סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 09, 2024 12:10 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 11:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה לא ברור? לנוביצקי לא מגיע להיות באולסטאר השנה, הוא פשוט נוראי.

להשאיר את לאורי בחוץ זה ביזיון. הוא ביי פאר השחקן הכי טוב בקבוצה מנצחת. אחד הפויינטים הכי טבים בליגה השנה. בטח טוב מכל שם אחר ששמו ברשימה שם, כולל נאש שמגיע מקבוצה חלשה.

גם את מילסאפ הייתי מכניס לפני טוני פארקר וננה שלא ממש ברור לי מה הוא עושה שם.

זה נחמד שרוצים להכניס שחקן מדנבר, אבל זה בטח לא צריך להיות ננה. השחקן שהיה ראוי להכנס מדנבר נפצע- גאלינרי.

גם את לוסון הייתי מכניס לפני ננה. ננה בכלל לא נכנס בשם מערך שיקולים.
מכל מקום, לא הייתי מכניס כרגע אף אחד מדנבר.

נ.ב. גם ג'ראלד וואלאס וג'יימס הארדן שווים אזכור בין אלו שלא נכנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 1:23 am 
Junior

הייתי שם את נאש בפנים. 15 נק' 10 אס' ו56% שדה. פארקר מוביל די בכוחות עצמו את הספרס למאזן מהטובים בליגה, 17-9 כשג'ינובילי פצוע ודאנקן גוסס, פארקר חייב להיות בפנים, ו-ווסטברוק כמובן הגארד השלישי.
אלדרידג', לאב ונוביצקי הפורוורדים. סנטר -אל ג'פרסון, אחרי קרירה שלמה בקבוצות איומות, מוביל פעם ראשונה קבוצה למאבקי פלייאוף, יוטה כרגע תשיעית במערב.

במזרח: רונדו ופירס נציגי הסלטיקס, בוסטון בשקט בשקט עשו 9 נצחונות מ10 המשחקים האחרונים, בוש כמובן, דרון וויליאמס, וג'ו ג'ו.
אינדי ופילי עם יותר מ70% נצחונות, אז איגודאלה בפנים אבל גריינג'ר בעונה נוראית, אז הייתי בוחר את רוי היברט כסנטר מחליף. האפשרויות השניה היא הורפורד בעונה בינונית כנציג שני להוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 2:12 am 
Hall of Famer

גריינג'ר לא בשום עונה נוראית, אז הוא קולע קצת פחות מעשרים נקודות למשחק, אבל מצד שני, פתאום יש לו עוד שחקנים בקבוצה שקולעים גם הם. מוביל בשקט קבוצה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 8:06 am 
Hall of Famer

פלאש, אתה מודע לזה שהורפורד פצוע וגמר כנראה את העונה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 10:09 am 
Hall of Famer

נורטון הוא קולע 18 נק' למשחק, לפי ההגיון שלך גם 15 נק' זה קצת פחות מעשרים נק'. כששחקן קולע 18 נק', לא מאזכרים זאת ככמעט 20 נק', יש הבדל מהותי. אבל כמות הנק' היא באמת לא רלוונטית לעונה של גריינג'ר. העובדה שהוא עושה זאת ב-37.9% (עונה שעברה - 42.5%) היא זאת שמעידה על העונה הלא מוצלחת של גריינג'ר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 12:14 pm 
Junior

rony כתב:
פלאש, אתה מודע לזה שהורפורד פצוע וגמר כנראה את העונה, כן?

צודק, וגם ברוק לופז ובוגוט פצועים, אז בהנחה שלא יבחרו סנטר מקבוצת פח זה משאיר את היברט ונואה ( 9 נק' ו9 רב' העונה), כמועמדים לסנטר המחליף במזרח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 2:29 pm 
Sophomore

חידוש במשחק הרוקיז והסופמורז, ישחקו בקבוצות מעורבות
אותם ירכיבו לא פחות ולא יותר שאק מול בארקלי

תשעת הרוקיז שנבחרו על ידי עוזרי המאמנים בליגה למשחק החגיגי שייערך ב-24 לפברואר הם קיירי אירווינג, ריקי רוביו, קמבה ווקר, ברנדון נייט, מרשון ברוקס, קוואי לנארד, מרקיף נוריס, טריסטן תומפסון ודריק וויליאמס. תשעת שחקני השנה השניה כוללים את בלייק גריפין, ג'ון וול, דמרכוס קאזינס, לנדרי פילדס, פול ג'ורג', גורדון הייוורד, גרג מונרו, טיאגו ספליטר ואוון טרנר.

http://sports.walla.co.il/?w=/175/2507515

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2012 8:28 pm 
Junior

מוזר...

גם מעט התחרות שהייתה עוקרה בשנייה :roll:

הייתי רוצה לראות ברוקיס את ביסמרק ביומבו ואת אייזאה תומאס.

את פייבורס ובוקר בסופמורס.

תוך כדי כתיבה שמתי לב שהשנה היו הרבה שחקני חוץ טובים בשנה שעברה שחקני פנים. מעניין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 12:24 am 
Hall of Famer

אם ב"תחרות" הכוונה לתחרות אליהופים מול אין-הגנה סטייל משחקי האקסיבישן של הלוקאאוט, אז באמת הייתה תחרות.
בסוף היום זה שואו, ואין יותר שואו מלתת לבארקלי ושאק לעשות כוחות כמו בשכונה ולהילחם בחירוף נפש על bragging rights לכל אורך הפלייאוף :)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 3:26 am 
Hall of Famer

בשעה טובה, לראשונה מאז תקופת ג'ורדן העליזה, הבולס עם 2 אולסטארים, כשלואל דנג מצטרף לדרק רוז.
מחליפי המזרח:
גארדים - דרון ויליאמס, ג'ו ג'ונסון
פורוורדים - פול פירס, אנדרה איגואדלה, לואל דנג, כריס בוש
סנטר - רוי היברט

לא מובן למה דרון ויליאמס כן וקיירי אירווינג לא, לטעמי עניין של פז"מ נטו. תכל'ס גם רונדו היה עדיף .
לגבי האחרים, נראה בחירות סבירות למדי.

מחליפי המערב:
גארדים - נאש, פארקר, ווסטברוק
פורוורדים - אולדרידג', נוביצקי, קווין לאב
סנטר - מארק גאסול

נוביצקי לא מתאים השנה. כנ"ל נאש, אם כי אין הרבה אופציות. שימו לב שנבחרת המזרח היא בעיקרה נבחרת ארה"ב. נבחרת המערב חלק שחקני נבחרת ארה"ב, חלק שאר העולם (נאש, פארקר, נוביצקי, גאסול).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

נערך לאחרונה על ידי התותח המפוברק בתאריך ו' פברואר 10, 2012 3:34 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 3:29 am 
Hall of Famer

אוף. בדיוק העונה בשביל שהשחקן המגניב בתבל, ג'וש סמית' כמובן, יהיה באולסטאר. הוא לכל הפחות טוב מאיגודלה ופירס העונה. והאמת היא שהוא היה צריך להיות הנציג של אטלנטה ולא ג'ו ג'ו. אבל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 1:35 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
בשעה טובה, לראשונה מאז תקופת ג'ורדן העליזה, הבולס עם 2 אולסטארים, כשלואל דנג מצטרף לדרק רוז.
מחליפי המזרח:
גארדים - דרון ויליאמס, ג'ו ג'ונסון
פורוורדים - פול פירס, אנדרה איגואדלה, לואל דנג, כריס בוש
סנטר - רוי היברט

לא מובן למה דרון ויליאמס כן וקיירי אירווינג לא, לטעמי עניין של פז"מ נטו. תכל'ס גם רונדו היה עדיף .
לגבי האחרים, נראה בחירות סבירות למדי.

מחליפי המערב:
גארדים - נאש, פארקר, ווסטברוק
פורוורדים - אולדרידג', נוביצקי, קווין לאב
סנטר - מארק גאסול

נוביצקי לא מתאים השנה. כנ"ל נאש, אם כי אין הרבה אופציות. שימו לב שנבחרת המזרח היא בעיקרה נבחרת ארה"ב. נבחרת המערב חלק שחקני נבחרת ארה"ב, חלק שאר העולם (נאש, פארקר, נוביצקי, גאסול).

זו בושה וחרפה שג'וש סמית' לא בפנים. הוא נותן עונה טובה מכל הפורוורדים שנבחרו לפניו ואם באמת רצו רק נציג אחד מאטלנטה, הוא צריך להיות שם לפני ג'ו ג'ו.

דרון וויליאמס לא צריך להיות באולטסאר, אבל בטח שלא ארווינג צריך להיות לפניו. היו צריכים לרשום את פירס כגארד ולהכניס עוד פורוורד.

הביזיון הכי גדול הוא במערב. קייל לאורי צריך להיות לפני כל אחד משלושת הפויינטים הללו.
בפורוורדים, נוביצקי אכן לא ראוי השנה. גאלינרי הפצוע, רודי גיי, ג'יימס הארדן, ג'ראלד וואלאס ופול מילסאפ ראויים יותר. וגם אפילו פאו.
אני הייתי רושם את אלדריג' או לאב כסנטר ובוחר שניים מהרשימה הנ"ל.

נ.ב. טוב שנאש שם, אולסטאר בלי פויינט אמיתי זו באסה רצינית. רוביו היה כ"כ מתאים יותר לשחק שם במקום פארקר או ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 2:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למערב אין SG או SF מחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 3:52 pm 
Hall of Famer

מוק
א. אם היו רושמים את פירס כגארד ומכניסים עוד פורוורד, זאת היתה הקבוצה הכי כבדה בהיסטוריה בערך. וגם כך, דרון וויליאמס הוא חצי טנק, ומדובר בסיפור די כבד.
ב. עם כל הכבוד לכל הכמעט ט"ד של לאורי ביוסטון, הרי שווסטברוק נותן עונה טובה יותר בקבוצה טובה יותר והאמת שכך גם פארקר, שרק שלשום קלע איזה 37 נקודות או משהו כזה. אם כבר אז לאורי במקום נאש, אבל פה זאת כבר היסטוריה.
ג. נכון, נוביצקי חלש. אבל אני לא מכיר סרט שהאיש של העונה הקודמת, פתאום לא ימצא את עצמו באולסטאר חצי שנה לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 4:27 pm 
Junior

לנאש מגיע ועוד איך אולסטאר. השחקנים הכי טובים לידו הם גורטאט, דאדלי וגרנט היל שבאוקטובר יחגוג 40, בלי נאש אני חושב ששלושתם לא שווים אפילו דאבל פיגרס בנקודות, נאש מחזיק את פיניקס על מאזן טוב יחסית - במזרח יכול להיות שהוא מכניס את הקבוצה האיומה הזו לפלייאוף! לדעתי אין שחקן ספסל אחר בכל האוסלטאר שיכול להוביל קבוצת פח למהדרין כמו פיניקס למעל 40% נצחונות.

כרגיל נאש עם ממוצע דאבל דאבל (15 נק' ו10 אס'), 45.5% מה3, ו57.1% מהשדה - אני די בטוח שזה שיא כל הזמנים לגארד. במשחק האחרון, 14 נק' 13 אס' ו7-7 מהשדה.

בנוסף: לא חושב שהיה פוינט גארד עם מספרים כאלה בגיל 38, גם לא סטוקטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 4:39 pm 
Hall of Famer

גורטאט אחלה סנטר שבעולם, ולדעתי היה יכול להצליח בכל קבוצה שבה האוורד לא לוקח לו את המקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 4:44 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
לנאש מגיע ועוד איך אולסטאר. השחקנים הכי טובים לידו הם גורטאט, דאדלי וגרנט היל שבאוקטובר יחגוג 40, בלי נאש אני חושב ששלושתם לא שווים אפילו דאבל פיגרס בנקודות, נאש מחזיק את פיניקס על מאזן טוב יחסית - במזרח יכול להיות שהוא מכניס את הקבוצה האיומה הזו לפלייאוף! לדעתי אין שחקן ספסל אחר בכל האוסלטאר שיכול להוביל קבוצת פח למהדרין כמו פיניקס למעל 40% נצחונות.

כרגיל נאש עם ממוצע דאבל דאבל (15 נק' ו10 אס'), 45.5% מה3, ו57.1% מהשדה - אני די בטוח שזה שיא כל הזמנים לגארד. במשחק האחרון, 14 נק' 13 אס' ו7-7 מהשדה.

בנוסף: לא חושב שהיה פוינט גארד עם מספרים כאלה בגיל 38, גם לא סטוקטון.

לא שאני חולק על מיקומו של נאש, אבל סטוקטון בגיל 38 נתן ממוצעים לא כאלה רחוקים של 12-13 נק' ו8.5 אס'.
57% מהשדה זה באמת מטורף, אבל בעבר היו עונות של גארדים סביב ה50%. סטוקטון נתן באיזו עונה 57% נקודה משהו, אבל בהחלט זו כנראה עונה אחת ממשהו כמו 5 של גארדים עם האחוזי קליעה הכי טובה בהיסטוריה (אם האחוז יישאר כך עד סוף העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 5:03 pm 
Junior

זה די רחוק: נאש קולע 3 נק' יותר ב7% יותר, ו1.5 אס' יותר מסטוקטון בגיל 38...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 2:50 pm 
Hall of Famer

יש סיכוי שפציעות פתאומיות בקרבת המשחק יובילו להכנסתם של לין / רוביו ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 8:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:

המאמנים בוחרים את המחליפים, לא הצופים, כך שאין סיכוי. רוביו ילהטט במשחק הרוקיז/סופמור ולגבי לין - אני אשתמש במילותיו של ווינסטון וולף מספרות זולה: "Let's not start sucking each others dicks just yet"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 9:58 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
shmueliki כתב:

המאמנים בוחרים את המחליפים, לא הצופים, כך שאין סיכוי. רוביו ילהטט במשחק הרוקיז/סופמור ולגבי לין - אני אשתמש במילותיו של ווינסטון וולף מספרות זולה: "Let's not start sucking each others dicks just yet"

דווקא מהסיבה הזאת עוד איכשהו יש סיכוי.
אם זה לפי הצבעות הקהל אז לין בכלל התחיל לככב אחרי שכבר נגמרה ההצבעה וגם לפני רוביו יש כנראה מספיק גארדים שקיבלו יותר קולות.
בגלל שהמאמנים מחליטים אז נכון שככל הנראה לא יקחו שחקן רק על סמך 5 משחקים טובים וכנראה גם יעדיפו ווטרן ע"פ ריקי, אבל לך תדע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 12, 2012 11:13 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אהם. מחליפים לפצועים לא בוחרים הצופים או המאמנים, אלא אחד, דיויד סטרן. ואם בשנים קודמות הייתי סומך על השיקול שלו, העונה הוא עוד מסוגל לבחור את ג'ארט ג'ק כדי להעלות את ערך הטרייד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2012 8:27 pm 
Hall of Famer

הוכרזו המשתתפים בתחרות ההטבעות ואיך להגיד את זה בעדינות? לא מרשים. אימן שאמפרט, צ'ייס באדינגר, פול ג'ורג' ודריק וויליאמס. איפה בלייק גריפין? ג'אוול מגי? דריק רוז? איגי? שלא לדבר על כל מיני לברון, ווייד, קובי וכאלה. עד לאן תחרות ההטבעות התדרדרה שאפילו נייט רובינסון היה משפר אותה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2012 8:47 pm 
Junior

באדינג'ר? :shock: :shock:
באדינג'ר מטביע סביר יחסית לבחור לבן, אבל מה הוא קשור לתחרות הטבעות?? טוב שלא קראו לכספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2012 10:11 pm 
Junior

באדינגר אתלט נהדר ומטביע מצוין ולא סביר עבור שחקן לבן. למרות היד המצוינת משלוש, טרם הגעתו לNBA ההייפ סביבו היה בעיקר בעבור הדאנקים.
ובNBA תמיד מחפשים לבן מטביע לתחרויות. בסה"כ חוץ מבובי סורה, כולם סיפקו את הסחורה.

מהשמות שהעלת, דריק וויליאמס נראה כמו פייבוריט רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], uriel17, דניאל, יהיה בסדר ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: