סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 7:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2012 2:53 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ננסה להחזיר עטרה ליושנה:

דירוג שצריך לשקלל איכשהו כישרון, תלות בדק' משחק ורוטציות, יציבות, רמת התחרות ועוד כל מיני משתנים.
*את מאלט בחרתי לא לספור כרכז..

ובכל זאת:

1.בו מקאלב (סיינה) 26
18.1 נק' ב-72% ל-2 ו-60% ל-3 ביורוליג. אין דברים כאלה..
מספרים משמעותית פחות טובים דווקא בליגה.
2.ג'אמונט גורדון (צסק"א מוסקבה) 24
שחקן מעולה שתקוע כבק אפ מאחורי הדומיננטיות של מילוש. אז המספרים לא משקפים- בכל קבוצה אחרת וכו'.
7.3 נק' ב-18 דק'.
3. ניק קאלאת'יס (פנאתניקוס) 22
8.8 נק' אחוזים טובים ל-2, רעים ל-3, 2.8 אס' כשלא תמיד הוא מקבל את ההחלטות.
4. ארון ג'קסון (בילבאו) 25
ביורוליג פחות הולך לו (רק 8.6 נק'), אבל מבחינת כשרון אי אפשר להתווכח. מוגבל ברוטציה ספרדית אופיינית רחבה.
5. טייריס רייס (ריטאס וילנה) 24
17.5 נק' למש' בליגה ה-vtb , ביורוקאפ יורד עד ל-11 נק' למש' מה שחשוב- בשניהם עם יותר מ-4 אס' בערב.
6. פטריק בברלי (ספרטק סט. פטרסבורג) 23
לא בדיוק רכז, אבל כן צריך את הכדור אצלו – קומבו מאד סקוררי ואתלטי. 18.6 נק' בליגה הרוסית
7. מיירה צ'אטמן (קרשיאקה) 33
כמעט 20 נק' ו-6 אס' למשחק והקבוצה במאזן חיובי בליגה.
8. אייסי לו (אולימפיאקוס) 26
היה די טוב בפרטיזן אחרי התאלקמות למשחק באירופה, עכשיו באולימפיאקוס – שוב התאקלמות מחדש..
8. דונטיי דרייפר (צ'דוויטה זאגרב) 27
המון פוטנציאל, פחות מימוש מהמצופה. עדיין הקבוצה בהנהגתו שנייה באדריאטית.
10. דריוס וושינגטון (טלקום אנקרה) 26
19.3 נק' ו-4.8 אס' העונה בטורקיה. לא ברור למה לא קיבל עדיין צ'אנס בקבוצה גדולה.

נותרו בחוץ: עומאר קוק המאכזב (מילאנו), קרלוס ארויו (נכון פורטו ריקו , אבל שיהיה. בשיקטאש), קרטיס ג'רלס (פנראולקר), וויל סולומון (למרות 22 נק' למש' באוקראינה), פו ג'טר (בדאלונה), כריס קווין (חימקי), ארון מיילס (קרסניה קריליה), מוסטפה שאקור (מונפראטו, איטליה) ארל רולאנד(מלאגה), ארל קאלוואי (קאחהסול) אלה חבר'ה המוכרים.

חברה יחסית אלמוניים שנותנים עונת פריצה- בצרפת טיילור רו'צסטי רכז לבן בלה מאן 19 נק' ו-6 אס' למש'. אריק צ'אטפילד (פאריס) 21 נק' למש'. באיטליה ג'ייקוב פולן (ביאלה), אנדרה קולינס (קאזרטה) בולטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2012 2:59 pm 
Hall of Famer

ג'יזס, איזה בור בעמדה הזאת. מכל השחקנים שציינת, רק שחקן אחד הוא שחקן חשוב בקבוצה שלו, וזה כמובן מקאלב. גורדון, מספר 2 אצלך (לא אתווכח אם אכן המיקום ראוי או לא), שחקן מחליף לא רע וזהו. קאלאת'ס, מעבר לכך שגם הוא לא בדיוק רכז (דאבל די), הוא יותר רול פלייר מהכול. ממקום 4 ומטה השחקנים בכלל לא מופיעים ביורוליג למעט איי.סי לואו שלא עושה גדולות ונצורות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2012 3:04 pm 
Junior

זה מה שקורה שמנסים להציג רק את האמריקאים בעמדה (למה, אגב?). רוב הקבוצות הבכירות ביורוליג מחזיקות רכזים אירופאיים.

אגב, סיקור בהחלט נחמד, כל הכבוד אבל לא יודע אם בספר שלי גורדון רכז. אם מכניסים קומבו-גארדים כמוהו אז לטרל ליידי למשל בהחלט יש מקום בעשירייה. אולי גם לקרטיס ג'רלס שהוא שחקן יותר טוב מאיי.סי. לואו למשל. את דרייפר אפשר להעיף למעלה, הוא על סף הטופ5 של הרכזים האמריקאים באירופה היום (כפי שעמוס ציין, זה לא ממש אומר הרבה).

עומאר קוק למרות עונה מאכזבת עדיין בעשירייה בספר שלי. סקורר הוא אף פעם לא היה ולמרות שהקבוצה שלו נראית כמו ערימת גוויות (מדד די משמעותי לרכז, למען האמת), הוא עדיין הדפנסיב פוינט-גארד הטוב באירופה או לפחות השני בטיבו. וגם מנהל משחק מהיותר טובים ברשימה, שוב למרות שבמילאנו זה לא ממש הולך עד עכשיו (לזכותו, הוא לא היחיד שם - כל הקבוצה לא מתפקדת השנה, בראשות המאמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 7:24 pm 
Hall of Famer

אחלה פוסט .
צריך גם להגדיר באופן מדויק מה מדרגים - מניח שזה שבאיזור "יכולת/תרומה בעונת המשחקים הנוכחית" , ללא התחשבות משמעותית בעבר / בעתיד .
אני ממש סולד מגורדון , אבל אין לי ממש אלטרנטיבה טובה יותר במקומו במקום השני ( יש לציין שאני לא מכיר ממש לעומק חלק מהרשימה ) .
גם אני הייתי שם את דרייפר גבוה יותר , אבל אני מבין את הבעייתיות בנתינת מיקום גבוה עבור שחקן שעדיין לא הוכיח כלום ברמות האירופאיות הגבוהות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 7:35 pm 
Hall of Famer

מצטרף, בדיוק מסוג הפוסטים שקצת חסרים לנו בסלניוז.

אני גם סולד מגורדון, בטח ובטח שלוקח את קלת'אס במקומו, והאמת כנראה גם את רוב החבר'ה האחרים בעשירייה.

לא ידעתי שצ'טמן השנה כל כך טוב. אחד מהשחקנים האלה שפשוט לא ברור לי למה הם אף פעם לא הגיעו לרמות הגבוהות באמת באירופה (השני, שמשום מה נעלם זה הפוינט ההוא של ריטאס, ששכחתי את שמו, אבל שפתח את מכבי לפני כמה שנים בשני משחקים. אני יודע שהוא משחק היום איפשהו, ואני מניח שהוא משחק לא משהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 7:36 pm 
Junior

גורדון שחקן פנטסטי, מהקומבו-גארדים הכי טובים באירופה ושחקן שעושה הכל על המגרש אבל הוא לא רכז. השנה בצסק"א הוא בדרך-כלל בציוות עם שבד מהספסל והם מתחלקים בהובלת הכדור, אף אחד מהם לא רכז טבעי.

דרייפר חייב להיות למעלה. לא יודע נגד מי וכמה הוא צריך להוכיח את עצמו אבל הוא רכז מצוין, הMVP של היורוקאפ בעונה שעברה ושיחק (היטב) מול מספיק קבוצות חזקות מאוד. הוא גם משחק בקבוצה האקס-יגוסלבית הכי חזקה היום, שמסיבות אקראיות לחלוטין (כמו ההפסד המוזר בגמר הפלייאוף לק.ק זאגרב בעונה שעברה) לא נמצאת השנה ביורוליג.

הרשימה הזאת לא מאוד מייצגת כי עמדת הרכז היא אולי הכי "אירופית" באירופה, אחרי עמדת הסנטר. כמעט כל הקבוצות הגדולות מחזיקות רכז אירופי, וכמו שניתן לראות מהרשימה יש אולי 4-5 רכזים אמריקאיים ברמת יורוליג היום באירופה. לא משהו.

בעמדות אחרות, בטח עמדות הפורוורד אתה כבר רואה הצפה של שחקנים זרים טובים. מה לעשות שאם יש לך רכז אמריקאי מספיק טוב, או לחלופין סנטר כזה, הוא בדרך-כלל ימצא את הדרך שלו לאן.בי.איי ולא יישאר פה יותר מדי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 7:42 pm 
Junior

נורטון כתב:
השני, שמשום מה נעלם זה הפוינט ההוא של ריטאס, ששכחתי את שמו, אבל שפתח את מכבי לפני כמה שנים בשני משחקים. אני יודע שהוא משחק היום איפשהו, ואני מניח שהוא משחק לא משהו

חוכך בדעתי ומנסה להיזכר איזה רכז אמריקאי הרג את מכבי עם ריטאס. יכול להיות שאתה מדבר על הוליס פרייס? נדמה לי שהספיק אפילו לשחק אצל דיוויד ברוסיה, בין הפציעות.

בכל מקרה נזכרתי עכשיו דווקא ברכז של היריבה המושבעת, דחואן קולינס. לא סקורר גדול אבל מנהל משחק טוב ושומר חזק. לא יודע אם יש לו מקום בעשירייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 7:43 pm 
Hall of Famer

זהו, הוליס פרייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 7:56 pm 
Hall of Famer

אשמח לשמוע על המעלות הגדולות של גורדון .
לי הוא נראה כמו שחקן קלאסי ש"נופל בין עמדות" ( לא מוליך כדור מספיק טוב ואולי אפילו קצת כבד בשביל להיות רכז , לא קלעי ברמה מספקת להיות 2 ) . אני לא אוהב את בחירה הזריקות שלו ( אוהב לקחת זריקות 2 ארוכות , לרוב על השמירה , אם כי בדרך כלל קובר אותן למורת רוחי ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 10:29 pm 
Junior

אפשר לשחק 2 גם בלי להיות קלעי. גורדון אכן לא קלעי גדול אבל הוא מפצה על זה בהמון דברים אחרים - הוא חזק מאוד פיזית לעמדה, חודר מצוין לסל. בין הטובים באירופה. הוא ריבאונדר ושומר נהדר. למרות שכאמור הוא לא רכז מהזן שמנהל משחק, הוא כן שחקן חכם שיודע לקרוא מצבים ובפועל משמש לא מעט כרכז המחליף של הקבוצה. בצסק"א מאוד מאוד מחזיקים ממנו. וזה לא איזה מאמן אמריקאי שמטפח סקוררים, אם אתה מכיר את קזלאוסקאס אתה יודע שזה מאמן שמקדש כדורסל קבוצתי עם סכמות התקפיות של 6-7 מסירות ומעלה. בקיצור, שחקן נהדר ונכס לכל קבוצת יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 11:46 pm 
Sophomore

לחברה שנותנים עונת פריצה אפשר להוסיף את קורי פישר, רכז שנה ראשונה באירופה שנותן עונה יפה באנטליה הטורקית. נחשב לפרוספקט גדול שייצא מהתיכונים. יש את ריקי היקמן שקפץ מהליגה השנייה לראשונה ונותן עונה טובה בפזארו. יותר קומבו גארד מאשר רכז. ויש כמובן את דרווין קיצ'ן שבהחלט ראוי לאזכור. אחרי שראיתי אותו משחק אין לי ספק שהוא מועמד רציני להתברג בטופ 10 תוך שנה - שנתיים, רק צריך לתת לו את הבמה. מבחינת כישרון הוא לא נופל מהרבה שחקנים ברשימה שנתת.

בטופ 10 עומר קוק חייב להיות בפנים, עדיין מנהל משחק ברמה שאין כמעט באירופה. גם את קרטיס ג'רלס הייתי מכניס. ייצא לי לראות את טייריס רייס והוא רכז סקורר מעולה שלטעמי מבחינת יכולות אישיות ושליטה בקצב המשחק הוא שני באירופה רק למקאלב. טעון הוכחה לרמות הגבוהות כי ריטאס נכשלה העונה במוקדמות היורוליג

דריוס וושינגטון כבר קיבל הזדמנות להוכיח את עצמו בבמה של הגדולים ועשה במכנסיים (במדי אריס נגד מכבי) סקורר לא רע אבל צ'וקר שמקבל החלטות רעות במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2012 12:21 am 
Sophomore

מסכים עם סקולה לגבי קוק וג'רלס. קוק הוא עדיין הגארד ההגנתי מספר 2 ומנהל משחק טוב. הקילר אינסטינקט שלו קצת נחלש העונה, אבל הוא עדיין מתברג גבוה, בטח ברשימה כזאת.

טייריס רייס באמת נותן עונה טובה אבל לא ממש יציב. צריך לראות אותו בשלבים האחרונים של הVTB והיורוקאפ ואז נוכל להגיד עליו יותר.
מסכים מאוד לגבי טרל ליידי, שצריך להיות בעשירייה בעיני. קילר, עם קליעה טובה וצעד ראשון מהיר, אבל לא המנהל משחק הכי אחראי בעולם.
אייסי לואו לא יכול להיות שם בעיני. הפך משחקן בינוני בפרטיזן (עם 2-3 משחקים טובים, לא יותר) לשחקן מחליף באולימפיאקוס. לא מגיע לו.
ארון ג'קסון שחקן נהדר, שלצד משחקים מעולים בבילבאו נתן גם תצוגות נפל. לצערי, יותר תצוגות נפל ממשחקים מעולים. בכל מקרה, אני מאמין שעוד נשמע עליו הרבה בשנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2012 1:15 am 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
אפשר לשחק 2 גם בלי להיות קלעי. גורדון אכן לא קלעי גדול אבל הוא מפצה על זה בהמון דברים אחרים - הוא חזק מאוד פיזית לעמדה, חודר מצוין לסל. בין הטובים באירופה. הוא ריבאונדר ושומר נהדר. למרות שכאמור הוא לא רכז מהזן שמנהל משחק, הוא כן שחקן חכם שיודע לקרוא מצבים ובפועל משמש לא מעט כרכז המחליף של הקבוצה. בצסק"א מאוד מאוד מחזיקים ממנו. וזה לא איזה מאמן אמריקאי שמטפח סקוררים, אם אתה מכיר את קזלאוסקאס אתה יודע שזה מאמן שמקדש כדורסל קבוצתי עם סכמות התקפיות של 6-7 מסירות ומעלה. בקיצור, שחקן נהדר ונכס לכל קבוצת יורוליג.

נשמע שאתה כותב על דורון פרקינס .
איך אתה משווה בין השניים ( כוונתי לפרקינס בשיאו כמובן , טרם הפציעה ) ?

כמדומני שהאיזכור של קיצ'ן קצת קיצוני . הבחור כבר אוטוטו בן 26 , ואני בספק האם הוא "יספיק" להגיע לקבוצות הצמרת ביבשת . מסכים שמעניין לראות לאן ימשיך בשנה הבאה ( אם בכלל ... ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2012 10:09 am 
Junior

לטעמי פרקינס של שנה שעברה נכנס לרשימה הזו בקלות, אולי אפילו טופ 5. האימפקט שלו היה מדהים מבחינה הגנתית ומבחינה מנטלית הוא החדיר רוח של קילריות עד שאפילו אידסון היה נראה לפרקים לא כמו כלבלבון חמוד אלא כמו סוג של פודל נשכני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2012 11:56 am 
Sophomore

מישהו יודע מה עם שאמונד ויליאמס
גם אחד הרכזים המוכשרים שהיו בזמנו
לפי ויקיפדיה הוא FREE AGENT

http://en.wikipedia.org/wiki/Shammond_Williams

הסטטיסטיקה שלו:

http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... ?pcode=KMG

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2012 12:19 pm 
Junior

לא הבנתי את הקשר לדורון פרקינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2012 2:22 pm 
Hall of Famer

תקרא שוב את ההודעה האחרונה שלך על גורדון . אם היו שואלים מישהו מהצד על מי נכתבה הפסקה ההיא , תשובה סבירה ביותר הייתה - דורון פרקינס .
אם אתה רואה בשניהם שחקנים דומים , רציתי לשאול איך היית מדרג אותם זה לצד זה מבחינת התכונות ורמת המשחק ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2012 3:03 pm 
Junior

זהו, שאני לא רואה בהם שחקנים דומים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2012 10:53 pm 
Junior

מקום 3 עם פחות מ-10 נקודות ופחות מ-3 אסיסטים?
שחקנים פתטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 13, 2012 11:37 pm 
Junior

בכושר של סוף העונה שעברה אפשר לדבר על קלאת'ס במקום הזה. הוא היה לא פחות ממדהים בפיניש של העונה ובגמר הפלייאוף. בכושר הנוכחי שלו? לא באיזור של העשירייה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2012 1:59 am 
Junior

רק לי מפריע שיש רשימה של פויינטים מובילים ואולי רק ליד שלושה צויינו מספרי אסיסטים? 2.8?? באמת?! זה רכז מוביל?

ובכלל, כמעט כולם לא פויינטים אמיתיים. אם עומר קוק הוא מנהל משחק טוב באירופה, המצב באמת בקאנטים.

כריס קווין הוא קלעי שלשות הרבה יותר מרכז, בברלי לא רכז, לואו (כפי שהבינו מהר מאוד בהוקס) רחוק מלהיות רכז.

יש שמות כ"כ הרבה יותר טובים שנפלטו מהNBA או יושבים בקצה הספסל. זה הטוב ביותר שאירופה אוספת?

איפה ארל בוייקינס, מייק ג'יימס שקפץ לרגע לNBA התפוצץ על המגרש ונחתך?

מייק ווילקס, מרכוס בנקס הפיטבול, רייפר אלסטון, שון סינגלטרי?

ואם כבר קומבו גארדים, איפה חואן דיקסון, ג'אבריס קריטנטון ושאר כוכבים בעיניי עצמם...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2012 2:19 am 
Hall of Famer

נו באמת, מוק, חבורה של גריאטרים הבאת לנו.

ארל בויקינס בן 35 אוטוטו 36 וגמד, וגם כשהוא שיחק בזמנו באירופה לא הרשים במיוחד.
לקריטנטון שנאשם ברצח, אסור לדעתי לצאת מארה"ב או משהו כזה.
מייק ג'יימס בן 36 , אוטוטו 37 וכבר שנים לא פאקטור בשום מקום שהוא משחק. באמת?
מייק ווילקס שיחק אשתקד בפרוקום, לא זכור כמציאה גדולה מדי. (עכשיו בדקתי. 3.5 נקודות, 1 ריבאונד ו 0.5 אסיסטים למשחק. מרשים).
אלסטון בן 35.
סינגלטרי גם בדיוק כמו וילקס, מרשים במיוחד בקבוצת אמצע טבלה בליגה הבלגית. 5 נקודות ופחות משלושה אסיסטים למשחק. כאמור, יפה.
חואן דיקסון (שעליו אמרו בזמנו כאן בפורום, לא זכור על ידי מי, אבל זה היה כשהוא היה מלפפון צהוב, שהוא עולה על שאראס. פחחח) 'האמת שאין לי מושג איפה הוא, אבל עולה על שאראס. פחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2012 10:54 am 
Junior

אם כבר אתה מחכים אותי בעניינים אירופאיים (דווקא הייתי בטוח שג'יימס יהיה הצלחה באירופה) מה עשו כוכבי הNBA באירופה? בושות או הצלחות? :roll: (דרון, לוסון...)

באמת שאין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2012 12:42 pm 
Junior

לאוסון היה רע מאוד, מהרגע שעזב את הקבוצה שלו שני הצדדים השתפרו באופן ניכר. לדרון לקח כמה משחקים להיכנס לקצב ולאווירה אבל ברגע שזה קרה, היה בלתי עציר למדי במשחקים של הקבוצה שלו. בעיקר רמה פיזית אחת מעל השומרים.

מוק, לכבוד הוא לנו שהחלטת להבליח בת'רד אירופי שכזה אבל לפני שאתה מתהפך על כל הכדורסלנים ביבשת הישנה, שתי עובדות חשובות:

1. כפי שציינת בצדק, חלק גדול מהרכזים האמריקאים שמגיעים לאירופה הם בעצם, לא באמת רכזים טבעיים. עומאר קוק דווקא כן רכז ומנהל משחק מצוין, לא יודע מה הוא עשה בקולג'ים ואיפה, באירופה הוא משחק כבר כמה (וכמה) שנים ועושה את זה מצוין.

2. סטטיסטיקות ככלל, כידוע, ובטח מספרי אסיסטים (שנספרים אחרת) שונים לגמרי באירופה ובאן.בי.איי. מלך האסיסטים ביורוליג בשנים האחרונות מעמיד ממוצעים של באיזור ה5 אסיסטים למשחק. בעונות טובות זה גם מגיע ל6. זהו. ככה שרכז עם 3-4 אסיסטים לערב זה דווקא נתון בהחלט טוב. נגזרת של סגנון המשחק השונה, הרבה פחות ספייסינג וכמובן הספירה הסטטיסטית השונה (הרבה יותר דווקנית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2012 12:53 pm 
Senior

דייבי, אני חושב ששינו טיפה את הספירה הסטטיסטית ביורוליג. לדוגמא שחקן שעושים עליו פאול ועושה 2 מ-2 מהקו( או 1 מ-2, לא סגור על זה כ''כ), השחקן שמסר לו מקבל אסיסט. זה עדיין לא הספירה המאוד מאוד מפרגנת של ה-NBA אבל צריך לומר את האמת שיש באירופה מעט מאוד מוסרים איכותיים שגם בספירה מפרגנת יגיעו ל-7 או ל-8 אסיסטים למשחק. לאוסון ודרון די זילזלו לדעתי. דרון בשלב מסויים תפס את עצמו בידיים(במקודמות היורוקאפ הוא שם 8 נקודות למשחק או משהו כזה) והבין שהוא מביך את עצמו. לאוסון בעיקר התעסק בלריב עם אוהדי ז'לגיריס בטוויטר. ליכולת שלו ב-NBA זה לא כל כך מפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום, עמוס לב ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה