מנחם כתב:
לאומית כתב:
עידן שגיב כתב:
לאומית, ועכשיו ברצינות: העובדה שאתה מדגיש בתגובות שלך את הציניות בעניין, מוסיף סמיילים, מוציא לשון ונשמע מאוד מבסוט מהעניין, משדר המון המון דברים על מה שאתה מייצג. לא בדיוק חיוביים, בינינו. ואתה יודע את זה.
ורעננה: יש רק קהל אחד בארץ שבגללו יש מאבטח בלי אצבעות. תודה לאל. כל השוואה תעשה עם האחרים עוול.
הניסיונות שלך ושל חבריך מי-ם (חלקם אגב, לא כולם) לצייר את הקהל של חולון כקהל אלים ומופרע ומנגד לצייר אותכם כקהל נפלא של נופת צופים, ילדי הפרחים דור 3.0 מצחיקים, מה לעשות, במיוחד שכל פעם המציאות טופחת על פניכם עם איזו התפרעות נאה, מכות עם מאבטחים וכו'. איך אמר דודו קפרא: "מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים".
לאומית, משום מה רק עכשיו שמתי לב שהפועל זוכתה בסיפור של ההתפרעות בראשון וזאת למרות הציטוטים המרשימים שהבאת מתוך הדו"ח של חברת האבטחה (האוביקטיבית, לטענתך). מסתבר שבית המשפט ראה את הדברים קצת אחרת.
מה שמפתיע אותי שאתה נאלמת דום, במיוחד לאור זאת שהקהל של חולון נקנס לאחרונה על התפרעות. הייתי מצפה שתהיה לך קצת יושרה להודות בטעויות שלך (בעצם אני לא באמת מצפה, אבל זה כבר ענין אחר).
ואוו, נקנסנו...ואני חשבתי שנקבל איזה 4 רדיוסים לפי רוח הדברים שלך ושל חבריך.
נקנסנו על פקק של בקבוק מים מינרליים שנזרק לפרקט. מזל שזה לא פגע בזריף אחרת הוא היה נשאר גם כן בלי 3 אצבעות.
לגבי מגדל, אין לי אפילו כח לצטט מפורום צ'ה את כל הציטוטים של אוהדי מגדל עצמם שהיו במגרש בדבר העובדה שהם ממש לא צדיקים ושהם תרמו בהחלט לאלימות שהיתה וחלק אפילו אמרו שהתחילו אותה. העובדה שאנחנו נקנסנו על זריקת פקק של בקבוק (וזוכינו מקריאות גזעניות אם כבר נכנסים לזה) ב-15,000 ש"ח, ומגדל יצאו זכאים על התפרעות אלימה, פריצה של אוהדים לפרקט וחברי הנהלה שפתחו ג'ורה והלכו מכות עם המאבטחים, אומרת הרבה על הריקבון באיגוד הכדורסל.
אה כן, ככה זה שהתובע של איגוד הכדורסל היה יו"ר ירושלים או חבר הנהלת ירושלים ובדו"ח שהוא מגיש לבית הדין חצי מהדו"ח הוא מקדיש באורח מפתיע ומפליא דווקא להתנהגות המאבטחים. ריקבון כבר אמרנו ?
בכל אופן, לא בטוח שבשבילכם כאוהדי ירושלים זה כזה פרס..עם הקבוצה שלכם היה עדיף לכם רדיוס בלי קהל, הייתם יותר נהנים...