סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 7:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 10:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
המצטיין ההתקפי של מכבי היום היה בורשטיין, והמצטיין ההגנתי היה ליאור אליהו.
צריך להוסיף?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 10:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כשמכבי לא פוגעת מבחוץ (ראי....) ומוסיפים לזה משחק שלישי בחמישה ימים (ועוד אחרי המכות שהם הלכו עם ברצלונה), אז יכול לצאת משחק כזה.
מעניין אגב ששני ההפסדים של מכבי לא רק שבאו אחרי משחק אדריאטית אלא גם אחרי רבע ראשון בסדר גמור סה"כ ואז כיבוי אורות בהמשך המשחק. כנראה שזו העייפות וכשמתווסף לזה יום שבו פשוט לא פוגעים מבחוץ אז אשדוד, במשחק לא גדול כ"כ לטעמי אגב (למעט דאנקן וטפירו המצוין) יכולה לעקוץ את מכבי ביד אליהו.

ועדיין, הפתעה גדולה, לאור היכולת של אשדוד במהלך העונה.
אגב, סתם משהו שקלטתי פתאום: במשחקי ליגה סדירה בשנתיים וחצי האחרונות מכבי במאזן רע יותר ממשחקי החוץ...(3 הפסדי בית לעומת 1 בחוץ, באותו משחק בנתניה ב-2 הארכות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 10:36 pm 
Sophomore

נקודה מאוד חשובה מהמשחק של היום ומהמשחק האחרון באדריאטית - אם ביום חמישי סופו לא הלך לסל בכלל, והשתדל להימנע ממגע, היום הוא בקושי קיבל כדורים. גם כשהוא כבר כן מקבל כדור מתחת לסל והולך לסל זה רק לצד ימין, הוא לא משתמש בנשק החזק שלו - הסיבוב שמאלה עם השימוש בגוף שלו. לא ברור אם זה קשור לברך שלו, או סתם לראש שלו, אבל הוא חייב לחזור לזה. זה המוב הכי יעיל שלו. אם הוא לא חוזר לעניינים, מכבי בבעייה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 10:37 pm 
Hall of Famer

אם כבר ההרכבים של מכבי לליגה, אני לא חושב שהיום המשחק היה מופרך כ"כ מבחינת ההרכב של מכבי, שפשוט נדפקה מכך שלנגפורד חלה. קורה.

לגביי סופו: כל עוד הרגל תמשיך לכאוב לו, ולפי דייויד היא כנראה תמשיך, הוא לא יוכל לתת את התפוקה שנתן בעבר. חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 10:39 pm 
Hall of Famer

עם כל הכבוד, להעלות את לנגפורד כסיבה לאיך שמכבי נראתה היום זה בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 10:43 pm 
Hall of Famer

לא לא, לא התכוונתי שהחסרון של לנגפורד הוא תירוץ להפסד. התכוונתי לציוות הזרים שהיה היום בקבוצה לעומת מי שנשאר בחוץ. ההרכב המקורי שדיויד רשם למשחק הוא הגיוני לגמריי (הגיוני יותר ממה שרשם למשחק מול י-ם, אם אני זוכר נכון).

אם כבר העלית את זה, אם לנגפורד היה משחק היה למכבי קל יותר והיא אולי הייתה מנצחת. על כל פנים, מכבי על הנייר צריכה לנצח את אשדוד גם בהרכב ששיחק היום גם בלי לנגפורד כמובן וזה לא אמור להיוות תירוץ. לדעתי מכבי הפסידה בגלל 2 סיבות שמשולבות אחת בשנייה: העייפות ויום קליעה חרא (שכל עוד הוא לא חרא זה מספיק לנצח למרות העייפות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 1:01 am 
Hall of Famer

לא יודע, אני חושב שמשהו קורה לסופו מעבר לפציעה. קודם כל, אני שוב אומר, נראה לי שהוא עלה במשקל. חוץ מזה הוא נראה מדוכא וחסר אנרגיה ברמה כזו שקשה לי להאמין שזו רק הפציעה. אני מקווה שאני טועה, אבל נדמה לי שאנחנו רואים קצת את סופו הישן. בלאט ומכבי מנסים להגן עליו כלפי חוץ, אבל יש לי הרגשה שבתוך המועדון הוא שומע כמה מילים קשות.

בכל מקרה, לשם הויכוח, אם זו רק פציעה פיזית - מה בדיוק הקטע? מוזר מאד. אם זה לא משהו שמצריך ניתוח או דברים כאלה, אז עדיף שבכלל לא ייסע לכל מיני חורים במזרח אירופה ולא ישחק באדריאטית, שיבוא רק ליורוליג. גם ככה הוא לא ממש מועיל. בשאר הזמן שיעשה מה שצריך כדי להירפא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 1:26 am 
Hall of Famer

ואם כבר ענייני עומס בגלל האדריאטית, בחצי הגמר מול חולון מכבי תתקל שוב פעם במצב הזה, של משחק שלישי בחמישה ימים. לחולון יש סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 1:28 am 
Senior

ראי, לי לפחות סופו עושה רושם של בנאדם לא פשוט ולא הכי יציב בראש. מאד הגיוני שפציעה כמו שיש לו (שלפחות על פי הדברים שבלאט משדר מדובר בפציעה תורדנית שהוא יצטרך להתמודד איתה כל השנה) שמקשה עליו את החיים ומקשה עליו להציג את היכולת שלו משפיעה עליו מאד גם מנטאלית ומורידה אותו למטה. יותר מעניין פיזי, יש הרגשה שהפציעה מאד משפיעה על סופו ברמה המנטאלית ושהוא לא מצליח להתמודד עם זה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 1:38 am 
Hall of Famer

וגם העניין עם אשתו שנאלצה לחזור ליוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 3:17 am 
Junior

oren_80 כתב:
וגם העניין עם אשתו שנאלצה לחזור ליוון.

למה נאלצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 6:50 am 
Hall of Famer

הוא גמר לה את כל האוכל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 8:37 am 
Hall of Famer

קוף , נראה לי קצת מאולץ להגדיר את אשדוד כקבוצה שאין לה משחק פנים ( לבקעה יש ? ומה עם ראשון ? שגם בה יוטר משחק לרוב עם הפנים לסל ) , אבל כמובן שבליגה שלנו שחקן מטרה אמיתי בצבע הוא מצרך שאין לכל הקבוצות , וזה בונוס אדיר לאלו שיש להם אחד ( או יותר ) שכזה .

לא מבין את הדיבורים על חסרונו של לנגפורד . להזכירכם , גם אשדוד שיחקה עם 3 זרים , והמחליפים שלה על העמדה הזאת הם חג'ג' וקרני , קצת רחוק מפניני ובורשטיין . רק להמחשה , לפני חודש מכבי דפקה לגליל 40 בראש , עם שלושה זרים ( כולל פאפאלוקאס דווקא ) מול ארבעה של היריבה ( שגם נהנית כמובן מסגל ישראלי טוב יותר משל אשדוד ) .

דקות הסיום היו לא פחות ממביכות : אשדוד כמדומני עם 1/6 מהעונשין בדקה האחרונה , מכבי עם זריקות מבחוץ שהמוצלחות ביניהן סתם פגעו בטבעת והשאר איירבולים ...

צביקה שרף לא הפסיק לפמפמם שטויות במהלכים האחרונים . כל פוזשן של מכבי בדקה האחרונה ( כאשר אשדוד בפלוס 5/6 ) הוא נובח "אשדוד חייבת לבצע פאול - כדי למנוע שלשה" - נוב'מת .

נקודה מעניינת - המשחקים בהם סופו שותף השנה בליגה - נתניה בבית ( משחק מביש של מכבי שמוכרע לטובתה על הבאזר ) , ירושלים בבית ( הפסד ב-14 ) , אשקלון בבית ( טיול , לשם שינוי ) ואשדוד אמש .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 9:06 am 
Hall of Famer

הנקודה עם סופו לא משמעותית בכלל, כי גם בלעדיו מכבי התקשתה כמעט בכל פעם שהיה לה רצף של יורוליג-אדריאטית-ליגה.
בעוד שבועיים מכבי תפגוש במשחק על תואר קבוצה הרבה יותר טובה מאשדוד, מול קהל שלא מעט ממנו יהיה נגדה, בדיוק אחרי רצף כזה. בהתאם לתבנית שמתפתחת העונה ועם הכושר הגרוע של הקלעים בשבוע האחרון, זה לא ייגמר טוב מבחינתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 11:37 am 
Hall of Famer

לפחות לפי ערוץ הספורט, סופו אמור לעבור בסוף העונה ניתוח ארתרוסקופיה פצפון וזה אמור לפתור את הבעייה. זמן ההחלמה הוא חודש, וכבר אחרי 10 ימים אפשר לחזור לפעילות בהדרגה.

מה שזה בעצם אומר הוא שמכבי התרשלה קשות בנושא סופו. הייתה פגרת יורוליג ארוכה, בליגה הוא גם ככה כמעט ולא משחק, באדריאטית אפשר בלעדיו ולא יקרה כלום גם אם מכבי תפסיד שם משחק אחד או שניים, זה לא שהוא ממש מועיל כשהוא משחק בצורה כזו גם ככה. אפשר היה לעבור את הארתרוסקופיה המסכנה הזו בזמן פגרת היורוליג ולקבל אותו בריא.
החלטה אומללה שאולי תעלה בעונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 11:52 am 
Junior

לאור ההיסטוריה של סופו בענייני פציעות, אני ממש לא בטוח שחודש החלמה לשחקן רגיל אקוויוולנטי לחודש החלמה עבורו. ראינו אותו לא פעם ולא פעמיים באולימפיאקוס נעדר בחלקים משמעותיים של העונה בגלל איזשהי פציעה לא משמעותית שהוא התעכב להתאושש ממנה. פיזית ומנטאלית.

כמובן שזה טיעון שעובד לשני הצדדים. מתוך היכרות עם סופו ומידת ההשפעה של פציעות כאלה ואחרות עליו (מה שאנחנו עדים לו כרגע), אולי באמת היה עדיף לנתח ולגמור עם זה במהלך העונה. האפקטיביות של סופו צנחה כרגע לאיזור ה20 אחוז ואני מסכים לחלוטין שבלעדיו, הסיפור האירופי של מכבי סגור (אם כי בליגה ולדעתי גם באדריאטית, מכבי לוקחת גם בלעדיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 12:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ועוד דבר שכתבו הוא שהסיבה לנטישת האישה היא שהיא בהריון וחזרה ליוון להיות עם ההורים. גם לאנשים פחות דפוקים מנטלית (ומבוגרים יותר - סופו בן כמה בסה"כ, 25?) זו סיטואציה קשה למדי. מודה שזה גם נשמע משונה מאוד ולא מתאים למכבי לעשות (אם כבר הם מסוגלים לעשות ההיפך - להביא ארצה את האישה ההרה כדי שהשחקן ירגיש פחות בודד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 12:38 pm 
Hall of Famer

האישה הייתה פה אאל"ט ועכשיו עזבה מאחר ואסור לה לטוס אחרי חודש שביעי או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 12:53 pm 
Freshman

מה הבעיה לעשות את הניתוח אחרי יום חמישי או מקסימום בסופ"ש הבא ? זה משאיר לו חודש וחצי עד המשחק הראשון בהצלבה וזה יביא את מכבי להתמודדות בהצלבה מול קאזאן(?) עם סופו בריא לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 1:06 pm 
Hall of Famer

האשה אם אני לא טועה אכן הייתה איתו בארץ כל הזמן, ונשארה עד הימים האחרונים שעוד מותר לה לטוס. אפשר להבין שהיא רוצה להיות ליד משפחתה בהינתן שבעלה נמצא חלק נכבד מזמנו בחו"ל, זה בטח לא קל להיות לבד גם בימים רגילים ועל אחת כמה וכמה כשהיא בהריון מתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 1:07 pm 
Hall of Famer

יוסי22 כתב:
מה הבעיה לעשות את הניתוח אחרי יום חמישי או מקסימום בסופ"ש הבא ? זה משאיר לו חודש וחצי עד המשחק הראשון בהצלבה וזה יביא את מכבי להתמודדות בהצלבה מול קאזאן(?) עם סופו בריא לגמרי.

כל זה כמובן בהנחה שמכבי תגיע להצלבה, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 1:56 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לפחות לפי ערוץ הספורט, סופו אמור לעבור בסוף העונה ניתוח ארתרוסקופיה פצפון וזה אמור לפתור את הבעייה. זמן ההחלמה הוא חודש, וכבר אחרי 10 ימים אפשר לחזור לפעילות בהדרגה.

מה שזה בעצם אומר הוא שמכבי התרשלה קשות בנושא סופו. הייתה פגרת יורוליג ארוכה, בליגה הוא גם ככה כמעט ולא משחק, באדריאטית אפשר בלעדיו ולא יקרה כלום גם אם מכבי תפסיד שם משחק אחד או שניים, זה לא שהוא ממש מועיל כשהוא משחק בצורה כזו גם ככה. אפשר היה לעבור את הארתרוסקופיה המסכנה הזו בזמן פגרת היורוליג ולקבל אותו בריא.
החלטה אומללה שאולי תעלה בעונה שלמה.

אצל שחקן כמו סופו, או יותר נכון - אצל אדם עם מבנה גוף כזה, חזרה מפציעה כזאת לוקחת הרבה יותר מחודש. רק המשקל שהוא עולה ב10 ימים שהוא לא מתאמן זה משהו שקשה לו להוריד תוך כדי לו"ז של אימונים ומשחקים. במכבי העדיפו לא לקחת סיכון שעלול לגמור לו את העונה, ולא בטוח שזה צעד שגוי. היכולת של סופו לשחק עם הפציעה כרגע היא על הפנים, אבל בעיקרון הוא אמור להתרגל מתישהו לכאב, וזאת הנקודת הנחה שממנה יצאו במכבי. עוד נראה אם הם צדקו או לא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 3:08 pm 
Hall of Famer

ראי , מבחינתך זה מקרי ששלושת המשחקים החלשים ביותר שמכבי הציגה השנה במסגרת הליגה ( 2 ההפסדים והמשחק הביתי מול נתניה ) היו מתוך ה-4 שסופו כן שיחק בהם ?
הרי הבחור שיחק עד כה ב-4 משחקי בית , נגד קבוצות ממוצעות ומטה , ששתיים מהן אפילו הופיעו עם זר פחות .

בסופו של דבר ( תרתי משמע ) , כל הצרות באות בגלל הצורך האובססיבי של מכבי לנצח כל משחק . הרי אין סיבה שסופו ישותף ב-17 מתוך 18 משחקי הליגה האדריאטית , בכולם כמות דו ספרתית של דקות . אם זה היה תלוי בי , במרבית משחקי החוץ הבחור היה נשאר בארץ ומקבל פיזיוטרפיה או כל דבר אחר שעושה לו טוב ( הכוונה לא לאוכל כמובן ... ) .
ה- 1-17 של מכבי באדריאטית הוא הסיבה המרכזית למרבית הבעיות שלהם . פרט לדיוויד בלו שנעדר מ-7 משחקי אדריאטית , שאר השחקנים החמיצו 3 משחקים ומטה בלבד . הדוגמא הכי בולטת היא דווין סמית ששיחק בכל המשחקים ( ממוצע של 23 דקות למשחק ) - למה ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 4:09 pm 
Hall of Famer

כן, לגמרי מקרי. 4 משחקים, 3 חלשים ואחד טוב? עם כל הכבוד, אם כבר הקשר היותר מובהק הוא סופ"ש של יורוליג-אדריאטית-ליגה לעומת סופ"ש שהוא לא כזה. בין אם סופו נמצא ובין אם ג'יימס והנדריקס משחקים. איתרע מזלו של סופו לשחק ב-3 משחקים מהסוג הראשון, זה הכל.

ולחלק השני שלך אני מן הסתם מסכים, וודאי שאין צורך לשחוק שחקן פצוע במשחקים חסרי חשיבות בסוף מסעות ארוכים. זה מתחבר עם מה שאמרתי קודם. יותר מזה, בזמן פגרת היורוליג אפשר היה להשבית אותו ולעשות את הפאקינג ארתרוסקופיה הזה, הרי במצבו הנוכחי הוא גם ככה על תקן מושבת.
(ואחרי שאמרתי את זה - אני חושב שהפציעה בברך והאישה בהריון וכו' הן לא הבעיות היחידות שלו, אבל ניחא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 5:02 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
יוסי22 כתב:

כל זה כמובן בהנחה שמכבי תגיע להצלבה, כמובן.

את זה נדע ביום חמישי , עם כל הכבוד להפסד חסר המשמעות לאשדוד עם 2 זרים אני לא רואה את קאנטו/ז'לגיריס לוקחים משחק בהיכל כשההצלבה מונחת על השולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה