סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 12:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 6:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אחרי שראית את התוצאות אתה עדיין סגור שירושלים והגליל ביום טוב שלהן היו יכולות לנצח את מכבי בשנה שעברה, בלי תלות במכבי... שוין.

אני חושב שהעייפות היא קודם כל פיזית, ולכן גם הריכוז והחשק לעבוד קשה יורדים.
וזאת כמובן מעבר לעובדה שמכבי הרבה פחות טובה משנה שעברה. לא קצת. הרבה. הלכת למשוואות של שחקן-שחקן, אז אני חושב שאפשר לעבור ולראות. על פארגו ופרקינס בשנה שעברה לעומת שוכני הקו האחורי העכשווי של מכבי חבל להרחיב את הדיבור. על עמדה 3 - איידסון ופניני ביכולת של שנה שעברה, לעומת סמית ופניני ביכולת של השנה - גם כן חבל להכביר מילים. בלו עד כמה שאני זוכר גם היה טוב יותר בשנה שעברה, אליהו נניח נשאר פחות או יותר אותו דבר. בקו הקדמי הפערים יותר נמוכים בגלל היכולת של הנדריקס, אבל אני חושב שהדומיננטיות של סופו + הנדריקס בשנה שעברה הייתה הרבה יותר גדולה מכל דבר שהקו הקדמי של מכבי מנפק השנה, למעט עניין החסימות שמספק ג'יימס, אבל יחסית לאספקטים אחרים של המשחק זה אפקט לא עד כדי כך מרכזי.

אז ברמת העמדות והשחקנים יש ירידה, אפילו גדולה. אתה מאתר משהו במשחק הקבוצתי העכשווי של מכבי שמחפה על זה? כמובן שלא, למעשה גם המשחק הקבוצתי של מכבי פחות טוב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 6:50 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שאתה טועה. אתה זוכר יותר מידי את היורוליג, לך תראה מה היו הממוצעים של פארגו בליגה למשל, ופרקינס גם. אבל כנראה זה הבדל בין דעות.

נחכה לשבוע הבא ונראה, אתה טוען שמכבי תתקשה בגביע ויהיה לה קשה. אני טוען שהפערים גדולים יותר משנה שעברה וכשמכבי תבוא בפוקוס ובמטרה לקחת תואר היא תפרק את הקבוצות שמולה.

נחכה לשבוע הבא ונראה מה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 7:12 pm 
Hall of Famer

לך ותראה? הלכתי וראיתי.
ואתה? הלכת וראית לפני ששלחת אותי לבדוק?
אני אחסוך לך.

פרקינס לעומת הגארד הכי דומיננטי של מכבי בליגה, לנגפורד: 14.2 נק' לעומת 13.0, 4.6 ריב' לעומת 3.7, 2.3 חט' לעומת 1.0, ולקינוח 5.0 אס' לעומת 3.3. אה כן, וכל זה עם 1.4 איבודים לעומת 2.2, וחצי דקה פחות למשחק.
אחוזים? 69.8 לשתיים, 41 ל-3, 73.7 בעונשין. זה פרקינס אם לא הבנת. לנגפורד - 54.6 לשתיים, 37 ל-3, 60 בעונשין.
בקיצור נוק-אאוט מוחלט בכל האספקטים, לנגפורד רואה כוכבים וציפורים. שלום ולהתראות.

פארגו לעומת הגארד השני הכי דומיננטי של מכבי בליגה, אוחיון: 9.3 נק' מול 7.2, 3.3 ריב' לעומת 2.2, 1.2 חט' לעומת 2.0, 6.1 אס' לעומת 4.4, 2.4 איבודים לעומת 2.2. לאוחיון יש יתרון בחטיפות ויתרון קל באיבודים, למען ההגינות הוא גם שיחק יותר מ-3 דקות פחות.
אחוזים? פארגו - 50.4 לשתיים, 31.1 לשלוש, 74.6 מהעונשין. אוחיון - 50 עגול ל-2, 26.7 לשלוש, 65 בעונשין.
בקיצור, למרות יתרון של אוחיון באיבודים ובחטיפות, גם כאן נוק-אאוט מוחלט. אוחיון יכול לשאול ציפור אחת וכוכב אחד מלנגפורד.

ובכלל, בסופו של דבר ראינו את אלה וראינו את אלה. לא יודע למה אני צריך להסביר את זה בכלל, בעצם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 7:19 pm 
Senior

רק שאתה ממשיך להתעלם מהמציאות של 3 ליגות, המשחקים של מכבי השנה הם תוך 3 ליגות, ככה גם הסטטיסטיקה. מניח שאם הסטטיסטיקה תעשה אחרי משחקים שלא היה אדריאטית היא תראה אחרת, בדיוק כמו שההפרשים שמכבי מפרקת קבוצות שאין אדריאטית.

אני טוען בניגוד אליך שמדובר בעיקר בסיבה מנטאלית, לא פיזית ולא שום דבר כזה. עייפות מנטאלית להביא את עצמך בריכוז ופוקוס לכל משחק. ואני טוען שרוב זה יעלם כיגיעו ומגיעים משחקים שהם באמת חשובים וגם רמת המוכנות והדריכות של מכבי עולה.

שלא יהיה ספק, מכבי של שנה שעברה הייתה קבוצה טובה יותר. אבל אני חושב שהפער בירידה של מכבי השנה הוא כלום ואפס לעומת הירידה ברמה של היריבות שלה לצמרת השנה. וכשזה יהיה חשוב, כשיגיעו המשחקים החשובים גם יראו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 7:44 pm 
Hall of Famer

אז פעם אחת תבדוק אתה במקום להניח, למה שרק אני אבדוק? לך רק על המשחקים של מכבי השנה שנגמרו מעל 20 הפרש. רובם אם לא כולם היו בסופ"ש שלא היה יורוליג + אדריאטית. שני המשחקים נגד הגליל, המשחק נגד בני השרון, המשחק באשדוד והמשחק האחרון נגד אשקלון. קדימה. תוכיח את ההנחה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 8:00 pm 
Senior

מצטער, אין לי כוח. אני יחכה לשבוע הבא שמכבי תוכיח בשבילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר