סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 07, 2024 9:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 7:37 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
1. מייק באטיסט (פנאתניקוס) 34
החיה חיה.

2. פול דיוויס (קאחהסול) 27
17 נק' למש' ב-23 דק' בספרד זה די סנסיציוני.

3. ריצ'רד הנדריקס (מכבי ת"א) 25
עונה נפלאה. שחקן נהדר

4. ד'אור פישר (בילבאו) 30
לא משהו משהו ולא מצליח לככב, אבל תלוי סיטואציה. ייתנו-יקבלו.

5. עלי קראדניז (מייקל רייט) (טלקום אנקרה) 31
שני נציגים למכבי. שיהיה גם להפועל ת"א.
16.6 נק' למש' בטורקיה- משחק לא מעט עם קמבלה. נשמע כבד? לא פלא שהקבוצה לא ממש טובה.

6.דיויד סימון (רדניציקי) 29

בעיה. מודה שלא ראיתי ולא מכיר. אבל הוא מלך הסלים באדריאטית..אז שיהיה. זה לא שיש אלטרנטיבות.

טוב די.. אין יותר מזה.

ג'וש דאנקן (אשדוד.. הוא סנטר? דווקא הוא נראה לי שגם ברמה יותר טובה ייתן תפוקה) שון ג'יימס (מכבי ת"א) לוני בקסטר (קראסנויארסק) סתם עוד עונה של השולף מוושינגטון בערבות רוסיה. ג'ארד הומאן הזכור ממארוסי המככב בביירן מינכן, ג'וש אסלין (מנרסה), ג'ואי דורסי שהוא לא בדיוק 5 ומנסה עכשיו את מזלו באולימפיאקוס אחרי שלא תרם בקאחה לאבורל, בריאנט דנסטון? קוין פינקני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 5:05 pm 
Sophomore

אני רואה שהת'רד הזה מדרדר לתהום הנשייה, אז אנסה לתת רשימה קצת יותר מקיפה ומדוייקת. בעמדה הזו חובה לכלול מספרי 4 שעשו הסבה ל 5 ומשחקים סנטרים בקבוצות שלהם אחרת קשה מאד להרכיב פה עשירייה נורמאלית.

מייק באטיסט - (עדיין) הסנטר הכי יעיל שיש באירופה.
ריצ'ארד הנדריקס - תזכורת: לפני שהגיע לפה היה MVP של הליגה הספרדית. מי עשה את ההשוואה ההזויה ללזאזמה?
ג'יימס אוגוסטין - ריבאונדר טוב, נייד וגם שומר טוב. מסתובב כבר כמה שנים בספרד, השנה העלה את הרמה שלו.
פול דיוויס - גבוה התקפי מעולה אבל חור גדול בהגנה, בגלל זה הוא רק 4 אצלי.
למונט המילטון - אחלה שחקן שעובר מתחת לראדאר כבר הרבה זמן. מעולה בצרפת כבר 3 שנים, השנה שולט בליגה. היה לא רע גם בספרד.
ג'וש אסלין - עדיין סולידי ברמת הליגה הספרדית, נותן מטרייה אווירית.
דאור פישר - כנ"ל
קורטני סימס - היה נסיון כושל בצסק"א, עכשיו בריגה. סנטר טוב לרמת היורוקאפ.
ארווין דאדלי - בעיניי עדיף על רייט האגואיסט. עדיין ריבאונדר בחסד ועושה נק' בצבע.
אלכס סטפנסון - צעיר, עונה ראשונה באירופה. פיזי מאד וכבר נותן אימפקט ביוון. שווה לעקוב.

honorable mention : סדריק סימונס, ג'ון בראיינט, ג'ארד הומאן, כריס בוקר, שון ג'יימס, לוני באקסטר, הילטון ארמסטרונג, ג'וזף ג'ונס, אלטון בראון, שון קינג, יאקים דונלדסון (ספרד 2)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 6:01 pm 
Sophomore

נדמה לי שהנדריקס נבחר לתגלית העונה ב09-10 ולא לMVP.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 6:15 pm 
Sophomore

jack the ripper כתב:

יש מצב שאני טועה. בכל מקרה הוא נתן עונה מרשימה מבכל הבחינות והוכיח שהוא גבוה מצויין ברמת הליגה הספרדית (שמבחינתי זה לא נופל מהיורוליג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 6:27 pm 
Senior

המצב בעמדה התדרדר כל כך ששון ג'יימס(שבשום ליגה באירופה כנראה לא היה משחק סנטר באופן קבוע, שחיף להחריד) ואלטון בראון מאוזכרים פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 6:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Luiscola כתב:
jack the ripper כתב:

יש מצב שאני טועה. בכל מקרה הוא נתן עונה מרשימה מבכל הבחינות והוכיח שהוא גבוה מצויין ברמת הליגה הספרדית (שמבחינתי זה לא נופל מהיורוליג)

הליגה הספרדית נופלת מהיורוליג, ואפילו בהרבה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 6:56 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
Luiscola כתב:
jack the ripper כתב:

הליגה הספרדית נופלת מהיורוליג, ואפילו בהרבה.

מבחינת רמה? כן. לא בהרבה, אם אתה מכליל גם שיקולים של אינטנסיביות והגנה. מבחינת אמת מידה לאיכות של גבוהים? הליגה הספרדית היא ליגה יותר פיזית עם גדודים של נפילים. איך שאני רואה את זה, גבוה שמצליח שם הוא overqualified לכל ליגה, כולל יורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 7:01 pm 
Hall of Famer

בוא לא ניסחף גם פה. הליגה הספרדית היא ליגה של 18 קבוצות, שברובן המכריע רחוקות מלהיות "גדודים של נפילים". למעשה אני די בטוח שאם נבדוק את קבוצות הצמרת הספרדיות - אלה שמשחקות גם ביורוליג וגם בליגה הספרדית - נגלה שהן נתקלות ב"גדודים של נפילים" דווקא יותר במשחקים שלהן באירופה.

והבדל הרמות בין היורוליג והליגה הספרדית הוא גדול מאד בכל אספקט שהוא.
שוב, קח את הקבוצות שמשחקות בשתי הליגות - זה בדרך כלל אותן קבוצות פחות או יותר, ברצלונה, ריאל, ויטוריה, ועוד אחת, בדרך כלל מלאגה - והשנה יש במקרה עוד אחת. אם תבדוק תראה שקבוצות היורוליג שולטות ללא מצרים בליגה הספרדית, כמעט תמיד 3 מתוך 4 הראשונות, אם לא כל ה-4, הן קבוצות היורוליג הספרדיות.
לעומת זאת אותן קבוצות בדיוק ממש לא שלוטות ביורוליג. תואר אחד וגמר אחד ב-8 עונות? נובמת.

בוא נמשיך הלאה. קח את הקבוצות הבאות אחרי אותן קבוצות בליגה הספרדית - נגיד ולנסיה, קאחאסול, אליקנטה, סרגוסה. תשווה אותן לפנתינאיקוס, צסק"א, סיינה, מכבי. באמריקאית קוראים לזה נו-בריינר, בבריטית קוראים לזה open and shut case.
רוצה להמשיך הלאה? לכוון פואנלברדה, מנרסה, ז'ובנטוט שירדה מנכסיה, מורסיה? כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 3:50 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
בוא לא ניסחף גם פה. הליגה הספרדית היא ליגה של 18 קבוצות, שברובן המכריע רחוקות מלהיות "גדודים של נפילים". למעשה אני די בטוח שאם נבדוק את קבוצות הצמרת הספרדיות - אלה שמשחקות גם ביורוליג וגם בליגה הספרדית - נגלה שהן נתקלות ב"גדודים של נפילים" דווקא יותר במשחקים שלהן באירופה.

תעשה השוואה של ממוצע גבהים בין הליגות. אני די בטוח שספרד היא הליגה הכי "גבוהה" באירופה

ראי שעל הקיר כתב:
והבדל הרמות בין היורוליג והליגה הספרדית הוא גדול מאד בכל אספקט שהוא.שוב, קח את הקבוצות שמשחקות בשתי הליגות - זה בדרך כלל אותן קבוצות פחות או יותר, ברצלונה, ריאל, ויטוריה, ועוד אחת, בדרך כלל מלאגה - והשנה יש במקרה עוד אחת. אם תבדוק תראה שקבוצות היורוליג שולטות ללא מצרים בליגה הספרדית, כמעט תמיד 3 מתוך 4 הראשונות, אם לא כל ה-4, הן קבוצות היורוליג הספרדיות.לעומת זאת אותן קבוצות בדיוק ממש לא שלוטות ביורוליג. תואר אחד וגמר אחד ב-8 עונות? נובמת.

מן הסתם שהייתרון היורוליג נובע מכך שהיא ליגה יותר גדולה וארוכה, אבל ההבדל האיכותי בין הליגות הוא לא הבדל תהומי כמו שאתה מציג אותו. ההשוואה שלך בין קבוצות אמצע טבלה בספרד לבין הגדולות של היורוליג לא נכונה, תשווה את הקבוצות האלה לקבוצות שעפות בשלב הבתים ביורוליג (שהוא לרוב בדיחה בשביל הגדולות) ולאלה שאכישהו השתחלו לטופ 16 ושם הן הופכות לשק חבטות.

יותר נכון להשוות את הגדולות של היורוליג לקבוצות שמגיעות כדרך קבע לפלייאוף בספרד - כדי לקחת תואר אתה צריך לעבור אותן. סדרות פלייאוף מול קבוצות צמרת ספרדיות לא נופלות בהרבה מהצלבה ופנייל פור יורוליג (תלוי מאד מול מי אתה נופל) בארסה של לפני שנתיים היא דוגמא יפה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 4:16 pm 
Hall of Famer

ההשוואה שלי נכונה ועוד איך. לקחתי את הקבוצות שמשחקות בשתי הליגות וניפיתי אותן החוצה, עכשיו בדקתי מי הטובות ביותר שנשארו בכל אחת מהליגות. ההבדל הוא תהומי כבר ברביעיה הראשונה של הקבוצות הכי טובות שנשארו בכל ליגה, ואם נמשיך עוד תגיע להשוואה של גראן קנריה לאולימפיאקוס או של פואנלברדה לפנר-אולקר. בהצלחה לך.

למעשה, עצם המשפט שלך משחק לידי. למה אתה חושב שההשוואה בין הקבוצות הכי טובות, אחרי שניפיתי את הקבוצות שמשחקות בשתי הליגות, היא בין "קבוצות מרכז טבלה ספרדיות" (לא ממש, יותר נכון בגדול מקומות 5 עד 8, שולי הצמרת) לבין "הגדולות של היורוליג"? בדיוק מהסיבה שאמרתי - קבוצות היורוליג הספרדיות שולטות בליגה הספרדית בלי עוררין, וממש, אבל ממש, לא שולטות ביורוליג. אותן קבוצות בדיוק. זו תופעה עקבית על פני שנים. זה כבר מראה לך על ההבדל האיכותי התהומי בין הליגות.

ועל עניין ממוצע הגבהים, לך על זה אתה. העלית נקודה, אני חולק עליה. מאחר ואתה התחלת עם הטענה הזו, בוא ותוכיח אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 6:11 pm 
Junior

מצד אחד ברור שביורולייג יש כמותית יותר קבוצות טובות.

מצד שני ברצלונה בשנה משחקת יותר משחקים קשים בליגה הביתית מאשר באירופה , והפליאוף בספרד מוכרע בסוף בסדרות בין קבוצות של טופ 10 ביורולייג.

ככה שזה לא מובן מאליו שלהצליח לקחת את האליפות בספרד יהיה לה יותר קל.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 6:19 pm 
Hall of Famer

בינתיים אני רואה את ברצלונה עם תואר אחד ו-0 סגנויות באירופה ב-8 השנים האחרונות, עד כדי כך זה קל לה. כמה אליפויות וסגנויות בספרד היא לקחה באותן 8 שנים? אני אעזור לך, 3 אליפויות ו-3 סגנויות.
ובכל אופן זו לא הייתה השאלה (גם אם אפילו בה התיאוריה שלך נופלת על הפנים). השאלה הייתה באיזו ליגה הרמה יותר גבוהה ובכמה, והאם בליגה הספרדית יש "גדודים של נפילים" ביותר קבוצות.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' פברואר 20, 2012 6:57 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 6:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הליגה הספרדית לא כזו גבוהה (חוץ מברסה וריאל שמחזיקות בכמה מגדלים), הרבה PF שמשחקים בסנטר (הנדריקס למשל), אבל היא בטח יותר פיזית משאר הליגות באירופה. אני מעריך שבאדריאטית (ובשאר הליגות האקס יוגוסלביות) ממוצע הגובה יותר גבוה אבל כולנו רואים את רמת הפיזיות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 6:29 pm 
Junior

כשאתה בודק רמה של ליגה אתה לא בודק אותה רק לפי הטופ אלא גם לפי הטופ וגם לפי הממוצע.

הטופ הספרדי כלומר 3 הקבוצות הראשונות בהחלט שוות פיינל פור באירופה אם כי ברור שיש שם יותר תחרות ולכן הן לא יגיעו תמיד.
מתחת לזה אני חייב להגיד שאני לא מכיר מספיק בספרד.

אבל אתה לא יכול להתעלם מכך שלברצלונה יש בשנת יורולייג 11-13 משחקים קשים וזה אם היא מגיעה עד הסוף (4 בשלב הראשון , 2 בשלב השני , 4 הצלבה ו2 בפיינל פור)

בעונת משחקים בליגה הספרדית יש לקבוצה כמות דומה של משחקים קשים (לפני הפליאוף)

עכשיו בוא נזכר איך התחיל הוויכוח (ואיתך הוא אף פעם לא ייגמר אז כדאי מידי פעם לחזור אחורה)

ציטוט:

כן אני מסכים עם סקולה.
גבוה שנותן עונה מצוינת בספרד מבחינתי זה לא נופל מלתת עונה מצוינת ביורולייג.
נתראה בוויכוח הבא.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 6:37 pm 
Hall of Famer

טוב, אם אתה ירום הודך מסכים עם סקולה אז נגמר הויכוח, אה?
מה לעשות שמאחורי טענות צריך גם לעמוד, ומאחר ואמרת בעצמך שאתה לא מכיר את הליגה הספרדית מתחת ל-3 הראשונות הרי שדעתך לא משנה ולא רלוונטית. בעצמך הודית שאין לך מושג בנושא שאתה מתווכח עליו.
עכשיו נגמר הויכוח. להתראות בויכוח הבא, בתקווה שהוא יהיה על נושא שיש לך מושג בו.

לא יודע כמה משחקים קשים יש לברצלונה בספרד, אני יודע שב-8 השנים האחרונות (אם תרצה נלך עוד אחורה) היא לקחה בספרד 3 אליפויות ו-3 סגנויות, באירופה אליפות אחת ו-0 סגנויות.
יתרה מכך, באותן שנים היא הגיעה לפיינל פור של היורוליג 3 פעמים. כמה פעמים לדעתך היא הגיעה ל-4 הראשונות בספרד? ובכן, 8 פעמים, כלומר בכל העונות!
עכשיו תגיד לי אתה איפה יותר קשה לה.

ולגבי "גדודים של נפילים" - בחיאת. יש קבוצות שבהן הגבוהים הם ואסקז ונ'דונג (אבל בדרך כלל הן משחקות גם ביורוליג), אבל גם קבוצות שהגבוה המרכזי במצבת שלהן הוא למשל סטפאן לאזמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 11:59 am 
Hall of Famer

קצת לגבי נציגי הליגה שלנו בעמדה זו :
דאנקן שחקן נפלא לטעמי , סוג של "חבילה שלמה" עם למעלה מ-40% ל-3 ו-85% מהקו . הוא עוד לא בן 26 , כך שבהחלט סביר שנראה אותו מנסה את מזלו בקבוצות טובות יותר בשנים הקרובות ( אם אני ירושלים אני בהחלט מגשש אצלו ) .
דאנסטון בן אותו הגיל , נתן בשנה שעברה 20 דקות טובות מהספסל בבני השרון , והשנה כידוע פורח בחולון . קצת מוגבל התקפית , אבל לזכותו ייאמר שהוא לא מרבה לעשות דברים שהוא אינו יודע .
גוז'ף ג'ונס - 2.06 בן אותו הגיל . כבד ופיזי מאוד , אחרי פתיחת עונה די בינונית מפגין יכולת מצוינת לאחרונה . יעיל מאוד התקפית מתחת לסלים ( 64% ל-2 ) . סוג של סופו לעניים - גם על מגרעותיו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 12:01 pm 
Hall of Famer

עניים עניים, אבל שורד יותר מ-15 דקות למשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 12:07 pm 
Hall of Famer

השחקנים שאתה מביא לא מתאימים להיות סנטרים ברמות הגבוהות של אירופה. מי יותר לא מתאים (דאנקן, שרק בליגה שלנו הוא סנטר, בקולג' למשל הוא שיחק בשתי עמדות הפורוורד) ומי פחות (דאנסטון עם בעית סייז, אבל עם סגנון משחק מתאים). רק לפני שנה היה בשרון שחקן שמספיק אנשים היו בטוחים שהוא אחד הסנטרים הטובים ביבשת. אז גם שון ג'יימס למד שליגת הגמדים שלנו זה לא אירופה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 12:25 pm 
Hall of Famer

ראשית כל , השחקנים הללו מקבלים "אזכור" , אף אחד לא טוען שהם מהמובילים ביבשת .
מסכים איתך שדאנקן הוא יותר 4 אם אכן יעבור לרמות גבוהות יותר , אבל דנסטון למשל הוא סוג של הנדריקס ( מבחינת המימדים וצורת המשחק ) ואולי כן יסתדר בעמדה 5 גם ברמות גבוהות יותר .
לא יודע מי חשב שג'יימס הוא אחד הסנטרים הטובים ביותר ביבשת ...
ג'ונס הוא סנטר בכל רמה אירופאית , ואני כן יכול לראות אותו "חונה" בצבע ברמות יורוקאפ גבוהות / יורוליג בינוניות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 12:42 pm 
Hall of Famer

לגבי סופו, אני חייב לציין שאחרי שנה וחצי שבאמת רואים אותו מקרוב, אני לא יודע איך לאכול אותו. גם כי הוא גדול ואין לי כל כך הרבה מקום בבטן, וגם בגלל שבאמת לא הצלחתי לתהות על קנקנו עד הסוף, כי לא ברור בדיוק מה הוא.
אני לא ראיתי אף פעם שחקן כזה שבשביל לתאר אותו אתה יכול להיות פרימו. סופו הוא יעיל סלאש מזיק סלאש זריז סלאש איטי וכבד סלאש מעולה סלאש גרוע סלאש נשק קטלני סלאש יותר נזק מתועלת. והמוזר הוא שהכל נכון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 12:47 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אבל דנסטון למשל הוא סוג של הנדריקס ( מבחינת המימדים וצורת המשחק ) ואולי כן יסתדר בעמדה 5 גם ברמות גבוהות יותר .

דאנסטון היה אצל דרוקר שנה שעברה ושוחרר לטובת.. ג'ון תומאס. דרוקר חשב שהוא נמוך מידי לעמדה. אני לא ראיתי אותו ביוון, אבל המספרים שלו בייחס לדקות לא היו רעים בכלל - עושה רושם של החלטה אומללה של דרוקר.

דאנסטון חייב לפתח קליעה מחצי מרחק כי העתיד שלו ברמות הגבוהות באירופה הוא רק בעמדה 4. אם היה עושה את ההתאמה לעמדה הזו אני הייתי כבר זורק אותו למקום מאד מכובד ברשימה של הפאוורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 1:35 pm 
Hall of Famer

בתור פאוור פורווורד דנסטון יכול להיות ברמה גבוהה, אבל כמו שרשמת, יש "אם". בדרך כלל אנחנו יודעים ש"אם" פירושו לא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 1:39 pm 
Sophomore

מסכים, זה גם תלוי מאד באופי של השחקן. דאנסטון הוא מסוג השחקנים שאוהבים את המגע בצבע שזו תכונה מעולה, אבל גם מה שישאיר אותו כסנטר גמדי שחי מתחת לסל. יצא לי לראות אותו כמה פעמים העונה ויש הבלחות של קליעה מחצי מרחק אבל זה כנראה לא יחזיק מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:25 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
בתור פאוור פורווורד דנסטון יכול להיות ברמה גבוהה, אבל כמו שרשמת, יש "אם". בדרך כלל אנחנו יודעים ש"אם" פירושו לא.

מצד שני, לא זה בעצם כן.

ולראי - \

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:33 pm 
Hall of Famer

Luiscola כתב:
shmueliki כתב:
אבל דנסטון למשל הוא סוג של הנדריקס ( מבחינת המימדים וצורת המשחק ) ואולי כן יסתדר בעמדה 5 גם ברמות גבוהות יותר .

דאנסטון היה אצל דרוקר שנה שעברה ושוחרר לטובת.. ג'ון תומאס. דרוקר חשב שהוא נמוך מידי לעמדה. אני לא ראיתי אותו ביוון, אבל המספרים שלו בייחס לדקות לא היו רעים בכלל - עושה רושם של החלטה אומללה של דרוקר.

דאנסטון חייב לפתח קליעה מחצי מרחק כי העתיד שלו ברמות הגבוהות באירופה הוא רק בעמדה 4. אם היה עושה את ההתאמה לעמדה הזו אני הייתי כבר זורק אותו למקום מאד מכובד ברשימה של הפאוורים.

אותו דרוקר שהעדיף את ג'סי סולטרס על קלי מקארת'י, ורק במקרה זכה בו שוב בירושלים כל הדרך לגביע ב20 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה