סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 2:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 8:44 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בחיי שאני לא מבין איך אפשר להעמיד את לאסמה החייזר והמוגבל התקפית עד כאב, עם הנדריקס האינטיליגנט שמראה גרף השתפרות עקבי ומוסר עבודה מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 5:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הסטטיסטיקה של שניהם במכבי די דומה, אבל הנדריקס כמעט לא עושה דברים שהוא לא יודע (פחות מאיבוד למשחק) וגם כשהוא כבר לוקח זריקה מחצי מרחק זה לא מעט פעמים נכנס, שלא לדבר על הזריקות שלו בתנועה שאני אף פעם לא יודע איך הוא קולע אותן. לאזמה לעומתו היה מאבד הרבה כדורים, זרק יותר מדי פעמים מחצי מרחק למרות שהיה צריך לאסור עליו, היה מפספס דאנקים ובכלל ידיים רעות בהתקפה והיה גם ריבאונדר הגנה בינוני. חוץ מקפיציות אין לו שום יתרון על הנדריקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 9:03 pm 
Hall of Famer

אני יכול לתפוח לעצמי על השכם. כשניק קנר מדלי סיים את מרילנד, אמרתי לארבל שהבחור יכול להיות בובה של שחקן אירופאי. אבל גם אני לא חשבתי שהוא יהיה באיזשהי רשימה הפאוור פורוורד האמריקאי השני ביבשת, ולפי מה שאני זוכר מסטיבן סמית', אז גם עדיף על הראשון ברשימה. על שאר הרשימה קשה לי להגיב, כי אני מכיר את רוב השחקנים, אבל לא ממש ראיתי אותם משחקים, כך שהדיעה שלי לא ממש מגובשת. אבל וזה אבל גדול, דבון ג'פרסון שחקן טוב מדיוויד בלו. אם אתה מחפש רול פלייר שעולה מהספסל, אז בלו הוא אולי הטוב מכל הרשימה שהועלתה פה. אבל כשחקן נטו, דבון ג'פרסון שחקן עדיף עליו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 12:16 pm 
Hall of Famer

הרשימה הזאת ( למרות עליבותה הרבה ) קצת מכניסה לפרופורציות כל מיני קולות שטענו לא מזמן שבלו הוא אחד ממספרי ה-4 הטובים באירופה ( ולא דובר שם רק על אמריקאים ... ) . מסכים עם זאת שבנישות מסוימות לבלו אכן יש איכויות מהטופ היבשתי .
לפעמים רק "מתנגדי-מכבי" מעריכים כיאות כמה שחקן מסוים מחזיק את כל מכבי על הגב . זה היה עם דורון פרקינס , שלטעמי היה לפחות רמה אחת מעל חבריו לקו האחורי בשנה שעברה . העונה זה ריצ'ארד הנדריקס , שלעניות דעתי העונה החלקה יחסית של מכבי היה נפגמת רבות עם שחקן אחר במקומו ( אני מדבר בעיקר על עוד כמה הפסדים חסרי משמעות לכאורה במסגרות המשניות ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 12:42 pm 
Sophomore

למי ששכח בלו, בגיחות שלו באיטליה, נתן 20 למשחק בוירטוס (ליגה איטלקית) ועונה אח"כ 16 למשחק אצל היריבה העירונית (יורוליג). כמובן מאז הוא ירד ברמה, אבל עדיין לא מופרך לשים אותו בשולי הטופ 10.

שחקן שלא קיבל פה איזכור זה דיאון תומפסון - עוד שנה של הסתגלות למשחק האירופאי ולטעמי הוא יפלס את דרכו לטופ 10.

אנדרה סמית' בחיים לא מקום ראשון - בספק בכלל לעשירייה. לורנס רוברטס חייב להיכנס לטופ 10. מאסי וג'פרסון, מבחינת יכולות התקפיות, שווים 1-2 בהתאמה אבל כמו שציינו פה הברגים בראש רופפים. ג'ף אדריאן הולך לכבוש את המקום הראשון בעתיד הקרוב, כרגע אני נותן לו טופ5

שחקן שלטעמי יהיה מעולה באירופה (ששוחר מה NBA ובנתיים לא ראיתי שמצא קבוצה) - דימארה קארול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 1:42 pm 
Hall of Famer

דבון ג'פרסון משחק 4?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 2:11 pm 
Sophomore

Att כתב:
דבון ג'פרסון משחק 4?

בהחלט. גם במכללות שיחק 4 לצד טאג' גיבסון. גמדי מידי ל NBA וידוע כהדקייס, לא קיבל שם הזדמנות על אף שהוא מפוצץ בכישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 2:20 pm 
Junior

יותר מבעמדות אחרות, יש פער עצום פשוט בין רמת הכישרון הכללית של העמדה הזאת באירופה, לבין רשימת האמריקאים שמשחקים בה ואתם רואים ממש כאן. אולי-אולי שחקן אחד מהרשימה הזאת נכנס לטופ10. שלושה-ארבעה בטופ20. רק כדי להכניס קצת לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 3:15 pm 
Hall of Famer

Luiscola כתב:
Att כתב:
דבון ג'פרסון משחק 4?

בהחלט. גם במכללות שיחק 4 לצד טאג' גיבסון. גמדי מידי ל NBA וידוע כהדקייס, לא קיבל שם הזדמנות על אף שהוא מפוצץ בכישרון.

אין סיבה שיהיה גמדי בנ.ב.א. הוא לא יכול להיות שם סמול?
גיבסון גם הוא ירד עמדה לארבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:08 pm 
Sophomore

אני חושב שכן יש סיבה שג'פרסון נחשב ל4 גמד במונחי NBA (או שהבנתי אותך לא נכון..) ג'פרסון אמנם רשום 2.03 באתרים השונים, אבל במדידות הרשמיות של הדראפט הוא יצא 1.96 (5.25"6) בלי נעליים. פעם באחד מת'רדים שהיו על הדראפט הועלתה תהייה למה לשחקנים מסויימים מעלים אינץ' אחד בין המדידות בלי/עם נעליים ולאחרים מעלים 3 אינצ'ים - אז ג'פרסון הוא ללא ספק מהמרוויחים. גם מבחינת משקל הוא די צנום לעמדה 4 - 98 קילו. הווינגספאן והסטנדינג ריץ' שלו לא ממש מחפים על הגובה (בניגוד לפאוורים כמו ג'ף אדריאן, לאזמה)

לגבי היכולת שלו לשחק 3 - הוא לא איום מבחוץ ומעולם לא היה. אולי הוא זריז מספיק כדי לשמור על חלק ממספרי ה 3 בNBA, אבל זה מן הסתם לא מספיק. גיבסון לעומתו פיתח אספקט שלא ממש היה לו במכללות - יד סבירה מחצי מרחק. חוץ מזה שהוא שומר קשוח שמסוגל להתמודד עם חלק ממספרי ה 5 בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:13 pm 
Hall of Famer

איך סי.ג'יי וואלאס הוא קונגולזי בדיוק?

ולגבי סטיבן סמית', לא הייתי מתייחס אליו בתור "ההוא מנהריה". הוא הגיע לנהריה די במקרה, לתקופת התאוששות אחרי פציעה, והיה ברור שהוא גדול על המועדון (שהיה אז בתהליך ההידרדרות שלו) בכמה וכמה מספרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אחרי נהריה הוא לא היה צריך עוד תקופת התאוששות?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:18 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
איך סי.ג'יי וואלאס הוא קונגולזי בדיוק?

תהליכי האזרוח המהירים של ספרד. בגלל שאזרחות קונגלוזית מספקת אזרחות ספרדית, והרבה יותר קל לקבל אזרחות קונגלוזית מכל אזרחות אחרת בעולם בערך, אז הספרדים משתמשים בתרגיל הזה כדי לאזרח אמריקאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:24 pm 
Hall of Famer

יפה, אבל אני עדיין מעדיף את התהליך המקדוני בזמנו: חתימה באריס סלוניקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:41 pm 
Sophomore

סטיבן סמית' נתן 2 עונות יפות ביוון בפנליניוס וקולוסוס עד שאובראדוביץ' שם עליו את היד (בין לבין הייתה לו פציעה אם אני לא טועה) ברמה האירופאית בהחלט מדובר פאוור התקפי טוב (אדריאן, מאסי, ג'פרסון וקנר-מדלי טובים ממנו) תופר צ'אקות מבחוץ באחוזים טובים, שומר טוב (אחרת לא היה לו מקום בפאו) וריבאונדר לא רע. מצד שני אין לו ממש סייז, הוא שחקן משני ברוטצייה של אובראדוביץ' עם 17 דקות ומול גבוהי היורוליג האחוזי שדה שלו די גרועים. ממש לא שווה מקום 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 6:22 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:

אני מנסה להיזכר ולא מצליח, על מי אתה מדבר?
בו מקאלב עשה את ההליך הזה בלי לשחק שם בכלל, קלי מקארתי קיבל אזרחות רוסית אחרי 2 עונות שם. ויש את דרייפר בקרואטיה, אבל הוא כן משחק שם. אה, והיה את רודריק בלאקני בבולגריה של פיני גרשון. ורק בארץ עושים סרט מהאזרוחים הזריזים של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 6:24 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שמייק ווילקינסון קיבל אזרחות מקדונית אחרי עונה באריס וגם ריאן סטאק. יכול להיות שהיה עוד שחקן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 6:30 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני יכול לתפוח לעצמי על השכם. כשניק קנר מדלי סיים את מרילנד, אמרתי לארבל שהבחור יכול להיות בובה של שחקן אירופאי.

כנ"ל (חוץ הקטע של ארבל, כמובן). הוא שונה מאוד מהשחקן שאני זוכר מהמכללות-כלומר הוא בכלל 4 עם אוריינטציה של משחק פנים ולא סמול פורוורד שמטפל בכדור, אבל עדיין אחלה שחקן לאירופה. עוד כמה שנים אני מתאר לעצמי שאומר דברים דומים על רובי האמל מפרדו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 6:43 pm 
Hall of Famer

רובי האמל הוא השחקן עם קריירת המכללות הכי ארוכה בהיסטוריה נראה לי. נדמה לי שזאת השנה השישית שלו בקולג', ותודה לאל האחרונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 7:06 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
nadav_hacohen כתב:

אני מנסה להיזכר ולא מצליח, על מי אתה מדבר?
בו מקאלב עשה את ההליך הזה בלי לשחק שם בכלל, קלי מקארתי קיבל אזרחות רוסית אחרי 2 עונות שם. ויש את דרייפר בקרואטיה, אבל הוא כן משחק שם. אה, והיה את רודריק בלאקני בבולגריה של פיני גרשון. ורק בארץ עושים סרט מהאזרוחים הזריזים של מכבי.

עמוס לב כתב:
נדמה לי שמייק ווילקינסון קיבל אזרחות מקדונית אחרי עונה באריס וגם ריאן סטאק. יכול להיות שהיה עוד שחקן.

זורקין, כשאתה כותב "בלי לשחק שם בכלל", איפה זה שם? במקדוניה? כי אף מתאזרח אמריקאי שאני זוכר לא שיחק במקדוניה (המדינה הריבונית. במחוז היווני, שבו נמצאת סלוניקי, דווקא כן...). אני מדבר על אריס סלוניקי, שבאורח פלא שחקנים אמריקאים ששיחקו שם הפכו לאזרחים מקדוניים: ריאן סטאק ומייק ויליקינסון כפי שהזכיר עמוס, ובנוסף ג'רמיה מייסי ודריוס וושינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 7:27 pm 
Sophomore

אוקיי, הבנתי על מה דיברת בהקשר של סלוניקי. אבל הקטע עם בו זה שהוא לא שיחק לא שם ולא במקדוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה