Iggy כתב:
אני לא מבין בשביל מה אתה טורח מאסטר, כל שנה אותו סיפור ואותם תירוצים למה לקובי לא מגיע הMVP, זה המצב בערך מ2001, מתרגלים לזה. תמיד יהיה מישהו יותר טוב מקובי, תמיד יהיה אפשר למצוא סיבה לא לתת לו, תמיד אפשר להסביר למה לאחרים התואר מגיע ולקובי באותה סיטואציה לא מגיע, כי קובי צריך לתת עונה יותר ממושלמת בשביל בכלל להכנס לדיון.
היי, הרי טוני פארקר נותן עונת MVP הרבה יותר חזקה מקובי, זה ברור כשמש, בדיוק כמו שנאש ונוביצקי וקיד ודאנקן ואייברסון וגארנט נתנו עונות MVP הרבה יותר חזקות מקובי, 15 שנים הוא השחקן הכי טוב בליגה וזה אפילו לא מצחיק, אבל אין לו קייס להכנס לדיון MVP באף שנה פרט לשנה אחת שנתנו לו בשביל הסדר הטוב כי אחרת זאת הייתה באמת פארסה.
וזה הכל בגלל שלא משווים את קובי לדוראנט או רוז. זאת לא חוכמה, קובי עקף את כולם, לא נשאר אף אחד, לא דאנקן ולא גארנט ולא אייברסון ולא מגריידי ולא שאק ולא וייד ולא פירס ולא ווינס ולא נאש ולא קיד, קובי הוכיח מעל ומעבר שהוא רמה אחת מעבר לכולם, אבל זה לא מספיק בשביל MVP, הוא תמיד נמדד מול מייקל ג'ורדן, כל דבר פחות מעונה ג'ורדנית ב100% לא יזכה אותו בMVP, כי בדיונים האלה, זה הרף שהוא נמדד מולו. להברון ודוראנט ורוז נאבקים אחד בשני בשביל לזכות בתואר, ואחד מהם בהכרח יזכה, בעוד קובי תמיד נאבק מול ענקים היסטוריים. זה לא מספיק בשבילו שהוא יהיה הכי טוב בליגה בשנה מסויימת, כי הוא כבר הוכיח בקלות שהוא הכי טוב בליגה כמעט תמיד. זה לא קרוב להיות מספיק טוב בשביל MVP, כי הוא צריך לתת עונה היסטורית, אחת שתעמוד באותה שורה בעונות הMVP של ג'ורדן.
בשביל שחקנים כמו דוראנט או רוז או נוביצקי, מספיק עונה של 25 נקודות + מקום ראשון במזרח או במערב ואתה LOCK לMVP.
רק אוהדי הלייקרס מכניסים את ההשוואה עם ג'ורדן. שאר האנשים הבינו אחרי הפליאוף אשתקד שזה לא רלוונטי. קובי 15 שנה השחקן הכי טוב בליגה? באיזה פלנטה אתה חי?? קובי בשנה שעברה לא נכנס אפילו לשלישייה המובילה של השחקנים בליגה. לברון, רוז ודוראנט העמידו כולם מספרים עדיפים והוליכו את הקבוצות שלהם גבוה יותר מקובי. הייתי מזכיר גם את דירק, אבל את ה-MVP מעניקים על יכולת והישגים בעונה הרגילה. גם המספרים שלו נדמה לי היו טובים מאלו של קובי. והשנה? קובי קולע המון בקבוצה שמדורגת במקום ה-5 במערב, ועושה את זה באחוזים די מחורבנים יש לומר.