קוף ירוק כתב:
זה דעתך האישית אולי, אני לחלוטין חושב אחרת. לטעמי גליל\גלבוע (איך שתרצה לקרוא להם) הייתה בשנה שעברה קבוצה ב2 דרגות יותר טובה מזאת של השנה. פלס הגיע עמוק באמצע העונה, מי שהגיע בסוף זה קילנסגוורת שגם זה היה בתחילת הסיבוב השלישי והוא שיחק איזה 10 משחקים לפני הפלייאוף והפיינל פור.
מקל וגוני לבד טובים יותר מכל הישראלים שלהם ביחד. בחיית זומזום, החליפו את מקל וגוני ופרחי וטישמן, 2 שחקני לאומית בינוניים לגמריי. אנחנו מדברים על 2 מהגארדים הטובים בליגה. את תומאס צריך להשוואת בכלל למקלינטון שהיה הגארד הזר, ולא לאף אחד מהישראלים.
ולא, הקו הקידמי בשנה שעברה של קראטר, קילנגסוורת וגיבס (נראה לי ככה קראו לו) הוא טוב יותר מטרוויס וג'ונס. טרוויס וג'ונס זה בערך הקו הקידמי של נתניה בשנה שעברה (בראון במקום ג'ונס, שחקן מאד דומים גם ברמה), וראינו איפה נתניה סיימה בשנה שעברה.
הסגל שנה שעברה, מקל, יבזורי, פלס, קארטר, קילנגסוורת - ספסל - גוני, גורדון, מקלינטון, קוז'יקרו, גיבס, וקזרנובזקי
הסגל השנה, תומאס, יבזורי, פלס, רומאו, ג'ונס - ספסל - פרחי, טישמן, גורדון, קוז'יקרו וביר כץ.
אין לי בכלל ספק (לדעתי האישית כמובן) שהקבוצה של שנה שעברה מפרקת את זאת של השנה בלי הרבה מאמץ.
הודעה אחרונה לפני שיהיה פה קרב חפירות.
טוב, בא נעבור אחד אחד:
מקל מול אחד הילדים: 1:0 לעונה שעברה.
מקלינטון מול כריס תומאס: 1:1
גוני מול הילד השני: עדיין 1:1, מה גם שגומי היה פצוע חצי עונה.
פלס מול עצמו: 1.5:1 לעונה הזו. (כי בעונה שעברה הוא שיחק חצי).
דוגי: אותו דבר, עם שיפור קל לטובת העונה הזו.
קרטר מול טראוויס: 2.5:1 לעונה הזו. (וורן היה שחקן די רך ודי אפור).
קוז׳יקרו מול עצמו: 3.5:1 לעונה הזו.
ג׳ונס מול מרקו: עדיין תיקו, ואני סופר נדיב איתך, כי מרקו שיחק רק בסוף העונה.
טיירל ביגס כמעט ולא שיחק ככה שהמקביל שלו זה בערך ביר כץ.
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.