סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 6:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:24 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מסכים עם הכל פרט לאוחיון. עשה כמה מהלכים נחמדים במחצית הראשונה: חטיפה והכניסה השניה לסל ו...? כלום בערך.
לא הבנתי את האמירה על פאפא?
כאוהד מכבי, אני מתנחם בעובדה שאם לא נעלה, לפחות זה יהיה טריגר לבניה מחדש. הבעיה זה החוזים המופרכים של אליהו ומצ'באן והשנה הנוספת בחוזה של בורשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לצערי אפשר לנשק את העונה האירופית הזו לשלום. בעוד שבוע היא תסתיים באופן חצי-רשמי אם לא רשמי לגמרי.
מכבי ביכולת הנוכחית שלה לא תנצח קבוצה כמו קאנטו ביותר מ-8, ספק אם בכלל תנצח.

העיקר שלפיינל פור של האדריאטית עלינו...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:30 am 
Sophomore

קובי כתב:
מה שהפסיד למכבי את המשחק זה ההגנה הנוראית של הגארדים ובעיקר בעיקר אליהו, כדי שהוא יכפר על הבור שהוא בהגנה הוא צריך לתת משחק של 18 ו-10 ב80% מהשדה.
ברבע הרביעי בלאט היה צריך להשאיר את הנדריקס עם סופו על המגרש. בכלל אני לא מבין את הספסול של פאפא, הוא היה בסך הכל בסדר גמור וזה לא שבורשטיין או אוחיון עשו משהו.
היום נגמרה למכבי העונה האירופית. חבל.

אתה יודע מה הכי מצחיק?

אני זוכר שבתחילת העונה שעברה, היה לאליהו איזה משחק טוב בהגנה, כולל בלוק חביב שהוא דפק על זריקת שלוש של שחקן היריבה.

בלאט הרים את האף בראיון אחרי המשחק, ושנשאל על ההגנה המשופרת של אליהו הוא ענה :

"אליהו לא שומר? אולי לא לימדו אותו".

הנה קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3990131,00.html

הייתה פה עקיצה ברורה לפיני.
אבל עזבו את העקיצה כלפי פיני, אני חושב שהיום גם לבלאט אין ספק שאליהו הוא פשוט חור הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:36 am 
Hall of Famer

ותחשוב שנגד אשדוד הוא היה המצטיין ההגנתי של מכבי. כלומר, יחסית לאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:40 am 
Sophomore

כן אני זוכר את האמירה האומללה הזו, אבל אתה יודע איך זה, כשאתה מנצח סולחים על הכל.
פשוט נמאס לי לשמוע על האנוכיות של לאנגפורד. הוא היחיד שלא בורח מהכדור. היום לדעתי הוא קיבל איזה 4-5 מסירות של סוף שעון, מה מצפים שיעשה? לאנגפורד הוא הבעיה האחרונה של מכבי ולטעמי הוא בין היחידים שראוי וכדי להשאיר.
אחת הנפילות הגדולות זה סמית'. מזמן לא היה פה סמול שזו גם התרומה שלו. כשהוא ואוחיון ובורשטיין בחמישיה זה כמו לשחק 5 על 2. סמית' בסופו של יום שחקן מאוד מוגבל שפשוט לא שייך לרמות אליהם מכבי מכוונת. מאוד מפתיע שזה שחקן שבלאט הביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:51 am 
Freshman

קובי כתב:
כן אני זוכר את האמירה האומללה הזו, אבל אתה יודע איך זה, כשאתה מנצח סולחים על הכל.
פשוט נמאס לי לשמוע על האנוכיות של לאנגפורד. הוא היחיד שלא בורח מהכדור. היום לדעתי הוא קיבל איזה 4-5 מסירות של סוף שעון, מה מצפים שיעשה? לאנגפורד הוא הבעיה האחרונה של מכבי ולטעמי הוא בין היחידים שראוי וכדי להשאיר.
אחת הנפילות הגדולות זה סמית'. מזמן לא היה פה סמול שזו גם התרומה שלו. כשהוא ואוחיון ובורשטיין בחמישיה זה כמו לשחק 5 על 2. סמית' בסופו של יום שחקן מאוד מוגבל שפשוט לא שייך לרמות אליהם מכבי מכוונת. מאוד מפתיע שזה שחקן שבלאט הביא.

צודק בכל מילה. סמית הוא הנפילה הגדולה פה, כל הזמן מהללים על השמירה שלו(שגם לא להיט),חוץ מזה הוא כלום בחזקת כלום- לא סתם לא הצליח בפנר, אין לו חדירות, דריבל , מדי פעם מיידה שלשה שאולי תכנס אבל בפירוש כלום.

גם אוחיון לא מתאים לרמות האלו, יכלו להביא את רוט בחצי מחיר והיו מקבלים פי אלף תפוקה.

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:58 am 
Sophomore

ירון25 כתב:
צודק בכל מילה. סמית הוא הנפילה הגדולה פה, כל הזמן מהללים על השמירה שלו(שגם לא להיט),חוץ מזה הוא כלום בחזקת כלום- לא סתם לא הצליח בפנר, אין לו חדירות, דריבל , מדי פעם מיידה שלשה שאולי תכנס אבל בפירוש כלום.

גם אוחיון לא מתאים לרמות האלו, יכלו להביא את רוט בחצי מחיר והיו מקבלים פי אלף תפוקה.

קובי כתב:

תשמע, אני מסכים ולא מסכים עם הביקורת עם סמית.
סמית הוא שחקן מוגבל לרמות האלו שזוכה לקרדיט עצום ומוגזם מבלאט.

אבל אני חושב שגם למכבי יש חלק גדול באשמה שסמית לא בא לידי ביטוי.
למשל, אני חושב שסמית הוא שחקן פוסט מצוין, ומכבי צריכה לעשות יותר כדי להוריד אותו על שחקנים בלואו-פוסט.
גם לא עובדים בשבילו על זריקות מבחוץ, הכל מתרכז בסופו שלא יודע להוציא את הכדור מספיק בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 2:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קובי כתב:
היום נגמרה למכבי העונה האירופית. חבל.

נובמת, אבל באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 2:04 am 
Freshman

ehud כתב:
ירון25 כתב:

קובי כתב:

תשמע, אני מסכים ולא מסכים עם הביקורת עם סמית.
סמית הוא שחקן מוגבל לרמות האלו שזוכה לקרדיט עצום ומוגזם מבלאט.

אבל אני חושב שגם למכבי יש חלק גדול באשמה שסמית לא בא לידי ביטוי.
למשל, אני חושב שסמית הוא שחקן פוסט מצוין, ומכבי צריכה לעשות יותר כדי להוריד אותו על שחקנים בלואו-פוסט.
גם לא עובדים בשבילו על זריקות מבחוץ, הכל מתרכז בסופו שלא יודע להוציא את הכדור מספיק בזמן.

נו באמת אתה חושב שאם היה לו פוסט דיוויד לא היה מוריד אותו לאותיות? הדבר היחיד שעוד איכשהו יש לו זה זריקה וגם בקושי הוא לא יכול לייצר קליעה לעצמו

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 2:08 am 
Sophomore

ירון25 כתב:
נו באמת אתה חושב שאם היה לו פוסט דיוויד לא היה מוריד אותו לאותיות? הדבר היחיד שעוד איכשהו יש לו זה זריקה וגם בקושי הוא לא יכול לייצר קליעה לעצמו

אני דווקא כן חושב שיש לו פוסט. הוא גם הראה את זה במשחקי יורוליג.

וכן, בלאט הוא לא אלוקים, והוא מפספס פה משהו.
הוא כולו נעול על זה שכאשר סופו נמצא על המגרש, רק הוא חייב לקבל את הכדור בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 2:33 am 
Hall of Famer

קודם כל, מכבי עדיין פייבוריטית לעלייה, בזכות העובדה שיש לה נצחון חוץ. לדעתי, היא תסיים את העונה האירופאית הנוכחית בהצלבה. שזה בסדר בעיקרון.

לגבי את מי צריך להשאיר? נו, כבר יש על זה תרד. אבל כמו שאמרתי. לנגפורד שווה עד מיליון ורבע לעונה. הנדריקס עד 800. סופו, רק אם הוא נשאר במחיר מציאה (500-600) את כל שאר הזרים אפשר להעיף בכיף.

והאמת היא גם, שעם כל ההתלהבות מבלו, הוא לא באמת טוב השנה, ואין ספק שהוא בצד היורד של הקריירה. מצד שני, בשביל ישראלי הוא עדיין מצוין בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 2:33 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לצערי אפשר לנשק את העונה האירופית הזו לשלום. בעוד שבוע היא תסתיים באופן חצי-רשמי אם לא רשמי לגמרי.

בכלל בכלל לא נסחפת פה.

עריכה: נו, אני גם רואה שהקדימו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 3:13 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
קודם כל, מכבי עדיין פייבוריטית לעלייה, בזכות העובדה שיש לה נצחון חוץ. לדעתי, היא תסיים את העונה האירופאית הנוכחית בהצלבה. שזה בסדר בעיקרון.

לגבי את מי צריך להשאיר? נו, כבר יש על זה תרד. אבל כמו שאמרתי. לנגפורד שווה עד מיליון ורבע לעונה. הנדריקס עד 800. סופו, רק אם הוא נשאר במחיר מציאה (500-600) את כל שאר הזרים אפשר להעיף בכיף.

והאמת היא גם, שעם כל ההתלהבות מבלו, הוא לא באמת טוב השנה, ואין ספק שהוא בצד היורד של הקריירה. מצד שני, בשביל ישראלי הוא עדיין מצוין בהחלט.

למכבי גם יש הפסד בית. זה נחמד שכולם חושבים שזה מובן מאליו שברצלונה תנצח בקאנטו, זה רחוק מלהיות מובן מאליו.

אם כבר מדברים על ישראלי מאכזב, אני חושב שגיא פניני נותן עד עכשיו עונה מהגהינום. לא פוגע בהתקפה, נו מילא, כמו כולם. אבל אני לא זוכר אותו, בכל הקריירה שלו, כזה בטלן בהגנה. זו לא פעם ראשונה שאני כותב על זה העונה. שומר רחוק מהשחקן שלו, מזיז רגליים מאד מאד לאט.

במשחק נגד אשדוד הוא נכנס, עשה שתי עבירות מהירות (שתיהן בגלל עצלנות בעבודת הרגליים), ואז המצלמה התמקדה בו בדיוק כשבלאט צעק עליו מהספסל. אפשר היה לראות את השפתיים של פניני אומרות "מה הוא רוצה עכשיו?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 3:55 am 
Hall of Famer

אני בספק גדול אם מכבי עוברת שלב. אני מהמר שלא. נעשו יותר מדי טעויות השנה. פארגו ופארמר לא כאן ובמקומם יש את מאלט שלא מחובר וכנראה גם לא מתאים. למכבי אין מי שיוביל אותה, אין לה זהות ולא הגנה ולא התקפה ברמה גבוהה. ההתקפה נראתה חסרת אונים ושבלונית. ההגנה פשוט חלשה. זה יכול וצריך להיראות אחרת לגמרי אחרי שבוע של מנוחה ומול רבבת צופים בנוקיה אבל אני הולך עם התחזית הקודרת של ראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 9:40 am 
Sophomore

אני דווקא חושב ששבוע הבא מכבי מנצחת ביותר מ8 ואפילו הרבה יותר מ8.
מצד שני, לא מופרך בעיני שקאנטו מנצחת את בארסה בבית ככה שזה לא בטוח יעזור למכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 9:50 am 
Hall of Famer

אם קאנטו מפסידה ביותר מ-8 גם נצחון על ברצלונה לא יספיק לה. היא צריכה גם לנצח בקובנה, בהנחה שמכבי תנצח את קובנה בנוקיה (שגם זה לא מובן לגמרי מאליו).
אבל היא לא תפסיד פה ביותר מ-8.

האמת, זה די מדהים, ההתרסקות המהירה הזו של מכבי אחרי שנדמה היה שהיא כבר נכנסת לתלם ומקבלת סוג של צורה. זה קרה לגמרי בבת אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 9:57 am 
Junior

לא מבין את ההיסטריה, נכון יש בעיה למכבי ככקבוצה, אבל אין שום סיבה שבשבוע הבא היא לא תנצח את קנטו ביותר מ-8 הפרש, לא התרשמתי שהם ברצלונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 10:00 am 
Junior

סמית נראה רע אבל גם אידסון בעונה הראשונה נראה רע. שניהם שחקנים שניזונים מהנעת כדור ומשחק קבוצתי. יכול להיות שהוא לא מתאים לרמה הזו ויכול להיות שלא, אני לא חושב שההתקפה של מכבי בחודשיים האחרונים נותנת אינדיקציה לשאלה הזו. זה כבר נהיה מגוחך, זרוק כדור לסופו בפנים ונגמרת ההתקפה כי הוא לא מצליח/רוצה להוציא כדור בחזרה. ואם הוא לא על המגרש אז אחד הגארדים מכדרר יותר מדי עד שבסוף לנגפורד נקרא להציל את המולדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 10:12 am 
Sophomore

שוויק1 כתב:
סמית נראה רע אבל גם אידסון בעונה הראשונה נראה רע. שניהם שחקנים שניזונים מהנעת כדור ומשחק קבוצתי. יכול להיות שהוא לא מתאים לרמה הזו ויכול להיות שלא, אני לא חושב שההתקפה של מכבי בחודשיים האחרונים נותנת אינדיקציה לשאלה הזו. זה כבר נהיה מגוחך, זרוק כדור לסופו בפנים ונגמרת ההתקפה כי הוא לא מצליח/רוצה להוציא כדור בחזרה. ואם הוא לא על המגרש אז אחד הגארדים מכדרר יותר מדי עד שבסוף לנגפורד נקרא להציל את המולדת.

ומה היה שנה שעברה? גם אז, עם פארגו ואידסון (הכביכול יצירתי) ההתקפה במשחק העומד היתה תקועה יחסית. היכולת ביורוליג קמה ונפלה על משחק הלחץ והפוסט אפ של סופו. זה שיש שחקנים יוצרים (לנגפורד, מאלט) לא אומר שצריך להסתמך על היכולת שלהם ליצור איום על הסל, וזאת הבעיה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 10:21 am 
Junior

והנה, כמו שקופמן אומר, הויה פראנויה.

לא סופרים את הכסף במדרגות. אם יעלו מה טוב, לא יעלו שיעשו את הסיכומים בסוף העונה.

אז דייויד בלאט היה גאון בעונה שעברה והיום הוא סתם פיון. הביקורת שנשמעת מצד אותו גורם בהנהלה, צריכה להיות מופנית קודם ליורוטריפ המכונה 'אדריאטית', שסביר להניח, לא תקרה ולא תושמע, בשל העובדה שאותו גורם בהנהלה הוא מתומכיה.

נערך לאחרונה על ידי arielbp בתאריך ו' פברואר 03, 2012 10:22 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 10:22 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
אני חושב שמגזימים בעניין ההגנה של אליהו. אני שמעתי את שלח יורד עליו בלי הפסקה, אבל שלח אמר לא מעט דברים לא נכונים במהלך השידור. נכון שהוא לא שומר גדול, אבל המצב ממש לא השתפר אחרי שבלאט זרק אותו לספסל. מכבי המשיכה לקבל שלושות באותו קצב. אליהו גם לא חייב לתת 80% ו-10 כדורים חוזרים כדי להצדיק את שהותו על המגרש. המשחק של מכבי זורם הרבה יותר טוב כשזרם דרכו. החפירות של בלו (ששלח כל כך מתלהב מהן) פשוט לא יעילות. הוא גם לא קולע האחוזים טובים וגם לא מגיע לקו העונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 10:32 am 
Junior

מה שבעיקר מדהים זה המעבר של האוהדים מ-"וואו איזו קבוצה מדהימה, בלאט גאון" ל-"איזה קבוצה גרועה, הלכה העונה"
זה במחזוריות של בערך כל 3-4 משחקים
התחיל בקללות, ואז שיבחו עד הנצחון הראשון בטופ 16 וחזרו לקלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 10:45 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
arielbp כתב:
והנה, כמו שקופמן אומר, [url="http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2505962"]הויה פראנויה[/url].

לא סופרים את הכסף במדרגות. אם יעלו מה טוב, לא יעלו שיעשו את הסיכומים בסוף העונה.

אז דייויד בלאט היה גאון בעונה שעברה והיום הוא סתם פיון. הביקורת שנשמעת מצד אותו גורם בהנהלה, צריכה להיות מופנית קודם ליורוטריפ המכונה 'אדריאטית', שסביר להניח, לא תקרה ולא תושמע, בשל העובדה שאותו גורם בהנהלה הוא מתומכיה.

מי שם לב לנביחות של ואללה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 11:16 am 
מנהל פורום

קובי כתב:
מסכים עם הכל פרט לאוחיון. עשה כמה מהלכים נחמדים במחצית הראשונה: חטיפה והכניסה השניה לסל ו...? כלום בערך.
לא הבנתי את האמירה על פאפא?
כאוהד מכבי, אני מתנחם בעובדה שאם לא נעלה, לפחות זה יהיה טריגר לבניה מחדש. הבעיה זה החוזים המופרכים של אליהו ומצ'באן והשנה הנוספת בחוזה של בורשטיין.

ת'שמע הוא קלע שני סלים חשובים מאוד שהחזיקו את מכבי במשחק כשההתקפה הייתה תקועה בחדירות שכולם חיכו למסירה אבל הוא נעץ אותם בפנים, זה לגבי אוחיון
לגבי פאפא, הוא היה אמור לקחת את המקום בחמישיה הפותחת ולהראות שהוא הרכז שמתאים למשחקים כאלה, שיכול לרכז ולהנהיג את הקבוצה במשחק חוץ חשוב באולם חם, במקום זה הוא היה עוד שחקן סביר בחמישיה.
או בקיצור אתמול הפאפא הראה שלא היה למה לחכות כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 11:35 am 
Hall of Famer

רגע, מתי מישהו יבוא וידבר על יתרון האתלטיות של קאנטו? :D

תענוג לראות את אלקטרה מפסידה לקבוצה אמיתית, מאומנת לעילא (מאמן שני שעושה לבלאט נוק אאוט תוך שבוע, לא כולל עפר ברקוביץ'), שמנצלת עד תום את יתרונותיה ומחביאה את חסרונותיה. קאנטו היתה טובה יותר לאורך כל המשחק והנצחון הגיע לה. אממה? כל הנהי היווני הזה של ראי והחברים (הנהי הצפוי יש לומר, ראי מקפיד לחזות שחורות בכל מצב) משעשע לעילא. אלקטרה בסך הכל מממשת את התסריט הסביר הרע, אבל רחוקה מ"להגיד שלום לעונה האירופאית". ראינו אתמול קאנטו חריגה מבחינה התקפית, עם אחוזי קליעה לא נורמליים (כמובן גם הודות ל"הגנה" של אלקטרה, אבל לא רק) וכמה קטעים של חוסר מזל של אלקטרה שיכלו לשנות לגמרי את המשחק (ע"ע זריקת השלוש של מאלט שנכנסה ויצאה), ובנוקיה הכל פתוח, שלא לומר שאלקטרה פייבוריטית לנצחון מעל 8 הפרש.

אבל באמת שכיף לראות את התבוסתנות הזאת שיוצאת ברגעים הפחות נעימים ומוצלחים. המשיכו כך, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה