סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 7:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2012 5:29 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
שרמדיני עדיין עדיף ברמות האלה על שרוך חסר מסה כמו ג'יימס. לגבי מיקוב, נדיר מאוד שזרים שאין להם יכולת אישית מרשימה מצליחים במכבי, על אחת כמה וכמה אירופאים. ההצלחה היחסית של אידסון(שכנראה בקאנטו היה עושה מספרים דומים לאלו של מיצוב) זה היוצא מן הכלל שלא ממש מעיד על הכלל. בגלל זה שחקן כמו סמית' הוא חסר סיכוי פה, שלא לדבר על זה שהיכולות ההתקפיות שלו פשוט נוראיות ליורוליג. לא יודע על מה בלאט חשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2012 6:05 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
הבנת הנקרא שלי היא באמת לא משהו, אם "גמור" כולל בתוכו גם עלייה להצלבה, כי אני מודה ומתוודה שבחיים לא הייתי מעלה את זה על דעתי. אני מתחייב לנסות להיות יותר יצירתי בקריאת הודעות בפעם הבאה.

(ואני לא אשאל מה הקשר בין המשחק אתמול למה שיקרה או לא יקרה בהצלבה, ולמה המשחק אתמול גמר את זה, כי בטח גם את זה הייתי אמור להבין ולא הצלחתי)

טוב אז יש מצב שזו לא היתה ההודעה הכי ברורה בעולם, מה גם שהיא נכתבה בליל ההפסד כשהייתי תחת הרושם. בראש שלי, הכוונה היתה שהמשחק הזה הוכיח שלקבוצה הנוכחית פשוט אין את זה. אני לא מאמין שמכבי תנצח ביותר מ-8 הפרש בשבוע הבא, ולדעתי (בסדר?) יש סיכוי לא רע אפילו להפסד. אבל, גם אם כל הכוכבים יסתדרו, אני לא רואה את מכבי עושה משהו בהצלבה בלי יתרון ביתיות.
zurkin כתב:
לגבי אליהו, זה פשוט מאוד - הבחור ממש ממש ממש שונא מגע! כל זריקת הגויאבה שלו נובעת מזה, הוא יכול להטביע אבל מעדיף לזרוק כמה שיותר מהר העיקר שלא יכאיבו לו. מאז הדאנק מעל באסטון כשהוא עוד שיחק בגליל אני לא חושב שהוא הטביע כאשר הוא לא חופשי לגמרי. זה כל כך מכעיס כמה שהוא רך. היה איזה מהלך בתחילת המשחק שנעשה חילוף והוא נשאר על שחקן גבוה בפנים. סמית, בלו, בורשטיין ואפילו לנגפורד היו נלחמים קצת לפני שהיו עושים עבירה. ליאור פשוט נראה מבוהל ועשה עבירה כל כך מהר שזה היה פתטי. יש לו פוטנציאל להיות חוטף טוב עם האתלטיות, הידיים הארוכות ואינטליגנצית המשחק שלו אבל הוא תמיד כאילו עושה טובה בהגנה - יש פיקנרול אז הוא יראה כאילו הוא לוחץ וישלח יד לנסות לחטוף אבל מיד יוותר וברגע שנעשה החילוף הוא לא מוצא את עצמו ומגיע באיחור לשחקן הזורק. הייתי מת לקבל סטטיסטיקה של מספר הסלים שנקלעים לו בפרצוף. שחקן מרגיז. ובגלל שהוא ישראלי שמרוויח הרבה נישאר תקועים איתו לעוד שלוש שנים...

כל כך מסכים.

מה שכל כך מתסכל זה כל החוזים ארוכי הטווח האלה עם ישראלים בעייתיים שפשוט לא מאפשרים לעשות את הצעדים המתבקשים ולרענן את הסגל כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2012 6:38 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
לגבי אליהו, זה פשוט מאוד - הבחור ממש ממש ממש שונא מגע! כל זריקת הגויאבה שלו נובעת מזה, הוא יכול להטביע אבל מעדיף לזרוק כמה שיותר מהר העיקר שלא יכאיבו לו. מאז הדאנק מעל באסטון כשהוא עוד שיחק בגליל אני לא חושב שהוא הטביע כאשר הוא לא חופשי לגמרי. זה כל כך מכעיס כמה שהוא רך. היה איזה מהלך בתחילת המשחק שנעשה חילוף והוא נשאר על שחקן גבוה בפנים. סמית, בלו, בורשטיין ואפילו לנגפורד היו נלחמים קצת לפני שהיו עושים עבירה. ליאור פשוט נראה מבוהל ועשה עבירה כל כך מהר שזה היה פתטי. יש לו פוטנציאל להיות חוטף טוב עם האתלטיות, הידיים הארוכות ואינטליגנצית המשחק שלו אבל הוא תמיד כאילו עושה טובה בהגנה - יש פיקנרול אז הוא יראה כאילו הוא לוחץ וישלח יד לנסות לחטוף אבל מיד יוותר וברגע שנעשה החילוף הוא לא מוצא את עצמו ומגיע באיחור לשחקן הזורק. הייתי מת לקבל סטטיסטיקה של מספר הסלים שנקלעים לו בפרצוף. שחקן מרגיז. ובגלל שהוא ישראלי שמרוויח הרבה נישאר תקועים איתו לעוד שלוש שנים...

כל כך מסכים.

מה שכל כך מתסכל זה כל החוזים ארוכי הטווח האלה עם ישראלים בעייתיים שפשוט לא מאפשרים לעשות את הצעדים המתבקשים ולרענן את הסגל כמו שצריך.[/quote]

ממש מוזר - לא אני רשמתי את מה שמצוטט פה בשמי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2012 9:01 pm 
מנהל פורום

עד שמסכימים איתך זורקין, תזרום :)

עכשיו אומרים בשידור של האדריאטית שיצאה הודעה רשמית על כך שדורון פרקינס חתם בקאנטו וכנראה ישחק ביום חמישי בהיכל נגד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2012 9:50 pm 
Sophomore

Shiver כתב:
עד שמסכימים איתך זורקין, תזרום :)

עכשיו אומרים בשידור של האדריאטית שיצאה הודעה רשמית על כך שדורון פרקינס חתם בקאנטו וכנראה ישחק ביום חמישי בהיכל נגד מכבי.

תכלס.
ולגבי פרקינס - גם קאנטו וגם הוא אישרו את הידיעה בטוויטר, ואם הוא עובר את הבדיקות הרפואיות הוא אמור להיות בסגל ליום חמישי. לא יודע עד כמה זה משנה למכבי בהכנה למשחק, גם אם הוא ישחק בחמישי זה לא אמור להיות משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2012 10:17 pm 
Sophomore

רשמית- גם באתר של קאנטו וביורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 3:28 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
משהו מאד מוזר קורה ביחסים בין ההנהלה לזרים במכבי. אם שני הגארדים המובילים שלה רק לפני שנה עושים לה כל אחד סוג של פרינציפ, יש דברים בגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 8:36 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא יודע לגבי פרקינס, אבל הניחוש שלי לגבי פארגו היה שההליכה לאדריאטית עשתה לו רגליים קרות. אאל"ט, אידסון דיבר על זה מפורשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 9:15 am 
Hall of Famer

נו, אז מעולה לו, עכשיו הוא משחק כמה שפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 11:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

zurkin כתב:
zurkin כתב:

כל כך מסכים.

מה שכל כך מתסכל זה כל החוזים ארוכי הטווח האלה עם ישראלים בעייתיים שפשוט לא מאפשרים לעשות את הצעדים המתבקשים ולרענן את הסגל כמו שצריך.

ממש מוזר - לא אני רשמתי את מה שמצוטט פה בשמי..[/quote]
עד שכבר מצוטטים אותי אז מצוטטים לא נכון... :ny_tik:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 1:02 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
משהו מאד מוזר קורה ביחסים בין ההנהלה לזרים במכבי. אם שני הגארדים המובילים שלה רק לפני שנה עושים לה כל אחד סוג של פרינציפ, יש דברים בגו.

באמת הפרינציפ של פרקינס לא ברור - שיתבייש לו, להיות פצוע כמעט שנה שלמה.

וגם פארגו הזה חוצפן - לחתום בNBA על חוזה כמו שהוא היה מקבל במכבי, ממש לא דבר הגיוני לעשות.

וברצינות - איזה פרנציפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 1:34 pm 
Hall of Famer

זורקין, אם כבר הזכרת את פארגו, שווה לציין שאחרי כמה משחקים טובים בפתיחת העונה, מאז שקונלי חזר מהפציעה שלו הוא כר לא רואה מגרש. הגיע לדאבל-פיגרס בדקות רק פעמיים בחודש האחרון (אחת מהן בבלו-אאוט מוחלט), קלע 7 נק' במצטבר ואחוזי הקליעה שלו זוועתיים, 34% מהשדה, 13% לשלוש עונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 2:18 pm 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:

חשבתי שזה רק אצל דני קליין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 2:46 pm 
Junior

לא הבנתי איזה פרנציפ, אם מכבי היו רוצים אז הם היו מקבלים את פרקינס. הם העדיפו ללכת על מאלט.
מכאן להסיק שהוא החליט לחתום מהרגע להרגע עם קבוצה רק כי היא עומדת לשחק מול מכבי.. זאת תיאורית קונספירציה מוגזמת. מה הלאה? חוזה למשחק אחד כדי שיוכל לעבור לפרטיזן אח"כ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 3:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
rony כתב:
הגיע לדאבל-פיגרס בדקות רק פעמיים

מה זה משנה חד ספרתי בדקות, העיקר זה המספר השבע-ספרתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 3:04 pm 
Sophomore

rony כתב:
זורקין, אם כבר הזכרת את פארגו, שווה לציין שאחרי כמה משחקים טובים בפתיחת העונה, מאז שקונלי חזר מהפציעה שלו הוא כר לא רואה מגרש. הגיע לדאבל-פיגרס בדקות רק פעמיים בחודש האחרון (אחת מהן בבלו-אאוט מוחלט), קלע 7 נק' במצטבר ואחוזי הקליעה שלו זוועתיים, 34% מהשדה, 13% לשלוש עונתי.

אני יודע, אחרי הפתיחה הכביכול משכנעת שלו הוא בקושי משחק. אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שכנראה ש99% מהשחקנים שתשים להם על השולחן את אותה ההצעה ממכבי או מממפיס (זה ממש הרבה ממים...) יבחרו בממפיס, ולכן לא ברור לי באיזה פרנציפ מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 3:07 pm 
Hall of Famer

אה, לא אמרתי שום דבר על פרינציפ, סתם ציינתי את זה כי כבר העלית את השם שלו. אגב, הנקודה הזו עלולה להפוך לרלוונטית מבחינתו אם ממפיס תחליט לחתוך אותו, כמובן שהיה לו שווה לעשות את הניסיוון עם הצעה כזו נדיבה, אבל בקצב הנוכחי הוא עלול למצוא את עצמו באירופה או ב-NBDL הרבה יותר מהר ממה שהוא חשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 4:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רק שכשפארגו הבריז למכבי הוא כידוע עוד לא היה קשור בחוזה עם אף קבוצת NBA, ואלא אם ממפיס עשו משהו לא חוקי (תקנו אותי אם אני טועה) אז זה היה הימור פשוט שהוא ימצא חוזה.

התחושה האישית שלי היתה שכל ההתנהלות שלו שידרה רצון להימלט מהסיטואציה שהוא נקלע אליה, אחרי שהוא חתם על החוזה. נראה לי ניחוש סביר (אם כי אני לא זוכר את לוחות הזמנים) שלעז של האדריאטית היה קשר לעניין. כאמור, אידסון אמר את זה עכשיו מפורשות ועד כמה שאני זוכר בלו למשל עשה קולות של לא מרוצה לפני שבסוף חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 5:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא הבנתי. אתה טוען שהוא הלך ממכבי לעונת NBA מקוצרת של שבה יש משחק כמעט כל יום, כי העומס במכבי לא מצא חן בעיניו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 6:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בשורה התחתונה, כרגע זה נראה שגם מכבי וגם פארגו יצאו מופסדים. היה עדיף לו עוד שנה של כיכוב בקבוצת צמרת אירופית לפני הקפיצה לליגה של הגדולים. גם אם לא היה מקבל חוזה, היה יכול להיות במעמד של מקאלב שזה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 11:29 pm 
Senior

הממממ, מקאלב הוא סוג של דרק רוז אירופאי. יותר נמוך ופחות חזק פיזית אבל סלאשר מדהים. פארגו לא היה מגיע למעמד שלו(האיש פאקינג קולע ב-74% לשתי נקודות והוא בגובה 1.80 מ'.... מדהים :shock: ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 1:02 pm 
Junior

ראי, אני לא מבין מה ההשוואה.
משחקי nba אתה עם מטוס צמוד ובליגה אחת ורמה הרבה יותר גבוהה ובלי הרבה לחץ.
משחקים במכבי ש2.5 מהליגות שלה זה רמה נמוכה עם הרבה משחקים שהנסיעות אליהם מתישות ובסוף משחקים מול 2000 צופים.

ועוד משהו, הרבה שחקנים (למרות שלדעתי פחות מ99%) היו הולכים לממפיס גם אם היה שם יותר עומס וזו היתה אותה הצעה. כי יש לכל שחקן את חלום הnba ועד שלא מגיעים לשם ומבינים שזה לא כזה חלום טוב (שאראס, קירילנקו וזה מה שאני זוכר עכשיו) ולכן שחקן יעדיף לשחק שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 1:07 pm 
מנהל פורום

מטוס פרטי? לא בטוח לכמה קבוצות יש מטוס כזה, כמרק קובן קנה כזה לקבוצה שלו, זה עשה הרבה רעש אז כנראה שאין לכולם
ראית פעם את האולם במילווקי או בטורנטו או ניו ארולניס או באינדיאנה?
אולם של 18 אלף צופים עם איזה 6 -7 אלפים צופים, מדכא (כמות הקהל שמוזכרת קדמפ היא כמותהכרטיסים שנמכרה ולא הקהל בפועל)
קילרנקו הצליח יפה מאוד גם בשכר וגם בפרפורמה בNBA הוא פשוט אדם מיוחד שויתר על הרבה כסף בשביל לשחק עבור המקום שבו גדל
אני לא זוכר מחווה כזאת מהרבה שחקני כדורסל אם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 1:31 pm 
Sophomore

יש כמה דוגמאות (נבארו זאת הדוגמא הטובה ביותר) אבל זה לא משנה, לשחק בNBA זה כנראה אטרקטיבי יותר בכל צורה מאשר לשחק במכבי, בטח אם לוקחים בחשבון שהשכר הוא אותו שכר, ושמכבי משחקת באדריאטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 1:46 pm 
Junior

אני די משוכנע שנבארו עושה יותר כסף בברצלונה מאשר בממפיס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k. ו 131 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה