סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 7:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 1:15 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
shachaf78 כתב:
http://www.iamatrailblazersfan.com/PressReleaseDisplay/tabid/297/itemId/2945/Default.aspx
עבר עוד ניתוח מיקרו-שבר.

קשוחים המרצים שם, אני הייתי מעביר אותו למאקרו מתקדם כבר מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 2:31 am 
Sophomore

כמה שאלות לי...(לא הכי קשורות לפה אבל אני לא רוצה לפתוח עוד שרשור...
1) נגיד שגריפין יודע רק להטביע (מה שלא נכון) איך זה גורם לזה שהוא לא שחקן טוב כמו שאני רואה הרבה?
2) מה ההבדל בין האק דה... לבין לתת לשחקן כמו רונדו מטר?
3) מישהו פה לוקח עכשיו את לין לפני מלו?
4) שום מילה על האחוזים של רוביו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 2:39 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
1. הא ?!
2. שתיהן טקטיקות הגנתיות לגיטימיות במסגרת מערכת החוקים של הליגה. ההאק אה שאק פשוט מגעיל אסתטית, ולתת לרונדו מטר לא פוגע בשטף המשחק. אם הליגה היתה חושבת שהאק א שאק לא לגטימי או שהפגיעה באסתטיקה של המשחק גדולה מדי, היו כבר מזמן מתעסקים עם החוקים כדי למנוע אותו, זה לא קשה.
3. לאן ?
4. שלושים ושמונה (שתי מילים !)

ובחזרה לענייננו, לא חושב שזכור לי שחקן שעשה שלושה !!! ניתוחי מיקרו שבר (2 בברך אחת, 1 בשניה) ...ממה הברכיים של אודן עשויות, מביסקוויטים ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 2:47 am 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
1. הא ?!
2. שתיהן טקטיקות הגנתיות לגיטימיות במסגרת מערכת החוקים של הליגה. ההאק אה שאק פשוט מגעיל אסתטית, ולתת לרונדו מטר לא פוגע בשטף המשחק. אם הליגה היתה חושבת שהאק א שאק לא לגטימי או שהפגיעה באסתטיקה של המשחק גדולה מדי, היו כבר מזמן מתעסקים עם החוקים כדי למנוע אותו, זה לא קשה.
3. לאן ?
4. שלושים ושמונה (שתי מילים !)

ובחזרה לענייננו, לא חושב שזכור לי שחקן שעשה שלושה !!! ניתוחי מיקרו שבר (2 בברך אחת, 1 בשניה) ...ממה הברכיים של אודן עשויות, מביסקוויטים ?!

כל הזמן אני שומע (ולא רק פה) "גריפין יודע רק להטביע" נגיד שזה היה נכון, אזמה? נותן 20 באחוזים מצוינים, מזה משנה איך הוא קולע אותם?!
צודק
לקבוצה שלך אם היית בונה אחת...
שזה אחוזים...?

לגבי אודן, מטורף...באמת שאין לי מושג איך יש לו עוד רצון בכלל לשחק...אני הייתי פורש ממזמן...
אגב קראתי שבסוף הוא לא קיבל את כל ה8.9 מיליון אלא רק מיליון וחצי בערך מהחוזה של השנה....
ומקווה שהוא יבריא באמת ויצליח לשחק כמה שנים למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה, מה שבטוח זה שהוא חייב לחתום על מינימום בבלייזרס...ואם כבר בלייזרס, איזה מסכנים...לא מספיק הבחירה של בואי עכשיו גם הבחירה הזאת והפרישה של רוי...

נערך לאחרונה על ידי chaiel49 בתאריך ד' פברואר 22, 2012 2:49 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 2:47 am 
Hall of Famer

או חמאה. מישהו יודע כמה משחקים רצופים הבחור שיחק בנ.ב.א.?
עדיף להחתים את אדי קארי על המינימום. כך לפחות יש אפשרות שהוא יוכל למצוא את עצמו על הפרקט ולתרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 2:54 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
1. זה מאד משנה, כי אם בעונה הסדירה אפשר להסתדר עם מוב אחד ולעשות סטט' בכיף, כשיגיע הפלייאוף קבוצה הגנתית טובה תנצל את החד ממדיות הזו ואתה תעוף הבייתה. דוגמה: שאק באורלנדו (ידע רק דאנקים) VS שאק בלייקרס (פיתח מגוון תנועות פוסט-אפ). אחד אוכל סוויפים מאולג'ואן, השני מאכיל את כל הליגה מישבנו.
2. תודה.
3. עד שפיוזן לא מחזיר תשובה לא יכול להתחייב לאף אחד מהם.
4. מהשדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 9:50 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא חושב שהדוגמה של שאקיל/אורלנדו/סוויפים היא מוצלחת. שאקיל הביא את אורלנדו למאזן הטוב בליגה + גמר NBA + סידרה מעולה (אישית) מול יוסטון, בכלל זה היה הסוויפ הכי צמוד בהיסטוריה, וממש אני לא חושב שאפשר להאשים את שאקיל בהפסד. אם כבר את חבורת הילדים שלצידו שעשו במכנסיים באופן לא מפתיע מול החבורה הווינרית של יוסטון שעמדה מולם.

בכל מקרה, שאקיל הוא בעיני דוגמה נגדית של שחקן שכן הפך את הדאנק לכח האימתני שלו, גם אם הוא הוסיף דברים נוספים (גם בלו, להבדיל, הוסיף דברים נוספים. עדיין הכלי האימתני שלו זה הקליעה משלוש). אני בטוח שאפשר לתת דוגמאות אחרות של שחקנים מבוססי אתלטיות שקרסו בפלייאוף. אפילו לברון זו דוגמה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 11:46 am 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
בדנבר נשבר שיא הטמטום של סוף משחק. 3.9 שניות לסוף ההארכה ביתרון שלוש נק', הרכז המחליף של הנאגטס, סלואן (לאוסון נפצע, מילר הורחק) הוציא כדור חוץ באזור החצי. הוצאת חוץ אומללה (קארל לא עובד איתם על הוצאות חוץ? מה יהיה?) ומרטל וובסטר דוהר לכיוון הסל. שלשה והמשחק הולך להארכה שניה!!!! אבל מרטל ממשיך בדהירה, חוצה את קו השלוש ודופק דאנק אימתני שמקטין הפיגור לנק' 0.5 שניות לסוף המשחק ומגיש לנאגטס את הניצחון על מגש של כסף. הנה ההסבר הלוגי של מרטל למהלך המבריק.

שימו לב לתגובה של רוביו מאחור כשהוא הבין מה מארטל עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 4:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
עמוס לב כתב:
בדנבר נשבר שיא הטמטום של סוף משחק. 3.9 שניות לסוף ההארכה ביתרון שלוש נק', הרכז המחליף של הנאגטס, סלואן (לאוסון נפצע, מילר הורחק) הוציא כדור חוץ באזור החצי. הוצאת חוץ אומללה (קארל לא עובד איתם על הוצאות חוץ? מה יהיה?) ומרטל וובסטר דוהר לכיוון הסל. שלשה והמשחק הולך להארכה שניה!!!! אבל מרטל ממשיך בדהירה, חוצה את קו השלוש ודופק דאנק אימתני שמקטין הפיגור לנק' 0.5 שניות לסוף המשחק ומגיש לנאגטס את הניצחון על מגש של כסף. הנה ההסבר הלוגי של מרטל למהלך המבריק.

יש שחקנים שמגיעים לליגה מהרווארד ויש שחקנים שמגיעים ישר מהתיכון... לפי התסרוקת שלו אני חושב שהוא לא הגיע מהרווארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 5:04 pm 
Junior

sir charles כתב:
ודים כתב:
עמוס לב כתב:

יש שחקנים שמגיעים לליגה מהרווארד ויש שחקנים שמגיעים ישר מהתיכון... לפי התסרוקת שלו אני חושב שהוא לא הגיע מהרווארד.

חח..תגובה אדירה.
ייאמר לזכותי שכבר בפורטלנד אחזתי בדעה שיש לו את הפוטנציאל להפוך לאחד הכפכפים הגדולים שידעה הליגה.
באמת שאין לו הרבה בין האוזניים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 5:12 pm 
Senior

מתי מישהו מרים את הכפפה ועושה רשימה של עשרת השחקנים הסתומים בליגה? יכול להיות מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 10:59 am 
מנהל פורום

shachaf78 כתב:
מתי מישהו מרים את הכפפה ועושה רשימה של עשרת השחקנים הסתומים בליגה? יכול להיות מצחיק.

מישהו אמר סתומים ולא קרא לג'אבייל?
והפעם:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 124 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה