סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קונסולה/מחשב?
הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 5:40 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
בהמשך לתרד על בעיות האינטרנט במחשב, בעקבות מעבר שלי לדירה משלי (נפרד מההורים..) בשעה טובה, החלטתי להשקיע ולהתפנק, השאלה היא, במה להשקיע? איזה קונסולה נחשבת הכי טובה כיום? או שהאם עדיף להשקיע במחשב חזק ולחבר אותו לטלוויזיה?
במידה ועדיף קונסולה, ההנחה הרווחת היא שפליסטישן 3 הוא הכי טוב, אך האם לא עברו אותו חברות אחרות? האם אמור לצאת 4?
תודה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קונסולה/מחשב?
הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 6:32 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הייתי מתחיל מאיזה סוג של משחקים מעניינים אותך. יש דברים שלPC יתרון (במיוחד, אם אתה רוצה לראות דרכו גם סרטים), יש דברים שהXBOX עם הקינקט עושה ששום דבר אחר לא יכול לעשות, וה-PS3 כבודה במקומה מונח. הדבר היחיד שלא הייתי קונה כרגע זה WII, היא כבר מאד מיושנת והדור הבא של נינטנדו כבר מתדפק אוטוטו. כל הסימנים הם שמיקרוסופט וסוני עוד יחכו עם שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2012 6:39 pm 
Freshman

wii באמת לא בא על הפרק, לגבי משחקים אני לא גיימר גדול אבל הגעתי לשלב שהמנג'ר כבר חוזר על עצמו (כבר נמאס לקחת עם מילוול את הצ'מפיונס) לגבי המשחקים, פרו זה תמיד חוויה, ומשחקי אקשן כמו ג'י טי אי, שמעתי שיוצא ג'י טי אי 5 בחודשים הקרובים, האם הוא יעבור טוב בפליסטישן 3? ובכלל האם לפליסטישן 3 יש עוד כמה שנים טובות לתת או שהטכנולוגיה כבר נושבת בעורפו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 6:44 pm 
Freshman

שמע קשה באמת להמליץ לך איזו קונסולה עדיפה.
אי אפשר לדעת מתי במדויק יגיע הדור הבא,לחברות יש אינטרס לא לחשוף במהרה את תוכניותיהן על מנת שהמכירות של הדור הנוכחי לא יפגעו ואתה עדות יפה לאסטרטגיה הזאת שכן אם היית יודע שהדור הבא שלהן יוצא בקרוב לא היית פוזל לכיוון האופציות הנוכחיות.
אם אתה שואל אותי זה נראה שיש לך שנתיים בערך עד לדור הבא,גם אם ייצא ב 2013 אני מאמין שרק שנה אחרי אתה תוכל באמת לזרוק את הקונסולות הישנות לפח כי יקח לו קצת זמן לצבור תאוצה.

מבחינת הבדלי פס360/3,זה מתמצה בעיקר בהעדפה שלך,אם אתה שחקן שאוהב להתרכז באונליין,מולטיפלייר וכו'-לך על ה 360 שכן חווית האונליין שלו ורשת ה LIVE בכלליות משאירים עשן לפס3.
אם אתה יותר בעניין של משחקי סינגל "כבדים" ואתה מחבב את האקסלוסיבים של סוני כגון GOD OF WAR,אנצ'רטד וכו' אז לפס3 באופן כללי יש מבחר גדול יותר של משחקים מסוג זה. (אבל לא בהמון,משחקים אקסלוסיבים זה פרומיל קטן מסך המשחקים שיוצאים לשני הקונסולות במהלך השנה)

צריך גם להוסיף שלעיתים יש משחקי צד שלישי שרצים במעט טוב יותר על ה 360 כש GTA5 הוא מועמד פוטנציאלי גם להיות כזה (משחקי רוקסטאר נראים ורצים באופן עקבי טוב יותר על הפלטפורמה של MS),אבל לרוב זה יחסית זניח ולא פאקטור משמעותי.

אז אם לסכם את זה: משחקי מולטי וחווית אונליין טובה-360
משחקי סינגל וחווית אונליין סבירה-פס3
אתה לא יכול לטעות באף אופציה בסופו של דבר כי שניהם מכשירים מצוינים שמיטב החברות הגדולות מפתחות להם.

ואם אתה חושב לטווח ארוך של יותר משנתיים האופציה הסבירה ביותר זה לקנות מחשב עוצמתי במיוחד ולקוות שהדור הבא של הקונסולות לא ישאיר לו עשן ככה שמשחקים שיצאו בעתיד יוכלו לרוץ גם עליו בצורה סבירה,למרות שאני אישית מעדיף קונסולות,במיוחד שמדובר בדירה שיבואו אליה חברים וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:30 pm 
Freshman

תודה על התשובה, נראה לי שאני ילך בסוף על הפליסטישן 3 ויחכה בסבלנות לג' טי אי החדש ששמעתי שהולך להיות פגז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 26, 2012 6:52 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אם אתה קונה קונסולה בשביל משחק ספציפי - תחכה עד שהמשחק יצא !!! שלוש סיבות - גם תדע על איזו קונסולה הוא פועל יותר טוב, גם מחירים של חומרה בד"כ יורדים עם הזמן, וגם אם במקרה סוני או מיקרוסופט יפתיעו עם קונסולה חדשה לא תאכל את הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 10:25 pm 
Freshman

אז ככה.. קניתי פלייסטישן 3 בסוף שהגיע עם משחק באטלפילד 3 אין מה לומר הגרפיקה והאופן שהמשחק רץ בו פשוט חוויה, אחרי קשיים בהתחברות למולטיפלייר הצלחתי לבסוף ונראה שאפשר לבלות שם הרבה זמן...

בכל מקרה יש לי שאלה חשובה, יצרתי חשבון ונכנסתי לפליסטישן סטור, הבחנתי שיש שם דמואים ומשחקים מלאים דבר שגרם לי ישירות להוריד דמו לאן אף אל וכעבור כ-20 הדמו היה אצלי במכשיר ועבד מצויין, ראיתי שמשחקים מלאים נעים שם בן 20 דולר ל-40 דולר השאלה היא איפה הקאצ' הרי כל אחד יכול להוריד את זה, משחקים בחנות עולים מעל 300 שקל ופה מציעים את אותו המשחק בשליש מחיר אז האם אכן מדובר במשחק המלא? האם אין עם זה בעיות?

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2012 5:38 pm 
Sophomore

לי ה PSN לא נתן להוריד כלום כי הכרטיס שלי לא אמריקאי... אבל זה היה מזמן.
אם זה עובד לך - לך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 11:09 am 
Freshman

דבר ראשון אתה תצטרך להשתמש בכרטיסי PSN על מנת לרכוש תכנים מהחנות אלא אם כן אתה מחזיק כרטיס אשראי אמריקאי עם כתובת אמיתית והכל.
כרטיסי PSN אפשר לרכוש פה:http://www.maximuscards.com -אתר אמין ומהיר שרכשתי בו ואין חשש.
יש עוד כמה אתרים תחפש בגוגל PSN CARDS ותראה,אולי תמצא יותר זול.
לרוב באתרים אלו אתה משלם באשראי/PAYPAL ומקבל פשוט קוד עם סכום הכרטיס שקנית למייל,את הקוד אתה מזין בחנות של סוני והסכום מתווסף לך לאותה חנות (שים לב באיזו חנות התוכן שאתה רוצה לרכוש נמצא,אם אתה קונה כרטיס PSN אמריקאי הוא יעבוד אך ורק בחנות אמריקאית,אירופאי באירופאית וכו'. רק בחנות ה PSN הישראלית אתה יכול לשלם ישירות בכרטיס האשראי הישראלי שלך רק תדע שהמחירים מעט יקרים יותר בחלק מהמקרים ובמשחקים מלאים אפילו בהרבה)
כמובן שלרוב תהיה עמלה קטנה באתרים אלו.

בקשר למשחקים המלאים,אין שום קאצ',אבל מצד שני המחיר ממש לא זול,מדובר לרוב במשחקים יחסית ישנים שניתן למצוא בכל אתר במחיר הרבה יותר זול בנוסף לכך שתקבל עותק פיזי ולא דיגיטלי כמו דרך חנות ה PSN.

אני מקווה שלא רכשת את באטלפילד 3 מאחד הגנבים הרבים שמסתובבים בארצנו...משחקים קונים מאתרים מחו"ל לרוב-הנה רשימה

http://www.blahdvd.com- חנות אנגלית שלרוב הכי זולה בעולם פחות או יותר,שים לב שהמחירים המוצגים הם לא המחירים האמיתיים ללקוחות מישראל כי הם כוללים מס שאותו רק האנגלים משלמים,אחרי הורדת מס המחיר לרוב יהיה הזול ביותר ברשת.
http://www.zavvi.com-גם חנות מצוינת,לעיתים יש להם מבצעים שאין באף חנות אחרת עם מחירים מגוחכים ממש כמו בזמנו-פחות מחודש לאחר יציאת המשחק דאוס אקס הם יצאו במבצע ומכרו אותו ב 70 שקלים.
http://www.thehut.com-כנ"ל כמו זאבי.
http://www.videogamesplus.ca-חנות קנדית,לא תמיד הכי זולה אבל אמינה מאוד ומציעה גם את האוזניות האלחוטיות של סוני במחיר הכי זול שתמצא אם אתה מעוניין בכאלו,שים לב שהמחירים הם בדולר קנדי.

החיסרון היחיד של חנויות אלו זה זמן ההמתנה שיכול לקחת אם יש לך מזל עוד באותו שבוע אך אם פחות גם להתעכב ליותר מחודש,ואל תדאג אם יש תקלה כלשהי והמשחק אובד בדואר,תמיד ישלחו לך משחק חדש או יחזירו לך את הסכום.

אם יש לך חשש לקנות מחנויות בחו"ל אז יש לפחות כמה ישראליות שלא גונבות מלקוחותיהן:
http://www.mgo.co.il -הכי זולה בארץ לרוב
http://www.gameclub.co.il-גם מחירים סבירים לרוב
http://www.pcgames.co.il-פחות זולה מהראשונות אבל בעלת כתובת פיזית אם זה חשוב לך. (למרות שהראשונות אמינות,מניסיון)

אל תשכח שהפס3 קורא משחקים מכל האזורים ככה שאל תחשוש לקנות מאף חנות שנראית לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 7:39 pm 
Freshman

תודה רבה לך!
לגבי הקנייה מהפליסטישן סטור אכן כבר הבנתי שאי אפשר להזמין באופן כי אין לי ויזה אמריקאית והמשחקים דרך הארץ יותר יקרים..
נכנסתי לאתר הישראלי הראשון שנתת ובאמת המחירים הרבה יותר זולים לפעמים אפילו בחצי!

לגבי האתרים מחו"ל (נכנסתי רק לראשון בנתיים) זה בטוח להזמין משם? וגם איך אני יודע כמה זה יוצא בסופו של דבר בשקלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 4:45 pm 
Freshman

כן כל האתרים שנתתי בטוחים להזמנה והמוני ישראלים מזמינים מהם כשמהראשון (בלה) אני מזמין בקביעות.

בקשר לבלה,היו לי קבלות של האתר במייל ומחקתי אותן לאחר שקיבלתי את המוצר ככה שאני לא זוכר בדיוק,אבל יש הנחה יפה ואתה יכול להזמין את המוצר ולראות את המחיר "המשודרג" לפני שאתה משלם בפועל,כדאי לך כמעט תמיד לבדוק את האתר הזה ראשון כי ברוב המקרים (כשאין מבצעים מיוחדים באתרים אחרים) הוא הזול ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 8:37 pm 
Sophomore

אני מזמין מ
www.shopto.net
כשהאתר מחליט לעשות מבצעים (לא היה שובר קופות שקניתי ביותר ממאה שקלים) זמן האספקה הוא שלושה-ארבעה ימים ואני מבסוט. המינוס היחיד בשיטה הזאת היא שאני לא משחק בשום דבר ברגע שהוא יוצא. לי אין בעיה עם זה, דרך אגב, כי ערימת המשחקים שמחכה שאשחק בהם היא ענקית והזמן הפנוי שלי מועט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 9:26 pm 
Freshman

אוקיי, תודה בנתיים הזמנתי את פיפא 2012 מהאתר הישראלי הראשון ב-190 שקל ואני מקווה שיגיע, הסתכלתי באתרים מחו"ל ובאמת יש שם אחלה מבצעים אבל כרגע אין משחק שאני חפץ בו, ובשינוי נושא, על איזה משחקים אתם ממליצים? (במיוחד ספורט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 11:11 am 
Freshman

אם אנחנו כבר בפורום המדובר אז אי אפשר שלא להמליץ על סדרת NBA 2K שנחשבת לסדרת הכדורסל הכי טובה אי פעם (ועברה בקילומטרים רבים את המתחרה מבית EA).

מבחינת משחקים אחרים אתה חייב לנסות את סדרת UNCHARTED כשהמשחק השני בסדרה נחשב לאחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו בדור הזה.
PORTAL 2 גם משחק מומלץ מאוד

בתור מישהו שמחכה ואוהב את GTA אתה חייב לקנות את red dead redemption-משחק מבית היוצר של רוקסטאר מפתחת GTA שאפשר לסכם אותו כ GTA במערב הפרוע,נחשב כרגע (עד ל GTA5) למשחק עולם הפתוח הכי טוב שיש ועולה כרגע גרושים.

וכמובן יש עוד הרבה משחקים אבל השאלה היא עד כמה אתה שחקן מזדמן או כבד שיכול לשחק גם דברים תובעניים יותר,אם אתה פתוח גם לדברים שדורשים שעות רבות והתמדה אז SKYRIM נחשב לאחד המשחקים הטובים שיצאו שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה