סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 5:09 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הקדנציה של גוטמן מתחילה רשמית.
ואלו השמות לקראת משחק הידידות מול אוקראינה שייערך ביום רביעי מול אוקראינה באיצטדיון המושבה - הזדמנות פז למי שהקבוצה שלו לא נותנת לו אפילו חצי סיבה להגיע למשחק חוץ נגד אחת מהמלאבסיות לראות את האיצטדיון ולהתרשם.

סגל הנבחרת
שוערים: דודו אוואט (מאיורקה), דני עמוס (הפועל ק"ש).
הגנה: טל בן חיים (פורטסמות'), דקל קינן (קארדיף סיטי), רמי גרשון (סטנדרד ליאז'), שיר צדק (הפועל ק"ש), יובל שפונגין (אומוניה ניקוסיה), אלעד גבאי (הפועל ק"ש), איתן טיבי (הפועל ק"ש), דדי בן דיין (אומוניה ניקוסיה).
קישור: ביבראס נאתכו (רובין קאזאן), אלמוג כהן (נירנברג) ,יוסי בניון (ארסנל), ערן זהבי (פאלרמו), מאור מליקסון (ויסלה קראקוב), אדריאן רוצ'ט (הפועל ק"ש), ליאור רפאלוב (קלאב ברוז'), טל בן חיים (מכבי פ"ת).
התקפה: אליניב ברדה (גנק), עומר דמארי (הפועל ת"א), תומר חמד (מאיורקה), בן סהר (אוקזר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 6:10 pm 
Junior

כמה שנים לא היה סגל בלי שחקן אחד של מ. חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 6:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא כל כך עוקב, אז למה שכטר לא הוזמן?

והידיעה החדשותית ביותר ברשימה שלך היא שזה סוגר את סאגת מאור מליקסון הפולני, הלא כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 6:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כי הוא פצוע או סתם לא משחק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 6:57 pm 
Hall of Famer

מאדים כתב:
כמה שנים לא היה סגל בלי שחקן אחד של מ. חיפה?

לא רק זה , אלא גם ממכבי ת"א לא זומן אף שחקן .
אני לא ממש עוקב פרסונלית אחרי שחקנים , אבל 5 זימונים מק"ש נראה לי מספר קצת מוגזם , בטח כשרק עוד 2 שחקנים מהליגה זומנו ( דמארי וטל בן חיים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 7:11 pm 
Hall of Famer

למה מוגזם? קרית שמונה היא בפער גדול הקבוצה הכי טובה בישראל. היית אומר שזה מוגזם גם אם לקבוצה שהיתה מובילה את הליגה ב12 נקודות היו קוראים מכבי ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 7:12 pm 
Hall of Famer

למה מספר מוגזם? קודם כל החוליה בה יש לנו יחסית מעט שחקנים באירופה היא חוליית ההגנה. ההגנה הטובה בליגה בארץ היא כמובן של קרית שמונה. הגיוני שיוזמנו שחקני הגנה מק"ש. מבין חמשת הצפוניים, שלושה הם שחקני הגנה והשוער הוא הרביעי.

סתם שאלה, איזה שחקנים ממכבי או מחיפה או מהפועל למעט דמארי היו אמורים להיות מוזמנים לטעמך?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 7:48 pm 
Hall of Famer

או לצורך העניין מכל קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 8:35 pm 
Hall of Famer

האמת היא שזה באמת מצב חריג, מכבי חיפה, הפועל ת"א, מכבי ת"א ובית"ר ירושלים, ארבע הקבוצות הגדולות של הליגה בעשורים האחרונים, ורק נציג אחד לארבעתן ביחד. אני מניח שתקופות שבהן לאחת מהן לא היה נציג היו לא מעט, אבל רק נציג אחד? שגם הוא לא ממש באנקר להרכב או אפילו לעלות מהספסל? לא שיש בזה משהו רע, אבל זה עדיין מצב מאוד חריג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 10:45 pm 
Hall of Famer

כל זמן מפמפמים לנו על בינוניותה של ק"ש , כך שלא צריך להלל אותם יתר על המידה פתאום .
למרות שאני לא ממש צופה אדוק במשחקים , עמוס הוא בוודאי זימון ראוי ( ולא כל כך משמעותי אם נודה על האמת ... ) , וגם את אלעד גבאי מאוד נהניתי לראות העונה . לגבי השאר - באמת שאני לא יודע .
זה שההגנה של קרית שמונה מדהימה - שאפו , אבל תסכימו איתי שזה נובע יותר מתיאום קבוצתי , מאשר יכולות פרסונליות , ונבחרת היא בערך הכל חוץ מתיאום קבוצתי .
לצערנו טל בן חיים ( הבלם ) עדיין ימשיך להזיק , ולידו אני מעדיף "פיגורה" כמו דקל קינן , ולא שחקן אלמוני יותר שטל בן חיים יהרוס .

השחקן שאני מחזיק ממנו במכבי ת"א הוא שירן ייני , כך שקל להבין מה אני חושב עליהם . תודה לאל שאלירן עטר לא זומן .
לגבי חיפה , אין לי את הידע להעריך האם היה מקום בסגל לורד/גולסה ושות' .

גוטמן זימן 4 מתקופת הזהב שלו בהפועל ת"א - בן-דיין , נאתכו , זהבי וסהר . לא הייתי נופל מהכסא אם נראה בהמשך הקמפיין גם את ידין , ורמוט ותמוז .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 11:04 pm 
Junior

shmueliki כתב:
כל זמן מפמפמים לנו על בינוניותה של ק"ש , כך שלא צריך להלל אותם יתר על המידה פתאום .
למרות שאני לא ממש צופה אדוק במשחקים , עמוס הוא בוודאי זימון ראוי ( ולא כל כך משמעותי אם נודה על האמת ... ) , וגם את אלעד גבאי מאוד נהניתי לראות העונה . לגבי השאר - באמת שאני לא יודע .
זה שההגנה של קרית שמונה מדהימה - שאפו , אבל תסכימו איתי שזה נובע יותר מתיאום קבוצתי , מאשר יכולות פרסונליות , ונבחרת היא בערך הכל חוץ מתיאום קבוצתי .
לצערנו טל בן חיים ( הבלם ) עדיין ימשיך להזיק , ולידו אני מעדיף "פיגורה" כמו דקל קינן , ולא שחקן אלמוני יותר שטל בן חיים יהרוס .

השחקן שאני מחזיק ממנו במכבי ת"א הוא שירן ייני , כך שקל להבין מה אני חושב עליהם . תודה לאל שאלירן עטר לא זומן .
לגבי חיפה , אין לי את הידע להעריך האם היה מקום בסגל לורד/גולסה ושות' .

גוטמן זימן 4 מתקופת הזהב שלו בהפועל ת"א - בן-דיין , נאתכו , זהבי וסהר . לא הייתי נופל מהכסא אם נראה בהמשך הקמפיין גם את ידין , ורמוט ותמוז .

כמכביסט מושבע בכל הענפים, אני יכול רק להצטער שלא השכילו להשתמש בכל שחקני הפועל ת"א בהחלפת הזרים בישראלים הבכירים ביותר. זוהי תקופה שאני בספק אם תחזור בעשור הקרוב.
קבוצה ששיחקה כדורגל מצוין, פירקה יריבות והייתה מתואמת ואיכותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 11:32 pm 
Hall of Famer

גם אני טענתי בזמנו שצריך לעלות הרכב עם 7-8 שחקני הפועל , עם "חיזוק" נקודתי בעיקר במקום הזרים ( שהיו די מעטים ולא הכי דומיננטיים בהפועל ) .
אוואט הוא תחליף מכובד ביותר לאניימה , בן-חיים לדה-סילבה וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 1:28 pm 
Hall of Famer

גם אני מפמפם פה את בינוניותה - ואפילו מתחת לזה - של קריית שמונה. אבל אי אפשר להתווכח עם התוצאות - יחסית לשאר הקבוצות בליגת המיץ של הזבל, הבינוניות היא מצוינות. כמו שכבר אמרתי, בארץ העוורים שתום-העין הוא מלך.
ואם אתה טוען שההגנה של קריית שמונה נובעת מתיאום קבוצתי מופלא, אז אדרבא ואדרבא, אתה הראשון שצריך לטעון שיש להביא את כל ההגנה שלהם כמקשה אחת, זה יהיה הכי יעיל לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 1:49 pm 
Junior

ראי, זה מוגזם.
איתי טיבי זה עדיין השחקן שבית"ר לא נלחמו עד זוב דם על המעבר שלו לבלגיה ומשם חזר עם הזנב בין הרגליים.
שיר צדק זה שחקן שלמרות שהוא נורא נחמד, ירד לא פעם לספסל בגלל טעויות וחוסר אחריות בהגנה.
רוצ'ט שחקן שאני בהחלט מסכים עם הזימון שלו. מנווט את המשחק מצד לצד כמו שחקן עתיר ניסיון בליגה. שולט בקבוצה לחלוטין ומפעיל היטב את החוד המגוון שיש לרשותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 3:18 pm 
Hall of Famer

כולם נחמדים, עכשיו תמצא להם תחליפים. את מי היית מזמין במקומם? ווליד בדיר? שירן ייני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:47 am 
Sophomore

ייני הוא הזימון הכי ראוי שיש למכבי ת"א להציע. והוא בהחלט ראוי להכלל בסגל הנבחרת, בטח לנוכח מצוקת הבלמים בה (גם הבינלאומיים לא משחקים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 10:36 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
גם אני מפמפם פה את בינוניותה - ואפילו מתחת לזה - של קריית שמונה. אבל אי אפשר להתווכח עם התוצאות - יחסית לשאר הקבוצות בליגת המיץ של הזבל, הבינוניות היא מצוינות. כמו שכבר אמרתי, בארץ העוורים שתום-העין הוא מלך.
ואם אתה טוען שההגנה של קריית שמונה נובעת מתיאום קבוצתי מופלא, אז אדרבא ואדרבא, אתה הראשון שצריך לטעון שיש להביא את כל ההגנה שלהם כמקשה אחת, זה יהיה הכי יעיל לנבחרת.

אני בהחלט הייתי מנסה את חוליית ההגנה שלהם כמקשה אחת , בטח ובטח במשחקי ידידות . לצערנו , אין שום סיכוי שזה יקרה כל עוד טל בן חיים באיזור .

בינינו , פרט לפורטוגל ורוסיה שאר הנבחרות לא מציגות התקפות מאיימות שהן מעל לרמת ליגת העל שלנו , כך שאם הגנה קריית שמונה מסתדרת היטב מול הגנות התל אביביות ומכבי חיפה , אין סיבה שהן לא יעשו זאת גם בחלק מן המשחקים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:04 pm 
Sophomore

30 שנה, זה הזמן שעבר מאז הפעם האחרונה שלא זומן אף שחקן של מכבי ת"א ומכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:36 pm 
Hall of Famer

פאנוש כתב:
ייני הוא הזימון הכי ראוי שיש למכבי ת"א להציע. והוא בהחלט ראוי להכלל בסגל הנבחרת, בטח לנוכח מצוקת הבלמים בה (גם הבינלאומיים לא משחקים).

זה שהוא "הזימון הראוי ביותר שיש למכבי ת"א להציע" לא אומר שהוא צריך להיות בנבחרת. בפעם האחרונה שהסתכלתי, אין בנבחרת "קווטה" של שחקן אחד ממכבי ת"א.
ואני מסכים שבין שחקני מכבי ת"א הוא הראוי ביותר, או יותר נכון זה שמתקרב להיות הראוי ביותר (בעיני אף אחד מהם לא ראוי באמת). זה מצביע אם כבר על הרמה של שחקני מכבי ולא על ייני ומקומו בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:43 pm 
Sophomore

אני לא חושב שהוא צריך להיות בנבחרת כי יש טאבו של מכבי ת"א. אני חושב שהוא צריך להיות שם כי הוא בלם מעולה ממובילי הליגה, אם לא המוביל שבהם. לא יודע כמה אפשר לייחס את זה לרמי גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:45 pm 
Junior

אם גוטמן היה מזמין את ייני, זו לחלוטין חוסר התמצאות ומחוסר צפייה במשחק של מכבי.
ההגנה של מכבי היא שערוריה לא רק בגלל מגן שמאלי סורר במיוחד ושוער שעד עכשיו היה אחד מהשחקנים החלשים ביותר שדרכו במכבי בעשור האחרון. ייני הוא סביר פלוס שנראה טוב כשהוא ליד השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 6:53 pm 
Sophomore

נכון. למכבי אין רק מגן שמאלי שלא עושה הגנה (מתאמץ המון אבל כנראה שזה כבר לא מספיק לליגה), אלא מגן ימני שבכל משחק מחליט להיות בינוני בצד אחד אקראי, לא להיות בצד השני ולהתעייף בדקה ה-60 (ורד). המחליף שלו מבוגר שעושה הגנה בסדר ולא עושה התקפה (סבן).

יש לה גם 3 בלמים זרים. בלם ברזילאי שהחלק הכי טוב בו הוא ההתקפי, שפעם בכמה משחקים הוא נוגח קרנות ומאיים על השער, ובשאר המשחקים עונה טעות בהגנה כל משחק שני שעולה לנו בגול. פאביצ'ביץ' זורק ***, מאבד את השחקנים שלו, ועושה לא מעט טעויות שכבר היו שוות לנו כמה משחקים. וכמובן רוברטו פונצ'ץ שעושה חפיפה עם ניבאלדו על איך עושים טעויות טיפשיות, כדי שהוא יוכל לעשות אותן בהמשך החוזה שלו (הריי צריך מישהו כזה בקבוצה, ניבאלדו מסיים חוזה בקיץ).

השוערים אחלא. באמת. ללוי היו משחקים שהוא בפירוש הביא נקודות אבל בתקופה האחרונה הוא טועה המון. והוא גם צריך ללמוד איך תופסים כדור ולא מכדררים אותו ואיך להוציא התקפות, סה"כ אבל בסדר. חיימוב פחות הביא נקודות, בפירוש גם פחות איבד נקודות (לי זכור רק משחק אחד) והוא יציב וטוב. מבחינתי יכול להשאר השוער שלנו בשנים הבאות, הוא מת על המועדון, מחויב לו ודמות חיובית בחדר ההלבשה.

מה שמכבי צריכה לעשות זה לעשות חריש בהגנה, להחזיר חלק מהמושאלים (קפילוטו? לא ראיתי אותו מספיק אבל הוא בהחלט קונטנדר. יש גם המון מגנים מפוזרים). לגביי הקישור וההתקפה זה כבר פונקציה של כמה ירצו בקיץ להיפטר מחוזים כבדים ולעשות כסף ממכירות עטר וקונאטה והאם יצליחו להשאיר את אלברמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 2:50 pm 
Hall of Famer

גיא חיימוב יציב וטוב, יכול להישאר השוער בשנים הבאות? בהצלחה לכם באמת... גיא חיימוב שוער בינוני ומטה, לדעתי השוער הכי חלש במה שהתקרא עד העונה "הקבוצות הגדולות". וזה לא שיש לו מי יודע מה תחרות, שאראנוב, כן?
כתבתי את זה גם בתחילת העונה כשמכבי נראתה כמו קבוצת כדורגל באופן מסויים, הוא עשה המון טעויות מטופשות שבנס לא הסתיימו בגולים, כל מיני השמטות כדורים מוזרות. כשהוא הועף מההרכב לטובת ילד בן 18 אף אחד לא באמת הרים גבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 4:28 pm 
Junior

אני הרמתי.
ברק לוי הוא פוטנציאל מצוין אבל אישיות מעט בעייתית.
שוער אם תרצו או לא, 90 אחוז זה ניסיון. חיימוב לא היה ענק אבל גם לא עשה טעויות ראי. את הקמפיין באירופה עשינו איתו בין הקורות.
שוער יציב וסביר לגמרי, בטח העונה שנותר לבחור בין בו לבין ברק.
מה הלחץ עם ברק? הוא בן 19. יש לו עוד עשרים שנה לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 4:49 pm 
Hall of Famer

ראיתי גם אני את הקמפיין של מכבי באירופה, כשעוד היה שווה לראות אותה. הוא עשה טעויות ולא מעט, ואני מדבר על טעויות שרמה של סתם השמטות כשאף אחד לא לידו, וזה בדיוק המזל שלו - למזלו רובן לא הסתיימו בגולים, לכן אתה לא זוכר אותן. חלקן הסתיים בכמעט גולים.
כבר אז כתבתי שהשוערים של כל הקבוצות הגדולות נראים רע, בינתיים אדל השתפר מאד, דוידוביץ' ושראנוב לא מציאות גדולות אבל יותר טובים ויציבים מחיימוב. אם וכאשר למכבי תהייה קבוצה נורמלית שתרוץ למעלה, אתם תראו כמה תסבלו מחיימוב. אבל אתה יודע מה? מכיוון שזה לא יקרה, לא נורא באמת אם תישארו עם חיימוב, בביצה של הקבוצה הזו הוא לא בולט יותר מדי לרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה