סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 9:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 5:42 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:
הביקורת עם זה שלא ביצעו עבירה בשיוויון נראת לי חוכמה בדיעבד קלאסית. אם היה מבצע עבירה הוא היה חוטף ביקורת על זה שביצע עבירה על קבוצה מוגבלת ועלובה כמו אשקלון (על פי לאומית). רק בשבוע שעבר מיצ'ל ניצח אותנו ב2 קליעות עונשין מדוייקות ועם הרבה יותר לחץ (בפיגור נקודה ולא בשיוויון שמקסימום הולכים להארכה).

אם כבר אפשר להעביר ביקורת למה לא הביאו דאבל אפ על לימונד 5 שיניות לסיום בשביל להוציא את הכדור מהיד שלו ולבלבל אותו (לימונד לא מחכמי תבל) או לעשות משהו להפתיע את אשקלון ולא לתת להם סתם לשחקן אחד על אחד.

האמת אם אני זוכר נכון המשחק הזה היה שיחזור של המשחק הקודם מבחינת ההתקפות האחרונות, גם אז לימונד חדר לסל והחטיא רק שאז מיצל לא לקח ריבאונד והלכנו להארכה. אני לא זוכר שבמשחק הקודם הייתה ביקורת על זה שהוא לא ביצע עבירה, אז למה עכשיו לאומית?

גם אז וגם עכשיו היה צריך לעשות פאול. גם אז וגם עכשיו אמרתי את הדברים לפני שזה קרה (או שאתה מצפה שאני אתחבר און-ליין ואכתוב בפורום את הדברים בזמן אמת). אם כבר העלת את הנקודה, מה שקרה אז מחזק את העמדה שלי, שם עוד התכנית של שמיר הצליחה והלכנו להארכה, ראינו איך נראינו עם הסגל הקצר שלנו בהארכה (אתמול גם היינו בלי הרוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 5:57 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
בשקט בשקט גליל כמעט וקרובה להבטיח את המקום השני. יתרון של משחק על שאר הקבוצות ומלבד משחק באשקלון נשארו לה משחקים רק נגד קבוצות החלק התחתון. אם לא תיפול בהם לדעתי היא תסיים את הסיבוב כשהיא כמעט ומבטיחה לעצמה את המקום השני עוד לפני הבית העליון. גליל גם מחזיקה בניצחון כפול על ירושלים, על ראשון, ניצחון בהפרשים על חולון, וניצחון אחד על אשקלון. ניצחון באשקלון לטעמי יבטיח להם את המקום השני.

עוד קבוצה שאחרי אתמול במצב מצויין זאת אשקלון, שכמו גליל עברה כבר את המשחק נגד מכבי, וגם מחזיקה בניצחון כפול על ירושלים, על חולון, ניצחון על ראשון (צריכה לשחק עוד בראשון), ורק הפסידה לגליל. כרגע גליל ואשקלון הם פייבוריטים לסיים במקומות 2-3. ירושלים נמצאת במצב הכי קשה (הפסדים כפולים לאשקלון ולגליל, צריכה לשחק עוד בראשון וצריכה לארח את חולון ומכבי בבית), וצריכה לצאת לתקופה ארוכה של ניצחונות בשביל לתפוס את המקום ברביעיה בסופו של דבר.

גליל סגורה במקום ה-2. מקומות 3-6 יהיו צמודים אחד לשני, לא אתפלא אם כל 4 הקבוצות יסיימו באותו מאזן והכל יוכרע על הפרשים פנימיים. משחקי המפתח : ראשון מול אשקלון במחזור הבא, ראשון מול ירושלים ומגדל נגדנו עוד כמה מחזורים.

הימור שלי:
2. גלבוע.
3. אשקלון.
4. ראשון.
5. ירושלים.
6. חולון.

זה מבחינת הטבלה. מבחינת יכולת, אשקלון זו הקבוצה הפחות מרשימה כאן, קבוצה בלי הרבה כדורסל, המון המון מזל, מתישהו זה ייגמר. כל קבוצה תשאף לקבל אותם בפלייאוף, ולדעתי כל קבוצה שתקבל אותם בפלייאוף תעבור אותם די בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 6:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חושב שמשחקי המפתח הם גם המשחקים שנשארו נגד מכבי. אי אפשר לדעת באיזה מצב רוח, רמת ריכוז ויכולת ביצוע מכבי תגיע למשחק נתון. בנוסף לזה מכבי עוד צריכה להתארח במלחה ובחולון. וכמובן, יש יתרון גדול למי שפוגש את מכבי אחרי סופ"ש של יורוליג ואדריאטית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 6:35 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אחלה מחזור, עד עכשיו, בהנחה שמכירים כבר את הרמה בליגה המקומית, למרות שאין ירידות ולמרות שאלופה ידועה מראש
אותם פילוסופים דגולים שכותבים טורים מתוחכמים על חוסר התוחלת בליגה הישראלית, צריכים להסביר על טיפת זיעה וכל השתטחות על הפרקט שראינו היום ולא רק היום

הרוש לא שיחק בחולון נכון? נראה לי שהוא היה די חסר
הניצחון של אשקלון לא משכנע, לא ראיתי איזה שיטה או רעיון שיקח אותם הלאה לראיה רק 8 אסיסטים כל המשחק
מצד שני יש לא מעט כישרון שם, אז אולי
לך תדע

העונה האלופה ממש לא ידועה מראש,מכבי פגיעה גם בזירה המקומית(היא תגיע למאי אחריי כ-80 משחקים !!) ,קבוצה כמו חולון למשל יכולה ביום נתון לנצח את מכבי גם ביד אליהו ,הפיינלפור עוד איתנו לא לשכוח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 6:39 pm 
Senior

מכבי אולי תגיע למאי אחרי 80 משחקים (או מי יודע כמה) אבל היא תגיע לשם אחרי שבחודש לפני הפיינל פור היא כבר תסיים את כל המסגרות שלה, תבטיח את המקום הראשון בליגה, ויהיה לה חודש לנוח ולהתכונן לפיינל פור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 7:07 pm 
מנהל פורום

מה שהקוף אמר ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 7:09 pm 
Freshman

לפי אתר ערוץ הספורט בחיפה שוקלים שינויים... פאוול עשוי להיחתך (בערך 4-5 חודשים מאוחר מדי).

תאמינו לי, רק בשביל לנדסברג אני מקווה שיעשו את השינוי הזה, הוא סובל ממנו ומלהיות לידו על אותו המגרש.
וסילבן באמת באמת בחור על הכיפאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 7:13 pm 
מנהל פורום

ומלח הארץ. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 7:13 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה נאמר גם בעונה שבה מכבי הפסידו את האליפות לחולון. בדיעבד, מהרגע שנגמרה העונה האירופית מכבי התחילה לשעמם את עצמה והגיעה לפיינל פור מפורקת לחלוטין.

השנה גם אין איזה יתרון יוצא דופן למכבי. יש לה כמובן סגל ישראלי טוב ממרבית הליגה, אבל ישראלים כמעט אף פעם לא מכריעים אליפות. היתרון הכי גדול שלה שהוא סופו, הוא סימן שאלה גדול מאוד כבר עכשיו ובטח לקראת סוף הליגה, ואף אחד משאר הזרים הוא לא משהו מליגה אחרת, וצריך כמובן לזכור שמכבי תסבול מהכאב ראש של את מי לספסל, וכמו שראו במשחק מול הפועל, החלטה שגויה יכולה להיות הרת אסון. בקיצור, האליפות לא סגורה יותר משהיתה לפני שנתיים, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 7:50 pm 
Hall of Famer

ואחרי כל זה, ואחרי שגם זוכרים שחולון הייתה טובה לאורך כל העונה ממכבי - עדיין חולון הייתה צריכה סל של השנייה אחרונה כדי לנצח אותה.
ב-2008 גם לא היה את האדריאטית. נראה לי שהשנה הפקטור המכריע ביכולת של מכבי בליגה עד עכשיו זה העייפות, ולא ריבוי/חוסר בעניין בגלל המסגרות הנוספות. ב-2008, ובכן, הייתה קבוצה יותר טובה ממנה בליגה לאורך כל הדרך - מה שאין השנה.

ועדיין, פיינל פור, משחק אחד וכל הקראפ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 8:33 pm 
Freshman

ראובן כתב:
זה נאמר גם בעונה שבה מכבי הפסידו את האליפות לחולון. בדיעבד, מהרגע שנגמרה העונה האירופית מכבי התחילה לשעמם את עצמה והגיעה לפיינל פור מפורקת לחלוטין.

השנה גם אין איזה יתרון יוצא דופן למכבי. יש לה כמובן סגל ישראלי טוב ממרבית הליגה, אבל ישראלים כמעט אף פעם לא מכריעים אליפות. היתרון הכי גדול שלה שהוא סופו, הוא סימן שאלה גדול מאוד כבר עכשיו ובטח לקראת סוף הליגה, ואף אחד משאר הזרים הוא לא משהו מליגה אחרת, וצריך כמובן לזכור שמכבי תסבול מהכאב ראש של את מי לספסל, וכמו שראו במשחק מול הפועל, החלטה שגויה יכולה להיות הרת אסון. בקיצור, האליפות לא סגורה יותר משהיתה לפני שנתיים, למשל.

מכבי הפסידה את האליפות לחולון ?

ובניגוד ללאומית אני חושב שנכון היה ללכת עם ההגנה בייחוד לאור ההתקפות האחרונות של 2 הקבוצות (בדקות האחרונות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 8:59 pm 
מנהל פורום

אתה מתרעם על הטרמינולוגיה או שוכח שלפני האליפות של הגליל היתה אליפות של חולון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 9:01 pm 
מנהל פורום

ועכשיו אני רואה בת'רד האחר שאתה אוהד חולון, אז אין צורך להבהיר.

אני מתנצל על הניסוח הקלוקל, ונפלתי בפח שגם אני מתרעם עליו לא מעט, בדיוק כששמעון מזרחי אומר דברים בנוסח "הגביע חזר למקומו הטבעי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 10:20 pm 
Sophomore

"מקומו הטבעי" זה מרגיז, אבל לא צריך להתרעם על "הפסידה את האליפות לחולון". מכבי ת״א הייתה האלופה ואז היא הפסיקה להיות האלופה. היא הפסידה את התואר להפועל חולון.
סתם מקרה של היפר־קורקציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 10:42 pm 
Sophomore

אני תוהה לעצמי מי עשה מהלך אידיוטי יותר בסיום הזמן החוקי: כדיר עם עבירת שלוש זריקות על הקלע הטוב ביותר של אשדוד, או קרטר, שחמש שניות לסיום המשחק במתפרצת שיכולה לגמור אותו, מחליט שזה בדיוק הזמן לנסות ולהעביר מאחורי הגב ואז לחפש מסירה.

שניהם אהבלים חסרי אחריות. אבל קרטר ווינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 10:47 pm 
מנהל פורום

הטבלה האלטרנטיבית:

blog.php?u=94&b=20

חיפה מסיימת את מסעה המרהיב כלפי מטה ומתחברת לתחתית. הפסד בית לאשדוד והיא נוחתת לה במקום האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 11:58 pm 
Hall of Famer

shay כתב:
לא משהו שלא ראית ממנו במשחקים אחרים, בערך בארבעה מחמישה משחקים הוא מסתבך בעבירות שרובן טיפשיות ולאור זה שהוא חתום גם לעונה הבאה יחד עם החבר סמית, כנראה שגם ימי רוממה לא יהיו עליזים.

במחשבה שניה, אולי התאוריה שלך נכונה כי היה איזה רגע בו החליפו אותו בפאוול, הוא הלך לקצה הספסל אבל השופט לא אישר את החילוף, פאוול עוד הספיק לקרוא לו אך ללא הועיל, בינתיים שיחקו 4 נגד חמישה, אז פאוול הגדיל ראש ונכנס, כמעט שרקו לו טכנית אבל שופטינו רחמנים בני רחמנים, בסוף מר ווילקרסון הצליח לספור עד 4 והבין שחסר אחד, נדב נקרע מצחוק, ידעתי שגם אם נפסיד יהיו קטעים.

ולמה לא תזכיר גם שהיה מצב מתמשך למדי עם 6 שחקנים שלכם על המגרש, ובערך שנייה לפני שהמשחק הפך לאקטיבי וחטפתם טכנית-מישהו טרח לשים לב לעניין (כשכמה אוהדי נתניה יעידו שדווקא אני, הצורר הגדול, הערתי את תשומת לב הספסל שלכם).

מה אומר, עצוב לראות את חיפה. בזבוז כסף ומשאבים משווע כל כך. קבוצה נטולת עמוד שדרה בסיסי, כבויה, נעדרת בטחון עצמי מינימלי ומנהיגות (למרות שג'רמיין ג'קסון באמת מנסה). קצת קלישאה לומר זאת, אבל נראים מאד לא מאומנים, בעיקר בהגנה שערורייתית וחסרת כל תיאום. פעם ראשונה בחיים שאני רואה קבוצה של רמי הדר ואולי זו לא חכמה גדולה לשפוט אותו במצב הזה, אבל באמת תצוגה שמעידה על עבודת אימון לא טובה. ההתקפה הנתנייתית, לא בדיוק סמל ומופת לתחכום גדול, פשוט עשתה סלים קלים בעזרת הפעולות הכי פשוטות ואחוזי השלוש שלנו בהחלט אומרים דרשני.

נצחון חשוב שלנו ואני שמח עליו, אבל באמת שהיריבה לא היתה יריבה. נו, לפחות אריק קמפבל נכנס קצת לעניינים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 12:49 am 
Senior

ראובן כתב:

אימן את אותה קבוצה אחד צביקה שרף ולא דיוויד בלאט (שכשנותנים לו זמן להתכונן הוא הוכיח כבר שהוא אדיר). בנוסף, מכבי באותה שנה באמת פשוט לא הייתה גדולה על הליגה, ולראייה כמות ההפסדים הגדולה שלהם בליגה עוד לפני שהם סיימו עם אירופה.

למכבי יש היום יתרון בכל עמדה מול כל קבוצה כשהיא תגיע לפיינל פור.

ובכל מקרה, הנקודה הייתה שמי שחושב שכמות המשחקים שמכבי שיחקה השנה תשפיע אפילו בקצת על מכבי כנראה חי בסרט. זה משפיע עכשיו, זה יכול להביא אותם להירדם במשחק מול אשדוד או משהו דומה, אבל כשהם יסיימו עם אירופה, ועם האדריאטית, ויגיעו לפיינל פור זה כבר יהיה אחרי מנוחה ארוכה ובלי שום עייפות או משהו שישפיע מלבד יכולת השחקנים להביא את עצמם למאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 11:16 am 
Junior

shayn00 כתב:
ראובן כתב:

מכבי הפסידה את האליפות לחולון ?

ובניגוד ללאומית אני חושב שנכון היה ללכת עם ההגנה בייחוד לאור ההתקפות האחרונות של 2 הקבוצות (בדקות האחרונות)

ההתקפה הלפני אחרונה של אשקלון, במצב של 69:70 לחולון, כללה כניסה איטית למדי של מיטשל לסל בה סיבסב את הצורה לחצי חולון כשהוא מסיים עם סל קל. אז מה בדיוק נכון ללכת עם ההגנה לאור ההתקפה הזו ?
מכל מקום, כמו שהזכיר הקוף הירוק ואפילו אני שכחתי כבר, סיטואציה כמעט זהה היתה במשחק הראשון וגם שם אכלנו אותה וככל שאני זוכר, גם אז אשקלון הגיעו לזריקה קלה שרק בנס הם החטיאו אותה והמשחק הלך להארכה. בקיצור, בסיטואציה של המשחק ובהתחשב בקבוצה מולה שיחקנו, שום דבר טוב לא יכול היה לצאת מההחלטה ששמיר קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 12:43 pm 
Sophomore

אשדוד עוברת בשלום את מנחוס הנצחון אחרי מכבי ומנצחת גם את ירושלים

ג'וש קרטר עם 30 נקודות

וירושלים מסתבכת בקרב על מקומות 1-4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 12:44 pm 
Sophomore

ראובן כתב:

ותוסיף לזה גם את הפציעה של שון ג'יימס
ומכבי באמת בצרות לאחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 12:48 pm 
מנהל פורום

קוף ירוק כתב:
ראובן כתב:

אימן את אותה קבוצה אחד צביקה שרף ולא דיוויד בלאט (שכשנותנים לו זמן להתכונן הוא הוכיח כבר שהוא אדיר). בנוסף, מכבי באותה שנה באמת פשוט לא הייתה גדולה על הליגה, ולראייה כמות ההפסדים הגדולה שלהם בליגה עוד לפני שהם סיימו עם אירופה.

למכבי יש היום יתרון בכל עמדה מול כל קבוצה כשהיא תגיע לפיינל פור.

ובכל מקרה, הנקודה הייתה שמי שחושב שכמות המשחקים שמכבי שיחקה השנה תשפיע אפילו בקצת על מכבי כנראה חי בסרט. זה משפיע עכשיו, זה יכול להביא אותם להירדם במשחק מול אשדוד או משהו דומה, אבל כשהם יסיימו עם אירופה, ועם האדריאטית, ויגיעו לפיינל פור זה כבר יהיה אחרי מנוחה ארוכה ובלי שום עייפות או משהו שישפיע מלבד יכולת השחקנים להביא את עצמם למאני טיים.

לדעתי לציין את כמות ההפסדים של מכבי זה לערבב ביצה ותרנגולת, אבל גם מכבי ההיא הגיעה לגמר יורוליג, שזה הישג שכנראה נראה שמכבי הנוכחית יכולה לחלום עליו (טפו טפו).

ולמכבי ההיא היו לדעתי הרבה יותר יתרונות על הליגה, אם כבר מדברים על זה. מעבר לעובדה שחלק מסגל השחקנים היה אותו סגל (אליהו, בלו - אאל"ט), היה להם את וויצ'יץ' שהוא שחקן בלתי עציר ברמת הליגה הישראלית (ולא זכור לי שהיה פצוע במיוחד בזמן הפיינל פור), ואת ביינום שהשתפר מאוד מהעונה שקדמה לה. איזה שחקנים גדולים על הליגה יש למכבי הנוכחית? כאלה שעצם הנוכחות שלהם מאלצת את המאמנים לתכנן מחדש את כל המצ' אפ ולהגיע למסקנה שזה לא תלוי בהם?

אגב, אני מהמר שדיונים מהסוג הזה בשלב הזה של העונה היו מתנהלים בדיוק באותה הצורה ביחס למכבי של לפני שנתיים. זו שנתנה טופ 16 נפלא, כשמגדירים את בלו כמועמד לחמישית העונה ביורוליג ועוד כהנה וכהנה סופרלטיבים. והיא נתנה טופ-סיזן נוראי שכלל לא רק הפסד אליפות אלא מאזן מחפיר של שלושה ניצחונות ושלושה הפסדים, למרות שארבעה מהמשחקים היו בנוקיה ולמרות שחוקי הזרים היו נוחים לה הרבה יותר. ככה שגם אמירות בנוסח "האלופה ידועה מראש" וגם "רק בזכות הפיינל פור יש סיכוי למנוע ממנה אליפות" לא ממש מתבססות על ניסיון העבר במילימטר.

אתה כמובן צודק בכך שהעונה העמוסה לא יכול לשמש תירוץ או נימוק לפיינל פור גרוע, אם וכאשר. אבל ממילא הדיון התחיל מאמירה שהאליפות סגורה ומטענה שבזכות המנוחה מכבי תגיע בשיא כוחה לפיינל פור, לא מהטענה ההפוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 12:56 pm 
Hall of Famer

ניקולה ווייצ'יץ' של סוף עונת 2008 היה רחוק מלהיות בלתי עציר, גם ברמת הליגה הישראלית. למעשה היה ויכוח באותה תקופה אם הוא לא סוס מת.
והעובדה היא שחולון הייתה טובה ממכבי באותה עונה באופן קונסיסטנטי, לאורך כל העונה. השנה, לפחות נכון לעכשיו, אני לא רואה קבוצה שממלאת את מקומה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' פברואר 07, 2012 1:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:07 pm 
מנהל פורום

מהצצה בסגל של מכבי ב-2008, היו לה גם את טרנס מוריס, באטיסטה ובקרב הישראלים את עמרי כספי. לטעמי שחקנים שלא נופלים בכלום ממה שיש למכבי הנוכחית. גם מבחינת עומק זו היתה קבוצה עמוקה בהרבה, ור' המהלך ששחקני הספסל עשו בחצי גמר היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:11 pm 
Hall of Famer

מוריס היה שחקן גדול, אבל בטיסטה נופל בהרבה מכל הגבוהים שיש למכבי היום כולל ג'יימס.
שחקני הספסל בחצי גמר היורוליג? הכוונה מן הסתם בעיקר לאלכס גרסיה, שזה היה משחק יחיד במינו שלו. אם הוא הסימפטום לעומק שאתה מנסה להציג פה, עשית בשבילי את העבודה.

והשאלה היא לא רק מה קורה עם השחקנים של מכבי, אלא האם יש קבוצה בליגה שלא נופלת מחולון של 2008, שאיך שלא תציג ואיך שלא תפרוט את זה לשחקן שחקן - פשוט הייתה קבוצה יותר טובה ממכבי באופן מתמשך ועקבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה