סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 12:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2012 12:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן, זה יהיה גדול אם הליגה תוכרע במשחק אחד והגביע בסדרות, הא?

תרשה לי לא לקבל את טרונייתך. הגביע הוא בדיוק המפעל למשחק אחד בכל שלב. הפסדת עפת. למעשה זו כל מהותו של המפעל הזה.
ולא הבנתי למה ההגרלה הכריעה את המשחק בין חולון לאשקלון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2012 10:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לאומית כתב:
עופר האדום כתב:
לאומית כתב:
על שמחת הניצחון העיבה הידיעה על אלימות אוהדי מגדל במשחק בראשון לציון.

מרגש. אני בטוח שהזלת דמעה (פחות או יותר כמו שאוהדי הפועל "הרביצו למאבטחים עם מקלות"...אהה.....)

מתוך דו"ח חברת האבטחה שהוגש למשטרת ישראל:
מפקד הארוע, יוסי זגורי, הוכה עוד לפני תחילת המשחק ונחתך באוזנו. האוהדים גם גנבו מכשיר קשר ורק אחרי התערבות ההנהלה המכשיר הוחזר. הם נופפו בדגלים מעל השטח האווירי של הפרקט, דבר שמפריע, ואז המאבטחים קיבלו הנחייה להוציא את הדגלים, גם בכוח אם צריך וזה לפי חוק".

"הסדרן שצולם חובט באוהד בעזרת דגל (זה לא הייתה מטרייה), ספג דקה קודם לכן מכות עם אותו דגל אבל זה לא צולם...למרות צילומי הטלוויזיה אני אומר כאן שהפרובוקציות התחילו מאוהדי ירושלים, 3 שנים אנחנו באולם הזה כחברת אבטחה, מעולם לא היו בעיות".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13700.html

דבר איתי אחרי חשבון הנפש...

טוב , אז היום היה הדיון בביה"ד , ובו הפועל ירושלים זוכתה לגמרי מהאירוע הזה , לפי הדיינים בגלל ברבריות הסדרנים.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/333/265.html?hp=3&cat=620&loc=31

נציין ככה במאמר מוסגר שהשבוע חולון קיבלה קנס של 15 אלף ש"ח בגלל התפרעות האוהדים שלה באחד מהמשחקים (מי כבר זוכר?).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 12:49 pm 
Sophomore

מכבי תגיע לחצי גמר מול חולון אחרי שני משחקים רצופים אז נראה איך זה ישפיע
אם הם ינצחו את קאנטו אז זה בטוח ישפר את המצב רוח
יהיה לא פשוט בלי ג'יימס בליגה כי סופו יצטרך לשחק הרבה יותר
כנראה שמכבי תשחק מול חולון עם מאלט, לנגפורד או סמית, הנדריקס, סופו
זה בהחלט מטופש שבגלל חוק הזרים פאפאלוקאס ואחד מבין לנגפורד וסמית תמיד בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 12:59 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא כל כך עקבתי, אבל בכמה משחקים בליגה השנה (שבהם סופו שיחק) ג'יימס בכלל שיחק?

להיעדרות שלו אין לטעמי שום משמעות ברמת הליגה. סופו והנדריקס הם הגבוהים המשמעותיים ממילא, ועוד שני זרים יגיעו מתוך מאלט/לנגפורד/סמית'/פאפאלוקאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:04 pm 
Hall of Famer

מה הקשר למשחקים שג'יימס וסופו שיחקו ביחד? המשמעות של ההיעדרות של ג'יימס היא שסופו יגיע לחצי הגמר כמשחק שלישי רצוף שלו ב-4 ימים, דבר שהוא כמעט ולא עושה כל העונה. מאחר וסופו הוא לא בדיוק שיא הסיבולת לטווח ארוך גם בימים רגילים, ויחד עם הפציעה (ועם העלייה במשקל, לא יעזור לאף אחד), נראה איך הוא יסתדר במשחק שלישי רצוף ב-4 ימים עם ערימת האתלטים של חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:31 pm 
Hall of Famer

שלישי בחמישה ימים, אם נהיה מדויקים.
אני מניח שבאדריאטית במוצ"ש דייויד ישתף אותו כמה שפחות. והאמת? אם אני בלאט אני אומר על משחק האדריאטית בשבת שיזדיין המשחק. משחק עם כמה שיותר ספסל, כמה שפחות מוציא אנרגיה והתוצאה היא עניין משני. הגביע מול חולון בשני חשוב פי כמה וכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:33 pm 
Hall of Famer

שלישי בתוך 4 ימים. 96 שעות.
אני מסכים איתך לגבי שבת, אבל את זה אפשר היה להגיד על כמה וכמה משחקי אדריאטית, בטח לנוכח הפציעות. בקיצור לאור נסיון העבר לא בטוח שמנהלי מכבי או הצוות המקצועי שלה מסכימים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:35 pm 
Hall of Famer

זה כבר סיפור אחר, אם הם מסכימים איתי או לא.
לצערי הקשר היחידי שלי איתם זה לשלוח להם כתבות היסטוריה. שם לפחות הם לא מערערים עליי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 3:01 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
שלישי בחמישה ימים, אם נהיה מדויקים.
אני מניח שבאדריאטית במוצ"ש דייויד ישתף אותו כמה שפחות. והאמת? אם אני בלאט אני אומר על משחק האדריאטית בשבת שיזדיין המשחק. משחק עם כמה שיותר ספסל, כמה שפחות מוציא אנרגיה והתוצאה היא עניין משני. הגביע מול חולון בשני חשוב פי כמה וכמה.

אם לוקחים בחשבון גם את הגמר בחמישי אז זה ארבעה משחקים ב-תשעה ימים
אכן מצב לא פשוט. גם בגמר מול ראשון מכבי יכולה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 11:25 am 
Hall of Famer

צריך לזכור שמכבי כבר שרדה שבועות כאלו עם 2 משחקי חוץ בימים חמישי ושבת ( כלומר , 3 טיסות ) . הפעם מדובר בשני משחקי בית ( שכאמור , חשיבותו של השני מביניהן נמוכה עד לא קיימת ) .
היות ויש פגרה מסוימת בליגה האדריאטית ( המשחק הבא אחרי מוצ"ש הקרוב הוא ב-27.2 ) , פאפאלוקאס ומאלט/סמית' צפויים לנוח לא מעט בתקופה הקרובה ( עקב אי השתתפותם במסגרות הישראליות , אם נניח שלנגפורד הוא באנקר בהרכב ) , ולא אמורה להיות בעיה לשחוק אותם במוצ"ש , ביחד עם שאר המחליפים .
שימו לב שבעוד שבוע וחצי ( כלומר , מיד אחרי משחקי הגביע ) מחכה למכבי משחק במלחה , שהוא גם משחק בעל חשיבות לא קטנה למועדון .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 11:52 am 
Junior

לאומית כתב:
עידן שגיב כתב:
לאומית, ועכשיו ברצינות: העובדה שאתה מדגיש בתגובות שלך את הציניות בעניין, מוסיף סמיילים, מוציא לשון ונשמע מאוד מבסוט מהעניין, משדר המון המון דברים על מה שאתה מייצג. לא בדיוק חיוביים, בינינו. ואתה יודע את זה.

ורעננה: יש רק קהל אחד בארץ שבגללו יש מאבטח בלי אצבעות. תודה לאל. כל השוואה תעשה עם האחרים עוול.

הניסיונות שלך ושל חבריך מי-ם (חלקם אגב, לא כולם) לצייר את הקהל של חולון כקהל אלים ומופרע ומנגד לצייר אותכם כקהל נפלא של נופת צופים, ילדי הפרחים דור 3.0 מצחיקים, מה לעשות, במיוחד שכל פעם המציאות טופחת על פניכם עם איזו התפרעות נאה, מכות עם מאבטחים וכו'. איך אמר דודו קפרא: "מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים".

לאומית, משום מה רק עכשיו שמתי לב שהפועל זוכתה בסיפור של ההתפרעות בראשון וזאת למרות הציטוטים המרשימים שהבאת מתוך הדו"ח של חברת האבטחה (האוביקטיבית, לטענתך). מסתבר שבית המשפט ראה את הדברים קצת אחרת.
מה שמפתיע אותי שאתה נאלמת דום, במיוחד לאור זאת שהקהל של חולון נקנס לאחרונה על התפרעות. הייתי מצפה שתהיה לך קצת יושרה להודות בטעויות שלך (בעצם אני לא באמת מצפה, אבל זה כבר ענין אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 12:11 pm 
Junior

מנחם כתב:
לאומית כתב:
עידן שגיב כתב:
לאומית, ועכשיו ברצינות: העובדה שאתה מדגיש בתגובות שלך את הציניות בעניין, מוסיף סמיילים, מוציא לשון ונשמע מאוד מבסוט מהעניין, משדר המון המון דברים על מה שאתה מייצג. לא בדיוק חיוביים, בינינו. ואתה יודע את זה.

ורעננה: יש רק קהל אחד בארץ שבגללו יש מאבטח בלי אצבעות. תודה לאל. כל השוואה תעשה עם האחרים עוול.

הניסיונות שלך ושל חבריך מי-ם (חלקם אגב, לא כולם) לצייר את הקהל של חולון כקהל אלים ומופרע ומנגד לצייר אותכם כקהל נפלא של נופת צופים, ילדי הפרחים דור 3.0 מצחיקים, מה לעשות, במיוחד שכל פעם המציאות טופחת על פניכם עם איזו התפרעות נאה, מכות עם מאבטחים וכו'. איך אמר דודו קפרא: "מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים".

לאומית, משום מה רק עכשיו שמתי לב שהפועל זוכתה בסיפור של ההתפרעות בראשון וזאת למרות הציטוטים המרשימים שהבאת מתוך הדו"ח של חברת האבטחה (האוביקטיבית, לטענתך). מסתבר שבית המשפט ראה את הדברים קצת אחרת.
מה שמפתיע אותי שאתה נאלמת דום, במיוחד לאור זאת שהקהל של חולון נקנס לאחרונה על התפרעות. הייתי מצפה שתהיה לך קצת יושרה להודות בטעויות שלך (בעצם אני לא באמת מצפה, אבל זה כבר ענין אחר).

ואוו, נקנסנו...ואני חשבתי שנקבל איזה 4 רדיוסים לפי רוח הדברים שלך ושל חבריך.
נקנסנו על פקק של בקבוק מים מינרליים שנזרק לפרקט. מזל שזה לא פגע בזריף אחרת הוא היה נשאר גם כן בלי 3 אצבעות.

לגבי מגדל, אין לי אפילו כח לצטט מפורום צ'ה את כל הציטוטים של אוהדי מגדל עצמם שהיו במגרש בדבר העובדה שהם ממש לא צדיקים ושהם תרמו בהחלט לאלימות שהיתה וחלק אפילו אמרו שהתחילו אותה. העובדה שאנחנו נקנסנו על זריקת פקק של בקבוק (וזוכינו מקריאות גזעניות אם כבר נכנסים לזה) ב-15,000 ש"ח, ומגדל יצאו זכאים על התפרעות אלימה, פריצה של אוהדים לפרקט וחברי הנהלה שפתחו ג'ורה והלכו מכות עם המאבטחים, אומרת הרבה על הריקבון באיגוד הכדורסל.
אה כן, ככה זה שהתובע של איגוד הכדורסל היה יו"ר ירושלים או חבר הנהלת ירושלים ובדו"ח שהוא מגיש לבית הדין חצי מהדו"ח הוא מקדיש באורח מפתיע ומפליא דווקא להתנהגות המאבטחים. ריקבון כבר אמרנו ?

בכל אופן, לא בטוח שבשבילכם כאוהדי ירושלים זה כזה פרס..עם הקבוצה שלכם היה עדיף לכם רדיוס בלי קהל, הייתם יותר נהנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 12:40 pm 
Sophomore

מישהו באמת חושב שהפקק שאוהדי חולון זרקו לפרקט יותר חמור מההתפרעות הזאת בראשל"צ? האם אי פעם בית הדין החמיר עם אוהדי הפועל ירושלים? בין הדין אינו אינדיקציה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 12:56 pm 
Hall of Famer

מכבי שרדה משחקי ליגה אחרי סופ"שים כאלה בקושי רב, בעיקר כשמדובר ביורוליג + אדריאטית (ולא, למשל, שני משחקי אדריאטית). השוואה פשוטה תראה את זה. זו תופעה כמעט קבועה העונה.
אם כי, יש לציין, שמבין המשחקים האלה של אחרי יורוליג + אדריאטית - דווקא המשחק בליגה נגד חולון היה הקל מכולם, יחסית לאחרים. חולון הייתה במשחק עד סוף הרבע השלישי, משם מכבי שייטה בהפרש של אזור ה-10, ולא היה ממש ספק בנצחון שלה גם כשחולון חזרה קצת לקראת הסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 1:31 pm 
Senior

ערן כתב:
מישהו באמת חושב שהפקק שאוהדי חולון זרקו לפרקט יותר חמור מההתפרעות הזאת בראשל"צ? האם אי פעם בית הדין החמיר עם אוהדי הפועל ירושלים? בין הדין אינו אינדיקציה לכלום.

מי צריך בית דין כאינדיקציה כשיש תחת ידינו את הודעותיו של "לאומית", והן אחרי הכול - מה אינדיקציה טובה מאלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 3:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לשאלתו של ערן, אז אחרי המשחק הקודם מול חולון, אז לאומית נופף בהחלטת בית הדין כהוכחה לכך שהקהל הירושלמי היה אשם לא פחות מהחולוני, אז כנראה שכן.

(היה שם איזה קטע שלפיו הפועל קיבלה עונש גדול יותר מחולון כי מה שחולון קיבלה היה בעצם הפעלת עונש על תנאי קודם, או משהו מעין זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 12:27 am 
Hall of Famer

ראי , אל תשכח את אלמנט הנסיעות . 3 משחקים תוך 72 שעות זה תמיד קשה , אבל כשיש לך באמצע איזה 15 שעות ( במקרה הטוב ) בדרכים , הסתגלות מהירה למקומות חדשים וכו' - זה בהחלט מהווה פקטור מרכזי ( שלא יקרה ספציפית בסופ"ש הקרוב ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 1:28 am 
Hall of Famer

לא חולק על זה שנסיעות מוסיפות לתשישות. אבל בוא תעשה לעצמך תרגיל, תבדוק מה קרה למכבי אחרי סופ"ש של יורוליג + אדריאטית גם כשכל המשחקים היו בישראל.

עריכה:אני אחסוך לך.
המשחק נגד נתניה שמכבי ניצלה בו בנס מהפסד היה אחרי יורוליג ואדריאטית בארץ (שני המשחקים נגד פרטיזן).
המשחק שמכבי ניצחה בו בהארכה בחיפה היה אחרי יורוליג + אדריאטית בישראל (מילאנו + צדביטה).
ההפסד לירושלים היה אחרי יורוליג + אדריאטית בישראל (שרלרואה, לובליאנה), אם כי שם המשחק היה ביום ראשון.
הנצחון הלא קל על הבקעה היה אחרי יורוליג + אדריאטית בישראל (פילזן, דומזלה)
וכמובן ההפסד לאשדוד שבא אחרי ברצלונה ושירוקי.

בקיצור, יהיה קשה מאד למכבי ביום שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 2:04 am 
Senior

אני דווקא חושב שלמכבי ממש לא יהיה קשה. כמו שאמרתי בת'רד אחר מדובר בעיקר בעייפות פיזית ומנטאלית, אני חושב שזה יעלם כשהחשיבות של המשחק ברורה לכולם וכולם מבינים את זה. אפשר ליפול במשחק ליגה סתם והוא לא מעניין אף אחד וכמוהו גם ההכנה למשחק (אפילו לקראת משחק מול ירושלים). משחק גביע שהוא על תואר זה כבר אחרת לגמריי, והפוקוס והרצינות של השחקנים יספיקו בשביל לפרק את מי שעומד בדרך בגלל הפערים הבאמת עצומים שיש בין מכבי לשאר הליגה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 10:33 am 
Hall of Famer

ראי , תודה .
עשית אותי אופטימי בנושא .

קוף , אתה מדבר בהנחה שהשחקנים יידעו שם שזה משחק גביע בשיטת נוק-אאוט , מה שלא תמיד קרה בעבר ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 4:18 pm 
Senior

בעבר לא אימן אותם בלאט, שהרבה דברים אפשר להגיד עליו אבל להבהיר את חשיבות המשחקים כשזה מגיע לזה הוא בהחלט יודע (ולא סתם מכבי פירקה את כל הקבוצות ששיחקה מולה כבר בשנה שעברה במשחקים כאלה, וזה למרות פערים יותר קטנים לדעתי בין מכבי לשאר הליגה בשנה שעברה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 5:33 pm 
Hall of Famer

מה? פערים יותר קטנים בשנה שעברה בין מכבי לשאר הליגה? מצטער, אבל ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 5:50 pm 
Senior

בהחלט כן, הפועל ירושלים, גליל (של סוף עונה) ובני השרון היו יכולים לנצח את מכבי ביום טוב שלהם ולא היו רק תלויים במכבי בשנה שעברה. השנה הפערים הרבה יותר גדולים, גליל כאמור היא הדוגמא המצויינת לזה, הם הקבוצה מס' 2 בארץ בלי תחרות על פי התוצאות השנה, וב2 המשחקים מולם מכבי פירקה אותם בלי מאמץ בכלל.

דבר איתי אחרי משחקי הגביע, כשמכבי תבוא בפוקוס פעם ראשונה באמת נגד קבוצה ישראלית. נראה אם גם אז תחשוב שהפערים לא גדלו.

והפערים לא גדלו בגלל שמכבי יותר טובה, היא פחות טובה. הם גדלו כי שאר הקבוצות פשוט נחלשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 6:02 pm 
Hall of Famer

כן, אתה סגור על זה? גלבוע אכלה ממכבי 27, 21 ו-11 הפרש (שני האחרונים בחוץ), ואחר כך עם פלס וקילינגסוורת 27 הפרש בגמר. ירושלים אכלה 20, 11 במלחה, ולקינוח 41. היחידה שנתנה פייט בשני משחקים הייתה בני השרון, אחד ניצחה ואחד הפסידה. את השלישי היא הפסידה ב-46 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 6:21 pm 
Senior

כן, אני סגור על זה.

שנה שעברה לא שיחקו ב3 ליגות ולא היה העומס של השנה. בזמנו דרך אגב הראו את ההבדל בין משחקים בליגה שיש אדריאטית לפני למשחקים שאין, וההפרש הממוצע היה משהו כמו 30 הפרש כשאין.

זאת בדיוק הטענה שלי, זה עניין מנטאלי, ברגע שזה ירד מהשולחן (משחקים מכריעים, וסוף עונה שמכבי כבר לא תשחק ב3 מסגרות) הפערים יתגלו מהר מאד. העומס השנה מסתיר את זה שהפערים בעצם גדלו מהשנה שעברה.

אני מאמין שנראה את זה כבר בחצי גמר הגביע ובגמר בשבוע הבא, שאת החצי מכבי תנצח בקלילות 20+, ואת הגמר בהרבה יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 104 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה