סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 9:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 10:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קצת חדשות:
- אולסטאר 2013 הוכרז שיתקיים ביוסטון טקסס.
- בילאפס משוכנע שהקרע הקשה באכילס שלא לא מבשר על סוף הקריירה. כרגע הוא נשאר גם בסגל של הנבחרת האמריקאית.
- ה-NBA הודיעה כי ה-goaltending שנשרק ללמרקוס אלדרידג' על דוראנט 6 שניות לסיום המשחק (בו פורטלנד הפסידה) אחרי שפורטלנד הובילה ב-2 נק' הוא טעות והייתה חסימה נקייה.
http://www.nba.com/2012/news/02/07/blaz ... ef:nbahpt2

אחלה משחקים:
1. טורונטו - מילווקי. מילווקי.
2. פילדלפיה - סן אנטוניו. פילי
3. וושינגטון - ניקס. ניו יורק.
4. אורלנדו - מיאמי. מיאמי
5. קליבלנד - קליפרס. קליפרס
6. ניו ג'רזי - דטרויט. ניו ג'רזי.
7. אטלנטה - אינדיאנה. אטלנטה.
8. ממפיס - מינסוטה. ממפיס.
9. ניו אורלינס - שיקאגו. שיקאגו.
10. דנבר - דאלאס. דנבר.
11. פורטלנד - יוסטון. יוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 1:22 am 
Junior

נחמה קטנה. מצד אחד אני שמח שהם מודים בטעויות. מצד שני, אכזבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 3:03 am 
Sophomore

אם מישהו יכול לתת לי לינק למשחק של הקליפרס אני אודה לו מאוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 3:47 am 
Junior

http://www.nbaliveonline.com/nbalive/wa ... 0Cavaliers

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 3:59 am 
Sophomore

matan 2.0 כתב:
http://www.nbaliveonline.com/nbalive/watch/?match=A&link=1&game=Los%20Angeles%20Clippers%20at%20Cleveland%20Cavaliers

זה היה לי...אני מחפש אחד עם הפרשן של הקליפרס...
או שפשוט זה הולך לפי קבוצת הבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 4:54 am 
Junior

כשאורלנדו מצליחה לתת את המשחק שלה, כמו היום, היא הקבוצה הכי מהנה לצפייה בליגה. אולי למעט הקליפרס..
הנעת הכדור היום של המג׳יק תאווה לעיניים.

אני די בטוח שהקבוצה שמיאמי הכי לא רוצה לפגוש בפלייאוף המזרח זו אורלנדו. את כל שאר המזרח הם יכולים לחנוק בהגנה כי כולן בנויות על שחקני החוץ שלהן, וכבר ראינו בשנה שעברה מה לברון ודווין עשו לבוסטון ושיקגו. אבל עם המג׳יק הם מסתבכים כי אף אחד בסגל לא יכול לשמור את הווארד, וזה יוצר המון מבטים חופשיים, הרבה הרבה יותר משכל קבוצה אחרת תקבל בפלייאוף מול מיאמי. אין להם אפילו את האפשרות לעשות את מה שעשתה אטלנטה בפלייאוף הקודם, כי אין להם גופה כמו קולינס. כלקח מהמשחק היום הם חייבים להביא גופה כזאת כדי שבכלל תהיה להם את האופציה לא לעשות דאבל על דוויט בכל מהלך ומהלך. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 5:58 am 
Sophomore

לאור מה שקורה עם ג'רמי לין בניקס (23 נקודות, 10 אסיסטים והניקס מנצחים בלי אמארה וכרמלו) נשאלת השאלה מה זה אומר "בוא תהיה הטייסון צ'אנדלר שלי" שכן נכון להיום הוא אופציה ראשונה (25 נקודות, 11 ריבאונדים) ואז האוורד לא צריך להעלב, אבל כשיחזרו כרמלו ואמארה הוא יהפוך לאופציה רביעית (מן הסתם גם לין יקח יותר זריקות ממנו) ואז הוא צריך לארגן לקובי פגישה עם אחד ממרפקיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 4:29 pm 
Senior

King Chauncey כתב:
כשאורלנדו מצליחה לתת את המשחק שלה, כמו היום, היא הקבוצה הכי מהנה לצפייה בליגה. אולי למעט הקליפרס..
הנעת הכדור היום של המג׳יק תאווה לעיניים.

אני די בטוח שהקבוצה שמיאמי הכי לא רוצה לפגוש בפלייאוף המזרח זו אורלנדו. את כל שאר המזרח הם יכולים לחנוק בהגנה כי כולן בנויות על שחקני החוץ שלהן, וכבר ראינו בשנה שעברה מה לברון ודווין עשו לבוסטון ושיקגו. אבל עם המג׳יק הם מסתבכים כי אף אחד בסגל לא יכול לשמור את הווארד, וזה יוצר המון מבטים חופשיים, הרבה הרבה יותר משכל קבוצה אחרת תקבל בפלייאוף מול מיאמי. אין להם אפילו את האפשרות לעשות את מה שעשתה אטלנטה בפלייאוף הקודם, כי אין להם גופה כמו קולינס. כלקח מהמשחק היום הם חייבים להביא גופה כזאת כדי שבכלל תהיה להם את האופציה לא לעשות דאבל על דוויט בכל מהלך ומהלך. 

הווארד עשה 21 ו-23 מול הלייקרס עם הקו הקדמי ההגנתי הטוב בליגה. אני חושב שהוא שחקן מספיק גדול כדי שהנקודות שלו לא יהיו פונקציה של איכות היריב. כמובן שאם לא מביאים דאבל טים הוא כנראה יחגוג. בסופו של דבר ראינו את אורלנדו בפלייאוף מחטיאה בצרורות מחוץ לקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 4:46 pm 
Junior

הקו הקדמי ההגנתי הטוב בליגה? כלומר אנדרו ביינום הוא הסנטר ההגנתי הטוב בליגה למעט הווארד? כלומר פאו גאסול מסוגל לתת גוף להווארד כשביינום לא משחק? אני חושב שאפילו מייק בראון בניסיון להמריץ את גבוהיו לא יגיד מילים כאלה.

הווארד יכול לחגוג בערב נתון או אפילו בסדרה מול כל גבוה בליגה, אין ספק. השאלה היא האם אתה יכול לשחק עם ההגנה שלך, ללכת על טקטיקות שונות. לאטלנטה הייתה את האפשרות להעלות את קולינס בחמישייה, לא לשלוח אף דאבל טים על הווארד ולתת לו לקלוע 20+ בכל משחק, אבל להשאיר את החבר׳ה שלו מחוץ למשחק, כי הם רגילים וחיים כל העונה על הנעת הכדור והמרווחים שנוצרים בעקבות ההתקפלות ההגנתית על הווארד. פתאום בסדרה מול אטלנטה הם שיחקו משחקים בסגנון שהם בקושי מכירים. למיאמי אין את האפשרות,גם אם היא רוצה, למשל בערב כמו אתמול שבו הנעת הכדור והשלשות מבוצעות בשלמות, לשנות את טקטיקת ההגנה שלהם ולשחק עם הווארד אחד על אחד, כי אין להם אף שחקן בסגל שיכול לשים גוף ולהקשות על הווארד לקבל כדור, ואחרי שהוא מקבל כדור, אין למיאמי אף שחקן שיכול להשאיר אותו אפילו באיזור ה 60% מהשדה כמו שעשה קולינס.
אז המסקנה ברורה- מיאמי חייבת גופה עם סייז כדי שתהיה לה האפשרות בכלל לשחק בלי דאבלים על הווארד, שגורמים לשחקנים אחרים למבט חופשי לסל, השיטה שאורלנדו חיה ועובדת למענה בכל משחק ומשחק. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 7:08 pm 
Freshman

אני חושב שבמקום להתמקד באיך לעצור או להעט את האוורד עדיף למיאמי להתרכז בשחקנים האחרים של אורלנדו. אם דווייט עושה את ה-30 נק' ו-20 ריב' שלו (או אפילו 40-20) זה לא כזה ביג דיל אם האנדרסונים, הרדיקים והריצ'ארדסונים לא הורגים אותך בקליעה מבחוץ. לעומת זאת כשאתה נותן להם לקלוע עליך 17 שלשות ב-40% אז ברור שזה הולך להיות ערב ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, uriel17 ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה