סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 9:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:24 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אתם שוכחים גם את בני השרון שהייתה קבוצה מצויינת באותה עונה(לא פחות טובה ממכבי וחולון) ואלמלא הפציעה של קוקי בלצ'ר (וגם של טפירו למען האמת) יכלה בהחלט לסיים כאלופה.

אין העונה קבוצות שמתקרבות שנראות כמו משהו שדומה ליציבות(במובן הטוב של המילה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:30 pm 
Hall of Famer

מכבי 2008, ולא משנה מי שיחק בה, נתנה את העונה החלשה ביותר אי פעם של מכבי ת"א בליגה הישראלית (בדגש על אי פעם, לא מאז עידן שמעון מזרחי): המאזן הגרוע ביותר, רצף של 4 הפסדים רצופים (למכבי 2 הפסדי ליגה רצופים זה דבר נדיר ביותר), הכי הרבה הפסדי בית, יחס הסלים הכי פחות טוב שהיה לה בכל הליגות הסדירות. זו הייתה קבוצת מאניה דיפרסיה שכן בניגוד לקבוצה הכושלת של 93' למשל שהייתה זוועה באירופה (8 הפסדים רצופים באירופה אותה עונה), דווקא ביורוליג הצליח למכבי הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:56 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מוריס היה שחקן גדול, אבל בטיסטה נופל בהרבה מכל הגבוהים שיש למכבי היום כולל ג'יימס.

מה אתה אומר. ועל סמך מה אתה קובע את דעתך? ג'יימס בסך הכל הוכיח שהוא שחקן ליגה ישראלית יעיל, באירופה הוא חסר משמעות בינתיים. באטיסטה עשה באלקטרה 10.3 נקודות ב57% שדה למשחק ביורוליג, בתוספת 5.3 ריבאונדים ומעל חטיפה למשחק. הוא לא ירד בכל הטופ 16 מ10 נקודות למשחק, למעט המשחק האחרון מול ז'לגיריס (כשבמשחק הראשון מולם הוא קלע 25 ולקח 13 ריבאונדים). הוא עשה בגמר היורוליג מול צסק"א 14 נקודות ב14 דקות, עם 7 ריבאונדים ומדד 17. הוא האכיל שומרים במרורים עם ההליכה המאד יעילה שלו לשמאל (כשלא עשה צעדים), והיה ריבאונדר טוב מאד ביחס לדקות. להגיד שהוא "נופל בהרבה משון ג'יימס" זה סוג של הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 2:04 pm 
Hall of Famer

טיפשון, באטיסטה היה שזה עוד היה עלית ולא אלקטרה (טוב, אולי 2-3 משחקים באלקטרה, ואז נחתך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 2:24 pm 
Junior

סטרוברי לרוסיה ?

http://www.eurobasket.com/Finland/baske ... sID=259089

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 2:46 pm 
Sophomore

מה זה כאן? יש תחרות ריאלטי מי הזר האחרון שישאר?
אז אני מהמר על תומאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 2:53 pm 
Junior

לאומית כתב:

חשבתי שהכיבוש הרוסי של פינלנד הסתיים כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 2:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואני מחכה לראות כמה זמן ייקח לדרוקר לנפק תגובה בנוסח "בגלל החלטות שגויות של המאמן הקודם אין לנו אפשרות להביא עוד זר במקומו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 2:56 pm 
Junior

מנחם כתב:
לאומית כתב:

חשבתי שהכיבוש הרוסי של פינלנד הסתיים כבר

נסתרות הן דרכי היורובסקט. משום מה העלו את זה קודם לפינלנד.
עכשיו העבירו לרוסיה.

http://www.eurobasket.com/Russia/basketball.asp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 3:04 pm 
Sophomore

באותו עמוד ביורובאסקט
ראיתי גם שדבון ג'פרסון הוא מלך הסלים בליגה הרוסית
עד היום לא ברור איך מכבי לא החתימה אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 3:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
על סמך מה אני קובע את זה? על סמך זה שאני פותח עיניים ולא רק טובע במספרים. נראה לי שעוד לא יצאת מהדו"חות השנתיים שלך.
קודם כל טוב שהוספת את המשפטון הקטן "כשלא עשה צעדים". בנוסף לזה בטיסטה היה שחקן הגנה חלש למדי.
לא חסר שחקנים שהסטטיסטיקה שלהם מרמה ביחס לאימפקט האמיתי שלהם, גם לטוב וגם לרע. במקרה של בטיסטה היא מוציאה אותו טוב ודומיננטי בהרבה ממה שהוא היה (ובעצם, גם ממה שהוא היום).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 3:16 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
על סמך מה אני קובע את זה? על סמך זה שאני פותח עיניים ולא רק טובע במספרים. נראה לי שעוד לא יצאת מהדו"חות השנתיים שלך.
קודם כל טוב שהוספת את המשפטון הקטן "כשלא עשה צעדים". בנוסף לזה בטיסטה היה שחקן הגנה חלש למדי.
לא חסר שחקנים שהסטטיסטיקה שלהם מרמה ביחס לאימפקט האמיתי שלהם, גם לטוב וגם לרע. במקרה של בטיסטה היא מוציאה אותו טוב ודומיננטי בהרבה ממה שהוא היה (ובעצם, גם ממה שהוא היום).

לפתוח עיניים זה יפה, אבל כמה כבר אפשר לפתוח עיניים על שחקן כמו ג'יימס שקיבל השנה במצטבר ביורוליג איזה 7 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 3:21 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

זה שאתה פותח עיניים לא אומר שאתה רואה טוב, בעיקר ממרחק הזמן, הזכרון הנחלש והגישה הכללית. בטיסטה של עלית דאז היה שחקן פנים יעיל מאד התקפית, למעשה מהיעילים ביותר באירופה. אין שום רלוונטיות למה שהוא היום, דיברנו על מה שהוא היה אז. הוא היה ריבאונדר מצוין וספק נקודות אמין ביותר בצבע, גם אם כמובן היו לו חולשות משלו (ההגנה כאמור, וגם עצם היותו תחנה אחרונה).

ואמנם נורטון ידידי מגזים בדקות שקיבל שון ג'יימס, אבל כמובן צודק בגישה הכללית ששחקן כמו ג'יימס שהוא פשוט לא רלוונטי ביורוליג לא יכול להיות בר השוואה לשחקן שהיה רלוונטי ועוד איך.

אפשר לא לאהוב שחקנים מסוימים, אבל כפי שהנהי והפסימיות שלך מגוחכים בדרך כלל, כך גם ההגזמה כאן מגוחכת. לא בושה, אתה יודע, פשוט להודות שהגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 3:32 pm 
Hall of Famer

מאחר ואת כל מה שאני כותב כאן על בטיסטה כתבתי גם בזמן אמת, אין לי אלא לגחך בחזרה עליך ועל תיאוריית מרחק הזמן שלך (ובאופן כללי לגחך על גישת "אתה לא מסכים איתי אז תודה שהגזמת ואתה מגוחך" שלך). בטיסטה הוא בדיוק מסוג השחקנים שהסטטיסטיקה שלהם מרמה ממרחק הזמן, ומתגלים כפי שהם במראה עיניים.
בטיסטה היה רחוק מלהיות שחקן דומיננטי אפילו בהיררכיה של מכבי דאז, ואת הסטטיסטיקות שעשה בצד אחד קיבל בחזרה בצד שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 4:46 pm 
Senior

THE G1 כתב:
אתם שוכחים גם את בני השרון שהייתה קבוצה מצויינת באותה עונה(לא פחות טובה ממכבי וחולון) ואלמלא הפציעה של קוקי בלצ'ר (וגם של טפירו למען האמת) יכלה בהחלט לסיים כאלופה.

אין העונה קבוצות שמתקרבות שנראות כמו משהו שדומה ליציבות(במובן הטוב של המילה).

אין שום קשר בין העונה הזאת לאותה עונה, זה כמו ההבדל בין הNBA לליגה הישראלית בערך. אותה עונה הייתה עונה אדירה של הליגה עם 2 קבוצות ברמה של מכבי ועוד כמה קבוצות לא רעות בכלל.

העונה היא אחת העונות החלשות בעשור האחרון של הליגה, כנראה החלשה ביותר. אם נשווה לשנה שעברה (שהייתה חלשה מאד על פי הרבה מאד אנשים כזכור לי) אז הליגה השנה חלשה פי כמה וכמה.

לדעתי, אם נשווה לשנה שעברה למשל, אף אחת מהטופ 6 השנה (הקבוצות שיגיעו לבית העליון) לא הייתה מתברגת ברביעיה המובילה בשנה שעברה. עצם העובדה שגליל, עם סגל דיי זהה אבל מינוס גל מקל וגוני יזרעלי מובילה את הליגה הזאת בהליכה אומרת הכל. ובו נזכור מה מכבי עשתה לגליל במפגשים בינהם השנה. לדעתי זה גם מה שיהיה צפוי ברגע שמכבי תבוא ברצינות למשחק (ואנחנו נראה את זה בגביע כבר בשבוע הבא), ברגע שמכבי תבוא ברצינות כל הפערים יתגלו והמשחקים יסתיימו בסביבות ה20-30 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 5:05 pm 
Hall of Famer

אני חושב שבכל הקשור לגביע, בטח לחצי הגמר, הפקטור המשמעותי במכבי זה מידת העייפות אחרי היורוליג + אדריאטית ולא הרצינות או חוסר הרצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 5:19 pm 
Senior

אני חושב שנוטים לייחס יותר מידי לעניין העייפות הפיזית. אני חושב שבכדורסל עייפות פיזית היא בטח ובטח לא משמעותית כמו שנוטים לייחס לה. אני לא בטוח שאימון של בלאט של שעתיים שבו כולם מתאמנים הוא לא קשה יותר ממשחק אדריאטית שבו מחלקים את הדקות ונטו אתה משחק 20-25 דקות ובדרך כלל לא בשיא הכוח.

העייפות אם כבר היא מנטאלית, ולכן היא משפיע הרבה יותר במשחק ליגה חסר חשיבות וכו'. אבל במשחקי גביע לדעתי היא תשפיע הרבה פחות, רוב השחקנים במכבי הם כאלה שמבינים את החשיבות, הם יביאו מפוקסים וחדים הרבה יותר (במיוחד בגלל שזה חולון) והמשחק יראה אחרת והרבה יותר קל בשבילם לדעתי. בערך כמו שזה נראה בשנה שעברה בגביע.

אין קבוצות השנה שמקצועית יכולות באמת להקשות על מכבי, הפערים בין מכבי לשאר הליגה השנה הם הרבה יותר גדולים משנים קודמות לטעמי, ולכן במאני טיים זה יבוא ליידי ביטוי בצורה ברורה יותר בגלל הפוקוס והריכוז של השחקנים שזה הדבר הכי חשוב.

אני גם מניח שגם יגיע אחרי שמכבי תפרק את קאנטו בחמישי והיא תבוא באווירה טובה ובביטחון מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 7:07 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מאחר ואת כל מה שאני כותב כאן על בטיסטה כתבתי גם בזמן אמת, אין לי אלא לגחך בחזרה עליך ועל תיאוריית מרחק הזמן שלך (ובאופן כללי לגחך על גישת "אתה לא מסכים איתי אז תודה שהגזמת ואתה מגוחך" שלך). בטיסטה הוא בדיוק מסוג השחקנים שהסטטיסטיקה שלהם מרמה ממרחק הזמן, ומתגלים כפי שהם במראה עיניים.
בטיסטה היה רחוק מלהיות שחקן דומיננטי אפילו בהיררכיה של מכבי דאז, ואת הסטטיסטיקות שעשה בצד אחד קיבל בחזרה בצד שני.

אני לא חושב שהגזמת ושטענתך מגוחכת כי אתה לא מסכים איתי, אלא כי במקרה הזה הגזמת והטענה שלך היא מגוחכת.

באטיסטה היה שחקן חשוב ורלוונטי מאד בעונת 2007/8 של מכבי ת"א. תאהב את זה, לא תאהב את זה, אי אפשר לשנות את המציאות. שחקן של דאבל פיגרז בנקודות באחוזים מעולים, שחקן של דאבל פיגרז מדד, שחקן שהוא ריבאונדר דומיננטי. לא שמר? נכון. איבד לפעמים כדורים באופן שלומיאלי? גם נכון. ועדיין, גם בערכים מוחלטים וגם ביחס לשאר חבריו בקו הקדמי (למעט מוריס שבאמת התעלה על עצמו באותה עונה) היה שחקן חשוב מאד. כך לדוגמא ליאור אליהו, שומר מפוקפק אפילו מבאטיסטה (האחרון לפחות עושה קולות של מתאמץ), סיים את העונה הזאת עם פחות מ4 נקודות למשחק, כאשר בטופ 16 ובפלייאוף הוא לא שותף מעבר ל7:13 דקות משחק ובמשחק הגמר שוטט על המגרש 8 דקות בלי לזרוק לסל. ניקולה וויצ'יץ' האלילי (ואני לא מסתלבט) הפסיד משחקים רבים בעונה הזו וסיים אותה עם ממוצע מדד נמוך משל באטיסטה למרות ששיחק יותר דקות ממנו למשחק, כששיחק.

אתה רוצה לטעון שבאטיסטה עשה עונה טובה בזכות ואקום? אפשר. אתה רוצה לטעון שהמספרים לא משקפים הגנה רעה? אפשר. אתה רוצה לטעון שהרמה האמיתית של באטיסטה היא לא לפי המספרים לעיל? גם אפשר. מה שמגוחך, זה לטעון ששחקן שבכל זאת נתן עונת יורוליג כמו 2007/8 אצל באטיסטה (בלי לציין, כמובן, עונות מצוינות בליגה הכי טובה באירופה ו-70 משחקי NBA ברזומה) הוא בכלל נשוא השוואה לשחקן שבניכוי 2 המשחקים מול האימפריה משרלרואה יש לו רזומה יורוליג ענק של 5.2 דקות לערב ב8 משחקים שלמים ושעשה את תהילתו בליגה שידועה כאחת העלובות מבחינת קווים קדמיים. ומה שעוד יותר מגוחך, זה לטעון שהראשון "נופל בהרבה" מהאחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 8:48 pm 
Hall of Famer

מחרה מחזיק.

פרט לדבר אחד - נכון שאליה ובאותה עונה היה לא משמעותי, אבל הסיבה המרכזית לדעתי היתה הדומיננטיות הברורה של מוריס. והעובדה, שמה לעשות, שניהם 4 די מובהקים, ופרונט קורט שלהם ביחד היה לוקה בגובה ופיזיות (או במילים אחרות, אף אחד מהם לא באמת היה יכול לשחק 5 לאורך זמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 12:05 pm 
Hall of Famer

ברשותכם , יש עוד קבוצה שאפשר לגחך עליה , ונעבור לפינתנו השבועית - הרוטציה בבני השרון :
- אז בפעם הרביעית ברצף טוויטי קרטר משחק 40 דקות משחק מלאות . אני עדיין מתקשה להבין איזה אסון יקרה אם הוא יקבל מדי משחק כמה דקות מנוחה . האיש עומד על ממוצע של 38 דקות משחק ( דקה וחצי יותר ממיצ'ל וקרופורד הבאים אחריו בליגה ) , וזה כשהקבוצה משחקת הארכה אחת בלבד העונה ( ושותפה ללא מעט משחקים עם גארבז'-טיים ארוך ) . אם נוריד את 4 המשחקים הראשונים העונה - הממוצע עולה פלאים ל-38.7 .
- דאן שיחק את כל 20 הדקות במחצית הראשונה וסיים אותה ללא עבירות . במהלך 6.5 הדקות הראשונות ברבע השלישי , הנ"ל ביצע 5 עבירות ( החמישית טכנית , מחאה על שריקה קודמת ) . סה"כ זה נראה שהבחור שיחק כמות סבירה של דקות , הבעיה שהן היו ברצף , כך שגם התפוקה שלו יורדת , וגם הוא לא מגיע לדקות החשובות באמת .
- הבקעה פתחו את הרבע השלישי בריצה של 2-17 . מעניין שבית הלחמי לא הגיב בחילוף או פסק זמן ...

חידה לקהל :
1. כמה חילופים ערך בית הלחמי במשחק הליגה האחרון ?
( הרשיתי לעצמי לא להחשיב חילופים לפוזשן אחד בלבד , כלומר העלאת שחקני פוסטר לתת הגנה בפוזשן האחרון ברבע , או חילופי הגנה/התקפה בדקות הסיום )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 1:02 pm 
מנהל פורום

מה הביקורת שמולקי?
האיש ניצח משחק באופן מפתיע, שני ברצף נדמה לי, מה לך כי תלין
הרצליה בנויה עקום לגמרי זה מצב נתון שבית הלחמי קיבל והוא מפיק ממנו את המקסימום, אם הוא מבין שהאיום של טווטי מהשלוש פותח לו הגנות ומפתח לכל המשחק שלו אז הוא מרשה לו "לנוח" בהגנה
בסך הכל המשימה של בית הלחמי היא לא לזכות באליפות אלא להפסיק את המצב שבו המשחק נגד הרצליה היה באנקר ואת זה הוא עושה באופן מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 1:15 pm 
Junior

מסכים. בית הלחמי, בטח ביחס לכל ההשמצות שהוא חטף פה, עושה עבודה סבירה בהחלט עד כאן. עניינית, אני גם מאוד לא אוהב את הטרנד הזה של מאמנים עם סטופר על הספסל בחילופים. נכון שקצב המשחק היום יותר מהיר, יש יותר פוזשנים וגם רמת הפיזיות והאתלטיות עלתה אבל עדיין הליגה שלנו היא ליגה רכה מאוד, עם הגנות לא אינטנסיביות ואין שום סיבה ששחקנים מובילים לא ישחקו 36-37 דקות ואפילו יותר מזה. אתה מוריד שחקן מדי פעם לדקה פה, דקה שם, מחבר את הפסקות הרבע וטיים-אאוטים. לא צריך להיסחף.

מהבחינה הזאת אפי הוא המודל שלי, מאמן שלא מחלק דקות במחשבון אלא חי את המשחק ואת השחקנים שלו. יש לך בקבוצה שחקנים רכים יותר, שצריכים את המנוחה ויוצאים מפוקוס במהלך המשחק (לא תמיד פיזי, אגב). ויש גם רוטוויילרים שאתה פשוט צריך לתת להם לרוץ ולא לחשב להם דקות. שחקן גדול שמקבל את ההדרכה הנכונה גם יודע לייצר לעצמו מנוחה על המגרש, כמו שאוריאל ציין. אף אחד לא משחק ברמת אינטנסיביות של 100% כל המשחק. כל מי שאי פעם שיחק בעצמו יודע שלפעמים מנוחה על המגרש עדיפה ממנוחה על הספסל, אם השחקן והקבוצה שלו מבינים את זה ויודעים להתאים את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 4:50 pm 
Senior

שמולקי אני מצטרף לחוסר ההבנה, הביקורת על דקות המשחק ממש לא ברורה תסלח לי. אם תקח 2 מהקבוצות היותר טובות בליגה אז גם בראשון ג'ו קרופורד לא יורד מהמגרש אם אין לו בעיית עבירות, וכמוהו רון לואיס בחולון ששניהם מקבלים יותר מ36 דקות בממוצע למשחק. הרצליה לא משחקים 2 משחקים בשבוע ואני לא מבין מה הבעיה ששחקן ישחק 40 דקות אם אין לו בעיית עבירות או הוא לא עייף במיוחד. אם לוקחים את הסיטואציה שתיארת (דאן יצא ב5 עבירות באמצע הרבע השלישי) אז גם מבחינה מקצועית זה מובן מאד. על הסגל הישראלי החלש של הרצליה דובר מספיק, אתה לא מצפה מבית הלחמי במשחק צמוד להוריד את קארטר לנוח ולשחק עם כץ וגיא לביא רק בשביל שהוא יוכל להגיד שהוא נתן להם לנוח אבל בינתיים יכנס לפיגור גדול שהוא יתקשה אחרי זה לתקן.

סה"כ אם בוחנים את מה שבית הלחמי עשה לא ברור לי איך אפשר עוד להעביר עליו ביקורת. הוא עומד על מאזמן של 2-2 ב4 משחקי ליגה, כש2 ההפסדים הגיעו לחולון ולראשון במשחקים צמודים. זה שיפור משמעותי על פני מה שהיה שם מקודם ואתה דווקא אמור להיות מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 10:52 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
עצם העובדה שגליל, עם סגל דיי זהה אבל מינוס גל מקל וגוני יזרעלי מובילה את הליגה הזאת בהליכה אומרת הכל. ובו נזכור מה מכבי עשתה לגליל במפגשים בינהם השנה.

מה? מאיפה אתה מביא את זה?
קודם כל, גלבוע ולא גליל. (מאז שחזרתי לגולן, הפכתי להיות מאד לוקאלי. מה גם ששבתי לראות משחקים בכפר בלום).
דבר שני, הסגל שלנו השנה טוב בהרבה משנה שעברה (במיוחד נוכח העובדה שקיליניגסוורת׳ ופלס הובאו 25 דקות לפני הפלייאוף).
בשאלה מי עדיף, מקל או כריס תומאס, אין לי תשובה חד משמעית (למרות שאני מת על מקל), בשאר העמדות אין שום יתרון לסגל של שנה שעברה על זה של השנה.
במיוחד בקו הקדמי, אתה לא באמת משווה בין קוז׳יקרו של השנה, טראוויס וג׳ונס לבין קוז׳יקרו של שנה שעברה, ו...מי? אנטון קזרנובסקי?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 11:22 pm 
Senior

זה דעתך האישית אולי, אני לחלוטין חושב אחרת. לטעמי גליל\גלבוע (איך שתרצה לקרוא להם) הייתה בשנה שעברה קבוצה ב2 דרגות יותר טובה מזאת של השנה. פלס הגיע עמוק באמצע העונה, מי שהגיע בסוף זה קילנסגוורת שגם זה היה בתחילת הסיבוב השלישי והוא שיחק איזה 10 משחקים לפני הפלייאוף והפיינל פור.

מקל וגוני לבד טובים יותר מכל הישראלים שלהם ביחד. בחיית זומזום, החליפו את מקל וגוני ופרחי וטישמן, 2 שחקני לאומית בינוניים לגמריי. אנחנו מדברים על 2 מהגארדים הטובים בליגה. את תומאס צריך להשוואת בכלל למקלינטון שהיה הגארד הזר, ולא לאף אחד מהישראלים.

ולא, הקו הקידמי בשנה שעברה של קראטר, קילנגסוורת וגיבס (נראה לי ככה קראו לו) הוא טוב יותר מטרוויס וג'ונס. טרוויס וג'ונס זה בערך הקו הקידמי של נתניה בשנה שעברה (בראון במקום ג'ונס, שחקן מאד דומים גם ברמה), וראינו איפה נתניה סיימה בשנה שעברה.

הסגל שנה שעברה, מקל, יבזורי, פלס, קארטר, קילנגסוורת - ספסל - גוני, גורדון, מקלינטון, קוז'יקרו, גיבס, וקזרנובזקי
הסגל השנה, תומאס, יבזורי, פלס, רומאו, ג'ונס - ספסל - פרחי, טישמן, גורדון, קוז'יקרו וביר כץ.

אין לי בכלל ספק (לדעתי האישית כמובן) שהקבוצה של שנה שעברה מפרקת את זאת של השנה בלי הרבה מאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 116 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה