99' מכבי זרקו לסל 56 פעמים. נגד אולימפיאקוס - 62 פעמים.
נגד ברצלונה ביום ה' האחרון זרקה מכבי לסל 53 פעמים, למרות שמדובר בשעון 24 שניות ובחוקים הנוכחיים שלא מאפסים שעון 24 שניות אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 11:26 am 
Hall of Famer

ולא נשכח את ה55-57 לטובת הצהובים בחצי גמר הפיינל פור נגד בני השרון ( ארז כץ מחטיא על הבאזר ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 11:32 am 
Hall of Famer

הזריקה ההיא של ארז כץ הייתה אחת המפחידות שחוויתי בחיי כאוהד מכבי. הייתי בטוח שהוא זורק שלוש, רק בבית התברר לי שזה היה 2 והיה כופה הארכה אם היה נכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 11:54 am 
Hall of Famer

אכן זריקת שתיים - טעות מצידו לטעמי . גם אם זריקת השלוש הייתה פחות נוחה ( והוא נכנס ממצב של שלשה למצב של שתיים-ארוך ) , אתה לא בדיוק רוצה לשחק הארכה בנוקיה ומול מכבי עם עייפות , סגל קצר וכו' , ועדיף להמר על זריקת שלוש שאולי תביא לניצחון מיידי ( בגלל זה לא הבנתי גם את הביקורות על טפירו , שחדר והגיע כמעט עד הסל , והוציא את הכדור לכץ במקום לסיים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 1:08 pm 
Hall of Famer

http://intrpx.com/Maccabi-Barcelona/?looktofbid=0

אחד הדברים היותר מגניבים שראיתי בצילומים ממגרשי הספורט. רמת רזולוציה נהדרת, אפשר לזהות כמעט את כל מי שיושב ביציעים, כולל הכי למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 2:51 pm 
Sophomore

בהחלט נדיר.רק מה? אני מוסתר בגלל הסל.איפה שאנדונג יושב בספסל של בארסה.עוד קצת למעלה(מעל הבחור עם החולצה השחורה לבנה).
איזה נאחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 3:21 pm 
Hall of Famer

העיקר שאת הרולקס והפרווה שלך רואים.
מדהים הצילום הזה. כל שערת צ'ינצ'ילה רואים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 3:31 pm 
Freshman

בהחלט שווה. הזדמנות נוספת לתיוג עצמי כדי שהתמונה שלך ועוד יכולות זיהוי עתידיות יהיו זמינות.
מי בכלל צריך מאגר ביומטרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 3:34 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
לא יפה מצד אנשי מכבי. ואם אני הלכתי למשחק עם מאהבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 4:08 pm 
Hall of Famer

אחרי כזה משחק - חפש לך מאהבת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 11:59 pm 
מנהל פורום

oren_80 כתב:
http://intrpx.com/Maccabi-Barcelona/?looktofbid=0

אחד הדברים היותר מגניבים שראיתי בצילומים ממגרשי הספורט. רמת רזולוציה נהדרת, אפשר לזהות כמעט את כל מי שיושב ביציעים, כולל הכי למעלה.

אחלה איכות. חדי העין יכולים לראות את גלעד שליט בצד ימין למעלה ממש על הקו של הזרוע של הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 145 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: